- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.361
Kaydettim kaptanim internete giremeyecek olursam telefondan ulasacagim size :)tamam tatlım telefonu verdim sanırım not et acil durumda mesaj atarsın
kızlar zor durumda kalırız bildirime gelemeyebiliriz deseniz bana mesaj atın özelden telefonumu vereyim mesajla bildirim yaparsınız acil durumlarda okişş
Tatlim,hosgeldinEvet yedim çünkü şu an Karatay Yapmıyorum
Diyetisyen listesi uyguluyorum
Peynir yazmayı unutmuşum peynir de yedim
Sabah 10da öğle 14de yedim
Akşam belli değil daha
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen)
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik
Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım
2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu
REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdımSatmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune
Eki Görüntüle 1533247
TAbi ellerim acıdıSaatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım
Cok guzelleeeeeeerrrrrrr ellerine saglikSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şükür kavuşturana
Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen)
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik
Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım
2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu
REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdımSatmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune
Eki Görüntüle 1533247
TAbi ellerim acıdıSaatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım
Kaptanim,yemek kasigi mi3 kaşık bulgur,3 kaşık yeşil mercimek,3 kaşık nohut, 1 salatalık ve 1 -1,5 litre yoğurt
baklagilleri haşlıyorsun salatalığı doğruyorsun yoğurda karıştırıyorsun
sabah 8 de normal 1 yumurtalı kahvaltı eddikten sonra
saat 10 da bu karışımdan 1 kase yiyorusun
her 2 saatte bir 1 kase ve en son akşam 8 de son kase yenip ağzımızı kapatıyoruz
ektra bişi yenmiyor ama ben bu gun 1 tutam kiraz yedim :)))
yemesi yapması kolay. ben ayran kıvam sevmiyom ev yogurdu olduğundan direk yogurtla yapıyorum
Evet canim yemek kasigi kuru haldeyken olcuyorsun persembe bende yapicam insallah inanilmazKaptanim,yemek kasigi mi
Bende ev yogurduyla yapiyorum.kaptan sulandirmiyorum nane ve kirmizi biberde ekliyorum icine3 kaşık bulgur,3 kaşık yeşil mercimek,3 kaşık nohut, 1 salatalık ve 1 -1,5 litre yoğurt
baklagilleri haşlıyorsun salatalığı doğruyorsun yoğurda karıştırıyorsun
sabah 8 de normal 1 yumurtalı kahvaltı eddikten sonra
saat 10 da bu karışımdan 1 kase yiyorusun
her 2 saatte bir 1 kase ve en son akşam 8 de son kase yenip ağzımızı kapatıyoruz
ektra bişi yenmiyor ama ben bu gun 1 tutam kiraz yedim :)))
yemesi yapması kolay. ben ayran kıvam sevmiyom ev yogurdu olduğundan direk yogurtla yapıyorum
Merhabalar :) beni aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim :)
biyoloji okuyan senmiydin benimde kafa gitti. bekardın dımı aycanım.vallahi kafa gitti notlarımda yanımda değil
Ay cok hos olmus ya eline saglik. Ben de bir ara merak sarmistim incik boncuk taki yapayim diye bir dunya malzeme aldim. Ama sonradan hevesim gecti. Yaptiklarim acildi tam tutturamadim falan oylece kaldi yani.
Cok guzelleeeeeeerrrrrrr ellerine saglik
Valla tarif tam bana goreEvet canim yemek kasigi kuru haldeyken olcuyorsun persembe bende yapicam insallah inanilmaz
Tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?