- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.681
Bilmiyorum kuzu ya benim odemleri atmam lazim ama onu biliyorumYok aycanim arti cikmadim allahtan. Dun kacsam bugun de ayni ciktim su haftasonunu almadan tamamladigim zaman cok seviniyorum ya nasi bi korku olduysa icimde artik kesin haftasonu alirim diye..
Tabi oturup ders calisinca atamiyorsundur kuzum. Bitsin de halledersin senBilmiyorum benim odemleri atmam lazim ama onu biliyorumguzel giderken bir anda durdu yine neyse su sinav haftam bi bitsin de bakicam
Ben de aynen haftasonu aynı çıkınca kilo almayınca seviniyorum eşler evde olunca yemek düzeni bozuluyor sankiYok aycanim arti cikmadim allahtan. Dun kacsam bugun de ayni ciktim su haftasonunu almadan tamamladigim zaman cok seviniyorum ya nasi bi korku olduysa icimde artik kesin haftasonu alirim diye..
Evet malesef haftasonu baya bi bozuluyor duzen muzen kalmiyorBen de aynen haftasonu aynı çıkınca kilo almayınca seviniyorum eşler evde olunca yemek düzeni bozuluyor sanki
Lpg duymustum benimde niyetim var ama bi 5kg daha vermem lazim. Yas 40 geldi sikikasmam gerekiyor. Sen yaotir deneyimleri mutlaka bekliyom guzek avukatim oldumu. Hatta fotoda isteriz endamin yeter yuzun olmasinkendine cici bak habersiz koma bizi
Canım benim ne kadara aldın seanslari merak ettim bi fikrim olsun benimde daha çok vermem lazim ama ilerde düşünüyorum
Bizdede var aynisindan bitane bide survivor izliyo hadi hakan hadi merve diye bagirip duruyo valla ben soyluyorum vuruyirum sma hic fayda etmiyo sen de soyle belki seninkiler anlayislidirBen de menumu yazayim
Sabah
1Tane ev yapimi kucuk pogaca
PeynirPeynir
Domates
Sekersiz cay
Aksam
MercimekLi kofte
Peynir
Domates
Salatalik
Ara
Sodali Limonlu yesilcay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Su: 2litre
Spor yok bugun.
Off ust komsunun banyosu camasiri bulasigi bi bitmedi sabahtan beri tepemde şır şır su sesi duyuyorum cildiricam artik uyuyamadim onun yuzunden balkonda oturuyorum resmenn bir saattir. Cok sinirliyim su an. Avrupa yakasi dizisindeki Burhan gibi tavana bir seylerle vurasim var. Dunyanin suyunu kullandilar resmen ya sabah beri hic mi kesilmez su sesi bu nedir saat 1bucuk oldu hala geliyo.
Canim,cok gecmis olsun,ne kadar zaman gecti kazadan? Sen yaralanmismiydin?Günaydın hanımlar dün menü paylaşımı yapamadım kusura bakmayın çünkü bütün gün hastanedeydim kazadan sonra böyle kontrollere gidiyorum ama kötü bir haberim var spor kesinlikle yapmamalıymışımzarar vermişim kendime farkında bile Değilim halbu ki
O Yüzden bu Cumaki hedefimi tutturamayablrm yine de çok gayret edicem(
Kaptanim,size de insallahgunaydın canlar. sağlıklı, mutlu,sevgi dolu bir haftanız olsun dilerim
Eki Görüntüle 1538173
3 4 ay oluyor yüzümdeki yaralar geçti çok şükür kemiklerim de ezilmeler vardı onlardan dolayı yapma spordedi doktor sadece yürüyüş yapabilirmişim o da orta tempodaCanim,cok gecmis olsun,ne kadar zaman gecti kazadan? Sen yaralanmismiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?