Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fulyam acilen bu konuya eğil lütfen çok önemli.
verdiğim linke az önce yorum yaptım ve bazı yazılar paylaştım onları okursan ne kadar önemi olduğunu kavrarsın
hapla ilaçla değil acilen depoları doldurmak için ayda 2 sefer iğnesini olmalı yada yutmalısın. en sonki iğneden 20gun sonra bir olçum daha yaptırıp hala 80-100 seviyelerine gelmediyse gelene kadar ya ayda 2 ya ayda 1 şeklinde tektrar etmelisin kuzum. bak ihmal etme banada bilgi ver
kilo verememeninde en başlıca illeti b12 ve dvit eksikliğidir kızlar
bunlar eksikse metabolizma duşuk rolantıde misal 2. viteste çalışır 5. vitese asla çıkamaz unutmayın çok önemli. ben ustune basa basa yeri geldiğince anlatıyom size ama

Annem gidip baktirmisti d vitaminine. Onun da eksikmis. Doktor takviye vitamin vermis. Sivi tatsiz tutsuz bir sey yani tuketmekte hicbir zorluk yok. Ben de arada nasipleniyorum aklima geldikce kahvaltida. Duzenli mi tuketsem ne yapsam

Ufff evden incecik tshirte ciktim semsiyemde yok. Is cikisi bu hava patlarsa yandim
bursa geceden sabaha yağdı az önce guneş açtı yanı ortalık burası alanya 4 mevsim 1 gunde yaşıyoz
Baktim kaptan bendede olabilir yani yazin oxellikle bastan terlerim ben bidikta oyle bi kan testi yaptirmakta fayda var galiba
yarın çok geç hemen git baktır dusunme bile

415. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katrem[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Neredeyse herkes spor yapmış tebriklerrrr

Annem gidip baktirmisti d vitaminine. Onun da eksikmis. Doktor takviye vitamin vermis. Sivi tatsiz tutsuz bir sey yani tuketmekte hicbir zorluk yok. Ben de arada nasipleniyorum aklima geldikce kahvaltida. Duzenli mi tuketsem ne yapsam
devlet hastanesine dizlerim ağrıyor bahanesiyle gidip tahlilini iste durumunu bildir bir yöntem önereyim kuzum

bana da aynen öyle suya 3 5 damla damlatılan birşey vermişti. Devamlı kullanılır mı o acaba. Ya zaten b 12 kullanıyorum kansızlık için kullanıyorum hormonlar için kullanıyorum bana ilaç demesinler artık yaaa. Yiyeceklerle çözemiyormuyuz bu işi?

bak tatlım b12 vitaminini hapla çözemezsin. onunda iğnesiyle depolarını doldurup, arkasından duzenli sağlıklı tereyağ, çiğ çerez, yoğurt,kefir, semizotu , et balık tuketirsen elbette çözersin. ben 3 kür iğne oldum şimdi şükür 800-1000 aralığında b12 var ve ve bu kure başladıktan sonra kilo vermeye başlamıştım. değilse dirençle beraber eksikliğinde kilo veremiyordum

yelizim bu gun hangi videoyu çekeceksin sporda bakalım

ipte atlayabilirsin, yerinde zıplayıp, sukuat yapabilirsin, arkasında halıda debelenebilirsin

Ama ben spor yapamıyorum bana niye o ifade var ((

İğne oldum kaptanım bi kaç kere. Düzeliyor sonra tekrar düşüyor. Irsiymiş zaten. Hep aynı şey olucak dediler. 3 kere farklı senelerde iğne oldum. Bi süre oo enerji patlaması yaşıyorum uykumu alıyorum hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum. Sonra yaşam kalitem yine düşüyor halsizlik uykusuzluk uyuşuklu. Çok şükür şimdi halsiz falan değilim spor da çok iyi geliyor bana spor sonrası hiç yorulmuyorum aksine hareketlilik geliyor.

415. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katrem[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

İnanmayacaksın ama aynı mantıkta eşimde İnan kız ne derse tamam der bazen ben itiraz etsemde ve banada hep tembihler dışarı çıktığımızda sakın gıda olsun giyim olsun ucuzuna bakma iyi bir şey olsa ucuzlatmazlar hem benim kızlarım herşeyin en iyisine laik der
Bazen bende yaw yazık günah desemde yarım saat sonra bende onlardan yana çıkıyorum Dediğin gibi eşimde hep der kızım ba beni örnek al ben okumadım üç kuruşa talim etmek zorundayım ama sizler çok güzel okulları bitirip çok güzel yerlere gelin ve herşeyin en güzelini kullanıp rahat bir hayat sürün diye
Bazende şakasına şimdi ben alıyorum ama ileride artık mesleğinizi elinize aldığınızda kesinlikle sizde bana alacaksınız der

Kız onlar için hep fedakarlık yapan ben oluyorum ama inan hiçç sıkıntı etmiyorum çünkü onların gözlerindeki o mutluluğu görmek herşeye değer Ben evlenene kadar yazdan yaza o kuaföre bir kaç kere gitmiştim hatta çok beğeniyorum ama işte pahalı diye kıyamıyorum onun yerine çocuklara birşey fazla alırım diye kızkardeşim valla hiçç kusura bakmasın eşim banada yapacak çocuklara da der hep kokoş

Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
Biraz reçel
Kepekli ekmek ile kahvaltı Yaptım
Geç saatte yedim muhtemelen Öğleyi atlıycm

Akşam Çorba içerim her zamanki gibi

Ama ben spor yapamıyorum bana niye o ifade var ((

Ya hanımlar dünden beri en az 20 msj atmışımdır hiç birimyayınlanmadı ne oluyor anlamadım :s
allahallah neden ki acaba. internet bağlantın yoktuda sen attımmı sandın acep

canım " ne yerseniz o sunuz" diye bi laf var. ne yersek oyuz. b12 den fakir besleniyorsan ki soğuk sıkım yağlar kullanmazsan b12 alsanda sindirim onu hucrelere alamıyor atılıyor. yanı metabolizma çok enteresan bişi herşeyin dengede ve bi arada tuketilmesi çok önemli. o yuzden karatay beslenmek hem kolay hem yorucu olmuyor dengeli ve sağlıklı herşey karatayda var.
bu konuda 6 yıldır okuyorum. metabolizmanın nasıl çalıştığını çözdum ama insanoğlu nefsine yenik duşuyor işte.

bidahamı gelecez dunyaya banum herşeyin en iyisine imkan dahilinde layıkız

Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
Biraz reçel
Kepekli ekmek ile kahvaltı Yaptım
Geç saatte yedim muhtemelen Öğleyi atlıycm

Akşam Çorba içerim her zamanki gibi
ne çorbası olacak onuda yaz. yanında protein de tuket. ve yeşillerden

devlet hastanesine dizlerim ağrıyor bahanesiyle gidip tahlilini iste durumunu bildir bir yöntem önereyim kuzum
Tamam kaptanim en kisa zamanda gidecegim.

Yiyecek bilmiyorum neyin icinde d vitamini var ama gunesten aliniyor buyuk cogunlugu.. Ve benim perdem surekli kapalidir. Gunes varken disari cikmak istemem sicagi ve gunesi hiiic sevmiyorum malesef. 3 5 degil de yetiskinlerde 12 damla su an annemin kullandigi. Aklima getirdiniz hemen gidip ictim ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…