Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimki 2008 kasim dogumlu 1. Sinifa gidiyo buyuk evet
Kızzzzzzzzz o kiraz detoksu nasıl birşey kirazı çok severim hele birde detoks olunca akan sular duruyor bende
kiraz detoksunu yazayim.size annem yapmisti baya toksin atmisti yarin bakim verim
caninizi cektirdim tuhhh

Menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1minik lokma elmali kurabiye

Aksam
3 kasik ramen
2Kasik yogurt

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Ara
Sodali limonlu yesilcay

Su: 2 litre

Sporuma gece karar verip yapacagim. Ayrica bildirim yapacagim.
Bu menuyi sporla taclandir ruveydam. Ay bandin tepesunde yazamadimda

Aksam acikirsan ayran ic kuzum aman cozutma menu spor masallah

Benimki 2008 kasim dogumlu 1. Sinifa gidiyo buyuk evet

kiraz detoksunu yazayim.size annem yapmisti baya toksin atmisti yarin bakim verim
caninizi cektirdim tuhhh

Yok kız birşey olmaz nasılsa bu saatten sonra bir yerim şişmez şişmiş şişeceği kadar

Ay bugün çok hoşuma giden birşey oldu
Komşu ablamın Japon gelini geçenlerde doğum yaptı ( tabi komşu ablam doğumdan önce gitmişti yanına yardımcı olmaya ve nereden baksanız bir 10 gündür görüşmemiştik )
Bugün akşam üzere evine gelmiş bir kaç günlüğüne ve tabi benim küçük kuzuyu çok özledi diye bizde aldığı soluğu Küçük kızım onun elinde büyüdü ( büyükte öyle sayılır ama ufaklığın hamilelik sürecinden itibaren her an yanımdaydı Allah razı olsun bol bol hasret giderdiler hatta görmeyeli kuzum boya gitmiş falan dedi

Tabi ben acaba bende bir değişiklik far ettimi diye aklımdan geçirirken döndü bana kız bakma kuzumla ilgileniyorum ama sende baya güzel fark olmuş cidden çok güzel zayıflamışsın dedi
Anam tabi ben bir havalandım bir hoşuma gitti sormayın kesinlikle çok çok daha güzel kilolar verebileceğine adım gibi eminim dedi ve tabi o gazla ben daha da bir şevke geldim

cevramizde boyle insanlar olmali iste

Iyi aksamlar,kizlar
Menu
Sabah 1 bardak yesil cay
45 dak yuruyus
2k.k kadar beyaz peynir
3 kucuk salatalik
1 y.k uzum pekmezi

Oglen
3 kucucuk seftali

Aksam 5 gibi 1 porsiyon cigkofte(lavassiz)
Ayran

Saat 10 gibi tekrar ayran ve cok az 1/4 dilim ekmek kadarcik

Yuruyus ortalama
2.5 saat
Su 2.5 litre

herkese iyi geceler benim menum
kahvaltı sahanda yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara Nescafe şekersiz
akşam yeşil fasulye salata yoğurt

Su 1 litre
2 saat yürüyüş dışarda

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenden uyandım ve nasıl canım istediyse kendime şöyle güzel bol maydanozlu, semizotlu, taze naneli, salatalıklı ve domatesli Marul salatası yaptım
Tabi bolcada limon sıkıp bir güzel kahvaltımı ettim
Bİr iyi geldi bir iyi geldi anlatamam

Bugün malum 19 mayıs ve eşimde evde ama henüz küçük kuzuyla koyun koyuna uyumaya devam ettikleri için bende keyif kahvemi birazdan sizlerin karşısında içeyim dedim

banum geçen facede gördüm senin son resmini bende yorum yapacaktım orada yapmadım hakkaten baya bi ince gördüm seni kuzum maşallah. ama ben seni yaklaşık 1 senedir tanıyorum ve senin şöyle 80 lere inip çıtır gezdiğini de görmek istiyorum tatlım. bir sen bide 6. takımdan nur varya bayılanbayılana onu da incecik görmeden gözüm açık gidecek
mayacım meyvelerin yanında mutlak yoğurt ye tatlım insülini aniden zıplatmamak için onuda bulamazsan tarçın dök oldumu. menude sporda mutişş

Timamdir kaptanimm gece ders calisicam belki bi tane filtre sade kahve icerimm. oluru var midir
şekersiz kahve, ayran, çay içebilirsin kuzum . şeker olmadığı muddetce leptin hormonu çalışır.

herkese iyi geceler benim menum
kahvaltı sahanda yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara Nescafe şekersiz
akşam yeşil fasulye salata yoğurt

Su 1 litre
2 saat yürüyüş dışarda
maşallah super olmuş sanırım kahvaltı ğeç yapılmış 2 öğün yetmiştir.

Sporumm

50 jumping jacks
100 ip atlama
45 saniye wall sit
30 pelvic bridge
30 mekik
20 saniye plank
20 yarim şınav
8 dakikalik karin videosu
aman tatlım bu hafta spor kraliçesi sen olacaksın cuma da yuzun ay gibi gülecek maşallah

Biyoloji okuyorum aynı zamanda da pedagojik formasyon eğitimi alıyorum :)
karnelerini alıp iş başı yaparsın işallah kuzum başarılar dilerim

menude sporda maşallahlık
bende kuzular evde olunca kahvaltılarını hazırladım çıktım evden az önce aradım kalkmışlar yıceklermiş. bugun öğlene kadar evde yanlızlar sonra annem gidecek oh çok rahatım ora koş bura koş yok bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…