Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum

Sabah
3 kasik menemen
3 zeytin
1 dilim kasar peynir
Salatalik
2 dilim kepek ekmegi

Ogle
3 tane kucuk krep
1 dilim peynir
Domates
Salatalik

Aksam
3 servis kasigi turlu
2 servis kasigi pirinc pilavi
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Bu gunku menum berbat

Sabah
Tuzlu biskuvi(cizi gibi bir seydi)
30 gram
2 adet tutku( esim baska bir sey almadi yolda,Ben de actim (((

Oglen 1 kase corba( kongreye yetismeliydi,alelacele ictik,o kongreye gitti,Ben odaya ciktim)
Ara
Tuzlu kraker(minibarda en uygun seylerdendi(((

Ara 45 gramlik poset findik(yine minibardan)
Su sadece 1.5 litre ice bildim,mini barda sadece 1 litre vardi,yarim litre de yolda icmistim.

Su anda acayip midem bulaniyor,esim hala toplantida,aksam yemegine gitmedik daha.
Ayran istiyorum.Yedigim seyler acayip kotu yapti beni bu gun (
En azindan yarin tur var,odaya tikilip kalmayacagim,doya-doya su icerim en azindan

Kaptanim adım funda toplamda 500 gr gitti ama tam uyudugumu söyleyemem dün akşam dayanamadim 1 dilim baklava yedim ki aylar olmuştur yemeyeli tabi sonra vicdan azabı yürüyüş yaptım 1 buçuk saat ama olan oldu.
zaten çok zor gidiyo bende not almıştım deftere 2 ayda 5 kilo vermişim keşke daha çabuk gitse herkes bir ayda verir ben iki ayda sika sika ancak

Canim,bende de oyle,1 ay oldu,2 kiloya zor yaklasiyorum

Iyi eğlenceler kaptanim bizim yerimize de egleniiinnnn

Menum
sabah
menemen

Oglwn
5 dilim pizza (hakanin izin gunuydu dayanamadik yedik... )

Aksam pizzanin agirligiyla hicbir sey yiyemedim

Spor iki saate yakin yuruyus iki litreye yakin da su ictim
kacamak gunu olsun bugun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Yarın sabah kızkardeşimle sabahın 07:00sinde buluşup Emirgana kahvaltı etmeye gideceğiz
Tabi sabah sabah mutfakta gürültü yapıp komşuları uyandırmamak için sepetimi şimdiden hazırladım bir tek kahvaltılıkları koymak kaldı onlarıda dolaba hazır ettim

Evde kabağım vardı onlada bir güzel mücver yaptım ( tabiki içine çok çok az yağ ekleyip yağsız tavada pişirdim )
Akşam yemeğimi saat 17:00de yediğim içinde tadına dahi bakmadım ama evdekiler maşallah yarısını neredeyse götürdüler akşamlık ve benim kabak, dereotu ve maydanoz sevmeyen kızım bile bayıldı
Neyse yarın 1 tanecikte olsa tadına bakarım nasılsa

Bu arada gün içinde yazmıştım yediklerimi ama bir arada olsun diye tekrar yazayım

Sabah; (08:00)
2.5 kaşık Melemen
1 parça peynir ( 1.5 kk kadar )
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 kase cacık

ara; şekersiz türk kahvesi

Öğlen; 14:00 gibi
1 kase cacık

Akşam; ( 17:00 )
1 koca kase salata ( marul, semizotu, maydanoz, nane ve salatalık ) tabi bol limonlu
1 büyük bardak ayran

ara; şu anda
Şekersiz Nescafe

toplam kalori ( fatsecrete göre ); 960 kcal

1.5 saatte yürüyüşüm var

Ben de yazayim menumu

Sabah
Cok az misir gevregi
1 bardak sut

Ara
1 minik gevrek

Oglen
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
2 form biskuvi
1 bardak sut
Birkac findik

Aksam
Salata

Su: 2.5 litre

Spor: Leslie 2 mil + 8 dakika karin + 5 dakika bacak

Yatana kadar sodali limonlu yesilcay ve tarcinli sutlu kahve icecegim.

Bugun berbat bir gundu hic tok hissetmedim kendimi adam gibi. Su an da tikabasa tok sis hissediyorum

Çoook teşekkürler!!! Ben Dukan diyeti diye başladım ama şimdi protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum... Ekmeksiz yaşayamazdım, şimdi yulaf kepeğinden kendi ekmeğimi yapıyorum :) Onun için de 27 Mart'ta 93 kilo olarak başladığım diyetimde bugün 78.6'yı gördüm :))

Spor yapmıyorum aslında vaktim yok ama sürekli yürüyorum. Günde minimum 6 bin adım atıyorum, maksimum 12 bin adım. Bol bol su içiyorum, 3 litreyi buluyor bazen geçiyor.

Sabah türk kahvemi, öğlene doğru da yeşil çayımı asla ihmal etmiyorum. Bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyor bu ikili.

Akşam da hafif yiyorum ve en geç 8de bitiriyorum yeme işlemimi. Sonrasında da yatana kadar çay ve su.

Tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan ama 2 haftada 1 de olsa ufak kaçamaklarım oldu. Ama bu kaçamakları tek öğünde sınırlayıp ertesi gün hep ona göre az yedim.

İstek bence en önemlisi. Hiçbir kıyafetim olmuyor üstüme, ama inatla almıyorum yenisini. Temmuz 15'te alışverişe çıkacağım diye şartladım kendimi ve hedefim Temmuz 15'te 70 kg olmak :)

Dün de yeni nesil LPG'ye başladım. 15 seanslık paket aldım ve Haziran sonuna kadar bitireceğim. Bi arkadaşım zayıfladı 15 kg kadar sonra da yeni nesil LPGye gitti ve inanılmaz inceldi. Ben daha 1 seans gittim onun için henüz bu konuda yorum yapamıyorum ama size sonuçları bildiririm :)

oooo maşallah sana bana yetiştin ben hala 76-75 arası gidip geliyorum boyumda 170 ama hala 6-8kg arası fazlam var

Çok sağol kuzumm, valla azimle geliyorum sana doğru :) Benim de vermem gereken 10 kg var daha Boyum 1.77 ama iriyim onun için en azından 70 olmam lazım o da 8,6 kg yapıyor :) İlk etapta hedefim 15 Temmuzda 70 olmak, sonrası da 1-2 kg yavaş yavaş gider ağustosa kadar.

Bugün ki menum
kahvaltı sucuk haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık bol yeşillik 1 dilim kepek ekmek
Ara kayisi erik Yeşil çay
akşam balık salata

Cayin yanında 2 ceviz

Yürüyüş bir saat
su 1 buçuk litre

Lpg duymustum benimde niyetim var ama bi 5kg daha vermem lazim. Yas 40 geldi sikikasmam gerekiyor. Sen yaotir deneyimleri mutlaka bekliyom guzek avukatim oldumu. Hatta fotoda isteriz endamin yeter yuzun olmasin kendine cici bak habersiz koma bizi

Canım benim ne kadara aldın seanslari merak ettim bi fikrim olsun benimde daha çok vermem lazim ama ilerde düşünüyorum

Gecen gun bana da o his oldu ve sonuc tartida 66 gosterirken oyle yaptigim gunun sabahi 67.8 ciktim....

Gecen gun bana da o his oldu ve sonuc tartida 66 gosterirken oyle yaptigim gunun sabahi 67.8 ciktim....

Yok aycanim arti cikmadim allahtan. Dun kacsam bugun de ayni ciktim su haftasonunu almadan tamamladigim zaman cok seviniyorum ya nasi bi korku olduysa icimde artik kesin haftasonu alirim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…