- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.701
Aaa,canim,3-4 ay cok yeni,en az 6 ay beklemen gerekirdi.3 4 ay oluyor yüzümdeki yaralar geçti çok şükür kemiklerim de ezilmeler vardı onlardan dolayı yapma spordedi doktor sadece yürüyüş yapabilirmişim o da orta tempoda
krepler plavlar vah kuzum vah. bugunden tezi yok toparlanıyoruz ona göreBugunku menum
Sabah
3 kasik menemen
3 zeytin
1 dilim kasar peynir
Salatalik
2 dilim kepek ekmegi
Ogle
3 tane kucuk krep
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
Aksam
3 servis kasigi turlu
2 servis kasigi pirinc pilavi
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
mayam tatilde hele otelde oluyo sapıtmalar :) bugunden tezi yok toparlanıyoruz o yağlar yapışmadanBu gunku menum berbat
Sabah
Tuzlu biskuvi(cizi gibi bir seydi)
30 gram
2 adet tutku( esim baska bir sey almadi yolda,Ben de actim(((
Oglen 1 kase corba( kongreye yetismeliydi,alelacele ictik,o kongreye gitti,Ben odaya ciktim)
Ara
Tuzlu kraker(minibarda en uygun seylerdendi(((
Ara 45 gramlik poset findik(yine minibardan)
Su sadece 1.5 litre ice bildim,mini barda sadece 1 litre vardi,yarim litre de yolda icmistim.
Su anda acayip midem bulaniyor,esim hala toplantida,aksam yemegine gitmedik daha.
Ayran istiyorum.Yedigim seyler acayip kotu yapti beni bu gun(
En azindan yarin tur var,odaya tikilip kalmayacagim,doya-doya su icerim en azindan
1 dilim baklava yla kurtardıysan supersin. bu tarz besinler sabaa tepinsen gitmiyor spor fayda etmiyorKaptanim adım funda toplamda 500 gr gitti ama tam uyudugumu söyleyemem dün akşam dayanamadim 1 dilim baklava yedim ki aylar olmuştur yemeyeli tabi sonra vicdan azabı yürüyüş yaptım 1 buçuk saat ama olan oldu.
zaten çok zor gidiyo bende not almıştım deftere 2 ayda 5 kilo vermişim keşke daha çabuk gitse herkes bir ayda verir ben iki ayda sika sika ancak
Menümü paylaşıyorum
Sabah:Shake
Öğle: yoğurtlu makarna yağsız tuzsuz
Domates kızartması köfte
Akşam:Çorba
aman kuzum vallahi aklıma geldi bende sana yapma bölgesel hareket dicektim daha kazanın uzerinden fazla geçmemiş. sağlık olsun sadece yuru bu bile işe yararSu: 2 Lt yi geçti 3 olur.
Spor: 2 katlı evin temizliği çamaşır Bulaşık
Karın Videosu+bacak videosu+20 dk cardio
eğlendimde çok yoruldum pazar sabahı mıh gibi kalktım belim kopuyordu. bugunde funda arar var kararsızım gitmekte bakalım kısmetIyi eğlenceler kaptanim bizim yerimize de egleniiinnnn
bu gun dengele tatlımMenum
sabah
menemen
Oglwn
5 dilim pizza (hakanin izin gunuydu dayanamadik yedik... )
Aksam pizzanin agirligiyla hicbir sey yiyemedim
Spor iki saate yakin yuruyus iki litreye yakin da su ictim
kacamak gunu olsun bugun
kaçırmayım diye fazla kasıp bedeni doyurmamışsın ondan tatlım. neyse artı çımamana sevindim kazasız hafta sonunda :)Ben de yazayim menumu
Sabah
Cok az misir gevregi
1 bardak sut
Ara
1 minik gevrek
Oglen
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
2 form biskuvi
1 bardak sut
Birkac findik
Aksam
Salata
Su: 2.5 litre
Spor: Leslie 2 mil + 8 dakika karin + 5 dakika bacak
Yatana kadar sodali limonlu yesilcay ve tarcinli sutlu kahve icecegim.
Bugun berbat bir gundu hic tok hissetmedim kendimi adam gibi. Su an da tikabasa tok sis hissediyorum
dengeli ve sağlıklı menu olmus tebrikler fundamBugün ki menum
kahvaltı sucuk haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık bol yeşillik 1 dilim kepek ekmek
Ara kayisi erik Yeşil çay
akşam balık salata
Cayin yanında 2 ceviz
Yürüyüş bir saat
su 1 buçuk litre
haftasonu benimde kabusummEvet malesef haftasonu baya bi bozuluyor duzen muzen kalmiyor
mayam menun toparlamış maşallahIyi aksamlar,kizlar
Menu
Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Oglen
2 kucuk izgara kofte
1 parca izgara tavuk
7-8 tane kizarmis patates
2-3 y.k beyaz-kahverengi pirinc pilavi
1 bardak ayran
Aksam
1 kase yogurtlu havuc salatasi
1 tabak bol yesillikli salata( aksam yemeyini evde kendim yaptim yedim)
EvdeyiZ artik,canakkale savasini anlatti tur rehberimiz,onemli yerleri gezdik,Ataturkun vuruldugu Conk tepesine gittik en sonunda.
Bir de canakkale savasinda sehit olmus azerbaycanlilarin anitini da gormus olduk.
Acikcasi kac seferinde agladim,tur rehberimiz anlattikca.Ozellikle bir gunde sehit olmus 9 bin 15-16 yasli liseli genclere cok duygulandim.
O sartlarda Turkiyenin kazana bilmesinin sebebinin Ataturk gibi bir komutaninin olmasinin yanisira,savasa giden her turkun sehit olmaya gitmis olmasi olmustur.Gercekten,anlatilacak gibi deyil
fazla karbonhidrata belenmişsin aycanım işallah yapışmamıştır.Menum
sabah
menemen
Oglen
bir kase mercimek corbasi
yarim servis kasigi et yemegi bol biberli
Iki cig kofte
Ara
uc top dondurma
uc form bisküvi
Aksam
bir tabak makarna
uc yaprak sarma
Ara
uc form bisküvi
Su iki litre
spor bir saat yuruyus
Menum
Sabah
Peynir
Dometes salataluk
AZ patates kizartmasi
Az sucukpu yumurta
Ceyrek acma
Ogle
1 kase yogurtlu corba
1 tane biber dolmasi
Salata
Aksam
Turlu
Az pilav
Salata
Ayran
Spor
1 saat yuruyus
Su
2 litre
oh fiyatta fena değil bi kurtulayım 70 olayım bende yaptırıcam. ama sen bi denekimiz ol senden gelen tiyolarla bakalım artıkTamamdırrr Haziran sonunda fotoyu yollicam
15 seansı 1200 TL. Ama bu makine yeni gelmiş TR'ye, en etkili M6 mı ne dedi valla adını tam bilmiyorum ama öğrenirim sizin için
Herkese iyi geceler bebeğimi ancak uyuttum sakin bi gün du ev iso çamaşır klasik tatil akşam yürüyüşe çıktık sadece bu haftasonunu bitirdik yarın ptesi çalışmasında sendromunu yaşıyor ne ilginç eşim gidiyor diye belki oğlumla skiliyoruz evde bu arada haftaya kız kardeşimin nişanı var kesinleşti o yüzden bu hafta cook dikkatli olmam lazım Benim için dua edin irademë sahip oluyum.
fundam böyle gidersen korkmana gerek yok hadi bakalım menu guzleMenum ü paylaşım
Kahvaltı Menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara2 kayisi Nescafe
aksam Semiz otu yoğurt
Yürüyüş 1 buçuk saat
Su 1 litre
menu guzel. o saatte ne temizliği yapıyor acaba. dun akşam bizimde sitenin önunden akan çayda kum harfiyatı yaptılar gece 12 de hala kepçe çalışıyordu. belediye zabıtayı aradık telefonlar açılmadı, o saatte neyin nesiydi anlamadıkBen de menumu yazayim
Sabah
1Tane ev yapimi kucuk pogaca
PeynirPeynir
Domates
Sekersiz cay
Aksam
MercimekLi kofte
Peynir
Domates
Salatalik
Ara
Sodali Limonlu yesilcay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Su: 2litre
Spor yok bugun.
Off ust komsunun banyosu camasiri bulasigi bi bitmedi sabahtan beri tepemde şır şır su sesi duyuyorum cildiricam artik uyuyamadim onun yuzunden balkonda oturuyorum resmenn bir saattir. Cok sinirliyim su an. Avrupa yakasi dizisindeki Burhan gibi tavana bir seylerle vurasim var. Dunyanin suyunu kullandilar resmen ya sabah beri hic mi kesilmez su sesi bu nedir saat 1bucuk oldu hala geliyo.
sağlığın daha önemli kuzum beslenme duzeni ve haftada 3 gun yurumeyle devam et.Günaydın hanımlar dün menü paylaşımı yapamadım kusura bakmayın çünkü bütün gün hastanedeydim kazadan sonra böyle kontrollere gidiyorum ama kötü bir haberim var spor kesinlikle yapmamalıymışımzarar vermişim kendime farkında bile Değilim halbu ki
O Yüzden bu Cumaki hedefimi tutturamayablrm yine de çok gayret edicem(
dukan, kb bunların hepsinin temelinde karatay - taş devri beslenmesi yatıyor aslında kopya diyetlerGunaydin,kizlar
Nasilsiniz?
Kizlar,kb diyeti hakkinda bilgisi olan var mi? Bana cok sacma geldi,bakiyorum,kalorisi az yiyecekler baya unitelendirilmis ,cok olanlar 0 unite falan.
Ama her kes cok kilo verdim yazmis.
Nasil oluyor bu is.
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün hayatımın en yoğun gününü yaşadım
Sabah 06:30da uyanıp kendimizi sokağa attık ve birlikte Emirgana kahvaltıya gittik
Çocuklar doyasıya parkta oynadılar bizde o arada bol bol sohbet ettik
Öğlen 2ye kadar oradaydık sonrada sahilden sakin sakin evimize döndük ( tabi sahilden güneşi yiyince eşimin sol kolu benimde sağ kolum baya bir yandı
Felaket yorulduk ve eve döndüğümüzde sepeti boşaltıp az dinlen derken eşimin kardeşine geçtik ( hatta giderken kvyide aldı yanımıza ) Dolap menteşeleri değişmesi gerekiyormuş ve eşi tabi yapamıyacağı içi eşime havale edildio usta bende çırak ( her işte yardımcısı benim ) birlikte 1 saatte bütün dolap menteşelerini yenileyip ayarladık
Kısa bir çay faslından sonrada evimize dönerken ısrarla bir arkadaşımız sahildeyiz gelin çay içmeye diyince hadi orayada gidelim dediktabi eşim sağ olsun benim fikrimi almadan Annesine sende bizimle gel dedi ( acıkcası ben evine bırakıp öyle geçeriz diye düşünmüştüm sonuçta arkadaşlarımızla buluşacaktık ve KV zaten çabuk üşür yada sıkılır diye davet etmek istemedim yaşıtıda yok zaten diye )
Tahmin ettiğim gibi gittikten 10 dakika sonra serinmiş falan demeye başladı ama duymamazlığa geldimbir ara küçük kızıma dönüp çok soğuk oldu baban bizi eve götürsün diyip durdu ama benim cimcimede anası kılıklı ne üşür nede eve dönmek ister
Mecbur ses etmeden oturdu ( pek sohbetede katıldığı söylenemez ) ve gece 11i geçiyor du ki önce Annesini bıraktık sonrada evimize döndük ( 12ye geliyordu sanırım eve girdiğimiz ) tabi o saatten sonra Bilgisayar açmaya fırsatım olmadı
Çok yoruldum ama bir okadarda eğlenceliydi
Herkese günaydııınn, mutlu pazartesiler
1 Haziran'da 77 kilo olacağım diye hedef koymuştum bundan tam 2 ay önce :) Ve 1 Haziran'a 1 hafta kala bugün 77.9 kiloyum. Hedefime adım adım gidiyorum :) Bakalım bu hafta şu 900 gramı verebilirsem hedefime 4 4 lük uymuş olacağım, bu haftanın motivesi de hedefe ulaşmak! onun için kesinlikle kaçamak yok ve yürüyüşü arttırmak şart :)
Herkese mutlu ve sağlıklı ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum...
hafta sonu kaçamaklarına bi ayar çekmek lazım yazda geldi dahada artacak napsakki kuzumGünaydın cicişleeer. Çok yoğun ve yorgunluk dolu bir hafta sonu geçirdim.
Leş gibi yemek menülerim vardı. Çok kaçırdım. Sabah bi tartıldım yine 56.1 Allam yeaaaaa 55 küsürleri bi göreydim.
Menülerimi hiiiiiiç yazmiyim bence. Dolma börek tatlı kısır ne ararsanız var.
Bu hafta çok daha dikkatli olup haftalık hedefime ulaşıcam. Sporu arttırıp yemeyi en aza indiricem.
Cezam neyse çekicem.
hafta sonu kaçamaklarına bi ayar çekmek lazım yazda geldi dahada artacak napsakki kuzum
bende 1-2 dilim ekmek yiyim yada karbonhidratı kaçırıyım hemen gobek yapıyorum ve hazımsızlık çekiyorum , zor kilo veren biri olarak 1 kaçamak 1 haftamı mahvediyor.Bilemiyorum kaptanım. Aslında hafta sonu da kaçamak yapmıyordum ben de işte bu hafta misafir falan yedim yani
Ve çok şiş hissediyorum kendimi böyle 2 günde 5 kilo almışım gibi bi ağırlık var midemde. Vücudum alışmış demek yağsız yemeklere. Dokundu yemekler. Zaten alerjide mi oldum noldum kaşınıp duruyorum yaaa
Bizdede var aynisindan bitane bide survivor izliyo hadi hakan hadi merve diye bagirip duruyo valla ben soyluyorum vuruyirum sma hic fayda etmiyo sen de soyle belki seninkiler anlayislidir
Günaydın hanımlar dün menü paylaşımı yapamadım kusura bakmayın çünkü bütün gün hastanedeydim kazadan sonra böyle kontrollere gidiyorum ama kötü bir haberim var spor kesinlikle yapmamalıymışımzarar vermişim kendime farkında bile Değilim halbu ki
O Yüzden bu Cumaki hedefimi tutturamayablrm yine de çok gayret edicem(
SAYFALARDA KAYBOLDUM OKU OKU
BUYRUN KUYRUKLU ALINTIM :))
krepler plavlar vah kuzum vah. bugunden tezi yok toparlanıyoruz ona göre
mayam tatilde hele otelde oluyo sapıtmalar :) bugunden tezi yok toparlanıyoruz o yağlar yapışmadan
1 dilim baklava yla kurtardıysan supersin. bu tarz besinler sabaa tepinsen gitmiyor spor fayda etmiyor
aman kuzum vallahi aklıma geldi bende sana yapma bölgesel hareket dicektim daha kazanın uzerinden fazla geçmemiş. sağlık olsun sadece yuru bu bile işe yarar
eğlendimde çok yoruldum pazar sabahı mıh gibi kalktım belim kopuyordu. bugunde funda arar var kararsızım gitmekte bakalım kısmet
bu gun dengele tatlım
kaçırmayım diye fazla kasıp bedeni doyurmamışsın ondan tatlım. neyse artı çımamana sevindim kazasız hafta sonunda :)
dengeli ve sağlıklı menu olmus tebrikler fundam
haftasonu benimde kabusumm
mayam menun toparlamış maşallah
bende guya 1 mayısta geziye gidecektim çanakkaleye ama kişi başı 400tl idi konaklamalı okul gezisi, sonra annem bende gelecem,kızım bende gelecem diyince butce uymadı bende gitmedim kaldı kısmet ne zamana bakalım
fazla karbonhidrata belenmişsin aycanım işallah yapışmamıştır.
bu gun toparla
guzel yelizim dengeli menu
oh fiyatta fena değil bi kurtulayım 70 olayım bende yaptırıcam. ama sen bi denekimiz ol senden gelen tiyolarla bakalım artık
fundam böyle gidersen korkmana gerek yok hadi bakalım menu guzle
menu guzel. o saatte ne temizliği yapıyor acaba. dun akşam bizimde sitenin önunden akan çayda kum harfiyatı yaptılar gece 12 de hala kepçe çalışıyordu. belediye zabıtayı aradık telefonlar açılmadı, o saatte neyin nesiydi anlamadık
sağlığın daha önemli kuzum beslenme duzeni ve haftada 3 gun yurumeyle devam et.
acelen olmasın
dukan, kb bunların hepsinin temelinde karatay - taş devri beslenmesi yatıyor aslında kopya diyetler
şu bir gerçek artık tum dunyada tıpta ıspatlanmış işlenmiş rafine olmuş karbonhidrat ve yağlar bedene yapışıp kalırlar. en azından kilo vermek isteyen bir kişi buna dikkat ederse o kişinin kilo vermemesi mumkun değil.
fazla karbonhidrat= yağ dır. sağlıklı yağ yağ yapmaz
oh piknikte yapılmış bizde bahçede barbeku yaptık çocuklar havuza girdi, ben girmedim usendim çok
maşallah sana
bende 1-2 dilim ekmek yiyim yada karbonhidratı kaçırıyım hemen gobek yapıyorum ve hazımsızlık çekiyorum , zor kilo veren biri olarak 1 kaçamak 1 haftamı mahvediyor.
bende alerji var bu mevsim alerrji mevsimi zaten ilaç kullanmadan da atlatamıyorum ilaçta miskinlik yapıyo bi karışık durum yani. kendini takip et bakalım devam ederse dr. danış alerji varsa dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?