Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Markete gitmesen bile vicdanin rahat uyu,menu de super,spor da yapmissin Benim vicdanim sizliyor Vicdanim bana ozel beste yapiyor,ozlu "sozlerle"

Ben geldum uşaklar napaysizz.
Aşk yenid3nde Karadeniz e gitmislerde eheheh şive yapasim geldi
Oh be sporumu da yaptim 30dk cay kenarinda yurudum 7dk karin 7dk bacak videosunu yaptım. Hay allah banudan( swetdimple ) oynak olan degil razi olsun bu videolar sardi beni bayiliyom
M3numude
yazayim

Bugunki menum
Kalkinca 2 bardak su
7.30
2 ince tam tahil ekmeginde yumurta domates peynir ve avakadolu tost
13.00
Kiyma sogan az karnobaharla kavurdum yaninda 1 haslama patates le yedim salatalik domates
18.030
Lahana sote salatalik yogurt
Az. Et haslama
Su . Cay . Kahve sekersiz aralarda icildi
Spor ikindi 15 dk yurudum
Aksam 30dk yurume
7dk karin
7dk bacak

Katrem kayboldu ya. Merak ediyorum sehir disina falan gidecekti sanirim yarisma icin. Kotu bir sey yoktur insallah.
Ya sorma ozelden mesaj da attim diskalifye olmasin diye ama s3s seda yok merak icindeyim

Aile arasindaysa uygun be kuzum

Menu guzekde makarna nerden cikmis

Tam oazar mnusu
:)
Menu suoer banum

MENÜÜÜÜÜÜ
SABAH

Kahve

ÖĞLEN
150 gr tavuk göğüs

AKŞAM
Kuru fasulye
Pilav

Erik

Spor: 1.5 saat yürüyüş
Su: 1 LT
Menu spor guzelde sabah kahvalti neden yok

D3ngeli menu begendim ben kuzum

Suoersin

Karouz aksam yeme kuzum seker yuku oglen ye. 2 keoce pilav aksam menun gunu batirmis bence isallah yapismaz ne diyim

:))))

Oooo,kaptan konserlerde,gezmelerde,biz de sinav calisalim Bir de funds arar konseri Saka bir yana da cok iyi olmus,guzel eglenmissiniz
Kaptan gezdi dokturdu valla

Haklusin kaptanim valla zaten ben yemek yemiyorum ki yemegi resmen hizli hizli agzima tikiyorum ufaklik sagolsun

Tablolara bayildimm ellerinize saglik
katilamiyorum araniza bugun de iki yarin da iki sinavim var haftasonuna kadar kurtulucam Allah nasip kismet ederse
menum
sabah
Limonlu roka maydonoz
Bir iki örgü bir dilim kasar peyniri
domates salatalik
bir yumurtadan omlet
yarim sigara böreği

Oglen
porsiyon et doner yagsiz
bir kasik pilav

Aksam
biraz leblebi ezmesi
bir bardak süt

Spor olarak maltepeden kartala yaklasik 4 5 km yurudum sahilde 28 derece sicak vardi bugun istanbulda
su 3 ltye yakin

Markete gitmesen bile vicdanin rahat uyu,menu de super,spor da yapmissin Benim vicdanim sizliyor Vicdanim bana ozel beste yapiyor,ozlu "sozlerle"
Neden kii cok abarti degil sanki yediklerin bence? GidemedikGidemedik markete bakalim yarina kaldi

Ben de öyle düşündüm canım tsk ederim şu anda hayalim düğünde Zayıflamak
Olur olur zayiflayip mezun olup mutlu mesut yasayacagiz hepimiz insallah

Herkese iyi geceler biraz gec girdim ama işler bitmedi en son görevim çamaşır asmak çok yoruldum.eşim gelince hemen çarşıya gittik dolaş dolaş 2 saatten fazla yürüdük yine eşim yürüyüşü çok sever bende peşinde kosturuyorum bi başörtüsü aldım gomlegi më uygun ne giycemı kesinleştirmis oldum kafam rahatladi valla çok şükür.

Bu arada menum ü yazmayı unuttum
kahvaltı yumurta domates salatalik peynir zeytin kizarmis ekmek
öğlen semizotu yogurt (eşime semizotu al dedim okadar çok almış ki ye ye bitmiyor kiyamadim curuycek diye)
aksam yeşil fasulye salata

Su 1 buçuk litre
yürüyüş 2 saat dışarda

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çekti acaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor

Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladım Öğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım

Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım )
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadı hatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanım aslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer oraya gitmek istiyormuş hatun Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak

İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor

gunaydın canlar

Haklusin kaptanim valla zaten ben yemek yemiyorum ki yemegi resmen hizli hizli agzima tikiyorum ufaklik sagolsun
ayyy ali ufakken ki hala da mızmız masada yemek yicek vakit bulamazdım peşinde dolanmaktan aklıma geldi ne çabukta buyuyorlar :)

leblebi ezmeside nesi kuzum çok anlamadım. biz çocukken leblebi tozları vardı şekerli , pipetle içimize çeker sonrada tıkanırdık . ona benzer bişimi bilemedim
ayrıca leblebi zayıflama döneminde biraz riskli bir besin yerine çiğ fındık ceviz badem tuketmen daha iyi olur

hayırlı olsun hadi kurtardın kombini tamamlamışsın

menu spor guzel tatlım
semizotlarını doğra az bulgurla pişir, üstüne sarımsak yoğurt ekle çorba gibi yemeğimini yap çürütme kuzum
bende israfı hiç sevmem herşeyi değerlendiririm. bir uydurma yemeklerim vardır eşim guler bazen

banum aklıma ne geldi biliyonmu seni okuyunca
gençken böle ispanyol kotlar modaya çıkmıştı 90 larda bide loft marka olan vardı fiyakalı herkeste giyerdi özellikle füme engini. bilmiyom izmirde çok modaydı benim zamanmda. babamı kandırdım bi gün lofta götürdüm lisede okuyorum. içeri girdik ben alacaklarımı seçtim kot, gömlek, tşört filan babam da arkamdan yazık etiketlerine bakıyor gözleri faltaşı oldu ses etmedi. kasaya geldik ödedi. ordan çıktık sahilde çay bahçesinde oturduk. eee kızım dedi istediklerini aldım, şimdi bende senden bişi istiyom 1, ünv kazanacaksın 2, eline mesleğini aldığında baba parasıyla giydiğin markaların daha üstününü alıp giyeceksin, eğer ucuz ve basit bişi giydiğini görürsem ozaman külahları değişiriz demişti. babam hem insanın kazandığı paranın kıymetinden dem vurmuş, hemde bana hedefini yuksek tut mesajı vermişti. hala öle yapıyorum 1 ayakkabı alırım iyisini alırım, 1 çanta alırım iyisini alırım vsss... zaten uzunda süre kullanıyorum. şimdi bende çocuklarıma benzer taktık uyguluyorum. kızına öle söle bence kendi paranlada bundan daha güzel şeyler giyip daha iyi kuaförlerde saç yaptır de . zibidi baba parasıyla cakasatmasın
bende lise veda partısinde neler aldırmıştım takıp takıştırmıştım yaaad ettim bak sayende :))

Alisverise cikacagim bugun kaptanim evde baska hicbir sey bulamadim agza atacak o yuzden idare ettim az yedim zaten ders de calisiyorum ya agzimi tatlandirsin dedim

başlamış bulunmakta da nesi. başladı ve bitti de fulyam devamı gelmesin bak tartıya 2 gun kaldı
Yok yok başladı ve bitti kaptanım. Öğlen semizotu akşam da salata ile günü kapatıcam.
Tartıda da yine 56 çıktım önce bi 55.9 oldu hoop yine 56. Cumaya kadar 200 gram falan versem güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…