Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanim,yanimda yogurt yoktu,kutuphanedeydimAciktigimi gorunce ard-arda yedim onlari,ama tadi eksiydi zaten,daha sekerlenememisler
hım anladım kutuphane olayı

vayyy karataycım ekmekmi yedin sen. onun yerine ceviz badem gibi çiğ çerez yemeliydin biliyorsun değilmi . peynirde göremedim
sabah kaçta yedin akşam kaçta yiceksin onları da belirt bidahakine okiş. erkenden işlerin biterse karın videosunu dene derim ben akşama

Filtre kahve bence güzel seçim inşallah güzel sonuçlarda alırsın derslerden
Bakalim şimdilik iyi gözüküyor her sey sanirim butunlemeye kalmadan iyi gececegim zayif olan bir dersim var onu da bu finallerde Hallederim diye düşünüyorum iki gündür kafa kalmadi ders calismaktan

Bakalim şimdilik iyi gözüküyor her sey sanirim butunlemeye kalmadan iyi gececegim zayif olan bir dersim var onu da bu finallerde Hallederim diye düşünüyorum iki gündür kafa kalmadi ders calismaktan
biyoloji okuyan senmiydin benimde kafa gitti. bekardın dımı aycanım. vallahi kafa gitti notlarımda yanımda değil
Benim yerime de uyuyun kaptanim
uyurum şeker

kızlar yukardaki oylama hakkında ne dusunuyorsunuz görüş beyan edin bende oylamayı cevaplayayım oldumu

kızlar yukardaki oylama hakkında ne dusunuyorsunuz görüş beyan edin bende oylamayı cevaplayayım oldumu
Bence mantikli sonuçta bu yola Bas koyan saglikli yasamayi bi yasam tarzi haline getiricek olan kisi izin meselesine bahanesine bu kadar takili kalmamali. Tamam bir sey olur hastaliktir firt zirt
Mesajdan ya da menu bildiriminden o hafta kacinsa bile bence kilo bildirimine aktif olarak katilmali.

Merhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)

Hosgeldin aramiza :)

Kaza icin gecmis olsun allah korumus

Bence mantikli kaptanim.
Menu bildiremese aktif olamasa bile kilosunu bildirmeli ki ipin ucunu kacirmasin kimse

Evet yedim çünkü şu an Karatay Yapmıyorum
Diyetisyen listesi uyguluyorum
Peynir yazmayı unutmuşum peynir de yedim
Sabah 10da öğle 14de yedim
Akşam belli değil daha

Kaptanim ayran detoksu nasıl yapılıyor ben çok seviyorum ayran yapsam ben de
3 kaşık bulgur,3 kaşık yeşil mercimek,3 kaşık nohut, 1 salatalık ve 1 -1,5 litre yoğurt
baklagilleri haşlıyorsun salatalığı doğruyorsun yoğurda karıştırıyorsun
sabah 8 de normal 1 yumurtalı kahvaltı eddikten sonra
saat 10 da bu karışımdan 1 kase yiyorusun
her 2 saatte bir 1 kase ve en son akşam 8 de son kase yenip ağzımızı kapatıyoruz
ektra bişi yenmiyor ama ben bu gun 1 tutam kiraz yedim :)))
yemesi yapması kolay. ben ayran kıvam sevmiyom ev yogurdu olduğundan direk yogurtla yapıyorum

Tamam kaptanim bundan sonra oyle bi durumda olmam insallah. Ne yapar eder haber veririm.
tamam tatlım telefonu verdim sanırım not et acil durumda mesaj atarsın
kızlar zor durumda kalırız bildirime gelemeyebiliriz deseniz bana mesaj atın özelden telefonumu vereyim mesajla bildirim yaparsınız acil durumlarda okişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…