- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.421
Allahim,hic spor yapmamama ragmen(yuruyus disinda) 2 gun birinci olmusumCUMA GÜNÜ SPOR DERECELERİ
BenimKemiklerimiri --------------------------------
@nazarenko -------------------------
aycanhakan -----------------------
A Akrepimm @nhtylzdiddah -
Evnscnc ----------------------------
CUMARTESİ SPOR DERECELERİ
aycanhakan
@kitap_asigi
Evnscnc ----
diddah ------
@nazarenko -
PAZAR SPOR DERECELERİ
diddah --------
BenimKemiklerimiri ----------
aycanhakan -
@kitap_asigi ---
@nazarenko ---
PAZARTESİ SPOR DERECELERİ
Evnscnc --------------------
RengarenkNesli ----------
diddah aycanhakan ---
@nhtylz ----------------------
@kitap_asigi ----------------
SALI SPOR DERECELERİ
Evnscnc ------------
RengarenkNesli --
Dünkü spor bildirimleri gelsin kızlar kimse spor yapmamış mı?
Al
Allahim,hic spor yapmamama ragmen(yuruyus disinda) 2 gun birinci olmusumKizlar,naaptiniz
İşyerinde tekim ve çok yoğundum birde evişi çocuk derken çok bunaldım hepsini birarada eksiksiz yapan kadınlara hayranım ben beceremiyorumBen helal ettim akrepimmm de bi hakkim yok zaten yani
Hayirdir ne sıkıntısı yasadin cok onemli degildir insallah isle ilgili yogunlukla ilgili seylerdir
Telefonda chrome mu kullaniyorsun canim. O cok kasiyor cok felaket.Kizlar,sizde mi zorlaniyorsunuz,yorum yaptiginizda,begendiginzde? Sayfalar agir aciliyor sanki
Yani,ilk gunden boyle
Acaba tel.den girdigim icin mi
Daha simdiye kadar hic bilgisayar kullanmadim k.k saytini acarken
Zordur tabi benim annem de calisiyor. Pestili cikiyor garibimin cok uzuluyorum. Bana da hic sunu yap bunu yap demez illa ben sorarim yardim lazim mi ne yapilacak diye. Hem calisip hem anne ve es olmak cok zor gercekten. Allah yardimcin olsunİşyerinde tekim ve çok yoğundum birde evişi çocuk derken çok bunaldım hepsini birarada eksiksiz yapan kadınlara hayranım ben beceremiyorum
umarım doktorda bişi çıkmaz banum. bu arada boncuklara bayıldım bende istiyommm
nasıl gidiyor kilo verme işi geçen hafta artıydın sanırım umarım bu hafta guzel sonuç alırsın
Evet,chromeTelefonda chrome mu kullaniyorsun canim. O cok kasiyor cok felaket.
Zordur tabi benim annem de calisiyor. Pestili cikiyor garibimin cok uzuluyorum. Bana da hic sunu yap bunu yap demez illa ben sorarim yardim lazim mi ne yapilacak diye. Hem calisip hem anne ve es olmak cok zor gercekten. Allah yardimcin olsun
Demek istedigim de bu )) Ben spor yapmiom,lutfen ilk siraya alip mahcup etmeyin beniSende spor yapmiyorsan biz napalim. Yuruyusun surelerini uZun tuttugun icin birinci oldun o gunlerde. Yuruyus yapmadan veya oncesine bi yarim saat bile olsa cardio leslie vesaire yapmayan arkadaslar maalesef ikinci planda kaliyor.
Ayrica tehlikeli kizlar. Isinmadan mekik cekip ip atlayip squat yapiyorsunuz. oncesinde bi 20 dk isinmayla baslayin lutfen zorlamayin vucudu.
Aa kotu olmusEvet,chrome
Baska bir sey de yukleyemiyorum maalesef
Esim ipad-I guncellemis,benim tel-la ayni ID oldugu icin karisti her sey
Artik ne benim dahil etdiyim,ne de ipadden dahil edilen mail,id falan dogrulanmiyor,defalarca yenilememuze ragmen
Kullanilamayacak hale geldiler
Evet canim iPhoneAa kotu olmus
Telefon iphone mu?
Benim su an kullandigim tarayici play storeda onu onerecektim ne reklam cikiyor ne iki saat bekletiyor ne ekran gidip geliyor guzelmis yani. Ama apple da var midir bilemiyorum. Hoş, olsa bile yukleyemiyorsunuz sanirim hicbir sey..
Evet kaptanim,sizi cok iyi anliyorumgunaydın meleklerim. ben geldim. akşam telefon kastı gene giremedim. lanet olası krom var bendede bakalım ruveyda ne önerecek ben yukleyim bende note 3 var heralde yukleyebilirim. geçmişe dalıp geliyom
Kızlarr albümüme eski zayıf halimi koydumokadar incecik olamam sanırım ama yaklaşacağıma adım gibi eminim
Ben bulamiyorum ama fotolari acmiyorKızlarr albümüme eski zayıf halimi koydumokadar incecik olamam sanırım ama yaklaşacağıma adım gibi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?