Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese günaydııınn, mutlu pazartesiler

1 Haziran'da 77 kilo olacağım diye hedef koymuştum bundan tam 2 ay önce :) Ve 1 Haziran'a 1 hafta kala bugün 77.9 kiloyum. Hedefime adım adım gidiyorum :) Bakalım bu hafta şu 900 gramı verebilirsem hedefime 4 4 lük uymuş olacağım, bu haftanın motivesi de hedefe ulaşmak! onun için kesinlikle kaçamak yok ve yürüyüşü arttırmak şart :)

Herkese mutlu ve sağlıklı ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum...

**mayıs 415.etap
Listesi**

Akrepimm(65.8 --------->
aycanhakan(67.8--------->
nhtylz. (87,6 --------->87
kitap_asigi ( 64.6 --------->63.8
katrem_(75--------->
Diddah (72.5 ---------72)
Evnscnc (54.3--------->54
nazarenko (77,9 --------->
Fulias (56 ---------> 55,6
vienna (62,9--------->61)

YEPYENİ HAFTANIN HEDEFLERİ GELSİN GUZELLER

3 4 ay oluyor yüzümdeki yaralar geçti çok şükür kemiklerim de ezilmeler vardı onlardan dolayı yapma spordedi doktor sadece yürüyüş yapabilirmişim o da orta tempoda
Aaa,canim,3-4 ay cok yeni,en az 6 ay beklemen gerekirdi.
Tekrar gecmis olsun canim Bir keresinde Ben de trafik kazasi kecirmistim,2008-te,geceydi,araba yoldan cikti,resmen ucmaya basladi,yolun kenarinda derinliyi 2 metreyi gecen su kanali vardi baya genisti,oraya ucmaya basladik,artik araba suya dusecek,bogulup olecez diye dusunduk hepimiz,ama araba onun uzerinden gecip karaya dustu.Hafif morluklarla atlattik,ama,cok buyuk stressti.Hepimiz o anda olecegimizi dusunmusuz

Günaydın cicişleeer. Çok yoğun ve yorgunluk dolu bir hafta sonu geçirdim.
Leş gibi yemek menülerim vardı. Çok kaçırdım. Sabah bi tartıldım yine 56.1 Allam yeaaaaa 55 küsürleri bi göreydim.

Menülerimi hiiiiiiç yazmiyim bence. Dolma börek tatlı kısır ne ararsanız var.
Bu hafta çok daha dikkatli olup haftalık hedefime ulaşıcam. Sporu arttırıp yemeyi en aza indiricem.
Cezam neyse çekicem.

SAYFALARDA KAYBOLDUM OKU OKU
BUYRUN KUYRUKLU ALINTIM :))

Bugunku menum

Sabah
3 kasik menemen
3 zeytin
1 dilim kasar peynir
Salatalik
2 dilim kepek ekmegi

Ogle
3 tane kucuk krep
1 dilim peynir
Domates
Salatalik

Aksam
3 servis kasigi turlu
2 servis kasigi pirinc pilavi
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
krepler plavlar vah kuzum vah. bugunden tezi yok toparlanıyoruz ona göre

mayam tatilde hele otelde oluyo sapıtmalar :) bugunden tezi yok toparlanıyoruz o yağlar yapışmadan

1 dilim baklava yla kurtardıysan supersin. bu tarz besinler sabaa tepinsen gitmiyor spor fayda etmiyor

Menümü paylaşıyorum

Sabah:Shake
Öğle: yoğurtlu makarna yağsız tuzsuz
Domates kızartması köfte
Akşam:Çorba

Su: 2 Lt yi geçti 3 olur.
Spor: 2 katlı evin temizliği çamaşır Bulaşık

Karın Videosu+bacak videosu+20 dk cardio
aman kuzum vallahi aklıma geldi bende sana yapma bölgesel hareket dicektim daha kazanın uzerinden fazla geçmemiş. sağlık olsun sadece yuru bu bile işe yarar

Iyi eğlenceler kaptanim bizim yerimize de egleniiinnnn
eğlendimde çok yoruldum pazar sabahı mıh gibi kalktım belim kopuyordu. bugunde funda arar var kararsızım gitmekte bakalım kısmet

Menum
sabah
menemen

Oglwn
5 dilim pizza (hakanin izin gunuydu dayanamadik yedik... )

Aksam pizzanin agirligiyla hicbir sey yiyemedim

Spor iki saate yakin yuruyus iki litreye yakin da su ictim
kacamak gunu olsun bugun
bu gun dengele tatlım

kaçırmayım diye fazla kasıp bedeni doyurmamışsın ondan tatlım. neyse artı çımamana sevindim kazasız hafta sonunda :)

dengeli ve sağlıklı menu olmus tebrikler fundam

Evet malesef haftasonu baya bi bozuluyor duzen muzen kalmiyor
haftasonu benimde kabusumm
mayam menun toparlamış maşallah
bende guya 1 mayısta geziye gidecektim çanakkaleye ama kişi başı 400tl idi konaklamalı okul gezisi, sonra annem bende gelecem,kızım bende gelecem diyince butce uymadı bende gitmedim kaldı kısmet ne zamana bakalım

Menum
sabah
menemen

Oglen
bir kase mercimek corbasi
yarim servis kasigi et yemegi bol biberli
Iki cig kofte

Ara
uc top dondurma
uc form bisküvi

Aksam
bir tabak makarna
uc yaprak sarma

Ara
uc form bisküvi

Su iki litre
spor bir saat yuruyus
fazla karbonhidrata belenmişsin aycanım işallah yapışmamıştır.
bu gun toparla

Menum
Sabah
Peynir
Dometes salataluk
AZ patates kizartmasi
Az sucukpu yumurta
Ceyrek acma

Ogle
1 kase yogurtlu corba
1 tane biber dolmasi
Salata

Aksam
Turlu
Az pilav
Salata
Ayran

Spor
1 saat yuruyus

Su
2 litre
guzel yelizim dengeli menu

Tamamdırrr Haziran sonunda fotoyu yollicam

15 seansı 1200 TL. Ama bu makine yeni gelmiş TR'ye, en etkili M6 mı ne dedi valla adını tam bilmiyorum ama öğrenirim sizin için
oh fiyatta fena değil bi kurtulayım 70 olayım bende yaptırıcam. ama sen bi denekimiz ol senden gelen tiyolarla bakalım artık

Menum ü paylaşım
Kahvaltı Menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara2 kayisi Nescafe
aksam Semiz otu yoğurt

Yürüyüş 1 buçuk saat
Su 1 litre
fundam böyle gidersen korkmana gerek yok hadi bakalım menu guzle

menu guzel. o saatte ne temizliği yapıyor acaba. dun akşam bizimde sitenin önunden akan çayda kum harfiyatı yaptılar gece 12 de hala kepçe çalışıyordu. belediye zabıtayı aradık telefonlar açılmadı, o saatte neyin nesiydi anlamadık

sağlığın daha önemli kuzum beslenme duzeni ve haftada 3 gun yurumeyle devam et.
acelen olmasın

Gunaydin,kizlar
Nasilsiniz?
Kizlar,kb diyeti hakkinda bilgisi olan var mi? Bana cok sacma geldi,bakiyorum,kalorisi az yiyecekler baya unitelendirilmis ,cok olanlar 0 unite falan.
Ama her kes cok kilo verdim yazmis.
Nasil oluyor bu is.
dukan, kb bunların hepsinin temelinde karatay - taş devri beslenmesi yatıyor aslında kopya diyetler
şu bir gerçek artık tum dunyada tıpta ıspatlanmış işlenmiş rafine olmuş karbonhidrat ve yağlar bedene yapışıp kalırlar. en azından kilo vermek isteyen bir kişi buna dikkat ederse o kişinin kilo vermemesi mumkun değil.
fazla karbonhidrat= yağ dır. sağlıklı yağ yağ yapmaz

oh piknikte yapılmış bizde bahçede barbeku yaptık çocuklar havuza girdi, ben girmedim usendim çok

maşallah sana

**mayıs 415.etap
Listesi**

A Akrepimm (65.8 --------->
aycanhakan (67.8--------->
katrem_(75--------->
nazarenko (77,9 --------->

eksik hedefler gelsin kızlar

hafta sonu kaçamaklarına bi ayar çekmek lazım yazda geldi dahada artacak napsakki kuzum

hafta sonu kaçamaklarına bi ayar çekmek lazım yazda geldi dahada artacak napsakki kuzum

Bilemiyorum kaptanım. Aslında hafta sonu da kaçamak yapmıyordum ben de işte bu hafta misafir falan yedim yani
Ve çok şiş hissediyorum kendimi böyle 2 günde 5 kilo almışım gibi bi ağırlık var midemde. Vücudum alışmış demek yağsız yemeklere. Dokundu yemekler. Zaten alerjide mi oldum noldum kaşınıp duruyorum yaaa

bende 1-2 dilim ekmek yiyim yada karbonhidratı kaçırıyım hemen gobek yapıyorum ve hazımsızlık çekiyorum , zor kilo veren biri olarak 1 kaçamak 1 haftamı mahvediyor.
bende alerji var bu mevsim alerrji mevsimi zaten ilaç kullanmadan da atlatamıyorum ilaçta miskinlik yapıyo bi karışık durum yani. kendini takip et bakalım devam ederse dr. danış alerji varsa dikkat et

Bizdede var aynisindan bitane bide survivor izliyo hadi hakan hadi merve diye bagirip duruyo valla ben soyluyorum vuruyirum sma hic fayda etmiyo sen de soyle belki seninkiler anlayislidir

Misafirleri vardi gecen haftadan beri dangıl dungul yatıliydilar sanirim nevresim falan mi yikadi ne yapti bilmem. Bakalim bir daha olursa konusuruz zaten hayatimda su sesinden hic bu kadar nefret etmemistim ya.

Canim hareket olsun da yurumek bile cok faydali. Zayiflamak icin illa ki bolgesel lazim degil zaten. Gunde en az 5Bin adim olacak sekilde yurusen faydasini gorursun. En onemli sey sagligin zaten saglik bozulduktan sonra kilo falan gozune gorunmez bile. Onun icin sıkma canini. Kilo vermen Yavas olsun da saglikli olsun.

Kaptanim bu kadar alintiyla nasil basa cikiyorsunuz tek mesajda masallah cok zor bi is bence bu
Temizlik dedigim supurge falan degil şır şır borudan giden suyun sesi kaptanim. Valla en son 3te sızdım kaldim ve hala su sesi geliyordu. 6da bi uyandim hala bitmemis makineye camasir atip yatti desem saatlerce surer mi boyle makine. Cok sukur su an yok. Cok mutluyum cildirirdim simdi de olsaydi.
Insanlarda hic ince dusunce yok malesef. Ya gecenin bir yarisi oldu ne is makinesi ne gurultusu insanlar uyuyacak yarin ise gidecek belki hastasi var belki kucuk cocugu var diye dusunen cok azdir. Onlar da bize denk gelmez zaten
Insan suyun sesinden tiksinir mi valla tiksindim gecenin 3ünde kapisina dayanmamak icin zor tuttum kendimi.

Ay herşeye alerjim var zaten ne biçim bünyem varsa. Ama sıkıntı nisan ayında oluyor sonra geçiyor. Ben artık ilaç falan kullanmıyorum alerj için çok sıkıldım yan etkilerinden. Kendiliğinden geçiyor zaten. Ama polen ve domates hep tehlikeli bende. Yemezsem sorun kalmıyor.

Herkese merhaba. Güzel bir hafta olur umarım hepimiz için. Bu aralar yoğunluktan pek paylaşım yapamıyorum kusura bakmayın. Umarım bu hafta daha çok burada olabilirim :)

23/05/2015

Kahvaltı
Yarım sandviç ekmeği
Beyaz peynir
Domates

Kahvaltımı geç yaptığım için öğlen yemeği yemedim.

Ara
2 top dondurma (Limon-Çilek)

Akşam
Tavuk döner (porsiyon olarak yedim ekmeksiz-pilavsız)
Salata

Su:1,5 litre
Spor: 50 dakika sahilde yürüyüş

24/05/2015

Kahvaltı
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Yarım kaşar peyniri
Yarım sigara böreği
3 dilim ekmek

Akşama doğru
Yarım tost

Akşam
Köfte ekmek

Su: 1,5 litre
Spor: 30 dakika yürüyüş, 3*6 tabletop crunch+twist, 3*6 hip drops, 3*6 crunch

24/05/2015

Kahvaltı
Beyaz peynir
Domates
Salatalık
Yarım kaşar peyniri
Yarım sigara böreği
3 dilim ekmek

Akşama doğru
Yarım tost

Akşam
Köfte ekmek

Su: 1,5 litre
Spor: 30 dakika yürüyüş, 3*6 tabletop crunch+twist, 3*6 hip drops, 3*6 crunch

Dün her zamanki gibi yine stattaydım o çevrede çok fazla seçenek olmadığından köfte ekmek yemek zorunda kaldım Çok güzel bir menü değil dünkü menüm ben de farkındayım

**mayıs 415.etap
Listesi**

A Akrepimm (65.8 --------->
katrem_(75--------->
nazarenko (77,9 ---------> 77,5

**mayıs 415.etap
Listesi**

A Akrepimm (65.8 --------->65.5
katrem_(75--------->
nazarenko (77,9 ---------> 77,5

Slm canlar nasılsınız geçmişe daldım piknikler havuzlar temiz hava biz eve tıkılıp kaldık maalesef epeydir camları silmiyodum eşimi ikna ettim de dün cam sildi sağolsun nasıl gaza geldiyse artık duvarları bile sildi perdeleri yıka tak sil süpür canımız çıktı hatta eşim dediki 1 sene temizlik yapmayız artık adamı ne kadar yorduysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…