- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.321
hoş geldin tatlım bende seni bekliyordum. şimdi ilk sayfaya git kuralları oku ve kabul beyanını yap.Merhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)
hoş geldin tatlım bende seni bekliyordum. şimdi ilk sayfaya git kuralları oku ve kabul beyanını yap.
önemlilerini hatırlatayım
haftada 5 mesaj şartımız var. hergün 5 mesaj atarsan bu sayı dolar zaten
her cuma saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz
bu arada ben takım kaptanı neslihan.yardımcılarım kitapaşığı ve fulias
şimdi birazda kendinden bahset ve aşagıdaki alanları doldur olurmu
boy: , yaş:, başlangıç kilo: , güncel kilo: , hedef:
sadece kuralları okudum kabul ediyorum diye mesaj atacaksınKuralları okudum :) ama kabul beyanı nasıl Yapılıyor anlamadım
Ben 23 Yaşındayım hem okuyorum hem çalışıyorum. Bekarım. Ankara'da yaşıyorum.
Boy:165 YAŞ:23 başlangıç kilo:64 güncel kilo:64 hedef:52
vienacım profiline göz attım. sanırım karatay yapma kararı almışsınki buna çok sevindim bend karataycıyım bu konuda destek olabilirim isabetli bir karar
birde trafik kazası geçirmişsin çok geçmiş olsun tatlım.yuzunde iz kaldımı kuzum şimdi nasılsın
ayrıca tam bir karatay yaparsan kabızlık sorununu da çözeriz. menuleri takip edeyim sana uyarılarda tavsiyelerde bulunurum.
bu arada spor yapmaya engel bi durumun varmı bizim bu hafta topluca başladığımız videolar var link atayım eger yoksa. karın ve bacak videosu
çok sevindim kazadan kalan piskolojik izleri beraberce onarırız kuzum.karatay konusunda sormak istediklerini sorabilirsin. beslenme duzeninde sağlıklı karbonhıdratlarda vardır sanırım atladın. biliyorsun beyin sadece sağlıklı karbonhidratla besleniyor ayrıca hızla enerjiye dönuşen tek besin kaynagı olmadan olmaz. un ve şeker den uzak dur. rafine karbonhidrat yerine sağlıklı doğallarını koy olay bu zatenKazadan sonra Karatay yapmaya başlamıştım Hala yapıyorum ama tam değil genel yeme düzenim Karataya uygun zaten
Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum
Un ve şeker neredeyse hiç yok.
Kazanın sadece psikolojik etkileri var Üzerimde çok şükür başka iz kalmadı ..
Kilolarımı verirsem psikolojim de düzelecek inanıyorum :)
Spor yapmaya bir engelim yok sadece çok vaktim yok çünkü kaza nedeniyle işim ve okulum aksadı 3 hafta onlarla yoğunum. Okul bitince sadece iş kalacak o zman sporu daha da fazla yapabilirim
banum geçen facede gördüm senin son resmini bende yorum yapacaktım orada yapmadım hakkaten baya bi ince gördüm seni kuzum maşallah. ama ben seni yaklaşık 1 senedir tanıyorum ve senin şöyle 80 lere inip çıtır gezdiğini de görmek istiyorum tatlım. bir sen bide 6. takımdan nur varya bayılanbayılana onu da incecik görmeden gözüm açık gidecek
Merhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)
ay banum ne hoş ve guzel bir hedf bu hadi hayırlısı azmin başarı olsunİnşallah canım bizimde en geç 1 sene sonra ( okadarı bulmaz bence ) incecik olduğumuzu görürsün
Ben evlilik yıldönümüme kadar 95den aşağısını belkide 90ı göreceğime inanıyorum
ARamıza hoşgeldin canım
İnşallah canım bizimde en geç 1 sene sonra ( okadarı bulmaz bence ) incecik olduğumuzu görürsün
ARamıza hoşgeldin canım
çok sevindim kazadan kalan piskolojik izleri beraberce onarırız kuzum.karatay konusunda sormak istediklerini sorabilirsin. beslenme duzeninde sağlıklı karbonhıdratlarda vardır sanırım atladın. biliyorsun beyin sadece sağlıklı karbonhidratla besleniyor ayrıca hızla enerjiye dönuşen tek besin kaynagı olmadan olmaz. un ve şeker den uzak dur. rafine karbonhidrat yerine sağlıklı doğallarını koy olay bu zaten
evde yapabileceğin bazı videolar var vakit buldukça bizle yaparsın zamanla
biz her hafta takım içi spor kraliçesi seçiyoruz senide görmek isterim bi süre sonra
karın videosu 9dk kalça 10dk zaten. en sondakide evde yapılabilen kardıyo bunları kaydet bi kenara bence
ANALİZ SONUÇLARI
Nisan 2015 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
mefkurem => 22,51% => 9. Takım-aktif-
hily25 => 21,46% => 9. Takım-mezun-
hayatperisi7 => 19,21% => 7. Takım-mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-107#post-40986121
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
1) Performans uygulaması 12. tur sona erdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-11#post-40992605
Sonuç listeleri hazırlama cezası takip eden 4 hatfa boyunca 5. takıma verilmiştir.
12. uygulama turu boyunca tek bir nota dahi almamış olan 9. takıma kocaman alkışlar!
2) Takım analizlerinde bu hafta:
Karne notu 44 olan ve sınıfta kalan 14. Takımın analizini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-40921863
3) Nisan 2015 analizleri bütün takımlar için tamamlandı.
Takımların genel sonuçlarını ve ilk üçe giren üyelerimizin yer aldığı analiz sonuç raporunu linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-40992084
Bir sonraki analiz döneminde daha iyi sonuçlar almanızı diliyorum. Dereceye giren takımları ve yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.
1. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 1. takıma isabet etti.
%0,62 olarak belirttiğiniz takım ortalamanız %0,63 çıkıyor. Yeri geliyor bu kadar ufak bir fark dereceyi etkileyebiliyor.
Yuvarlama hesabınızı gözden geçirmenizde fayda var.
6. TAKIM
Yeni üye olarak bildirdiğiniz "asea" diskalifiye listesinde yer almaktadır.
Eski yarışmacıdır, 2. takımda yarışmaktayken 308. etapta üst üste 3 kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.
Kural gereği tekrar yarışamaz.
Yeni listenizi ve bağlı olarak sonuç listesini lütfen yeniden düzenleyiniz.
14. TAKIM
Yeni üye bildirimlerinizde, yarışmaya kayıt kilosunu da vermiş olmanız gerekiyor. Diğer takımların bildirimlerinden bakıp öğrenebilirsiniz.
Her iki üye için de eksikleri lütfen tamamlayınız.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 413. Etap birincisi; 9.Takımdan erenece arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Kaptanim,yanimda yogurt yoktu,kutuphanedeydimbanum geçen facede gördüm senin son resmini bende yorum yapacaktım orada yapmadım hakkaten baya bi ince gördüm seni kuzum maşallah. ama ben seni yaklaşık 1 senedir tanıyorum ve senin şöyle 80 lere inip çıtır gezdiğini de görmek istiyorum tatlım. bir sen bide 6. takımdan nur varya bayılanbayılana onu da incecik görmeden gözüm açık gidecek
mayacım meyvelerin yanında mutlak yoğurt ye tatlım insülini aniden zıplatmamak için onuda bulamazsan tarçın dök oldumu. menude sporda mutişş
şekersiz kahve, ayran, çay içebilirsin kuzum . şeker olmadığı muddetce leptin hormonu çalışır.
maşallah super olmuş sanırım kahvaltı ğeç yapılmış 2 öğün yetmiştir.
aman tatlım bu hafta spor kraliçesi sen olacaksın cuma da yuzun ay gibi gülecek maşallah
karnelerini alıp iş başı yaparsın işallah kuzum başarılar dilerim
menude sporda maşallahlık
bende kuzular evde olunca kahvaltılarını hazırladım çıktım evden az önce aradım kalkmışlar yıceklermiş. bugun öğlene kadar evde yanlızlar sonra annem gidecek oh çok rahatım ora koş bura koş yok bugun
vienacım ister bugun ister yarın başla menu bildirmeye. istikrarla azimle devam edersen 3. cuma listedesin kuzum yan 5/6/2015 de. ozamana kadar her cuma bildirim yapacaksın adaylar listesiyle. hem çalışmak hem okul zordur ne okuyorsun son senenmi
hosgeldin canim kaza gecirmissin gecmis olsun Allah daha beterinden korusunMerhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)
Insallah canim azmin daim olsunİnşallah canım bizimde en geç 1 sene sonra ( okadarı bulmaz bence ) incecik olduğumuzu görürsün
Yesil cay tuketiyorum bu arada bende de pek etkisi oldugu soylenemezYesilcay da uyku acarmis tatlim. Bende pek bir etkisi yok ama deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?