- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.781
bende arada takılıyom arada haber okuyom burdayımben burdayımmm.
neler yaptın de bakim ben anca akşama yapacam gunduz fırsat yok. sabahta kalkamaz oldum şöyle çay kenarında yurumeyi özledimSporumu yaptimmm geldim beeen.
Hazir evde kimse yokken geceye birakmayim dedim
415. HAFTA
PAZARTESİ SPOR SONUÇLARI
diddah -----------
BenimKemiklerimiri --------------
@kitap_asigi ------
RengarenkNesli -
aycanhakan ------
@nhtylz - SPOR YOK
vienna - SPOR YOK
ooo harika olmuşhahahaytt ben de yaptım kaptanım. menülerin gifleri varsa sporunda olacak. kıskancım ben
415. HAFTA
PAZARTESİ SPOR SONUÇLARI
diddah -----------
BenimKemiklerimiri --------------
@kitap_asigi ------
RengarenkNesli -
aycanhakan ------
@nhtylz - SPOR YOK
vienna - SPOR YOK
2 mil leslie ve karin videomu yaptimm mekik cektim 20 tane falan. Gece de 1 Mil daha yapayim diyorum ama bakalimbende arada takılıyom arada haber okuyom burdayım
neler yaptın de bakim ben anca akşama yapacam gunduz fırsat yok. sabahta kalkamaz oldum şöyle çay kenarında yurumeyi özledim
vallahi tek tesellim 6 yıldır sporsuz pek gunum olmuyor şükür. bunuda bel fıtığı ameliyatıma boçluyum. kilo vermeyide insulin direncime borçluyum, hasta olmadan akıllanmıyoruz biz insan oğluVaaay bu gifler cok havaliii. Insani spora tesvik eder. Supersin yardimci kaptanim
Benim icin tablo arakladiginiz icin de cok tesekkur ediyorum ikinize dee
2 mil leslie ve karin videomu yaptimm mekik cektim 20 tane falan. Gece de 1 Mil daha yapayim diyorum ama bakalim
Olsun kaptanim aksam yapsaniz da baya spor yapiyorsunuz sonucta
benimle esiminde en buyuk hayali soyle kimseyle ugrasmayacagiz tek katli bahceli bi evimiz olsun sakim sessiz insallah olur bizde kiz universiteyi kazanirsa istanbul disi pesinden gideriz diye dusunuyoruz ama bakalim zaman ne gosterecek hakkimizda hayirlisi
banum antalyada unv. yıllarım geçti orayıda iyi bilirim. bodrum, kuşadası, çeşmede yaşadım kısa surede olsa. ama alanya bambaşka cennet gerçekten eğer kesinleşirse antalya değil alanyaya gel herzaman yardımcı olurum dostulugumuz bitmez senle biliyon bi gun tanışıp piknik yapmak gırgır yapmak nasıp olursa senle kesin kanka oluruz :)))
emlakçın herzaman hizmete hazır
vallahi tek tesellim 6 yıldır sporsuz pek gunum olmuyor şükür. bunuda bel fıtığı ameliyatıma boçluyum. kilo vermeyide insulin direncime borçluyum, hasta olmadan akıllanmıyoruz biz insan oğlu
Secenekler nelerHerkese meraba ancak girebilir telefonum kafayı yedi bilgisayar da acamadim oğlum tepesine çıkıyor evdeyiz yine is guc yemek çamaşır şimdi oğlumu uyuttum uyaninca dışarı çıkıcaz cuma günü kırıkkale ye gidicez ctesi nisan var hazirliklara başlamak lazım ne giycem.yani karar veremedim henuz
banum bende kıza benzer şeyler sölüyorum. oda tutturdu ingiltere dil kampı diye bende 15 ol göndereyim dedim bakalım kısmetRabbim inşallah bizlere hayallerimizi gerçekleştirme olanağı tanır
Valla benim kız bu sene liseye başlayacak ama Üniversiteyi kesin şehir dışına yazarım diyorve kesinlikle bizi istemiyor hatun yanında oldu birde sefer tası hazırlayıp her sabah elimden tutup götürün Üniversiteyede tam rezil olayım diyor Bir ara Annem diyordu hatta biz emekliyiz gideriz onunla siz düzeninizi bozmazsınız diye ama onu hele hiç istemiyor Anannem kantinde yeme o pis pis şeyleri diyip bana beslenme hazırlar yeminle diyor Dedemde kimdi o yanındaki erkek diyip normal arkadaşlarımı bile kıskanır bir daha konuşma diyip durur diyor
Hep diyorum onada eğer bana o güveni verirsen gidersin amaaaa eğer ben o olgunluğu göremezsem sende kusura bakma hiç bir yere gidemezsin diyeZaten en büyük hayali Üniversite bittikten sonra İngiltereye yerleşip yaşamak bende sırf gaza gelip Üniversiteye daha sağlam hazırlansın diye tamam Üniversiteyi bitir bana kendini ıspat et istersen Amerikaya yerleş dedim bu gazla umarım okur
Cadı Alman Vatandaşı olduğu için zaten AB Ülkelerin hepsine dilediği zaman yerleşebilir tabi daha ona çok var ama hevesi kırılmasın, o yeterki mutlu olsun diye o hayalinede saygı duyuyoruzOnlar mutlu olsun biz Anne Baba herşeye katlanırız
Kız aynı şeyi eşimede dedimEmlakcım ve kankam hazır oralara mı gitsek diye :))))
Zamanla ne nasip olur bilmiyorum ama eğer o tarafa yolum düşerse seninle görüşmeden dönmek istemem yüreği güzel arkadaşım benim
İnşallah nasip olurda senle şöyle karşılıklı fıstık gibi olmuş bir vaziyette kahvelerimizi höpürdetiriz
ahahah ruveydam vallahi olmuş tebrik ederim. ozaman tablonu paylaşınca sayfasını not al devam etmek için karışmasın sayfalarda kaybolma fulyam sendeAha valla becerdimmmm
Telefondan karisik oldu ama kaptim isi heeeey artik bizim de tablomuz var calinti da olsa
bize foto yolla beraber bakalım seçeneklerden fundam. yuzunu şopla yolla okişHerkese meraba ancak girebilir telefonum kafayı yedi bilgisayar da acamadim oğlum tepesine çıkıyor evdeyiz yine is guc yemek çamaşır şimdi oğlumu uyuttum uyaninca dışarı çıkıcaz cuma günü kırıkkale ye gidicez ctesi nisan var hazirliklara başlamak lazım ne giycem.yani karar veremedim henuz
amin sağol bebeğimGecmis olsun kaptanim bir daha oyle gunler yasamazsiniz insallah. Evet hastaliktan once sagligin kiymetini bilmek lazim da iste kimse kendine veya yakinina konduramiyor. Bize olmaz dusuncesindeyiz hep
Rabbim inşallah bizlere hayallerimizi gerçekleştirme olanağı tanır
Valla benim kız bu sene liseye başlayacak ama Üniversiteyi kesin şehir dışına yazarım diyorve kesinlikle bizi istemiyor hatun yanında oldu birde sefer tası hazırlayıp her sabah elimden tutup götürün Üniversiteyede tam rezil olayım diyor Bir ara Annem diyordu hatta biz emekliyiz gideriz onunla siz düzeninizi bozmazsınız diye ama onu hele hiç istemiyor Anannem kantinde yeme o pis pis şeyleri diyip bana beslenme hazırlar yeminle diyor Dedemde kimdi o yanındaki erkek diyip normal arkadaşlarımı bile kıskanır bir daha konuşma diyip durur diyor
Hep diyorum onada eğer bana o güveni verirsen gidersin amaaaa eğer ben o olgunluğu göremezsem sende kusura bakma hiç bir yere gidemezsin diyeZaten en büyük hayali Üniversite bittikten sonra İngiltereye yerleşip yaşamak bende sırf gaza gelip Üniversiteye daha sağlam hazırlansın diye tamam Üniversiteyi bitir bana kendini ıspat et istersen Amerikaya yerleş dedim bu gazla umarım okur
Cadı Alman Vatandaşı olduğu için zaten AB Ülkelerin hepsine dilediği zaman yerleşebilir tabi daha ona çok var ama hevesi kırılmasın, o yeterki mutlu olsun diye o hayalinede saygı duyuyoruzOnlar mutlu olsun biz Anne Baba herşeye katlanırız
ahahah ruveydam vallahi olmuş tebrik ederim. ozaman tablonu paylaşınca sayfasını not al devam etmek için karışmasın sayfalarda kaybolma fulyam sendebenim super yardımcılarım oldu ya harikasınız
Yaaaaa ne güzel anne babasınız siiiizzzzzzzzzzzzzzzHerşey kızınızın istediği gibi olsun gönlünden ne geçiyorsa o olsun. Benim annişte benim kararlarıma hep saygı duydu ama dediğiniz gibi ben onun güvenini kıracak hiçbir şey yapmadığım için isteklerim hep onunda istekleri oldu. Hiçte pişman olmadı. Yaşasıııııın böyle ebevenyler
gençlerin coşkusuna bayılıyorum ya harikasınız sizdeBende spor listesini böyle tablolu yapiyim. Forum hangi program dilini kabul eder bilmiyodum meğersem html kullanılıyomuş. Kaybolsada yenisini yaparızöfff havam batsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?