Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu iyiymiş ama ben hazır satılan kefir den alsam olurmu ?
aslında mayalamak en guzeli ama satın al madem yapmak istiyorsan
ayrıca maya istersen kargolarım haber edersen. kk da çok dağıttım sanada isteyenede yollarım okiş

bunlar tam benlikmis sicaklarin basladigi su gunlerdw yagli cildime iyi gelwcegini umuyorum
benimde yağlı karma bende hergun bişey suruyom dun de yoğurtla bal karıştırıp kuruttum cildimde :)))

Bencede yapalim kaptanim su 5 te 5 ten daha kolay gorunuyor
kolay ve yapılabilir bencede

Bugunku nenum

Sabah
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim kuzarmis ekmek,

Ogle
1 dilim karpuz

Aksam
4 parmak kofte
2 swrvis kasigi pilav
Salata
Ayran

Spor
90 dk yuruyus

Su
2 litre
karpuzun yanında peynir yada yoğurt tuket tatlım insulini zıplatmasın

menu guzel tarıfe bayıldım denenebilir

Tek eksigimiz katrem kaldi.

Menu paylasimlari eksiksiz gidiyor superiz valla
katrem kayıp diskalifye olacak sanırım
haberde vermedi

maşallah kuzuma nazarrr

Kizlar,sizde mi zorlaniyorsunuz,yorum yaptiginizda,begendiginzde? Sayfalar agir aciliyor sanki
Yani,ilk gunden boyle
Acaba tel.den girdigim icin mi
Daha simdiye kadar hic bilgisayar kullanmadim k.k saytini acarken
benide bayyı telden giremiyom sıkıyo beni

ısınmak çok önemli 5dk yeterli spordan önce 5dk ısınma sonrasında 5dk soğuma bunu spor suresine eklemicez zaten

BUGUNKU MENUM
SABAH
yarim simit

OGLEN
hellim peynirli salata

Aksam
2 bucuk kofte
Iki catal eriste

SPOR: 1saat yuruyus
Su: 1.5 litre
yeşil bişi yememişsin kabız olma sonra spor harika

İşyerinde tekim ve çok yoğundum birde evişi çocuk derken çok bunaldım hepsini birarada eksiksiz yapan kadınlara hayranım ben beceremiyorum
ah akrebim sorma bende o kadınlardanım 2 çocukla ev kadını iş kadını anne eş çok zor çok

hangisini indirelim de bi hele

banum kv denle aranızın duzelmesine çok sevindim. işallah tatsızlıklar yaşanmaz ömur boyu anlaşırsınız yavrum
kız banu resimlere baktım bir zamanlar bende zayıftım bakıp bakıp hayıflanıyorum

Csusluk yapayım dedim nasılsınız şekerler
bitanem arkadaşım dostum değerlim hoş geldinn
iyiyiz çok şükür

menu spor başarılı tebrikler tatlım

Sabah:Shake
Ara:Meyveli yoğurt
Öğle:tavuk Çorba+mantarlı tavuk sote
Akşam: tavuk Çorba+yoğurt

Spor: karın ve bacak videosu
Su:2.5 lt
beğendinmi videoları nasıl ter attırıyo adama dimi :))
menu spor başarılı cnm

vallahi aldırmanın bin turlu yolu var sen daha işi çözememişsin
bak oynak başımla ben tecrubeliyiz o konuda

Gunaydin
Kizimi okula biraktim bidikla yarim saat yuruyus yaptim geldim simdi uyutuyorum bidigi bugun yogurt detoks corbasi gunu yapiyorum nohutlarim hazir mercimek ve bulgur haslaniyo simdilik hedefledigim kiloyu gectim cok sukur bugunle birlikte iyi bisonuc alacagimi dusunuyorum yarin insallah hepimiz iyi sonuclar goruruz tartida da derece yapariz hadi kizlar vugun azami ozen gosterelim de yarin tartida yuzumuz gulsun

menun dengeli sporun başarılı daha ne olsun

[QUOTE="RengarenkNesli, post: 41052068, member: 5659

bak oynak başımla ben tecrubeliyiz o konuda [/QUOTE]kaptanim benimkide ilk zamanlar bisey almak istedigim zaman ikin mikin ediyordu 13 senelik evliyim 10 seneden sonra cozdum olayi bende

ısınmak çok önemli 5dk yeterli spordan önce 5dk ısınma sonrasında 5dk soğuma bunu spor suresine eklemicez zaten

yeşil bişi yememişsin kabız olma sonra spor harika

Öğlen bir kase hellim peynirli salata yedim yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kaptanım ısınma derken esneme hareketleri ile ısınmadan bahsetmiyorum aslında. Cardio olmadan kilo vermek gerçekten zor. 5 dk asla yeterli değil. Haftada en az üç gün 40 dk cardio yoksa o spordan çok bir fayda beklememek lazım. Biz kilo vermeye çalışıyoruz, sıkılaşma aşamasında henüz değiliz. 20 dk 30dk 40dk isteğe göre (ne kadar uzun o kadar iyi) yürüyüş, ip atlama, leslie, pilates, zumba, kickbox gibi tüm vücudu çalıştıran bir cardio programı seçmeliyiz. Bu bittikten sonra antremana başlanmalı karın bacak kol vesaire ne yapılacaksa.
Bence bunu zorunlu tutmamız gerekiyor.
Öneri demiştiniz.
Öneri:
Evde spor yapan: haftada üç gün en az 20 dk lık video + antreman
Spor salonunda çalışan: haftada gün en az 20 dk koşu bandı, bisiklet, eliptik bisiklet + antreman

yelizim ben 2 çocukla , akrep 1 çocukla, baş edemiyor sen 3 çocukla nasıl çıkışıyon maşallah sana
ayran detoksu guzel sonuç versin umarım.
ben ödem topladım dun çok guzel geçmesine ragmen çok şiş hissediyorum ne oldu anlamadım

[QUOTE="RengarenkNesli, post: 41052068, member: 5659

bak oynak başımla ben tecrubeliyiz o konuda
kaptanim benimkide ilk zamanlar bisey almak istedigim zaman ikin mikin ediyordu 13 senelik evliyim 10 seneden sonra cozdum olayi bende[/QUOTE]
çözdunmu yelizim
erkeklere al getir demeyeceksin, öyle bir yola varki kendisi getirecek seni mutlu etmek için çözen çözuyor ama zaman istiyor dimi yelizim. eh mayamda çözer daha zaman var. bende 14 senelik evliyim
bu erkekler ne alemler ya dimi yeliz

kızlar benim 13 yaşında kızım var bahsetmiştim. yaklaşık 1 aydır geceleri sadece kiloduna damlayla çiş kaçırmaya başladı, şimdi unutmazsam 11 gibi çişe kaldırıyorum ama kaldırmadığımda yine kaçırıyo. kendiside çok uzuluyo bende. biraz göz önunde bir çocuk başarılıda, bu ara herkesten bişiler duyuyorum iyi yönde sanırım nazar değdi bende bir kurşun dökturmek istedim kimseyi bulamadım. kurşun dökeniniz varmı yada bana nasıl olduğunu öğrenecek olanınız varsa bir yardım edin kendim yapayım bari

kaptanim benimkide ilk zamanlar bisey almak istedigim zaman ikin mikin ediyordu 13 senelik evliyim 10 seneden sonra cozdum olayi bende
çözdunmu yelizim
erkeklere al getir demeyeceksin, öyle bir yola varki kendisi getirecek seni mutlu etmek için çözen çözuyor ama zaman istiyor dimi yelizim. eh mayamda çözer daha zaman var. bende 14 senelik evliyim
bu erkekler ne alemler ya dimi yeliz [/QUOTE]
Sorma kaptanim ya istediklerini yaparsan onlarda senin istediklerini yapiyor cocuk gibiler birazda idarw etmek kolay aslinda cozulurse

Ay kaptanim hic girme boyle seylere bol bol nas felak oku kizina bide doktora gotur bence belki kaslari gevsektirondan oluyordur

aynen öyle ben yurumeye başlamadan önce kasları ısıtmaktan bahsetmiştim. bende kardiyo sonrası bölgesel hareketleri yapıyorum eger kardiyoya zaman yoksada 5-10dk ısınıp karın bacak yapıyorum zaten kasları ısıtmadan yapmak tehlikeli
ok yarından itibaren yapmak isteyenlere bir program hazırlayalım zorlamakla olacağına inanmıyorum da

Valla kaptan idare etmek icin bazen ev islerinden vazgeciyorum yoksa olmuyor bide ben evdeyim calismiyorum siz calisiyorsunuz ondan daha zor oluyor

Sorma kaptanim ya istediklerini yaparsan onlarda senin istediklerini yapiyor cocuk gibiler birazda idarw etmek kolay aslinda cozulurse[/QUOTE]
aynen çözunce herşey çok kolay ama çözunceye kadarki geçirilen badireleri atlatamadan boşananlar var malesef

Ay kaptanim hic girme boyle seylere bol bol nas felak oku kizina bide doktora gotur bence belki kaslari gevsektirondan oluyordur
ben piskolojik boyutuna inanırım o yuzden de kızıma ve bana iyi geleceğini dusunuyorum. yıllar evel mahallemizde yapan teyzemiz vardı insanı acayip de rahatlatırdı o yuzden denemek istedim

Valla kaptan idare etmek icin bazen ev islerinden vazgeciyorum yoksa olmuyor bide ben evdeyim calismiyorum siz calisiyorsunuz ondan daha zor oluyor
ya sorma bak şimdi sabah 6 da kalkıyorum biraz iş yapıyorum kahvaltı hazırlıyom sonra eşim geliyor o devam ediyor ben giyinip makyaj saç baş yapıyorum kahvaltıya oturuyoz, sofrayı eşime bırakıp çocuklarla 8 de evden çıkıyoz, sağolsun o toparlayıp çıkıyor. onları okula kendimi işe atıyorum, akşamda 5-6 gibi annemden çocukları alıyom eve gidiyom yemek sofra hazırlarken 1. sınıftaki oğlanın derslerini yaptırıyom bi yandan koşturuyom cinnet halinde, 7 de eşim geliyo sofraya oturuyoz, bulaşık topla bazen onuda satıyom eşime zaten 8 oluyo herşeyi boşverip spora iniyom duş filan saat oldumu 10 ondan sonra bide kocanın gonlunu eyle işte biraz tv bak hop yatak
hergun bu rutin yoruyo ama iyi ki varlar
ay yazerken yoruldum

CUMA GÜNÜ SPOR DERECELERİ
BenimKemiklerimiri --------------------------------
nazarenko -------------------------
aycanhakan -----------------------
A Akrepimm zeze_84 diddah -
Evnscnc ----------------------------

CUMARTESİ SPOR DERECELERİ
aycanhakan
@kitap_asigi
Evnscnc ----
diddah ------
nazarenko -

PAZAR SPOR DERECELERİ
diddah --------
BenimKemiklerimiri ----------
aycanhakan -
@kitap_asigi ---
nazarenko ---

PAZARTESİ SPOR DERECELERİ
Evnscnc --------------------
RengarenkNesli ----------
diddah aycanhakan ---
zeze_84 ----------------------
@kitap_asigi ----------------

SALI SPOR DERECELERİ
Evnscnc ------------
RengarenkNesli --

ÇARŞAMBA SPOR DERECELERİ
diddah aycanhakan
zeze_84 BenimKemiklerimiri ---------
vienna -------------------
Evnscnc ----------------

@kitap_asigi ?
RengarenkNesli ?
nazarenko ?
spor bildirimi göremedim

dunki sporum
30dk lesli kardiyo+15dk karın bacak+5dk kol çalışması

menumude yazayım
salı: ayran detoksu yapmıştım
çarşamba yani dunki menum

sabah kalkınca 2 bardak su+az sonra 1 brd kefir
7,30 da sebzeli omlet+zeytın+peynir+1 avuç çiğ fındık+ 1/4 avakado ezmesi
arada şekersiz çay ve kahve+yeşilçay
12,30 da
1 tabak tantuni 1 lokma tadımlık lavaşından ve yeşillik turşu
arada 1 bardak ayran şekersiz çay kahve
19,20 de
tatlı patates haşlaması sarımsak yoğurtla
1 yemek kaşığı bulgur pılavı köy tavuğuyla
4 yemek kaşıgu kuru fasulye
yeşillik
spor
30dk lesli kardiyo+15dk karın bacak+5dk kol çalışması
yatmadan 1 bardak yeşil çay ve 2 bardak su
gun boyu suyum gene 4lt geçmiştir saymıyorum çok içiyorum zaten

CUMA GÜNÜ SPOR DERECELERİ
BenimKemiklerimiri --------------------------------
nazarenko -------------------------
aycanhakan -----------------------
A Akrepimm zeze_84 diddah -
Evnscnc ----------------------------

CUMARTESİ SPOR DERECELERİ
aycanhakan
@kitap_asigi
Evnscnc ----
diddah ------
nazarenko -

PAZAR SPOR DERECELERİ
diddah --------
BenimKemiklerimiri ----------
aycanhakan -
@kitap_asigi ---
nazarenko ---

PAZARTESİ SPOR DERECELERİ
Evnscnc --------------------
RengarenkNesli ----------
diddah aycanhakan ---
zeze_84 ----------------------
@kitap_asigi ----------------

SALI SPOR DERECELERİ
Evnscnc ------------
RengarenkNesli --

ÇARŞAMBA SPOR DERECELERİ
diddah aycanhakan
zeze_84 -------------------
RengarenkNesli -------
BenimKemiklerimiri --------------------
vienna ------------------

Evnscnc --------------- (50 dk yürüyüş)

@kitap_asigi ?
nazarenko ?
spor bildirimi göremedim

gunaydın meleklerim. ben geldim. akşam telefon kastı gene giremedim. lanet olası krom var bendede bakalım ruveyda ne önerecek ben yukleyim bende note 3 var heralde yukleyebilirim. geçmişe dalıp geliyom
Kaptanim google play store'dan UC Browser indirin. Reklam da cikmiyor hem. Sadece yazarken silerken dikkatli olmak lazim benim telefonda bir anda birbirine giriyor. Sizin telefonda da olur mu bilmiyorum ama..

Canim benim sporlar geceye kaldigi icin menuden ayri bildirim yapiyorum. Sali da carsamba da leslie 1 mil + 8 dakikalik karin videosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…