- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.801
tablo super oldu ellerine sağlık senindeYanlis yaptigim varsa eksigim veya fazlam gozden kacirdigim varsa haber verin bana sevgili takimim
Yaaaaa ne güzel anne babasınız siiiizzzzzzzzzzzzzzzHerşey kızınızın istediği gibi olsun gönlünden ne geçiyorsa o olsun. Benim annişte benim kararlarıma hep saygı duydu ama dediğiniz gibi ben onun güvenini kıracak hiçbir şey yapmadığım için isteklerim hep onunda istekleri oldu. Hiçte pişman olmadı. Yaşasıııııın böyle ebevenyler
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/29088806.asp
bu habere bir göz atın. 5 sağlıkcı 5 ayrı menu var tabi aralarında en guzeli benimde favorim karatay
bi bakın bakalım
Aile arasindaysa bence de elbiseyi dugune sakla dugunde giyer salinirsin mis gibi zayif zayifNisan aile arasında öyle büyük değil o yüzden çok abartılı bişey giymem bi tane köyü pembe bi gomlegi vardı sık bişey daha önce giymemistim sanırım onu giycen altına siyah pantolon la şimdilik aklimda ki bu bugunde bi bakarım daha çok hoşuma giden bişey olursa alirim ama kisacasi tunik pantolon elbise yi dügünde giyerim ozamana kadar daha zayıf olurum ins
Aksam yemegimiz ayniymis25.05.2015 pazartesi
Kahvaltı
1 simit içi alınmış
Peynir Salatalık
1 haşlanmış Yumurta Maydanoz
Zeytin
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
2 ceviz
Öğle Yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
1 porsiyon Arnavut ciğeri
Sumak lı soğan maydanoz
Tarçınlı yeşil çay
tarçınlı sütlü nescafe
Akşam yemeği
Yarım porsiyon iskender
1 kase salata
1.5 litre su
1.5 saat yürüyüş
Oooo,kaptan konserlerde,gezmelerde,biz de sinav calisalimdun gene 2 komşumla alanya festivalın kapanış konserine funda arara gittik. 3 kız hem eğlendik hemde çevreyi gözlenmleyip bi suru malzemeyle geri dönerken kahkahalarla evin yolunu bulduk. ne enteresan insanlar var ve ben gözlem yapıp komedi çıkarmaya bayılıyorum kendime, e 3 kafadar olunca deymeyin keyfimize oldu. eve geldim eşimi kaldırıp yolcu ettim zaten gunubirlik iş için gitti yarın burda olacak sabah. kahvaltı hazırlarken 2 çocukla baya zorlandım ama eşim olmayınca 10dk rotarla çıkabildik evden, bulduğum tum boşluklarda araçları sollayarak uçar gibi geldik yetiştik ama nasıl yetiştik bilmiyomeşim baya bi toplarmış benide yoklugunda daha çok anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?