Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet dengeli gitmeye çalışıyorum kendimce bir gün çok şiştiysem diğer gün kısa kısa gideceğim kotu bir donem sınav haftam ibşallah bir hafta her bulduğumu yemem

Canim bogazim agriyor. Ve depresyonda gibi bir seyim. Yiyesim yok. Yemek de sagolsunlar o kadar birakmislar bana. 1 kasik fazla bile yani yedigim miktar yaninda.
Kendini ac birakma ama sonra saldirirsin. Dengeli yedikten sonra bir sey olmaz.
Yine mi.. Al benden de o kadar

Simdi baktim ice tea 330 gram 99 kalori yaziyor
Ama bu tur yapay icecekler metobolik sendroma yol aciyor,icmesek daha saglikli olur Makarna salatasi 1 porsiyon 232 kkal.
Evet zaten ben ice tea ve gazli iceceklerle bedleniyordum kilo vermeden onceki hayatımda o yuzden yemesek daha iyi olur aslında allahtan akşam salatayla kurtardım

O tarifİ deneyecegim kaptanim bilmiyorum.brnde kür yapmayı dğsünüyorum odem icşn

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum

Dün akşam üzere arkadaşlarla sahile indik ve inanılmaz güzel geçti
Mangal yapmadık sadece çay içelim dedik birde hazır yufkadan gözleme yaptık orada
Çocuklar bol bol paten kaydı, scooter kaydı hatta basketbolda oynadılar
İyice hava karardıktan sonrada çocuk parkı olan bölüme geçtik ( aslında eve gidecektikde çocuklar ille parkada gidelim diyince iyi bari dedik ) tabi gidince biz büyüklerde kendimizi kayıp ettik

Halatlardan oluşan bir tırmanma kulesi vardı ona bende çocuklarla bilirkte çıktım Eşim önce aşağıdan aşkım bak yükseklik korkun var sakatlık yapacaksın fazla yükseğe çıkma diyip durdu ama sonradan bir baktım oda dayanamadı çıktı kuleye
Hele bir tane alet vardı anam çok eğlenceliydi keşke burada paylaşabilsem videosunu cidden çok çok eğlenceli birşeydi Tatirevalli gibi birşey ama bir yandan yukarı aşağı giderken bir yandanda dönüyordu
Karı koca ona bir bindik resmen çığlık ata ata döndüm onda inanılmaz eğlenceliydi
Eşim salıncağada bindi ama ben popişim sığmaz diye hiç niyetlenmedim hatta eşime dedim bir 10 kg daha vereyim kesinlikle bende salıncakta sallanacağım diye
Hani şu bazı lünaparklarda dönen kaseler oluyor ya oturuyorsun ortada dümeni çevirdikçe altındaki platform dönüp duruyor öyle birşeyde vardı onada bindik karı koca üzerinden indiğimde resmen başım dönüyordu ama çok çok eğlenceli geçti
Eşim bile her fırsatta biz buraya kaçalım yahu diyip durdu

o buseyi yesinler
civcivlere çok uzuldum apartmanda sorun olmadımıydı banum

Sorma canım valla iki gündür hala ötüşleri sanki kulağımda
Apartmanda sıkıntı olmadı zaten eğer biri kapıya gelmiş olsaydı kesin fırça yerdi benden hayvan sevginiz yokmu sizin diye apartmanımızda zaten 2 dairede kedi var birinde de sibirya kurdu
İlk zamanlar onlarıda sorun ettiler sanki apartman içinde başı boş dolanıyorlarmış gibi ama valla evsahipleri anında tepki verince herkes sustu

Ay o buse yokmu o buse her gün ayrı bir olay yaratıyor
Bu sabahta boy aynasının karşısına geçmiş bir sağına bakıyor bir soluna ve sonunda demezmi; Anneciğim ben sanki kilomu aldım nee diye sonrada yok yok güzelim ben yaaa diyip tekrar salona geldi

Yaaa neresi burassıı.. Bende dün kendimi zor tuttum valla atlıyodum denize.. Zaten tatil araştırmalarına başladım bir an önce çıpır çıpır yüzmem lazım
gel fulyam alanya bir cennettir. size reklamını yaptığım yer alanya avsallar orman kampı. burada istersen çadır için yer kiralayabiliyorsun istersen hazır çadır. doğayla iç içe harika biyer. ha denize yakın gunluk eşyalı ev kiralayım dersen yardımcı olurum ben emlakçıyım biliyorsun
hahah evet sevgili gizom du o kulakları çınlasın
bence şu videoyu denemediysen dene bayılacaksın

Sagolun kaptanim. Yok malesef oyle bir durumum.
çok şükür ruveydam olmasın kuzum

O tarifİ deneyecegim kaptanim bilmiyorum.brnde kür yapmayı dğsünüyorum odem icşn
yap tatlım faydası var zararı yok

2 gunde 2 kilo vermisim

Insallah geri almam da takima faydam dokunur ilk 3e girebiliriz.
waww super haber bu bu hafta 1. liği kaptın 2. nerdeee

banum ne kadar guzel pazar geçirmişsin çok guzel anlatmışsın.
banum buse kaç yaşındaydı . benim oğlan gibi enteresan tavırları var maşallah

kuzum sen ne okuyorsun öğrenciydin bildiğim kadarıyla

pek bi sessizsiniz kızlar kaçamak yapmıyorsunuz umarım.
bu arad dun 8 de geldik piknikten, evde 2 banyo var çocuklar birine esşim birine girdi bende karın ve bacak videolarım geri kalmasın diye dun onları yaptım sukur, zaten 2 postada açıldım denizde yuzdum. dunki sporum bu şekilde paylaşmış olayım

banum ne kadar guzel pazar geçirmişsin çok guzel anlatmışsın.
banum buse kaç yaşındaydı . benim oğlan gibi enteresan tavırları var maşallah

Canım 30 Ağustosta 5 yaşına girecek cadı
İnanılmaz çenesi var kendini ablasıyla bir görüyor hatta devamlı ama bu haksızlık diye bütün gün isyanlarda ablası işine geldiği gibi davranmayınca

SEnin oğlan sanırım bizimkinden büyük yanlış hatırlamıyorsam

valla çok tatlanmamış ama ben meyveyi heleki şeftali ve kayısıyı ham seviyom zaten o yuzden 1 tabak yedim kirazıda tatsız tatsız. ucuzlasında kiraz detoksu yapalım ne guzel olur

Kızzzzzzzzz o kiraz detoksu nasıl birşey kirazı çok severim hele birde detoks olunca akan sular duruyor bende

Bugunku menum

Sabah
2 domates
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
Dereotu
1 dilim peynir
Salata gibi yaptim yedim

Ara
Nescafe

Ogle
Mercimek salatasi

Aksam
Bir tabak zeytinyagli fasulye
1 servis kasigi pilav
Salata
Ayran

Spor
150 ip atlama
5 dk karin
5 dk bacak
5 dk kalca
5 dk kol calismasi

Su
2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…