Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar maşallah bu hafta hepiniz nazarlıksınız. 6. takımı rövanş maçında yeneriz böle giderse. hepinizi tebrik ederim azmimiz zafer olsun
bende dunki sporlarımı yazayım hemen bu gun ayran detoksu yapıyorum
toplam 60dk:
40dk kardiyo: bant+eliptik+lesli
20dk karın kalça kol çalışması

Merhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)
hoş geldin tatlım bende seni bekliyordum. şimdi ilk sayfaya git kuralları oku ve kabul beyanını yap.
önemlilerini hatırlatayım
haftada 35 mesaj şartımız var. hergün 5 mesaj atarsan bu sayı dolar zaten
her cuma saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz
bu arada ben takım kaptanı neslihan.yardımcılarım kitapaşığı ve fulias
şimdi birazda kendinden bahset ve aşagıdaki alanları doldur olurmu

boy: , yaş:, başlangıç kilo: , güncel kilo: , hedef:

vienacım profiline göz attım. sanırım karatay yapma kararı almışsınki buna çok sevindim bend karataycıyım bu konuda destek olabilirim isabetli bir karar
birde trafik kazası geçirmişsin çok geçmiş olsun tatlım.yuzunde iz kaldımı kuzum şimdi nasılsın
ayrıca tam bir karatay yaparsan kabızlık sorununu da çözeriz. menuleri takip edeyim sana uyarılarda tavsiyelerde bulunurum.
bu arada spor yapmaya engel bi durumun varmı bizim bu hafta topluca başladığımız videolar var link atayım eger yoksa. karın ve bacak videosu

Kuralları okudum :) ama kabul beyanı nasıl Yapılıyor anlamadım

Ben 23 Yaşındayım hem okuyorum hem çalışıyorum. Bekarım. Ankara'da yaşıyorum.
Boy:165 YAŞ:23 başlangıç kilo:64 güncel kilo:64 hedef:52

sadece kuralları okudum kabul ediyorum diye mesaj atacaksın

Kazadan sonra Karatay yapmaya başlamıştım Hala yapıyorum ama tam değil genel yeme düzenim Karataya uygun zaten
Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum
Un ve şeker neredeyse hiç yok.
Kazanın sadece psikolojik etkileri var Üzerimde çok şükür başka iz kalmadı ..
Kilolarımı verirsem psikolojim de düzelecek inanıyorum :)
Spor yapmaya bir engelim yok sadece çok vaktim yok çünkü kaza nedeniyle işim ve okulum aksadı 3 hafta onlarla yoğunum. Okul bitince sadece iş kalacak o zman sporu daha da fazla yapabilirim

çok sevindim kazadan kalan piskolojik izleri beraberce onarırız kuzum.karatay konusunda sormak istediklerini sorabilirsin. beslenme duzeninde sağlıklı karbonhıdratlarda vardır sanırım atladın. biliyorsun beyin sadece sağlıklı karbonhidratla besleniyor ayrıca hızla enerjiye dönuşen tek besin kaynagı olmadan olmaz. un ve şeker den uzak dur. rafine karbonhidrat yerine sağlıklı doğallarını koy olay bu zaten
evde yapabileceğin bazı videolar var vakit buldukça bizle yaparsın zamanla
biz her hafta takım içi spor kraliçesi seçiyoruz senide görmek isterim bi süre sonra
karın videosu 9dk kalça 10dk zaten. en sondakide evde yapılabilen kardıyo bunları kaydet bi kenara bence

İnşallah canım bizimde en geç 1 sene sonra ( okadarı bulmaz bence ) incecik olduğumuzu görürsün
Ben evlilik yıldönümüme kadar 95den aşağısını belkide 90ı göreceğime inanıyorum

ARamıza hoşgeldin canım

ay banum ne hoş ve guzel bir hedf bu hadi hayırlısı azmin başarı olsun

Hoşbulduk :))

Tamam bu videoları kaydediyorum :)

vienacım ister bugun ister yarın başla menu bildirmeye. istikrarla azimle devam edersen 3. cuma listedesin kuzum yan 5/6/2015 de. ozamana kadar her cuma bildirim yapacaksın adaylar listesiyle. hem çalışmak hem okul zordur ne okuyorsun son senenmi

Kaptanim,yanimda yogurt yoktu,kutuphanedeydimAciktigimi gorunce ard-arda yedim onlari,ama tadi eksiydi zaten,daha sekerlenememisler

Bugün de bildirebilirim menümü
Sabah haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates Salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Öğle
Mantarı tavuk sote yapıyorum
Yanında salata ve bir kase çorba içicem

Yüksek lisans yapıyorum. Endüstri ürünleri Tasarımı Bölümü'nde

hosgeldin canim kaza gecirmissin gecmis olsun Allah daha beterinden korusun

İnşallah canım bizimde en geç 1 sene sonra ( okadarı bulmaz bence ) incecik olduğumuzu görürsün
Ben evlilik yıldönümüme kadar 95den aşağısını belkide 90ı göreceğime inanıyorum
Insallah canim azmin daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…