- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.341
hım anladım kutuphane olayıKaptanim,yanimda yogurt yoktu,kutuphanedeydimAciktigimi gorunce ard-arda yedim onlari,ama tadi eksiydi zaten,daha sekerlenememisler
vayyy karataycım ekmekmi yedin sen. onun yerine ceviz badem gibi çiğ çerez yemeliydin biliyorsun değilmiBugün de bildirebilirim menümü
Sabah haşlanmış yumurta
Zeytin
Domates Salatalık
1 dilim kepekli ekmek
Öğle
Mantarı tavuk sote yapıyorum
Yanında salata ve bir kase çorba içicem
Yüksek lisans yapıyorum. Endüstri ürünleri Tasarımı Bölümü'nde
benim uykumu kahve bile kaçırmazYesil cay tuketiyorum bu arada bende de pek etkisi oldugu soylenemez
Bakalim şimdilik iyi gözüküyor her sey sanirim butunlemeye kalmadan iyi gececegim zayif olan bir dersim var onu da bu finallerde Hallederim diye düşünüyorum iki gündür kafa kalmadi ders calismaktanFiltre kahve bence güzel seçiminşallah güzel sonuçlarda alırsın derslerden
Hosgeldin canimmm. Yuksek lisans bolumune bayildim. Kaza icin de Allah korumus gecmis olsun daha beterinden saklasin diyeyim. Umarim kisa surede hedeflerine ulasirsinnnnnMerhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)
Benim yerime de uyuyun kaptanimbenim uykumu kahve bile kaçırmazdavul çalsa uyurum o moddayım yani
biyoloji okuyan senmiydin benimde kafa gitti. bekardın dımı aycanım.Bakalim şimdilik iyi gözüküyor her sey sanirim butunlemeye kalmadan iyi gececegim zayif olan bir dersim var onu da bu finallerde Hallederim diye düşünüyorum iki gündür kafa kalmadi ders calismaktan
uyurum şekerBenim yerime de uyuyun kaptanim
Hayir ben maliye bir yandan da bankacilik okuyorum kaptanim olur boyle onemli degilbiyoloji okuyan senmiydin benimde kafa gitti. bekardın dımı aycanım.vallahi kafa gitti notlarımda yanımda değil
uyurum şeker
oo ne guzel butun takım öğrenci oldu hemen hemen bu aradaHayir ben maliye bir yandan da bankacilik okuyorum kaptanim olur boyle onemli degil
kızlar yukardaki oylama hakkında ne dusunuyorsunuz görüş beyan edin bende oylamayı cevaplayayım oldumuOYLAMA
GEREKÇE:
İzinli olan yarışmacı sayısı, aktif yarışmacılarımızın yaklaşık 3 katı. Bu da, yarışmacıların her izne ayrılış ve izinden dönüşlerinde gerek takım yönetimlerinin gerekse benim kırtasiye işlerine bir sürü zaman ayırmamız anlamına geliyor.
İzne ayrılmanın "kilo verme" anlamında yarışmacıya bir destek vermediği de kanıtlarıya ortada.
Yaz tatilinde bir kez, mecburi durumlarda da bir kez olmak üzere iki izin kullanmalarını uygun buluyorum.
Bunun dışında herhangi bir problem yaşanması durumunda; hafta içi paylaşımda bulunamasa dahi, üye herhangi bir iletişim yolunu kullanarak kilo bildiriminde bulunmaya devam etmelidir.
İzin; zayıflamak isteyen kişiler için kurulmuş bu platformun doğasını ve disiplinini bozan bir uygulamadır.
Takım yönetimlerinin amacı da üyeleri olabildiğinde takımda tutarak, kilo verme disiplinini üyelerine aşılamaktır.
Bu çabaya karşılık alınamıyorsa zaten üye yarışmacı olmamalıdır.
ÖNERİ:
Yarışmacıların her yıl için toplam iki kez izin hakkı olsun.
(Önerinin kabul edilmesi durumunda, üye listesinde görünürde olan izin sayılarını sıfırlayacağım. Böylece sözkonusu iki hak, oylama bitiminden 2015 yıl sonuna kadar kadar geçerli olacak.)
1. TAKIM => EVET / HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET / HAYIR
4. TAKIM => EVET / HAYIR
5. TAKIM => EVET / HAYIR
6. TAKIM => EVET / HAYIR
7. TAKIM => EVET / HAYIR
8. TAKIM => EVET / HAYIR
9. TAKIM => EVET / HAYIR
14. TAKIM => EVET / HAYIR
seaBahAR => EVET
OYLAMA 26 MAYIS SALI GÜNÜ, SAAT 18:00 DE SONA ERECEKTİR.
Bence mantikli sonuçta bu yola Bas koyan saglikli yasamayi bi yasam tarzi haline getiricek olan kisi izin meselesine bahanesine bu kadar takili kalmamali. Tamam bir sey olur hastaliktir firt zirtkızlar yukardaki oylama hakkında ne dusunuyorsunuz görüş beyan edin bende oylamayı cevaplayayım oldumu
Valla bende uyurum yeterki kafam bi seye takilmasin ama kus uykusudur benimki cit dese bisey hemen uyanirimbenim uykumu kahve bile kaçırmazdavul çalsa uyurum o moddayım yani
Ben evet diyorum kaptanimkızlar yukardaki oylama hakkında ne dusunuyorsunuz görüş beyan edin bende oylamayı cevaplayayım oldumu
Merhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)
Bence mantikli kaptanim.kızlar yukardaki oylama hakkında ne dusunuyorsunuz görüş beyan edin bende oylamayı cevaplayayım oldumu
misal senin 1 bildirim yapmadı durumun var aklında olsun 3 lersen diskalifye olursun bebeğim okişHosgeldin aramiza :)
Kaza icin gecmis olsun allah korumus
Bence mantikli kaptanim.
Menu bildiremese aktif olamasa bile kilosunu bildirmeli ki ipin ucunu kacirmasin kimse
hım anladım kutuphane olayı
vayyy karataycım ekmekmi yedin sen. onun yerine ceviz badem gibi çiğ çerez yemeliydin biliyorsun değilmi. peynirde göremedim
sabah kaçta yedin akşam kaçta yiceksin onları da belirt bidahakine okiş. erkenden işlerin biterse karın videosunu dene derim ben akşama
Tamam kaptanim bundan sonra oyle bi durumda olmam insallah. Ne yapar eder haber veririm.misal senin 1 bildirim yapmadı durumun var aklında olsun 3 lersen diskalifye olursun bebeğim okiş
3 kaşık bulgur,3 kaşık yeşil mercimek,3 kaşık nohut, 1 salatalık ve 1 -1,5 litre yoğurtKaptanim ayran detoksu nasıl yapılıyor ben çok seviyorum ayran yapsam ben de
tamam tatlım telefonu verdim sanırım not et acil durumda mesaj atarsınTamam kaptanim bundan sonra oyle bi durumda olmam insallah. Ne yapar eder haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?