Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MukemmellllEllerine saglik,canim

Hellllooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Resmen 2 gün menü bildirimi yapmamışım. Dün tatildi tabi hiç bilgisayarı açasım gelmedi.
Benim yeme düzenim şaştı hiç memnun değilim.

PAZARTESİ MENÜSÜ
Sabah
1 fincan kahve

ÖĞLEN
Tava böreği

AKŞAM
YOK

Spor
1.5 saat yürüyüş.

SALI MENÜSÜ
SABAH
peynirli biber kavurma

ÖĞLEN
Yok

AKŞAM
Biberle tavuk göğsü ızgara

Dondurma
Spor: YOK

ben hiç aksatmadan yapıyorum ki alanya çokkkk sıcak
mazeret yok yaz gelince salacaz zaten 1 ay kaldı şurda kaldırın totoları

Bu sabah tartida hedefledigim kilodan 100 gram daha eksiktim insallah cumaya daha iyi bi rakam gorurum
maşallah sana
kaçamaklar gırla gitmiş ne oldu kızlar size

spor yapıldımı menu güzel

Kızlar bugün spor yapmıycm sanırım ama yarın söz tam gaz başlıyorum sporuma da diyetime de :)
ok tatlım bekliyoruz bakalım nası götüreceksin merakla bekliyorum hemde

akşama kadar ki menun berbat tatlım aç kalmışsın
Biyoloji okuyan benim kaptanımmm

umarım doktorda bişi çıkmaz banum. bu arada boncuklara bayıldım bende istiyommm
nasıl gidiyor kilo verme işi geçen hafta artıydın sanırım umarım bu hafta guzel sonuç alırsın

Valla tarif tam bana goreYapalim bakalim
yap mayacım çok kolay 700gr-1000gr garanti

Kaptanim,kilo bildirimi mi?
geçen hafta bildirim yapamadı ya kitapcım onu dedim mayam. 3. kez yapmadığında mazeretsiz olursa diskalifye sebebi oluyor hatırlattım ona

wayyy kaçak wayyy neden yazmadığın belli kaçamaklar gırla gitmş. sana özel 15dk lesli ceza veriyorum bugun yarın yapar yazarsın

CUMA GÜNÜ SPOR DERECELERİ
BenimKemiklerimiri --------------------------------
nazarenko -------------------------
aycanhakan -----------------------
A Akrepimm @nhtylz diddah -
Evnscnc ----------------------------

CUMARTESİ SPOR DERECELERİ
aycanhakan
@kitap_asigi
Evnscnc ----
diddah ------
nazarenko -

PAZAR SPOR DERECELERİ
diddah --------
BenimKemiklerimiri ----------
aycanhakan -
@kitap_asigi ---
nazarenko ---

PAZARTESİ SPOR DERECELERİ
Evnscnc --------------------
RengarenkNesli ----------
diddah aycanhakan ---
@nhtylz ----------------------
@kitap_asigi ----------------

SALI SPOR DERECELERİ
Evnscnc ------------
RengarenkNesli --

Dünkü spor bildirimleri gelsin kızlar kimse spor yapmamış mı?

wayyy kaçak wayyy neden yazmadığın belli kaçamaklar gırla gitmş. sana özel 15dk lesli ceza veriyorum bugun yarın yapar yazarsın

Kaptanımmmm. Aslında pazartesi yediğim yemek sadece tava böreği 1 porsiyon. Bide sporum var. Ama aç kalarak olmuyor bu işler işte. Kilomda oynama yok resmen.
Dün de proteinimi aldım düzgün yedim evde olmamın faydası tabi.. Geç kalktım 12 de kahvaltı ettim 7 de akşam yemeği.
Dondurma olmayaydı iyiydi sporda yapmadım. Ama 3 saat ütü yaptım o olur mu

Gunaydin hanimlar :) bugun tam olarak araniza katilmis bulunuyorum :)

Sabah:shake (herbalife)
Cok tok tutuyor, kahvalti icin vakit bulamadigimda içiyorum protein deposu kendisi.

Ogle icin de dilara kocagin metabolizma hızlandırıcı corbasini yapicam bir de dunden kalma mantarli tavuk yemeyi planliyorum

Hoşgeldin vienna

sporda ciddi düşüş var bu spor derecelendirme olmasa gözle göremezdik belki fulyam eline sağlık. ödevleri bile yapmamışlar kızları spora nasıl teşfik edelim sevgili yardımcım fulya ve ruveyda fikir bekliyom

eleştirini kendin yapmışsın bak
bende 1 haftadır utu başındayım tum yazlıklar yıkandı utuleniyor sırayla hala 4 posta utu var. dun akşam spora kaçmak adına yapmadım utu salonda koltuğun tepesinde kırışmasın diye yayılmış bekliyorlar kuzu gibi bu akşam da annemde yicez yemeği erken gidebilsem az yapar kolaylardım. bi yolunu bulmam lazım
bi başlasam akşam kocamada satarım yarıda aslında du bakimm

vienacım eleştiriye başlayayım
o herblyf urununu 2 ay kullandım 2014 ocak ayında 90 kiloydum, ve bende bazı ataklar başlayınca dr. gittim endokrine ve hipoglisemi ve insülin direnci başladığını kilo vermem gerektiğini söledi. ben önce anlam veremedim dr. sordum bu aniden nerden çıktı kullandığım bu hrblf urununden olabilirmi deyince gözleri faltaşı açıldı. bana onun içinde çok zararlı şeker olduğunu bununda bende ataklara yol açıp direnç başlattığını anlattı evet ben 2 ayda 4kg verdim ama sağlığım bozulmuştu. napacam derken kk da kızlarla tanışıp karatay sağlıklı beslenmesi sayesinde direncim,i 18 lerden 5in altına düşürdüm ve 14kg mı gıdım gıdım verdim direnç yuzunden. şimdi direncim filan yok. hikayemden kendine bir pay biçersin belki hem karatay sağlıklı beslenmesinden sonra böle urunlere ihtiyaç duymana şaşırmadım değil kuzum. yaş gençken en güzelini öğrenin hayat boyu sağlıklı kalın isterim.. çünki ben sağlığıma 38 yaşında kavuştum biraz geç oldu

Kaptanım aslında takım olarak sporda iyiyiz ya çok nadir bu durum. O yüzden spor konusunda kimseye eleştiri yapamıyacağım sanırım.
Ama cezalar yapılmıyor o konuda haklısın kaptaaannn

Günaydın herkese dün çok yoğun bi gündü misafirler vardı şehir dışından onları gezdirdik okadar yoruldum ki tabi bide benim oğlum zaten yaramaz dışarda düzeni bozulunca iyi ce çılgınlaştı o uyuyunca ben de sizmisim dün ki menum
kahvalti peynir zeytin sucuk domates salatalık 2 dilim kepek ekmek
kahvaltı öğlen kaydı
ara da erik kayisi
akşam dışarda ızgara köfte ekmeksiz salata ayran

3 saat dışarda yürüyüş
2 litre su

menu guzel. hareket berekettir yoktan iyidir. misafirle duzen bozulur ama bozmamışsın aferin sana

Dunku sporum

Leslie 1 mil
8 dakikalik karin videosu

Bu kadar oldu malesef dun

Kaptanim spora nasil tesvik ederiz hic bilmiyorum aklima hicbir sey gelmedi benim
olsun kuzum oda yeter hareket berekettir dicem sanada. 1 nasılsa 0 dan buyuktur

Canım ben zaten sürekli kullanmıyorum kahvaltı yapamadığım zamanlarda hepten aç kalacağıma arada içiyorum
Tamamen aç kalmaktan iyidir sonuçta
Hem çevremde çok kullanan var ve ailemdeki herkes onunla zayıfladı ve hala çok sağlıklılar

Sabah:Shake
Ara:küçük boy Meyveli yoğurt
Öğle: tavuk Çorba+mantarlı tavuk sote

Yeşilçay+2 litre su şimdiden

Şimdi de spor yapmaya gidiyorum :)

Nasılım sizce kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…