- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.301
Benimki 2008 kasim dogumlu 1. Sinifa gidiyo buyuk evetCanım 30 Ağustosta 5 yaşına girecek cadı
İnanılmaz çenesi varkendini ablasıyla bir görüyor hatta devamlı ama bu haksızlık diye bütün gün isyanlarda ablası işine geldiği gibi davranmayınca
SEnin oğlan sanırım bizimkinden büyük yanlış hatırlamıyorsam
kiraz detoksunu yazayim.size annem yapmisti baya toksin atmisti yarin bakim verimKızzzzzzzzz o kiraz detoksu nasıl birşeykirazı çok severim hele birde detoks olunca akan sular duruyor bende
Bu menuyi sporla taclandir ruveydam. Ay bandin tepesunde yazamadimdaMenum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1minik lokma elmali kurabiye
Aksam
3 kasik ramen
2Kasik yogurt
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su: 2 litre
Sporuma gece karar verip yapacagim. Ayrica bildirim yapacagim.
Aksam acikirsan ayran ic kuzum aman cozutma menu spor masallahMenum
SABAH
Bir kase yogurt bir elma ve biraz tarçınla
OGLEN
Tavuk sote
kısır
visne suyu
AKSAM
bir avuc cig Badem
bir avuc cig kaju
zencefilli tarçınlı bitki Çayı
spor bir saat yuruyus
su bugun az ictim yatana kadar iki lt olur
Tamam kaptanim yapacagim spor.Bu menuyi sporla taclandir ruveydam. Ay bandin tepesunde yazamadimda
Benimki 2008 kasim dogumlu 1. Sinifa gidiyo buyuk evet
kiraz detoksunu yazayim.size annem yapmisti baya toksin atmisti yarin bakim verim
caninizi cektirdim tuhhh
cevramizde boyle insanlar olmali isteYok kız birşey olmaz nasılsa bu saatten sonra bir yerim şişmezşişmiş şişeceği kadar
Ay bugün çok hoşuma giden birşey oldu
Komşu ablamın Japon gelini geçenlerde doğum yaptı ( tabi komşu ablam doğumdan önce gitmişti yanına yardımcı olmaya ve nereden baksanız bir 10 gündür görüşmemiştik )
Bugün akşam üzere evine gelmiş bir kaç günlüğüne ve tabi benim küçük kuzuyu çok özledi diye bizde aldığı soluğuKüçük kızım onun elinde büyüdü ( büyükte öyle sayılır ama ufaklığın hamilelik sürecinden itibaren her an yanımdaydı Allah razı olsun bol bol hasret giderdiler hatta görmeyeli kuzum boya gitmiş falan dedi
Tabi ben acaba bende bir değişiklik far ettimi diye aklımdan geçirirken döndü bana kız bakma kuzumla ilgileniyorum ama sende baya güzel fark olmuş cidden çok güzel zayıflamışsın dedi
Anam tabi ben bir havalandım bir hoşuma gitti sormayınkesinlikle çok çok daha güzel kilolar verebileceğine adım gibi eminim dedi ve tabi o gazla ben daha da bir şevke geldim
Timamdir kaptanimm gece ders calisicam belki bi tane filtre sade kahve icerimm. oluru var midirAksam acikirsan ayran ic kuzum aman cozutma menu spor masallah
Yesilcay da uyku acarmis tatlim. Bende pek bir etkisi yok ama deneyebilirsinTimamdir kaptanimm gece ders calisicam belki bi tane filtre sade kahve icerimm. oluru var midir
Timamdir kaptanimm gece ders calisicam belki bi tane filtre sade kahve icerimm. oluru var midir
kuzum sen ne okuyorsun öğrenciydin bildiğim kadarıyla
banum geçen facede gördüm senin son resmini bende yorum yapacaktım orada yapmadım hakkaten baya bi ince gördüm seni kuzum maşallah. ama ben seni yaklaşık 1 senedir tanıyorum ve senin şöyle 80 lere inip çıtır gezdiğini de görmek istiyorum tatlım. bir sen bide 6. takımdan nur varya bayılanbayılana onu da incecik görmeden gözüm açık gidecekYok kız birşey olmaz nasılsa bu saatten sonra bir yerim şişmezşişmiş şişeceği kadar
Ay bugün çok hoşuma giden birşey oldu
Komşu ablamın Japon gelini geçenlerde doğum yaptı ( tabi komşu ablam doğumdan önce gitmişti yanına yardımcı olmaya ve nereden baksanız bir 10 gündür görüşmemiştik )
Bugün akşam üzere evine gelmiş bir kaç günlüğüne ve tabi benim küçük kuzuyu çok özledi diye bizde aldığı soluğuKüçük kızım onun elinde büyüdü ( büyükte öyle sayılır ama ufaklığın hamilelik sürecinden itibaren her an yanımdaydı Allah razı olsun bol bol hasret giderdiler hatta görmeyeli kuzum boya gitmiş falan dedi
Tabi ben acaba bende bir değişiklik far ettimi diye aklımdan geçirirken döndü bana kız bakma kuzumla ilgileniyorum ama sende baya güzel fark olmuş cidden çok güzel zayıflamışsın dedi
Anam tabi ben bir havalandım bir hoşuma gitti sormayınkesinlikle çok çok daha güzel kilolar verebileceğine adım gibi eminim dedi ve tabi o gazla ben daha da bir şevke geldim
mayacım meyvelerin yanında mutlak yoğurt ye tatlım insülini aniden zıplatmamak için onuda bulamazsan tarçın dök oldumu. menude sporda mutişşIyi aksamlar,kizlar
Menu
Sabah 1 bardak yesil cay
45 dak yuruyus
2k.k kadar beyaz peynir
3 kucuk salatalik
1 y.k uzum pekmezi
Oglen
3 kucucuk seftali
Aksam 5 gibi 1 porsiyon cigkofte(lavassiz)
Ayran
Saat 10 gibi tekrar ayran ve cok az 1/4 dilim ekmek kadarcik
Yuruyus ortalama
2.5 saat
Su 2.5 litre
şekersiz kahve, ayran, çay içebilirsin kuzum . şeker olmadığı muddetce leptin hormonu çalışır.Timamdir kaptanimm gece ders calisicam belki bi tane filtre sade kahve icerimm. oluru var midir
herkese iyi geceler benim menum
kahvaltı sahanda yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara Nescafe şekersiz
akşam yeşil fasulye salata yoğurt
Su 1 litre
2 saat yürüyüş dışarda
Sporumm
50 jumping jacks
100 ip atlama
45 saniye wall sit
30 pelvic bridge
30 mekik
20 saniye plank
20 yarim şınav
8 dakikalik karin videosu
Biyoloji okuyorum aynı zamanda da pedagojik formasyon eğitimi alıyorum :)
18/05/2015
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynirli sandviç
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase fasulye yemeği
Akşam
1 hamburger köftesi
Yarım dilim ekmek
Su: 2 litre
Spor: 15 dakika açık havada yürüyüş, 8 dakikalık karın videosu.
bende kuzular evde olunca kahvaltılarını hazırladım çıktım evden az önce aradım kalkmışlar yıceklermiş. bugun öğlene kadar evde yanlızlar sonra annem gidecek oh çok rahatım ora koş bura koş yok bugunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve kaçamaksız bir gün diliyorum
Bu sabah yine erkenden uyandım ve nasıl canım istediyse kendime şöyle güzel bol maydanozlu, semizotlu, taze naneli, salatalıklı ve domatesli Marul salatası yaptım
Tabi bolcada limon sıkıp bir güzel kahvaltımı ettim
Bİr iyi geldi bir iyi geldi anlatamam
Bugün malum 19 mayıs ve eşimde evde ama henüz küçük kuzuyla koyun koyuna uyumaya devam ettikleri için bende keyif kahvemi birazdan sizlerin karşısında içeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?