Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok aycanim arti cikmadim allahtan. Dun kacsam bugun de ayni ciktim su haftasonunu almadan tamamladigim zaman cok seviniyorum ya nasi bi korku olduysa icimde artik kesin haftasonu alirim diye..
Bilmiyorum kuzu ya benim odemleri atmam lazim ama onu biliyorum guzel giderken bir anda durdu yine neyse su sinav haftam bi bitsin de bakicam

Yok aycanim arti cikmadim allahtan. Dun kacsam bugun de ayni ciktim su haftasonunu almadan tamamladigim zaman cok seviniyorum ya nasi bi korku olduysa icimde artik kesin haftasonu alirim diye..
Ben de aynen haftasonu aynı çıkınca kilo almayınca seviniyorum eşler evde olunca yemek düzeni bozuluyor sanki

Iyi aksamlar,kizlar

Menu
Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin

Oglen
2 kucuk izgara kofte
1 parca izgara tavuk
7-8 tane kizarmis patates
2-3 y.k beyaz-kahverengi pirinc pilavi
1 bardak ayran

Aksam
1 kase yogurtlu havuc salatasi
1 tabak bol yesillikli salata( aksam yemeyini evde kendim yaptim yedim)

EvdeyiZ artik,canakkale savasini anlatti tur rehberimiz,onemli yerleri gezdik,Ataturkun vuruldugu Conk tepesine gittik en sonunda.
Bir de canakkale savasinda sehit olmus azerbaycanlilarin anitini da gormus olduk.

Acikcasi kac seferinde agladim,tur rehberimiz anlattikca.Ozellikle bir gunde sehit olmus 9 bin 15-16 yasli liseli genclere cok duygulandim.
O sartlarda Turkiyenin kazana bilmesinin sebebinin Ataturk gibi bir komutaninin olmasinin yanisira,savasa giden her turkun sehit olmaya gitmis olmasi olmustur.Gercekten,anlatilacak gibi deyil

Lpg duymustum benimde niyetim var ama bi 5kg daha vermem lazim. Yas 40 geldi sikikasmam gerekiyor. Sen yaotir deneyimleri mutlaka bekliyom guzek avukatim oldumu. Hatta fotoda isteriz endamin yeter yuzun olmasin kendine cici bak habersiz koma bizi

Tamamdırrr Haziran sonunda fotoyu yollicam

Canım benim ne kadara aldın seanslari merak ettim bi fikrim olsun benimde daha çok vermem lazim ama ilerde düşünüyorum

15 seansı 1200 TL. Ama bu makine yeni gelmiş TR'ye, en etkili M6 mı ne dedi valla adını tam bilmiyorum ama öğrenirim sizin için

Herkese iyi geceler bebeğimi ancak uyuttum sakin bi gün du ev iso çamaşır klasik tatil akşam yürüyüşe çıktık sadece bu haftasonunu bitirdik yarın ptesi çalışmasında sendromunu yaşıyor ne ilginç eşim gidiyor diye belki oğlumla skiliyoruz evde bu arada haftaya kız kardeşimin nişanı var kesinleşti o yüzden bu hafta cook dikkatli olmam lazım Benim için dua edin irademë sahip oluyum.

Menum ü paylaşım
Kahvaltı Menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara2 kayisi Nescafe
aksam Semiz otu yoğurt

Yürüyüş 1 buçuk saat
Su 1 litre

Ben de menumu yazayim

Sabah
1Tane ev yapimi kucuk pogaca
PeynirPeynir
Domates
Sekersiz cay

Aksam
MercimekLi kofte
Peynir
Domates
Salatalik

Ara
Sodali Limonlu yesilcay

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Su: 2litre

Spor yok bugun.

Off ust komsunun banyosu camasiri bulasigi bi bitmedi sabahtan beri tepemde şır şır su sesi duyuyorum cildiricam artik uyuyamadim onun yuzunden balkonda oturuyorum resmenn bir saattir. Cok sinirliyim su an. Avrupa yakasi dizisindeki Burhan gibi tavana bir seylerle vurasim var. Dunyanin suyunu kullandilar resmen ya sabah beri hic mi kesilmez su sesi bu nedir saat 1bucuk oldu hala geliyo.

Bizdede var aynisindan bitane bide survivor izliyo hadi hakan hadi merve diye bagirip duruyo valla ben soyluyorum vuruyirum sma hic fayda etmiyo sen de soyle belki seninkiler anlayislidir

Günaydın hanımlar dün menü paylaşımı yapamadım kusura bakmayın çünkü bütün gün hastanedeydim kazadan sonra böyle kontrollere gidiyorum ama kötü bir haberim var spor kesinlikle yapmamalıymışım zarar vermişim kendime farkında bile Değilim halbu ki

O Yüzden bu Cumaki hedefimi tutturamayablrm yine de çok gayret edicem (

Gunaydin,kizlar
Nasilsiniz?
Kizlar,kb diyeti hakkinda bilgisi olan var mi? Bana cok sacma geldi,bakiyorum,kalorisi az yiyecekler baya unitelendirilmis ,cok olanlar 0 unite falan.
Ama her kes cok kilo verdim yazmis.
Nasil oluyor bu is.

Canim,cok gecmis olsun,ne kadar zaman gecti kazadan? Sen yaralanmismiydin?

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür kavuşturana

Dün hayatımın en yoğun gününü yaşadım
Sabah 06:30da uyanıp kendimizi sokağa attık ve birlikte Emirgana kahvaltıya gittik
Çocuklar doyasıya parkta oynadılar bizde o arada bol bol sohbet ettik
Öğlen 2ye kadar oradaydık sonrada sahilden sakin sakin evimize döndük ( tabi sahilden güneşi yiyince eşimin sol kolu benimde sağ kolum baya bir yandı
Felaket yorulduk ve eve döndüğümüzde sepeti boşaltıp az dinlen derken eşimin kardeşine geçtik ( hatta giderken kvyide aldı yanımıza ) Dolap menteşeleri değişmesi gerekiyormuş ve eşi tabi yapamıyacağı içi eşime havale edildi o usta bende çırak ( her işte yardımcısı benim ) birlikte 1 saatte bütün dolap menteşelerini yenileyip ayarladık
Kısa bir çay faslından sonrada evimize dönerken ısrarla bir arkadaşımız sahildeyiz gelin çay içmeye diyince hadi orayada gidelim dedik tabi eşim sağ olsun benim fikrimi almadan Annesine sende bizimle gel dedi ( acıkcası ben evine bırakıp öyle geçeriz diye düşünmüştüm sonuçta arkadaşlarımızla buluşacaktık ve KV zaten çabuk üşür yada sıkılır diye davet etmek istemedim yaşıtıda yok zaten diye )

Tahmin ettiğim gibi gittikten 10 dakika sonra serinmiş falan demeye başladı ama duymamazlığa geldim bir ara küçük kızıma dönüp çok soğuk oldu baban bizi eve götürsün diyip durdu ama benim cimcimede anası kılıklı ne üşür nede eve dönmek ister
Mecbur ses etmeden oturdu ( pek sohbetede katıldığı söylenemez ) ve gece 11i geçiyor du ki önce Annesini bıraktık sonrada evimize döndük ( 12ye geliyordu sanırım eve girdiğimiz ) tabi o saatten sonra Bilgisayar açmaya fırsatım olmadı

Çok yoruldum ama bir okadarda eğlenceliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…