Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum

Sabah
Yarim simit
1 dilim peynir
Domates salatilik

Ogle
2havuc
2 kabak
Az yagda kaviurdum yogurtladum ve uzerine kavrulmus kiyma koydum hepsini ben yemedim tabiki kizlarimla ogle yemegim oldu

Aksam
3 servis kasigi Fasulye
1 servus kasigi pilav
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Ya kizlar sicaklar dolayisiyla spor yapamiyorum evde yapmaya calisiyorum firsatim olmuyo

Kaydettim kaptanim internete giremeyecek olursam telefondan ulasacagim size :)

Iyi aksamlar,kizlar
Menu
Sabah
1 bardak yesil cay
1 salatalik
1/2 domates
2 yumurtali omlet
1 k.k peynir
1/4 simit(dunyayi yedim,saat yaklasik 9:30 civari

Oglen (saat 15:30 civari)
1 buyuk tabak bol yesillikli salata
1 buyuk parca izgara et
1/2 adet Hayrabolu tatlisi

Ardindan 1/4 simiti,1/2 Hayrabolu tatlisini yakmak icin 1.5 saat yuruyus

Az once 1 Danino icecek ictim,71 kalori ve cocuklar icin oldugu icin koruyucu,katki icermiyor yaziyor,umarim oyledir
1 avuc da kiraz yedim

Aksami boyle kapattim.Gece acikirsam 1 cafe breno icecegim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Şükür kavuşturana

Öğlende biraz komşu ablama kaçtım hazır eşimde evdeyken ( çocukları ona kakaladım resmen )
Birlikte hoş sohbet edip kahve içtik

Daha sonra hesapta dışarı çıkacaktık ama sağ olsun eşim başım ağrıyor diyince kaldık evde bende can sıkıntısından gittim boncuk kutumu çıkardım ( kolye yapımı için 4 katlı bir tane almıştım ve bir sürü malzemem duruyordu )
Nasıl daldıysam akşam 18:00'e kadar boncuklarla oyalandım

2 adet kolye
2 adet bileklik aynı desenden takım yaptım
1 adet siyah 3lü bileklik
1 adette rengarenk bileklik yaptım
3 adette halhal yaptım mavı boncuklu

REngarenk olanla 3lü bilekliği kendime ayırdım Satmak için yaparken okadar güzel şeyler yaptım bir tane bile kendime ayırmamıştım bari bundan sonra ayırayım dedim
Bakın bunlarda yaptıklarımdan birer numune

TAbi ellerim acıdı Saatide fark edince hemen akşamlık son öğünümüde yaptım ve hemen kendimi buraya attım

Ay cok hos olmus ya eline saglik. Ben de bir ara merak sarmistim incik boncuk taki yapayim diye bir dunya malzeme aldim. Ama sonradan hevesim gecti. Yaptiklarim acildi tam tutturamadim falan oylece kaldi yani.

Menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Bir buyuk bardak sut

Ara
Sodali limonlu yesil cay

Aksam
Zeytinli salata
Ayran

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Su: 2 litre olacak. 2.5 da olabilir bilmiyorum su an. Su icmeye geri döndüm sonunda bayila bayila iciyorum tadi guzel olunca :)

Sporumu gece yapacagim yine. Leslie zumba falan yapasim var ama bakalim karar verip yapinca bildirimi ayrica yazarim

Menumm
Sabah bir sey yiyesim yoktu zaten gec uyandim.
Oglen
uc tane form bisküvi
iki kare bitter
şekersiz nescafe

Ara
Iki top dondurma

Aksam
bir tabak semizotu yemeği
dort catal ton balığı
yarim dilim tb ekmegi

Su iki litre
spor bugun yapamadim

Cok guzelleeeeeeerrrrrrr ellerine saglik

Kaptanim,yemek kasigi mi

Bende ev yogurduyla yapiyorum.kaptan sulandirmiyorum nane ve kirmizi biberde ekliyorum icine

Kizlar iyi aksamlar. O kadar yorgunumki selam vermeye geldim gecmise yarin bakicam affedin beni
ayran detoksum harikaydi. Sadece aksam yemegim kabakli karniyarik oldu.
Sporlarimda
25dk lesli kardiyo
15dk karin bacak videosu
cumleten iyi geceler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah 06:40da uyandım ve gerçekten kendimi çok daha dinç hissediyorum
Öğleden sonra Kvyle doktora gideceğiz ( Beyin emarının sonucunu alacakmış umarım önemli birşey yoktur )
Gidene kadar hem size bakayım dedim hemde birazdan mutfakta az işim var onları aradan çıkartayım

Umarım herkes için yine kaçamaksız ve çooook güzel bir gün olur

Ay cok hos olmus ya eline saglik. Ben de bir ara merak sarmistim incik boncuk taki yapayim diye bir dunya malzeme aldim. Ama sonradan hevesim gecti. Yaptiklarim acildi tam tutturamadim falan oylece kaldi yani.

SAğ olasın bende yapıp satabilirmiyim diye düşünmüştüm hatta eşimle doğru dürüst araştırmadan gittik bir sürü boncuk aldık sonradan Allahtan komşu ablamın yeğeni dükkanında satmayı kabul ettide ona yaptıklarımı vermiştim şimdide elimde kalanlarla birşeyler yapayım dedim ( dün eşimede dedim okadar çok yaptım ama birer tanede olsa kendime ayırmadım diye dün yaptıklarımdan ayırdım iki tanesini )
Devamı gelirmi bilmem ama bana zevkli geldi ve şükür hiç açılan olmadı

Cok guzelleeeeeeerrrrrrr ellerine saglik

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…