- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.461
Ben bulamiyorum ama fotolari acmiyor
kızlar benim 13 yaşında kızım var bahsetmiştim. yaklaşık 1 aydır geceleri sadece kiloduna damlayla çiş kaçırmaya başladı, şimdi unutmazsam 11 gibi çişe kaldırıyorum ama kaldırmadığımda yine kaçırıyo. kendiside çok uzuluyo bende. biraz göz önunde bir çocuk başarılıda, bu ara herkesten bişiler duyuyorum iyi yönde sanırım nazar değdi bende bir kurşun dökturmek istedim kimseyi bulamadım. kurşun dökeniniz varmı yada bana nasıl olduğunu öğrenecek olanınız varsa bir yardım edin kendim yapayım bari
Ben de göremiyorum resimleri merak ettimKızlarr albümüme eski zayıf halimi koydumokadar incecik olamam sanırım ama yaklaşacağıma adım gibi eminim
spor yokmu kuzum. menunde kızartma dışında eleştirim yokMerhaba kızlar dünkü menümü yazayım unutmadan
Kahvaltı
Yarım simit içi alınmış
Peynir maydanoz
1 haşlanmış Yumurta
Öğle yemeği
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyondan az bulgur pilavı
1 kase cacık
Akşam yemeği
Bikaç tane patates kızartması
Tavuk şinitzel
Tarçınlı yeşil çay
Yaklaşık 1 litre su
Iş yerinin wc si yine arızalıydı o sebepten çok su içemedim
ben ayran değil yoğurtla yapıyorum sulandırmadanda yapabilirsinBu arada ben de ayran detoksu na başladım bugün netten arastirdim 2 gün yapiliyomus nohut bulgur yeşil mercimek haşladim 4 er kaşık bi de salatalik rendeledim çok sulu yapmadım ama tadı çok güzel oldu bence kilo verdirirmi merak ediyorum
benide şişiriyo bugun bende hafifi işiler uyduruym barıBen yurudum de geldim. Yaklasik 1.5 2 saat oldu sanirim. 5000 adimi gectim bile. Gun icinde de ufak capli yururum. Aksam ayrica spor yapmayim diyorum tartiya arti yansir kaslar sisince falan. Yuruyusle kalacagim bugun.
yapılabilir aç bırakmayan bi kür. sevmedim diyenleri bende anlamıyorum sevilmicek bişi değil zira. işallah yarına faydasını gorursun. farkı bizede bildirAy ins verebilirim kaptanım bugün tam 73 oldum iki günlük haşladim malzemeleri yarinda yaparım ins tadını sevdim
Ben de tadını sevince sanki kilo veremiycem sandım kötü olması gerekiyormuş gibiyapılabilir aç bırakmayan bi kür. sevmedim diyenleri bende anlamıyorum sevilmicek bişi değil zira. işallah yarına faydasını gorursun. farkı bizede bildir
Ben buna koptumEki Görüntüle 1535051
Ben de göremiyorum resimleri merak ettim
yapılabilir aç bırakmayan bi kür. sevmedim diyenleri bende anlamıyorum sevilmicek bişi değil zira. işallah yarına faydasını gorursun. farkı bizede bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?