- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.821
Markete gitmesen bile vicdanin rahat uyu,menu de super,spor da yapmissinSali gununun menusu:
Sabah
Peynir
ZeytinZeytin
Domates
Salatalik
Ara
1Bardak sut
Aksam
Kendi capimda iskender yaptim ama donerin etleri cok sinirliydi oyle olunca 5 catal anca yemisimdir
Salata
2 yudum ice tea
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Su:2 litre
Spor: 3Mil leslie + 8 Dakika karin + 20 mekik
Gece de 1 mil yapmayi planliyorum. Pesinen 3mil yazdim yani sallamayim diye. Ramazana kadar 60i gormem lazim.
Belki markete gitme durumu da varmis orda da yururum deli dana gibi ben hizli hizlioh vicdanim rahat uyurum sonra da gece
Ben de öyle düşündüm canım tsk ederim şu anda hayalim düğünde ZayıflamakAile arasindaysa bence de elbiseyi dugune sakla dugunde giyer salinirsin mis gibi zayif zayif
Guzel olur bence cok abartmadan şık olmus olursun.
Ya sorma ozelden mesaj da attim diskalifye olmasin diye ama s3s seda yok merak icindeyimKatrem kayboldu ya. Merak ediyorum sehir disina falan gidecekti sanirim yarisma icin. Kotu bir sey yoktur insallah.
Aile arasindaysa uygun be kuzumNisan aile arasında öyle büyük değil o yüzden çok abartılı bişey giymem bi tane köyü pembe bi gomlegi vardı sık bişey daha önce giymemistim sanırım onu giycen altına siyah pantolon la şimdilik aklimda ki bu bugunde bi bakarım daha çok hoşuma giden bişey olursa alirim ama kisacasi tunik pantolon elbise yi dügünde giyerim ozamana kadar daha zayıf olurum ins
Menu guzekde makarna nerden cikmis23.04.2015 cumartesi
Kahvaltı
1 krep yulaf kepeğinden
1 haşlanmış Yumurta
Peynir maydanoz zeytin
Öğle Yemeği
1 porsiyon barbunya
1 porsiyon ıspanak salatası
Akşam yemeği
Salçalı makarna
1 kase yoğurt
1.5 litre su
1.5 saat yürüyüş
Tam oazar mnusu24.05.2015 pazar
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
2 çatal Sucuklu yumurta
Zeytin salatalık domates peynir
Öğle Yemeği
Yok
Saat 6 gibi 1 dilim pasta
3 mercimek köftesi
1 kola zero
Yaklaşık 1 litre su
Sabahtan akşama kadar temizlik
Akşam 1 saat yürüyüş
Menu suoer banumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
An itibariyle Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Kahvaltı;
1 dilim Peynir
10 yeşil zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
4 kayısı ( taze ve minik )
( 200 kcal )
ara;
1 şekersiz Türk kahvesi
( 0 kcal )
ara;
1 madensuyu
( 40 kcal )
Akşam;
4 YK barbunya
2 YK bulgur pilavı
2 Yk yoğurt
1 tabak salata
( 770 kcal )
Toplam bugün alınan kalori; 1010 kcal
Bu saatten sonra ancak şekersiz türk kahvesi ve su içerim ( belki birde çay tabiki şekersiz )
Allah herşeyi gönlünüze göre versin canım
Dediğin gibi sizler güveni verdikten sonra biz Ana baba olarak seve seve sizlere destek oluruz zaten
Ben kızımın arkadaşlarına bakıyorumda maşallah her türlü yalan ailelerine karşı ( tabi Anne Babalarıda maşallah yasak üzerine yasak, en ufak kırıkta kıyamet koparmalar )
Bizimki hatta arkadaşlarına hep diyormuş ben Anneme dürüst davranırsam çok kötüde olsa kızmaz o diyehep diyorum ona senelerdir bana doğruyu söyle asla kızmam ama eğer yalanını yakalarsam o zaman çok basit bir şey bile olsa külahları değişiriz diye Arkadaşları bana bile defalarca ya Banu abla benim Annem olsa çok kızar yada şuraya yollamaz falan diye ama cidden kızmıyorum çünkü dürüst bana karşı
Arkadaşlarıylada gezmeye gittiklerinde Anneleri yanlız salmaz ama ben götürdüğümde tamam diyorlarbana bu seferde kızlar yalvarıyor ne olur Banu abla bizi şuraya götür buraya götür diye
İnşallah hep böyle devam ederde hiç sıkıntı yaşamayız evlatlarımızla yada Ebeveynlerimizle
Seninde inşallah herşey gönlünce olur
Hemen bende bir inceleyim ama bende karatayımsı besleniyorum
Menu spor guzelde sabah kahvalti neden yokMENÜÜÜÜÜÜ
SABAH
Kahve
ÖĞLEN
150 gr tavuk göğüs
AKŞAM
Kuru fasulye
Pilav
Erik
Spor: 1.5 saat yürüyüş
Su: 1 LT
D3ngeli menu begendim ben kuzum25.05.2015 pazartesi
Kahvaltı
1 simit içi alınmış
Peynir Salatalık
1 haşlanmış Yumurta Maydanoz
Zeytin
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
2 ceviz
Öğle Yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
1 porsiyon Arnavut ciğeri
Sumak lı soğan maydanoz
Tarçınlı yeşil çay
tarçınlı sütlü nescafe
Akşam yemeği
Yarım porsiyon iskender
1 kase salata
1.5 litre su
1.5 saat yürüyüş
SuoersinSali gununun menusu:
Sabah
Peynir
ZeytinZeytin
Domates
Salatalik
Ara
1Bardak sut
Aksam
Kendi capimda iskender yaptim ama donerin etleri cok sinirliydi oyle olunca 5 catal anca yemisimdir
Salata
2 yudum ice tea
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Su:2 litre
Spor: 3Mil leslie + 8 Dakika karin + 20 mekik
Gece de 1 mil yapmayi planliyorum. Pesinen 3mil yazdim yani sallamayim diye. Ramazana kadar 60i gormem lazim.
Belki markete gitme durumu da varmis orda da yururum deli dana gibi ben hizli hizlioh vicdanim rahat uyurum sonra da gece
Karouz aksam yeme kuzum seker yuku oglen ye. 2 keoce pilav aksam menun gunu batirmis bence isallah yapismaz ne diyimKizlar tablolar super ellerinize emeginize saglik
Bugunku menum
Sabah
1 tane kepek ekmekli kasarli tost
Ogle
Bir tabak bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Aksam
2 kepce bezelye
2 servis kasigi pirinc pilavi
Ayran
Karpuz
Spor
13 dk dans
5 dk kol
5 dk bacak
5 dk karin
5 dk kalca calismasi
Su
2 litre
:))))Sabah
1 bardak yesil cay
5-6 adet cherry domates
2 kucucuk salatalik
1kase yogurt
1tabak yesil fasulye yemegi
2 dilim tambugday ekmegi
Oglen
5-6 cherry domates
2 dilim tambugday ekmegi
Aksam
1 kap salata
1kase yogurt
1 tabak yesil fasulye yemegi
2 dilim tb ekmegi
1 saat yuruyus
2 litre su
Bu gun diyeti toparlamaya calistim,ama ekmek yedim,1 aydir yemiyordum.Yarin ekmeksiz devam,kismetse.
Kaptanim,bu gun cok yogun sinav calistim,spora zaman kalmadi,deniz sahilinde 1 saat yurudum.Tus-la saglikli beslenme bir arada cok zor
Beynim qlukoz yakiyor,sekerim dusuyor,acikiyorum )))) saka aslinda,hepsi aliskanlik,dun bozdum ya,bu gun ardi geldi iste.
Kaptan gezdi dokturdu vallaOooo,kaptan konserlerde,gezmelerde,biz de sinav calisalimBir de funds arar konseri Saka bir yana da cok iyi olmus,guzel eglenmissiniz
Haklusin kaptanim valla zaten ben yemek yemiyorum ki yemegi resmen hizli hizli agzima tikiyorum ufaklik sagolsunYa sorma ozelden mesaj da attim diskalifye olmasin diye ama s3s seda yok merak icindeyim
Aile arasindaysa uygun be kuzum
Menu guzekde makarna nerden cikmis
Tam oazar mnusu
:)
Menu suoer banum
Menu spor guzelde sabah kahvalti neden yok
D3ngeli menu begendim ben kuzum
Suoersin
Karouz aksam yeme kuzum seker yuku oglen ye. 2 keoce pilav aksam menun gunu batirmis bence isallah yapismaz ne diyim
:))))
Kaptan gezdi dokturdu valla
Neden kii cok abarti degil sanki yediklerin bence? GidemedikGidemedik markete bakalim yarina kaldiMarkete gitmesen bile vicdanin rahat uyu,menu de super,spor da yapmissinBenim vicdanim sizliyor Vicdanim bana ozel beste yapiyor,ozlu "sozlerle"
Olur olur zayiflayip mezun olup mutlu mesut yasayacagiz hepimiz insallahBen de öyle düşündüm canım tsk ederim şu anda hayalim düğünde Zayıflamak
ayyy ali ufakken ki hala da mızmız masada yemek yicek vakit bulamazdım peşinde dolanmaktan aklıma geldi ne çabukta buyuyorlar :)Haklusin kaptanim valla zaten ben yemek yemiyorum ki yemegi resmen hizli hizli agzima tikiyorum ufaklik sagolsun
leblebi ezmeside nesi kuzum çok anlamadım. biz çocukken leblebi tozları vardı şekerli , pipetle içimize çeker sonrada tıkanırdık . ona benzer bişimi bilemedimTablolara bayildimm ellerinize saglik
katilamiyorum araniza bugun de iki yarin da iki sinavim var haftasonuna kadar kurtulucam Allah nasip kismet ederse
menum
sabah
Limonlu roka maydonoz
Bir iki örgü bir dilim kasar peyniri
domates salatalik
bir yumurtadan omlet
yarim sigara böreği
Oglen
porsiyon et doner yagsiz
bir kasik pilav
Aksam
biraz leblebi ezmesi
bir bardak süt
Spor olarak maltepeden kartala yaklasik 4 5 km yurudum sahilde 28 derece sicak vardi bugun istanbulda
su 3 ltye yakin
hayırlı olsun hadi kurtardın kombini tamamlamışsınHerkese iyi geceler biraz gec girdim ama işler bitmedi en son görevim çamaşır asmak çok yoruldum.eşim gelince hemen çarşıya gittik dolaş dolaş 2 saatten fazla yürüdük yine eşim yürüyüşü çok sever bende peşinde kosturuyorum bi başörtüsü aldım gomlegi më uygun ne giycemı kesinleştirmis oldum kafam rahatladi valla çok şükür.
menu spor guzel tatlımBu arada menum ü yazmayı unuttum
kahvaltı yumurta domates salatalik peynir zeytin kizarmis ekmek
öğlen semizotu yogurt (eşime semizotu al dedim okadar çok almış ki ye ye bitmiyor kiyamadim curuycek diye)
aksam yeşil fasulye salata
Su 1 buçuk litre
yürüyüş 2 saat dışarda
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah yine 06:45de kuşum karnım ağrıyor diye uyandırdı beni
Sanırım ayaklarını üşütüyor üstelik dün cadı ablası spor yaparken ona eşlik etti ve resmen arka arkaya 10 tam mekik çektiacaba ondanmı karnı ağrıyor diyeceğim ama sadece sabahları ağrıyor diyor
Şimdi uyuya kaldıda bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada yine sağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımÖğlene doğruda küçük görümceme gidiceğiz çakma eltimle birşey yapacağını sanmıyorum ama belli olmaz Ne olur ne olmaz gitmedende 1 büyük bardak ayranımı içerim ki orada canım başka birşey istemesin ve eve gelene kadar acıkmıyayım
Haftaya kızımın mezuniyet balosu olucak ve Cumartesi sabahı küçük kuzuyu Babamıza bırakıp Ana kız Alışverişe çıkacağız ( 2 arkadaşıda bizimle gelecek sanırım)
Umarım gönlüne göre bir elbise bulur
İlk kez topuklu ayakkabı giymek istiyor cadıhatta cumartesi alalım ki Perşembeye kadar ev içinde giyip alışayım diyor
Benim gittiğim mahalle kuaförünü beğenmiyor hanımaslında bende beğenmiyorum pek de sadece dip boyaya gittiğim için sıkıntı yapmıyorum uygun diye Bizim burada sosyete kuaförü dediğim bir yer var baya tuzlu ama işlerini cidden müthiş yapan bir yer oraya gitmek istiyormuş hatun Neyse onada tamam dedim sonuçta onun için çok önemli bir gün olacak
İnşallah çok çok güzel vakit geçirirde ömür boyu iyiki der
Dünden beri herkesi dumura uğratmak istiyorum diyor bende çirkin ördek yavrusu kuğu olacak diyorum nasıl hoşuna gidiyor
Alisverise cikacagim bugun kaptanim evde baska hicbir sey bulamadim agza atacak o yuzden idare ettim az yedim zaten ders de calisiyorum ya agzimi tatlandirsin dedimgunaydın canlar
ayyy ali ufakken ki hala da mızmız masada yemek yicek vakit bulamazdım peşinde dolanmaktan aklıma geldi ne çabukta buyuyorlar :)
leblebi ezmeside nesi kuzum çok anlamadım. biz çocukken leblebi tozları vardı şekerli , pipetle içimize çeker sonrada tıkanırdık . ona benzer bişimi bilemedim
ayrıca leblebi zayıflama döneminde biraz riskli bir besin yerine çiğ fındık ceviz badem tuketmen daha iyi olur
hayırlı olsun hadi kurtardın kombini tamamlamışsın
menu spor guzel tatlım
semizotlarını doğra az bulgurla pişir, üstüne sarımsak yoğurt ekle çorba gibi yemeğimini yap çürütme kuzum
bende israfı hiç sevmem herşeyi değerlendiririm. bir uydurma yemeklerim vardır eşim guler bazen
banum aklıma ne geldi biliyonmu seni okuyunca
gençken böle ispanyol kotlar modaya çıkmıştı 90 larda bide loft marka olan vardı fiyakalı herkeste giyerdi özellikle füme engini. bilmiyom izmirde çok modaydı benim zamanmda. babamı kandırdım bi gün lofta götürdüm lisede okuyorum. içeri girdik ben alacaklarımı seçtim kot, gömlek, tşört filan babam da arkamdan yazık etiketlerine bakıyor gözleri faltaşı oldu ses etmedi. kasaya geldik ödedi. ordan çıktık sahilde çay bahçesinde oturduk. eee kızım dedi istediklerini aldım, şimdi bende senden bişi istiyom 1, ünv kazanacaksın 2, eline mesleğini aldığında baba parasıyla giydiğin markaların daha üstününü alıp giyeceksin, eğer ucuz ve basit bişi giydiğini görürsem ozaman külahları değişiriz demişti. babam hem insanın kazandığı paranın kıymetinden dem vurmuş, hemde bana hedefini yuksek tut mesajı vermişti. hala öle yapıyorum 1 ayakkabı alırım iyisini alırım, 1 çanta alırım iyisini alırım vsss... zaten uzunda süre kullanıyorum. şimdi bende çocuklarıma benzer taktık uyguluyorum. kızına öle söle bence kendi paranlada bundan daha güzel şeyler giyip daha iyi kuaförlerde saç yaptır de. zibidi baba parasıyla cakasatmasın
bende lise veda partısinde neler aldırmıştım takıp takıştırmıştım yaaad ettim bak sayende :))
başlamış bulunmakta da nesi. başladı ve bitti de fulyam devamı gelmesin bak tartıya 2 gun kaldıGünaydııııınnnnnnnnnnnnnn
Günümün ilk fiyaskosu 1 adet patatesli gül böreği ile başlamış bulunmakta.
Yok yok başladı ve bitti kaptanım. Öğlen semizotu akşam da salata ile günü kapatıcam.başlamış bulunmakta da nesi. başladı ve bitti de fulyam devamı gelmesin bak tartıya 2 gun kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?