- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.281
Evet dengeli gitmeye çalışıyorum kendimce bir gün çok şiştiysem diğer gün kısa kısa gideceğim kotu bir donem sınav haftam ibşallah bir hafta her bulduğumu yememTamam belki de fazla olmus,ama oglen yemissin,aksamdir iyidir,bu bir avantaj.
Ikincisi de salata oldugu icin icindeki makarna 1 tabak degildir her halda,simdi yogurt ve sebzeler de var,onlarin Kalorisi az,glisemik indeksi de dusuk.Makarna 2-3 kasik olmustur.O yuzden moralini bozma,yarinki menude boyle moralini bozacak seyler yapmazsin,olur biter
Yine mi.. Al benden de o kadarCanim bogazim agriyor. Ve depresyonda gibi bir seyim. Yiyesim yok. Yemek de sagolsunlar o kadar birakmislar bana. 1 kasik fazla bile yani yedigim miktar yaninda.
Kendini ac birakma ama sonra saldirirsin. Dengeli yedikten sonra bir sey olmaz.
Evet zaten ben ice tea ve gazli iceceklerle bedleniyordum kilo vermeden onceki hayatımdaSimdi baktim ice tea 330 gram 99 kalori yaziyor
Ama bu tur yapay icecekler metobolik sendroma yol aciyor,icmesek daha saglikli olurMakarna salatasi 1 porsiyon 232 kkal.
O tarifİ deneyecegim kaptanim bilmiyorum.brnde kür yapmayı dğsünüyorum odem icşnsabah neden aç kaldın kuzum. bunun dışında menun sporun dengeli
menu guzelde spor yok işte :)
guzel bir gun olmuş. maydonoz işe yarar işallah bırakma tatlım :)
maşallah bebğimmm
o buseyi yesinler
civcivlere çok uzuldum apartmanda sorun olmadımıydı banum
abowww 1 tabak pirinç pilav nettin kuzum sen
hemen toparlıyorsun okiş
sporsuz ama dengeli menu olmuş. pilava piştikten sonra yağ ekleyebilirsin rafine olmamış olmak kaydıyla
çok yememişsin ölçülerin normal görünüyor ama neden şiştin ki acep
hakkaten kayıp kızlar
ruveydam bi derdin varsa anlat kuzum noluyor sana bi depresyon tutturdun gencecik yaşta. bir işe girsen çalışsan imkanın okmu bebeğim
bu içeceklerin kalorisine değil içeriğine bakın zehir dolu bedeni kirletmeye gerek yok bence
bunun yerine size evde yapılan bir soğuk çay tarifi vereyim onu yapın
biraz siyah çay, biraz yeşil çay, bir limonun suyu ve dilimlenmiş kabukları , çubuk tarçın,bir tutam nane,
ustune su doldurun dolapta 1 gun bekletin suzup için super oluyor
guzellllll
menu dengeli kuzum
menun boş kuzum besin değeri açısından biraz geçiştirmişsin gibi geldi
bugunden kaçamakları sonlandır kuzum
2 gun sebze ağırlıklı yersen depolanmadan gider kaçamaklar
ne guzel anlatmışsın aynen kuzum
çok fazla aç kalmışsın umarım kıtlık moduna sokmadın bedeni yavrumm
kokore.çe bayılırım bende uzun zamandır yemedim ve özledim
Hayirdir kuzum sana noldu?Yine mi.. Al benden de o kadar
o buseyi yesinler
civcivlere çok uzuldum apartmanda sorun olmadımıydı banum
gel fulyam alanya bir cennettir. size reklamını yaptığım yer alanya avsallar orman kampı. burada istersen çadır için yer kiralayabiliyorsun istersen hazır çadır. doğayla iç içe harika biyer. ha denize yakın gunluk eşyalı ev kiralayım dersen yardımcı olurum ben emlakçıyım biliyorsunYaaa neresi burassıı.. Bende dün kendimi zor tuttum valla atlıyodum denize.. Zaten tatil araştırmalarına başladım bir an önce çıpır çıpır yüzmem lazım
hahah evet sevgili gizom du o kulakları çınlasınGunaydin,kaptanim
Evet,gercekten guzel bir hafta olsunBol eksili,bol yuruyuslu(spor tembeliyim ben,hani bir arkadas varmis,halida debeleneyim diyen,ayni dusunuyormusuz spor konusunda,bir tek yuruyus severim)) takimimizi zirvelere tasiyacak bir hafta olsun
çok şükür ruveydam olmasın kuzumSagolun kaptanim. Yok malesef oyle bir durumum.
yap tatlım faydası var zararı yokO tarifİ deneyecegim kaptanim bilmiyorum.brnde kür yapmayı dğsünüyorum odem icşn
waww super haber bu bu hafta 1. liği kaptın 2. nerdeee2 gunde 2 kilo vermisim
Insallah geri almam da takima faydam dokunur ilk 3e girebiliriz.
banum ne kadar guzel pazar geçirmişsin çok guzel anlatmışsın.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik
Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktımEşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydiTatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı kocaüzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu
Sorma canım valla iki gündür hala ötüşleri sanki kulağımda
Apartmanda sıkıntı olmadı zaten eğer biri kapıya gelmiş olsaydı kesin fırça yerdi benden hayvan sevginiz yokmu sizin diyeapartmanımızda zaten 2 dairede kedi var birinde de sibirya kurdu
İlk zamanlar onlarıda sorun ettiler sanki apartman içinde başı boş dolanıyorlarmış gibi ama valla evsahipleri anında tepki verince herkes sustu
Ay o buse yokmu o buse her gün ayrı bir olay yaratıyor
Bu sabahta boy aynasının karşısına geçmiş bir sağına bakıyor bir soluna ve sonunda demezmi; Anneciğim ben sanki kilomu aldım nee diyesonrada yok yok güzelim ben yaaa diyip tekrar salona geldi
kuzum sen ne okuyorsun öğrenciydin bildiğim kadarıylaSon iki gündür menümden hiç memnun değilim. (Özellikle pazar gününden) Yarından itibaren telafi edicem, hepinizden özür diliyorum.
Karın videosunu yeni gördüm yarından itibaren başlıyorum yapmaya. Haftaya çok kötü başladım ama umarım cumaya kadar telafi edebilicem
Afiyet olsun
Oyyy muhtesem gorunuyorrrr. Afiyet olsun.
Afiyet olsun
valla çok tatlanmamış ama ben meyveyi heleki şeftali ve kayısıyı ham seviyom zaten o yuzden 1 tabak yedim kirazıda tatsız tatsız. ucuzlasında kiraz detoksu yapalım ne guzel olurOyyy muhtesem gorunuyorrrr. Afiyet olsun.
banum ne kadar guzel pazar geçirmişsin çok guzel anlatmışsın.
banum buse kaç yaşındaydı. benim oğlan gibi enteresan tavırları var maşallah
valla çok tatlanmamış ama ben meyveyi heleki şeftali ve kayısıyı ham seviyom zaten o yuzden 1 tabak yedim kirazıda tatsız tatsız. ucuzlasında kiraz detoksu yapalım ne guzel olur
valla çok tatlanmamış ama ben meyveyi heleki şeftali ve kayısıyı ham seviyom zaten o yuzden 1 tabak yedim kirazıda tatsız tatsız. ucuzlasında kiraz detoksu yapalım ne guzel olur
Ay resmen akşam akşam canım çekti kaptanimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?