Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*mayıs 415.etap
Listesi**

A Akrepimm (65.8 --------->65.5
aycanhakan (67.8--------->67.3
nhtylz. (87,6 --------->87
kitap_asigi ( 64.6 --------->63.8
katrem_(75--------->
Diddah (72.5 ---------72)
Evnscnc (54.3--------->54
nazarenko (77,9 ---------> 77,5
Fulias (56 ---------> 55,6
vienna (62,9--------->61)

eksik hedefler gelsin kızlar

Cok tesekkur ederim kaptanim baktim hepsineAllerji allerji dedik bu gun Ben de allerji oldum,hayatimda 2ci kez oluyor Ilki esimle tanistiktan sonra oldu,tanidigimiz gun aksam allerji oldum,o turkiyeye done ne kadar da gecmedi allerjim,her seferinde bulusmadan one serum taktirdim,oyle bulustuk,yine sis sis,kirmizi-kirmizi Baya mahcup etmisdi beni

Kaptanim 77 67 olacak ben duzeltip tekrar yaptım

Sabah
1 kucuk ev yapimi pogaca
Peynir
Domates
SalatalikSalatalik

Aksam
1 kase Kesme corbasi (eristeli yesil mercimekli corba)
5 6 kasik Kabak havuc yesil biber sote ve kirmizi közlenmis biber ustune yogurt (bunun kisa bir adi olmali bence )
2 catal mercimekli kofte

Mercimek dopingi yapmisim resmen

Su: daha yarim litre ama yatana kadar 2 yaparim onu ben

Yatana kadar bir sey yemek yok artik sodali limonlu yesilcay ve tarcinli sutlu kahvemi icecegim iste biraz zaman gecince.

Spor da aksam leslie yapacagim 2 veya 3 mil.

Yapinca bildiririm ayrica

Sabah: küçük Meyveli yoğurt
Öğle:yoğurt ve köy makarnası
Ara:erik kiraz
Akşam:1kase Çorba

Dengesiz bir menü ama canım birşey istemiyor dün doktorda moralim bozulduğundan..
Spor:yok

Menu

Sabah
Domates
Salatalik
2 yumurtadan sebzeli omlet

Ara 3 ceviz
1 bardak yesil cay

Oglen
3 top dondurma
+cilek sosu

Ara
3 ceviz
1 bardak yesil cay

Aksam
2 dilim bol malzemos
Tavuk toplari
Patates kizarmis
1 bardak zero kola

Ara
1 bardak yesil cay

Berbat bir menu oldugunu biliyorum,ama suyumuz kesildi butun gun,sabah disinda normal bir sey hazirlayip yiyemedim

Dengesiz bir menü ama canım birşey istemiyor dün doktorda moralim bozulduğundan..
Bence moralinizin bozulmasina gerek yok kilo verme akisiniz hedefleriniz gayet iyi. En azindan risk gecene kadar bir iki saat cikip acik havada yuruseniz bu en guzel spor

Menum
sabaH
yarim cavdar sandvic ekmegine domates salatalik peynir

Oglen
cok az tavuk izgara bol salata

Ara
bir kupada mercimek çorbası

Aksam
bir muz bir kayisi yedi sekiz cilekle
Yulaf ezmesi sut

Spor yirmi dakika kardiyo (bfit)
Su iki bucuk litre

Bugunku menum

Sabah
1 kase granola
1 bardak sut

Ogle
Yogurtlu semizotu

Aksam
3 servis kasigi patlican oturtma
2 servus kasigi bulgur pilaci
Semizotu salatasi
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Ya kizlar sicaklardan dolayi hic spor yapasim yok ust bas giyinip disari cikmak zor geliyo evde ferah ferah oturmak daha cazip geliyo bide zaten bebekle beraber hazirlanip cikmak zor oluyo napicam bilemiyorum

Süpermiş bu halıları yıkamaya verdim gelsin denicem mutlaka

Bazen benim ki de coşuyor öyle dün evi supurge ben çamaşırla bebekle uğraşırken bizim bebek o kadar hareketlendi ki eşim onun arkadindan koşmamak için iş yapmayı tercih ediyor
Sorma canım Bizimki de büyük temizlik yapacağımız zaman kızı ananeye bırakıyor çünkü biz temizliyoruz arkamızdan o oyuncakları döküyor yetişemiyoruz

Ya kizlar sicaklardan dolayi hic spor yapasim yok ust bas giyinip disari cikmak zor geliyo evde ferah ferah oturmak daha cazip geliyo bide zaten bebekle beraber hazirlanip cikmak zor oluyo napicam bilemiyorum

Canım leslie sarmıyor dersen Youtubeda Tae Bo Cardiyo diye yaz 45 dakikalık video var inanılmaz ter attırıyor
Tae Bo çok hızlı diye düşünme cidden hareketleri fazla hızlı değil
Bugün büyük kızım 30 dakika yaptı arkadaşıyla videosunu sonrada mekikti bacak ve kol kasları için hareketlerle 1 saate yakın sporunu yaptı
Bu arada 40 dakika Tae Bo 500 kcal yaktırıyormuş
Bende yaptım ve cidden çok zevkliydi geçen gün ( şu reglm bitsin çarşamba bende onlara katılacağım

Bence moralinizin bozulmasina gerek yok kilo verme akisiniz hedefleriniz gayet iyi. En azindan risk gecene kadar bir iki saat cikip acik havada yuruseniz bu en guzel spor

Evet çok güzel olurdu ama hem okuyorum hem çalışıyorum hem de evhanımıyım günde 2 saat yürüyecek vaktim olsa keşke

Şu maydanozu yapiyim ben de 1 limon yine benim tansiyonu düşürmesin biraz tırstım
Yarim limonla yap kuzum. Limon b3nd3de tansiyin yapiyor ama bu karisim dokunmuyir

MENÜÜÜ

SABAH
2 haşlanmış yumurta
lor peynir
salatalık

Öğlen
Kahve

AKŞAM
Kuru fasulye ya da izmir köfte yada çorba salata. Seçim yapamadım yaa.

Spor: 50 DK zumba + karın
Su: 1.5 TL
Menu spor suoer kuzum
Spor da yapikduysa harika canim

Hayatla ve getirdikleriyle mutlu ol canim. Bak ben oglum dogdugunda bel fitigindan ytalak
oldum ama yilmadim ameliyat olup 3 ay sonra yavas yavas pkatese basladim zamanla artirdim ve fitiktan eser kalmadi cok isime yaramisti ama hic yilmadim oyleki ayaga kalkmamaktan cok korkmustum sakin moralini bozma sukur kazadan ucuz yirmissin uzulme sakin

Oy mayam oy. 100 mekik 100 ip atlama cezasi aldin yarin menunle bildirim yaparsin

Guzel menu begendim ben
Bugunku menum

Sabah
1 kase granola
1 bardak sut

Ogle
Yogurtlu semizotu

Aksam
3 servis kasigi patlican oturtma
2 servus kasigi bulgur pilaci
Semizotu salatasi
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
Menu guzel canim
Bebekle dans et hopla zipla 30dk kuzum. Ben kizimla oyle yaoarsim. 3 coxukla allah k9laylik versin sana

Menu guzel
Su cig kofteyi bi benmi sevmiyom yahu

Banum sagol bnde bakim o vid3oya
Evet çok güzel olurdu ama hem okuyorum hem çalışıyorum hem de evhanımıyım günde 2 saat yürüyecek vaktim olsa keşke
Bide coxuk olsun hemde 2 tane :)))
Valla ben sofrayi birakip az fitnese kacmiyom. Esim allahtan anlayisli degilse zor kuzum

Alintilara daldim bitti sukur :)))
Efem bu saatte burda ne isim var diyim
Komsumla funda arar konserine gittik. Cok eglendik. Edebiyat hocasi bekar komsum baya espiri malzemwsi buldu gulmekten okduk. Esim saat 1 de kalkip havaalanina gidecek rize yolcusu geldim onu kakdiricam beklerken bakim dedim. Cumleten iyi uykular ama siz coktan uyudunuz isallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…