- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.661
Canim,bende de oyle,1 ay oldu,2 kiloya zor yaklasiyorumKaptanim adım funda toplamda 500 gr gitti ama tam uyudugumu söyleyemem dün akşam dayanamadim 1 dilim baklava yedim ki aylar olmuştur yemeyeli tabi sonra vicdan azabı yürüyüş yaptım 1 buçuk saat ama olan oldu.
zaten çok zor gidiyo bende not almıştım deftere 2 ayda 5 kilo vermişim keşke daha çabuk gitse herkes bir ayda verir ben iki ayda sika sika ancak
Iyi eğlenceler kaptanim bizim yerimize de egleniiinnnntoplam kaç gitti kuzum. ay adını da bilmiyom diddah mı desem nası hıtap etsem bi adını de hele sende kuzum ya bana
gel beraber gidelim kuzum :))
sağolasın
bak ben videoyu açıp telefona kayıt yapıyom daha kolay nete ihtiyaç kalmıyor
oooo maşallah sana bana yetiştin ben hala 76-75 arası gidip geliyorum boyumda 170 ama hala 6-8kg arası fazlam var
ahaha mayam olacak bi yapınca bidaha öğreniyorsun
ben servisten geldim kızlar birazdan çocukları alıp gidicem cumleten hoşçakalın şimdilik akşam konserde olacam uğrayamazsam merak etmeyin cici kalın
Helalllll
Gerçekten çok tebrik ederim harika bir sonuç kısa süre içinde
İnşallah çok çok daha aşağı rakamlarıda görürsün
Bu arada neler yapıyorsun kısaca bir bahsedermisin belki bizde feyz alırız
Spor olsun beslenme olsun
oooo maşallah sana bana yetiştin ben hala 76-75 arası gidip geliyorum boyumda 170 ama hala 6-8kg arası fazlam var
Çoook teşekkürler!!! Ben Dukan diyeti diye başladım ama şimdi protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum... Ekmeksiz yaşayamazdım, şimdi yulaf kepeğinden kendi ekmeğimi yapıyorum :) Onun için de 27 Mart'ta 93 kilo olarak başladığım diyetimde bugün 78.6'yı gördüm :))
Spor yapmıyorum aslında vaktim yok ama sürekli yürüyorum. Günde minimum 6 bin adım atıyorum, maksimum 12 bin adım. Bol bol su içiyorum, 3 litreyi buluyor bazen geçiyor.
Sabah türk kahvemi, öğlene doğru da yeşil çayımı asla ihmal etmiyorum. Bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyor bu ikili.
Akşam da hafif yiyorum ve en geç 8de bitiriyorum yeme işlemimi. Sonrasında da yatana kadar çay ve su.
Tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan ama 2 haftada 1 de olsa ufak kaçamaklarım oldu. Ama bu kaçamakları tek öğünde sınırlayıp ertesi gün hep ona göre az yedim.
İstek bence en önemlisi. Hiçbir kıyafetim olmuyor üstüme, ama inatla almıyorum yenisini. Temmuz 15'te alışverişe çıkacağım diye şartladım kendimi ve hedefim Temmuz 15'te 70 kg olmak :)
Dün de yeni nesil LPG'ye başladım. 15 seanslık paket aldım ve Haziran sonuna kadar bitireceğim. Bi arkadaşım zayıfladı 15 kg kadar sonra da yeni nesil LPGye gitti ve inanılmaz inceldi. Ben daha 1 seans gittim onun için henüz bu konuda yorum yapamıyorum ama size sonuçları bildiririm :)
Lpg duymustum benimde niyetim var ama bi 5kg daha vermem lazim. Yas 40 geldi sikikasmam gerekiyor. Sen yaotir deneyimleri mutlaka bekliyom guzek avukatim oldumu. Hatta fotoda isteriz endamin yeter yuzun olmasinÇok sağol kuzumm, valla azimle geliyorum sana doğru :) Benim de vermem gereken 10 kg var dahaBoyum 1.77 ama iriyim onun için en azından 70 olmam lazım o da 8,6 kg yapıyor :) İlk etapta hedefim 15 Temmuzda 70 olmak, sonrası da 1-2 kg yavaş yavaş gider ağustosa kadar.
Canım benim ne kadara aldın seanslari merak ettim bi fikrim olsun benimde daha çok vermem lazim ama ilerde düşünüyorumÇoook teşekkürler!!! Ben Dukan diyeti diye başladım ama şimdi protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum... Ekmeksiz yaşayamazdım, şimdi yulaf kepeğinden kendi ekmeğimi yapıyorum :) Onun için de 27 Mart'ta 93 kilo olarak başladığım diyetimde bugün 78.6'yı gördüm :))
Spor yapmıyorum aslında vaktim yok ama sürekli yürüyorum. Günde minimum 6 bin adım atıyorum, maksimum 12 bin adım. Bol bol su içiyorum, 3 litreyi buluyor bazen geçiyor.
Sabah türk kahvemi, öğlene doğru da yeşil çayımı asla ihmal etmiyorum. Bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyor bu ikili.
Akşam da hafif yiyorum ve en geç 8de bitiriyorum yeme işlemimi. Sonrasında da yatana kadar çay ve su.
Tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan ama 2 haftada 1 de olsa ufak kaçamaklarım oldu. Ama bu kaçamakları tek öğünde sınırlayıp ertesi gün hep ona göre az yedim.
İstek bence en önemlisi. Hiçbir kıyafetim olmuyor üstüme, ama inatla almıyorum yenisini. Temmuz 15'te alışverişe çıkacağım diye şartladım kendimi ve hedefim Temmuz 15'te 70 kg olmak :)
Dün de yeni nesil LPG'ye başladım. 15 seanslık paket aldım ve Haziran sonuna kadar bitireceğim. Bi arkadaşım zayıfladı 15 kg kadar sonra da yeni nesil LPGye gitti ve inanılmaz inceldi. Ben daha 1 seans gittim onun için henüz bu konuda yorum yapamıyorum ama size sonuçları bildiririm :)
Gecen gun bana da o his oldu ve sonuc tartida 66 gosterirken oyle yaptigim gunun sabahi 67.8 ciktim....Ben de yazayim menumu
Sabah
Cok az misir gevregi
1 bardak sut
Ara
1 minik gevrek
Oglen
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
2 form biskuvi
1 bardak sut
Birkac findik
Aksam
Salata
Su: 2.5 litre
Spor: Leslie 2 mil + 8 dakika karin + 5 dakika bacak
Yatana kadar sodali limonlu yesilcay ve tarcinli sutlu kahve icecegim.
Bugun berbat bir gundu hic tok hissetmedim kendimi adam gibi. Su an da tikabasa tok sis hissediyorum
Gecen gun bana da o his oldu ve sonuc tartida 66 gosterirken oyle yaptigim gunun sabahi 67.8 ciktim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?