Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bulamiyorum ama fotolari acmiyor

Canım şimdi görebilirsin resimlerimi takipe aldım seni

Canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce sıkıntısı geçer prensessin
Kaslarında bir sorun vardır bence
Kurşun döken yada nasıl dökülür bilmiyorum ama bencede bol bol nas ve felak oku canım şifa olur inşallah
TAbi yinede ne olur ne olmaz doktorada götür belki önemsiz birşeydir de daha ilerlemeden önüne geçersiniz

aycanhakan

Tatlim ugrastim ama atamiyorum ya illa internet uzerinden atmak gerekiyor sanirim bilemedim. Uzgunum kusura bakma

Videonun tam ismini vereyim ben sana boyle arat youtube'dan olur mu?

Walk away the pounds with leslie sansone-5 mile advance walk-walk at homehome

4 mil olani da vereyim ismini.

Walk away the pounds with leslie sansone - walk slim 4 fast miles

Merhaba kızlar dünkü menümü yazayım unutmadan
Kahvaltı
Yarım simit içi alınmış
Peynir maydanoz
1 haşlanmış Yumurta

Öğle yemeği
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyondan az bulgur pilavı
1 kase cacık

Akşam yemeği
Bikaç tane patates kızartması
Tavuk şinitzel

Tarçınlı yeşil çay
Yaklaşık 1 litre su

Iş yerinin wc si yine arızalıydı o sebepten çok su içemedim

Bu arada ben de ayran detoksu na başladım bugün netten arastirdim 2 gün yapiliyomus nohut bulgur yeşil mercimek haşladim 4 er kaşık bi de salatalik rendeledim çok sulu yapmadım ama tadı çok güzel oldu bence kilo verdirirmi merak ediyorum

spor yokmu kuzum. menunde kızartma dışında eleştirim yok
resimler çok yaratıcıymış

ben ayran değil yoğurtla yapıyorum sulandırmadanda yapabilirsin
bide sanırım 75 kilo altı 1 gun yapılıyor ustundeki kilolarda 2 gun yapılıyor. ben 700-1000gr arası her yapışımda verdim kuzum

Ben yurudum de geldim. Yaklasik 1.5 2 saat oldu sanirim. 5000 adimi gectim bile. Gun icinde de ufak capli yururum. Aksam ayrica spor yapmayim diyorum tartiya arti yansir kaslar sisince falan. Yuruyusle kalacagim bugun.
benide şişiriyo bugun bende hafifi işiler uyduruym barı

Ay ins verebilirim kaptanım bugün tam 73 oldum iki günlük haşladim malzemeleri yarinda yaparım ins tadını sevdim
yapılabilir aç bırakmayan bi kür. sevmedim diyenleri bende anlamıyorum sevilmicek bişi değil zira. işallah yarına faydasını gorursun. farkı bizede bildir

yapılabilir aç bırakmayan bi kür. sevmedim diyenleri bende anlamıyorum sevilmicek bişi değil zira. işallah yarına faydasını gorursun. farkı bizede bildir
Ben de tadını sevince sanki kilo veremiycem sandım kötü olması gerekiyormuş gibi
yarın bildiririm ins etkili olursa ayda bir yaparım bunu ben

Bugunku menum

(Aksam yemegi cok kacti sanki ya cok acikmisim cok da sevdigim seyler olunca birazcik fazla yedim. Ya da yogurt sisirdi ondan oyle hissediyorum bilemiyorum. Moralim bozuldu son gun bu kadar cok yememem lazimdi hem de aksam..)

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Aksam dünkülerin aynisi
Kabak yemegi yaninda ayrica yogurt yedim bugun disari cikinca cok bunalmisim sicaktan.
Kabak havuc yesilbiber sote ve kirmizi közlenmis biber ustune yogurt.
Bi tane de pötibör biskuvi yedim yemegin ortasinda burnumun dibine koymuslar tadimlik olsun dedim yedim.

Su 2.5 litre olacak

Yatana kadar da sodali limonlu yesilcayimi ve tarcinli sutlu kahvemi icecegim.

Spor: 1.5 saat kadar yuruyus. 5000 adimi gectim.

Kaptanim bu arada ben spor programi olusturmak isterim sizlerle birlikte. Evde yapiyorum cogu zaman. Ve internetim de kisitli bunu soyleyim de sonradan sıkıntı olmasın. Mesela o karin videosunu halama gidince indirmistim oyle yapabildim tum hafta boyu gitmesem izleyemezdim bile.

Leslie videolari var elimde indirmis oldugum 1 milden 5mile kadar hepsi var birkac zumba videosu var. Dance workout var birkac tane. Kick box cardio var bir iki tane, bolgesel olarak fazla yok malesef ama uygulamalarda var bolgeseller de. Program yaparsak daha istikrarli giderim.

Tekrar ben geldimmmm

Sırf devamlı buraya bakıyorum diye bilgisayarı kapatıpta işlere giriştim ve daha yeni popişim yer gördü
Ay şunu yapayım, dur şuda var derken en son yatak odasında nevresimlerimide değiştirip kendimi buraya attım
Sağ olsun kızım kendi akıl edip Anneciğim kahve yapayım mı sana dedi
Şimdide onun yaptığı şekersiz sütsüz kahvemi içerken sizlerle hoş sohbet edeyim dedim

Anammmmm bunlar neeee

Ben bir koşu çocukları öpüp başıma koyayım büyükte dahil
Son resme özellikle koptum bacak kadar boyunla bamyasınıda sarmış

Ben de göremiyorum resimleri merak ettim

Canım ben seni takip ediyorum görebilmen lazım resimlerimi ama tekrar izlemiyor yapıp izlemeye alayım seni belki düzelir

Tekrar bi dene istersen canım düzeldimi bilmiyorum

Aaaa ayran detoksunu ben çok severim cacıktan farkı yok üstelik daha doyurucu hatta isterseniz 1 diş sarımsak bile ekleyebilirsiniz Ben bol nane ekliyordum yaptığımda ( gerçi 1 seneye yakındır yapmadım ) ama ne zaman yaptıysamda mutlaka süper sonuç aldım üstelik çok hafifledim her defasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…