- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.761
Evde leslie ile yuruyus yapabilirsiniz aslında etkili olur
Ah kizlar evde internet yok malesef olsa yaparim da esim cocuklar ders calismaz diye almiyor simdilikCanım leslie sarmıyor dersen Youtubeda Tae Bo Cardiyo diye yaz 45 dakikalık video var inanılmaz ter attırıyor
Tae Bo çok hızlı diye düşünme cidden hareketleri fazla hızlı değil
Bugün büyük kızım 30 dakika yaptı arkadaşıyla videosunu sonrada mekikti bacak ve kol kasları için hareketlerle 1 saate yakın sporunu yaptı
Bu arada 40 dakika Tae Bo 500 kcal yaktırıyormuş
Bende yaptım ve cidden çok zevkliydi geçen gün ( şu reglm bitsin çarşamba bende onlara katılacağım
Allah kavustursun kaptanimAlintilara daldim bitti sukur :)))
Efem bu saatte burda ne isim var diyim
Komsumla funda arar konserine gittik. Cok eglendik. Edebiyat hocasi bekar komsum baya espiri malzemwsi buldu gulmekten okduk. Esim saat 1 de kalkip havaalanina gidecek rize yolcusu geldim onu kakdiricam beklerken bakim dedim. Cumleten iyi uykular ama siz coktan uyudunuz isallah :)))
Ben de okadar çok çiğ köfte seviyorum ki kaptanım keşke cigkofte detoksu diyeti felan olsa
bende kıymalı kol böreği detoksu olsun çok isterdim doyana kadar tıkınsam kanmamBen de okadar çok çiğ köfte seviyorum ki kaptanım keşke cigkofte detoksu diyeti felan olsa
gunaydın meleğim. senden önce gelen yok anlaşılan gene ilk gunaydın senden olmuşGunaydin
fulyam hemen spor bildiriyorum415. HAFTA
PAZARTESİ SPOR SONUÇLARI
diddah ---------
BenimKemiklerimiri -----------
@kitap_asigi ----
aycanhakan ---
zeze_84 - SPOR YOK
vienna - SPOR YOK
Alintilara daldim bitti sukur :)))
Efem bu saatte burda ne isim var diyim
Komsumla funda arar konserine gittik. Cok eglendik. Edebiyat hocasi bekar komsum baya espiri malzemwsi buldu gulmekten okduk. Esim saat 1 de kalkip havaalanina gidecek rize yolcusu geldim onu kakdiricam beklerken bakim dedim. Cumleten iyi uykular ama siz coktan uyudunuz isallah :)))
Ah kizlar evde internet yok malesef olsa yaparim da esim cocuklar ders calismaz diye almiyor simdilik
dun gene 2 komşumla alanya festivalın kapanış konserine funda arara gittik. 3 kız hem eğlendik hemde çevreyi gözlenmleyip bi suru malzemeyle geri dönerken kahkahalarla evin yolunu bulduk. ne enteresan insanlar var ve ben gözlem yapıp komedi çıkarmaya bayılıyorum kendime, e 3 kafadar olunca deymeyin keyfimize oldu. eve geldim eşimi kaldırıp yolcu ettim zaten gunubirlik iş için gitti yarın burda olacak sabah. kahvaltı hazırlarken 2 çocukla baya zorlandım ama eşim olmayınca 10dk rotarla çıkabildik evden, bulduğum tum boşluklarda araçları sollayarak uçar gibi geldik yetiştik ama nasıl yetiştik bilmiyomeşim baya bi toplarmış benide yoklugunda daha çok anladım
oo bu yeliz videosu isine bayildim ah kaptan bu bidik buyudukce uzerime daha cok dusuyo ayaga kalkiyorum hemen kucak istiyo bi kap yemek koyana kadar anam agliyo resmen bizim kizlardan medet umuyorum oyalasinlar diye yani anlican rahat birakmiyo ama denicem simdi uyutuyorum uyusun bi yeliz videosu cekmeye gideyim bengunaydın peteklerimmm. bu gun çok mutluyum. tartıda eksi gördüm şukur
bende kıymalı kol böreği detoksu olsun çok isterdim doyana kadar tıkınsam kanmam
gunaydın meleğim. senden önce gelen yok anlaşılan gene ilk gunaydın senden olmuş
valla videoya gerek yok bence aç oyun havası oryantal yap araya step kat arkasına lesli 3-4 hareket kat dön dolan zıpla ufaklıkla al sana yeliz videosu çıkar ortaya. ben kızıma hamileyken aldığım ilk kiloları doğumdan 6 ay içinde böyle vermiştim ozamanlar 24 yaşındaydım gençtim de hemen gitmişti. anam kızımla ne danslar yapardıkzibidimin hoşuna giderdi. sabah 6 da kalkardı zilli, kahvaltı edip eşimi işe yollayıp, masayı toplamadan 10 da sokaklara düşer parklarda gezinirdik. eve gelince ona bi duş aldırırdım ki gezme arkası duşla 1 saatten fazla uyurdu. o uyuyunca işlerimi bitirirdim, kalkınca da ara öğün yapar bi süre sonra o zamanlar bbg evi vardı tv de spor saatınde step yaparlardı onu açardım onlarla oryantal step yapar kendimi aşardım kızında hoşuna giderdi. bence herşeyini planla böyle bi etkinlik saati yap kendine duzen olunca herşey oluyor yelizim. ama sende 3 çocuk faktoru var daha tempolusundur planlarsan daha kolay olur herşey
benimle esiminde en buyuk hayali soyle kimseyle ugrasmayacagiz tek katli bahceli bi evimiz olsun sakim sessiz insallah olur bizde kiz universiteyi kazanirsa istanbul disi pesinden gideriz diye dusunuyoruz ama bakalim zaman ne gosterecek hakkimizda hayirlisiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah gayet dinç uyanıp güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;
Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )
Kalorisi Fatsecrete göre ; 200 kcal ( acıkcası yedikten sonra hesaplayınca şaşırdım daha yüksek bekliyordum kalorisiniyani bilerek kalorisi düşük yemedim ama en azından vicdanen rahatım nasılsa akşama kadar 1000 kcal olur ama çok geçmeyi düşünmüyorum )
Ohhh iyi yapmışsınız canım sefan olsun
Geçen gün eşimle konuşurken bir ara Antalyaya yerleşme fikrimizden konu açıldı ve eşim ya cidden şu büyük kız üniversiteyi bitirsin kendi yolunu cizsin ( Hatun ille İngiltereye yerleşmek istiyor şimdiliktabi daha Liseyi okuyup Üniversite kazanıp bitirecekte ondan sonra ) hemen kendimizi Antalyaya atalım 6 -7 sene sonra dedi Ufaklığı sorun etmiyoruz o zaten denize de bayılıyor seve seve gelir diye tahmin ediyoruz Ortaokulu bitirmesini bekleyeceğiz mecbur diyor
Eşime laf arasında senden söz edince Emlakcımızda hazır diye nasıl gülüyor aşkım alemsin yaw diye
Adamcağız yaş ilerledikçe artık sakin bir yere kaçalım diye tutturmaya başladı
Ahhh ahhh keşke imkan olsa da hemen kaçabilsek ama işte henüz vakit var ama cidden çok isterim şöyle sakin bir sahil kasabasına yerleşip ufacıkta olsa bir yer açmayı
Canım sınırsız interneti olan bir tanıdığın yada akraban varsa ona gittiğinde videoyu flash belleğine yada ceptelefonuna indir canım o zaman internet olmasada oynatabilirsin dilediğinde
Allah kavuştursun Neslim
Bende dışarı çıktığımızda çok fazla insanların hareketlerini ve mimiklerini incelerimbazen karakter analizi yapmaya çalışırım ( hani bu fettan, bu çok çekmiş yada işte bu aranıyor gibilerinden ) bazende işi gırgıra vurup şamata yaparım
İki sene evvel Akçaydayken eşimin kuzeniyle denizde ne makara yapmıştıkesmer bir çocuğa aramızda Çokomel lakabını takmıştık ( biraz daha buğday tenli olanada Karamel demiştik ) aramızda anaaa çokomel geldi karamel geldi diye güle güle bir hal olduk Çocuklar 13 yaşlarında falanlardı ama fırlamalar resmen bize asılmaya kalkıştılar Kuzen bir ara sinirlenecekti ki ben araya girip çocuklara dönüp evladım sizin yaşınız tutmaz siz gidin babalarınız gelsin demiştim de resmen gülme krizine girdik kuzenle
Tabi çocuklar neye uğradıklarını şaşırıp anında uzaklaşmışlardıbir dahada o oldu yaklaşmadı sıpalar bizim olduğumuz taraflara hala kuzen der Yenge nereden aklına geldi o cümle hala düşündüçe gülüyorum işte senle tatil gerçekten çok zevkli geçiyor diye bu sene gidemiyorum diye deli oluyor yaw 1 haftacıkta olsa gelseydin yaaa diye tabi arabayla son ses müzik paso geziyoruz ve çok eğleniyoruz ama ben orada olmayınca bütün gün canı sıkılıyor ne kadar gezsede
banum antalyada unv. yıllarım geçti orayıda iyi bilirim. bodrum, kuşadası, çeşmede yaşadım kısa surede olsa. ama alanya bambaşka cennet gerçekten eğer kesinleşirse antalya değil alanyaya gel herzaman yardımcı olurum dostulugumuz bitmez senle biliyon bi gun tanışıp piknik yapmak gırgır yapmak nasıp olursa senle kesin kanka oluruz :)))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah gayet dinç uyanıp güzelce kahvaltımı ettim en sağlıklısından
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;
Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )
Kalorisi Fatsecrete göre ; 200 kcal ( acıkcası yedikten sonra hesaplayınca şaşırdım daha yüksek bekliyordum kalorisiniyani bilerek kalorisi düşük yemedim ama en azından vicdanen rahatım nasılsa akşama kadar 1000 kcal olur ama çok geçmeyi düşünmüyorum )
Ohhh iyi yapmışsınız canım sefan olsun
Geçen gün eşimle konuşurken bir ara Antalyaya yerleşme fikrimizden konu açıldı ve eşim ya cidden şu büyük kız üniversiteyi bitirsin kendi yolunu cizsin ( Hatun ille İngiltereye yerleşmek istiyor şimdiliktabi daha Liseyi okuyup Üniversite kazanıp bitirecekte ondan sonra ) hemen kendimizi Antalyaya atalım 6 -7 sene sonra dedi Ufaklığı sorun etmiyoruz o zaten denize de bayılıyor seve seve gelir diye tahmin ediyoruz Ortaokulu bitirmesini bekleyeceğiz mecbur diyor
Eşime laf arasında senden söz edince Emlakcımızda hazır diye nasıl gülüyor aşkım alemsin yaw diye
Adamcağız yaş ilerledikçe artık sakin bir yere kaçalım diye tutturmaya başladı
Ahhh ahhh keşke imkan olsa da hemen kaçabilsek ama işte henüz vakit var ama cidden çok isterim şöyle sakin bir sahil kasabasına yerleşip ufacıkta olsa bir yer açmayı
Canım sınırsız interneti olan bir tanıdığın yada akraban varsa ona gittiğinde videoyu flash belleğine yada ceptelefonuna indir canım o zaman internet olmasada oynatabilirsin dilediğinde
Allah kavuştursun Neslim
Bende dışarı çıktığımızda çok fazla insanların hareketlerini ve mimiklerini incelerimbazen karakter analizi yapmaya çalışırım ( hani bu fettan, bu çok çekmiş yada işte bu aranıyor gibilerinden ) bazende işi gırgıra vurup şamata yaparım
İki sene evvel Akçaydayken eşimin kuzeniyle denizde ne makara yapmıştıkesmer bir çocuğa aramızda Çokomel lakabını takmıştık ( biraz daha buğday tenli olanada Karamel demiştik ) aramızda anaaa çokomel geldi karamel geldi diye güle güle bir hal olduk Çocuklar 13 yaşlarında falanlardı ama fırlamalar resmen bize asılmaya kalkıştılar Kuzen bir ara sinirlenecekti ki ben araya girip çocuklara dönüp evladım sizin yaşınız tutmaz siz gidin babalarınız gelsin demiştim de resmen gülme krizine girdik kuzenle
Tabi çocuklar neye uğradıklarını şaşırıp anında uzaklaşmışlardıbir dahada o oldu yaklaşmadı sıpalar bizim olduğumuz taraflara hala kuzen der Yenge nereden aklına geldi o cümle hala düşündüçe gülüyorum işte senle tatil gerçekten çok zevkli geçiyor diye bu sene gidemiyorum diye deli oluyor yaw 1 haftacıkta olsa gelseydin yaaa diye tabi arabayla son ses müzik paso geziyoruz ve çok eğleniyoruz ama ben orada olmayınca bütün gün canı sıkılıyor ne kadar gezsede
işte 3 çocukla başetmek her babayıgıdın harcı değil allah kolaylık versin banudada 3 tane var hatırımda kaldığı kadarıyla onada hayranım 2 ile başedemiyom benoo bu yeliz videosu isine bayildim ah kaptan bu bidik buyudukce uzerime daha cok dusuyo ayaga kalkiyorum hemen kucak istiyo bi kap yemek koyana kadar anam agliyo resmen bizim kizlardan medet umuyorum oyalasinlar diye yani anlican rahat birakmiyo ama denicem simdi uyutuyorum uyusun bi yeliz videosu cekmeye gideyim ben
benimle esiminde en buyuk hayali soyle kimseyle ugrasmayacagiz tek katli bahceli bi evimiz olsun sakim sessiz insallah olur bizde kiz universiteyi kazanirsa istanbul disi pesinden gideriz diye dusunuyoruz ama bakalim zaman ne gosterecek hakkimizda hayirlisi
wawwwww yelizim supersin. hareket berekettir heryerde her daim hareket etmek farzdır kuzum harikasın ya sen ayakta alkışladım 3 çocuklu güzel ve fit annem benimKaptan yeliz vudeosu cektim
13dk dans
5 dk kol
5 dk kalca
5 dk bacak
5dk karin
Tamam kaptanim becerebilirsem yapayimHaftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 415.Etap)
.....
......
......
......
....
....
@kitap_asigi
ruveydam 6. takımdan guzelbi menu tablosu çaldımistersen gunluk bunda tut menuleri topluca ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?