Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba herkese kötü bir hafta geçirdim bi takım sıkıntılar yaşadım hepiniz hakkınızı helal edin umarım diskalifiye olmamışımdır bugünden itibaren tüm bildirimlerimi eksiksiz yazıyorum
yok tatlım olmadın tabiki :)
ben merak etmeye başlamıştım ama şükür haber verdinde rahatladım bi.
geçtimi yoğunluğun nedir durumun

Sabah:Shake
Ara:küçük boy Meyveli yoğurt
Öğle: tavuk Çorba+mantarlı tavuk sote

Yeşilçay+2 litre su şimdiden

Şimdi de spor yapmaya gidiyorum :)

Nasılım sizce kızlar ??
akşam tum menunu sporunu ve suyunuda ekleyerek yaz ki genel değerlendirme yapayım tatlım oldumu

Canım bu herbalife dan memnun musun benim bi arkadasim da tavsiye etti ben emin olamadım

Geçti sayılır canım artık sık sık burdayım inşallah özledim sizleri

Bu arada benim kilo vermem durdu aynı şeyleri yaptığım halde artı bile görüyorum şaşmış durumdayım hani vücut ilaca alışırda bi süre sonra etki etmez ya bende aynen öyleyim dikkat ettiğim halde tık yok vücudumu şaşırtmam lazım sanırım önerisi olan varmı ?

Kaptanım ayran detoksu sonuçları nasil yansıyor kilo kaybı yada şu kaybı varmı merak ettim
var canım bende yaklaşık 800gr farketti. ama artıdaydım zaten. ayran detoksu daha çok yeni alınmış kiloları atmakta işe yarıyor. yani benim tecrubem bu yonde

akrebim bende aynı durumdayım biliyorsun 14kg verdiğimden beri sabitim kaç aydır hemde
sıkı bir kefir kullanıcı olarak çokta sağlıklı buldugum yukardaki programı yapıcam yarından itibaren. istikrarla gidersem faydası olur eminim. dene istersen kefirin yoksa yoğurtla dene sende

Bu iyiymiş ama ben hazır satılan kefir den alsam olurmu ?

@fulias fulyam. spor listesinde tum takımın ismi olsun en altta yapmayanlarada kızgın yuz ifadesi koyki yapmayanlar ifşa olsun nedenleri soralım bilelim olurmu tatlım

yeliz spor neden bu hafta yok kuzum
Kaptanim istanbul cok sicakti buhafta bideregl haftamdi gecen hafta hic cikip yuruyus yapasim gelmedi kaldiramadim biyerimi ama bugun yurudum ozlemisim budaha birakmam insallah

Canim yedigin birseyden vazgec ben bu hafta sekerli bisey tuketmedim.mesela fark ediyo hemen

Bencede yapalim kaptanim su 5 te 5 ten daha kolay gorunuyor

Bugunku nenum

Sabah
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim kuzarmis ekmek,

Ogle
1 dilim karpuz

Aksam
4 parmak kofte
2 swrvis kasigi pilav
Salata
Ayran

Spor
90 dk yuruyus

Su
2 litre

Merhaba herkese kötü bir hafta geçirdim bi takım sıkıntılar yaşadım hepiniz hakkınızı helal edin umarım diskalifiye olmamışımdır bugünden itibaren tüm bildirimlerimi eksiksiz yazıyorum
Ben helal ettim akrepimmm de bi hakkim yok zaten yani
Hayirdir ne sıkıntısı yasadin cok onemli degildir insallah isle ilgili yogunlukla ilgili seylerdir

Menumu yazayim.

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 catal un helvasi

Aksam
Kabak yemegi
Havuc kabak yesil biber sote ve közlenmis kirmizi biber ustune yogurt
1 minik lokma ekmek
3 4 findik

Su: 2 Litre olacak

Sporu yine geceye biraktim halam ve torunu ayparçam geldi o bıdıkla ozlem giderdim iyi geldi valla ozlemisim. Gece ayrica spor bildirimi yapacagim

Yatana kadar sodali limonlu yesilcay ve tarcinli sutlu kahve icecegim birer buyuk bardak. Yag yakiyormus duzenli icilince. Isteyen icebilir. Sodali yesilcay pek icilesi guzel bir sey degil ama tarcinli sutlu kahve guzel oluyor.
1 haftalik sütü ayiriyorum kendime. Icine birkac cubuk tarcin atip bir tasim kaynatip tarcinla birlikte sogumaya birakiyorum. Soguyunca tarcini cikariyorum. Icinde beklerse cok yogun tarcin tadi oluyor. Sonra iste icecegim zaman bardga alip icine granul kahve ekleyip karistirip iciyorum. Canim isterse soguk buzlu canim isterse ilik. Guzel oluyor.

Insallah pazar gunu yaparim

Menu

Sabah
Yesil cay
10 dak yuruyus
Kahvalti
2 kucuk salatalik
1 domates
1 k.k pendir
1 danino icecek

Ara
1 bardak yesil cay

Oglen
1 parca izgara et
Bol yesillikli salata

Ara
1 cafe breno
3 ceviz

1 tabak Yogurtlu mercimek salatasi

Toplam 50 dakika yuruyus
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…