- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.441
aslında mayalamak en guzeli ama satın al madem yapmak istiyorsanBu iyiymiş ama ben hazır satılan kefir den alsam olurmu ?
ayrıca maya istersen kargolarım haber edersen. kk da çok dağıttım sanada isteyenede yollarım okiş
benimde yağlı karma bende hergun bişey suruyom dun de yoğurtla bal karıştırıp kuruttum cildimde :)))bunlar tam benlikmis sicaklarin basladigi su gunlerdw yagli cildime iyi gelwcegini umuyorum
kolay ve yapılabilir bencedeBencede yapalim kaptanim su 5 te 5 ten daha kolay gorunuyor
karpuzun yanında peynir yada yoğurt tuket tatlım insulini zıplatmasınBugunku nenum
Sabah
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim kuzarmis ekmek,
Ogle
1 dilim karpuz
Aksam
4 parmak kofte
2 swrvis kasigi pilav
Salata
Ayran
Spor
90 dk yuruyus
Su
2 litre
menu guzel tarıfe bayıldım denenebilirMenumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 catal un helvasi
Aksam
Kabak yemegi
Havuc kabak yesil biber sote ve közlenmis kirmizi biber ustune yogurt
1 minik lokma ekmek
3 4 findik
Su: 2 Litre olacak
Sporu yine geceye biraktim halam ve torunu ayparçam geldi o bıdıkla ozlem giderdim iyi geldi valla ozlemisim. Gece ayrica spor bildirimi yapacagim
Yatana kadar sodali limonlu yesilcay ve tarcinli sutlu kahve icecegim birer buyuk bardak. Yag yakiyormus duzenli icilince. Isteyen icebilir. Sodali yesilcay pek icilesi guzel bir sey degil ama tarcinli sutlu kahve guzel oluyor.
1 haftalik sütü ayiriyorum kendime. Icine birkac cubuk tarcin atip bir tasim kaynatip tarcinla birlikte sogumaya birakiyorum. Soguyunca tarcini cikariyorum. Icinde beklerse cok yogun tarcin tadi oluyor. Sonra iste icecegim zaman bardga alip icine granul kahve ekleyip karistirip iciyorum. Canim isterse soguk buzlu canim isterse ilik. Guzel oluyor.
katrem kayıp diskalifye olacak sanırımTek eksigimiz katrem kaldi.
Menu paylasimlari eksiksiz gidiyor superiz valla
haberde vermedi
maşallah kuzuma nazarrrMenu
Sabah
Yesil cay
10 dak yuruyus
Kahvalti
2 kucuk salatalik
1 domates
1 k.k pendir
1 danino icecek
Ara
1 bardak yesil cay
Oglen
1 parca izgara et
Bol yesillikli salata
Ara
1 cafe breno
3 ceviz
1 tabak Yogurtlu mercimek salatasi
Toplam 50 dakika yuruyus
2.5 litre su
benide bayyı telden giremiyom sıkıyo beniKizlar,sizde mi zorlaniyorsunuz,yorum yaptiginizda,begendiginzde? Sayfalar agir aciliyor sanki
Yani,ilk gunden boyle
Acaba tel.den girdigim icin mi
Daha simdiye kadar hic bilgisayar kullanmadim k.k saytini acarken
ısınmak çok önemli 5dk yeterli spordan önce 5dk ısınma sonrasında 5dk soğuma bunu spor suresine eklemicez zatenSende spor yapmiyorsan biz napalim. Yuruyusun surelerini uZun tuttugun icin birinci oldun o gunlerde. Yuruyus yapmadan veya oncesine bi yarim saat bile olsa cardio leslie vesaire yapmayan arkadaslar maalesef ikinci planda kaliyor.
Ayrica tehlikeli kizlar. Isinmadan mekik cekip ip atlayip squat yapiyorsunuz. oncesinde bi 20 dk isinmayla baslayin lutfen zorlamayin vucudu.
yeşil bişi yememişsin kabız olma sonra spor harikaBUGUNKU MENUM
SABAH
yarim simit
OGLEN
hellim peynirli salata
Aksam
2 bucuk kofte
Iki catal eriste
SPOR: 1saat yuruyus
Su: 1.5 litre
ah akrebim sorma bende o kadınlardanım 2 çocukla ev kadını iş kadını anne eş çok zor çokİşyerinde tekim ve çok yoğundum birde evişi çocuk derken çok bunaldım hepsini birarada eksiksiz yapan kadınlara hayranım ben beceremiyorum
hangisini indirelim de bi heleTelefonda chrome mu kullaniyorsun canim. O cok kasiyor cok felaket.
Zordur tabi benim annem de calisiyor. Pestili cikiyor garibimin cok uzuluyorum. Bana da hic sunu yap bunu yap demez illa ben sorarim yardim lazim mi ne yapilacak diye. Hem calisip hem anne ve es olmak cok zor gercekten. Allah yardimcin olsun
banum kv denle aranızın duzelmesine çok sevindim. işallah tatsızlıklar yaşanmaz ömur boyu anlaşırsınız yavrumSElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu
Bİraz geçmişe değindik ufaktanhakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim
İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için
Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dediAnam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum
TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedimbenim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye dedim tokum ( yalandan kim ölmüş ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye
Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan
Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum
Şükür şimdilik birşey çıkmadı ama yarında kalpbüyümesi ne alemde acaba o mu arada baş dönmesine halsizleşmesine sebep oluyor diye bakacaklarondanda birşey çıkmaz umarım hazır hatunla anlaşmaya başladı aşkımız depreşecek gibi hatun teklemesin
Valla henüz cumaya nazaran hala biraz artı var ama inşallah yarın öbür gün dahada güzel eksiler olurda cuma bildiriminden aşağısını görürüm
Adaşım duyunca kızacak kesin ama 5de 5 yapıyorum önümüzdeki hafta tekrar ki şu 2li rakamları bir göreyim artık yaw ( bu metabolizma canlı olsaydı çoktan katil olmuştumama yola getireceğim onuda zorlada olsa )
kız banu resimlere baktım bir zamanlar bende zayıftım bakıp bakıp hayıflanıyorum
bitanem arkadaşım dostum değerlim hoş geldinn
Csusluk yapayım dedimnasılsınız şekerler
iyiyiz çok şükür
menu spor başarılı tebrikler tatlımIyi geceler herkese
benim menum
sabah haşlanmış yumurta ( bu arada hergün yumurta yiyorum bıktım ama çok tok tutuyor napiyim)
peynir zeytin domates salatalık 2 küçük dilim kepek ekmek
kahvaltı öğlen oldu
ara erik kayisi
akşam Haşlanmış tavuk salata yoğurt 3 köfte
Su 1 buçuk litre
2 saat yürüyüş yine bebek arabasıyla dışarda
beğendinmi videoları nasıl ter attırıyo adama dimi :))Sabah:Shake
Ara:Meyveli yoğurt
Öğle:tavuk Çorba+mantarlı tavuk sote
Akşam: tavuk Çorba+yoğurt
Spor: karın ve bacak videosu
Su:2.5 lt
menu spor başarılı cnm
vallahi aldırmanın bin turlu yolu var sen daha işi çözememişsinEvet canim iPhone
Acikcasi once dusunduk ki belki orda registration yaptigim kart azerbaycanda calistigim hastanenin verdigi maas kartiylaydi
Simdi iki senedir burdayim kart iptal edildi haliyle,o yuzden ola bilir deye de dusunduk,guncellerken kartin durumu ortaya cikmis acisindan.
Ama esiminki guncel olmasina ragmen 1 sonuc alamadik,hatta esime bak ne yaptin,tel kullanamiyorum artik,yeni tel istiyorum mesajini da verdim,ama,distributore gotururuz duzelir dediInsan Esine bir tel almamak icin bu kadar direnirmi kardesim 2 senedir evliyik,daha tesebbuste bulunmadi
bak oynak başımla ben tecrubeliyiz o konuda