- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.841
Okudum odevimi. Bende de sinirin baya altinda cikti ocak ayinda baktirmistim. bi ilac kullandim ama bidaha olcturmedim. Cok fazla hastaliga sebebiyet veriyo. Benim sol elimin 2 parmagi kilitlenmisti bide solagim hic bisey yapamamistim d vitamini rksikligindenmisşu topiğe bir göz atık bakalım kızlar bu gunki ödevde buu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/d-vitamini.820357/
Baktim kaptan bendede olabilir yani yazin oxellikle bastan terlerim ben bidikta oyle bi kan testi yaptirmakta fayda var galibaşu topiğe bir göz atık bakalım kızlar bu gunki ödevde buu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/d-vitamini.820357/
fulyam acilen bu konuya eğil lütfen çok önemli.Okudum odevimi. Bende de sinirin baya altinda cikti ocak ayinda baktirmistim. bi ilac kullandim ama bidaha olcturmedim. Cok fazla hastaliga sebebiyet veriyo. Benim sol elimin 2 parmagi kilitlenmisti bide solagim hic bisey yapamamistim d vitamini rksikligindenmis
bursa geceden sabaha yağdı az önce guneş açtı yanı ortalık burası alanya 4 mevsim 1 gunde yaşıyozUfff evden incecik tshirte ciktim semsiyemde yok. Is cikisi bu hava patlarsa yandim
yarın çok geç hemen git baktır dusunme bileBaktim kaptan bendede olabilir yani yazin oxellikle bastan terlerim ben bidikta oyle bi kan testi yaptirmakta fayda var galiba
devlet hastanesine dizlerim ağrıyor bahanesiyle gidip tahlilini iste durumunu bildir bir yöntem önereyim kuzumAnnem gidip baktirmisti d vitaminine. Onun da eksikmis. Doktor takviye vitamin vermis. Sivi tatsiz tutsuz bir sey yani tuketmekte hicbir zorluk yok. Ben de arada nasipleniyorum aklima geldikce kahvaltida. Duzenli mi tuketsem ne yapsam
bana da aynen öyle suya 3 5 damla damlatılan birşey vermişti. Devamlı kullanılır mı o acaba. Ya zaten b 12 kullanıyorum kansızlık için kullanıyorum hormonlar için kullanıyorum bana ilaç demesinler artık yaaa. Yiyeceklerle çözemiyormuyuz bu işi?Annem gidip baktirmisti d vitaminine. Onun da eksikmis. Doktor takviye vitamin vermis. Sivi tatsiz tutsuz bir sey yani tuketmekte hicbir zorluk yok. Ben de arada nasipleniyorum aklima geldikce kahvaltida. Duzenli mi tuketsem ne yapsam
bak tatlım b12 vitaminini hapla çözemezsin. onunda iğnesiyle depolarını doldurup, arkasından duzenli sağlıklı tereyağ, çiğ çerez, yoğurt,kefir, semizotu , et balık tuketirsen elbette çözersin. ben 3 kür iğne oldum şimdi şükür 800-1000 aralığında b12 var ve ve bu kure başladıktan sonra kilo vermeye başlamıştım. değilse dirençle beraber eksikliğinde kilo veremiyordumbana da aynen öyle suya 3 5 damla damlatılan birşey vermişti. Devamlı kullanılır mı o acaba. Ya zaten b 12 kullanıyorum kansızlık için kullanıyorum hormonlar için kullanıyorum bana ilaç demesinler artık yaaa. Yiyeceklerle çözemiyormuyuz bu işi?
Ama ben spor yapamıyorum bana niye o ifade var415. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katrem[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Neredeyse herkes spor yapmış tebriklerrrr
İğne oldum kaptanım bi kaç kere. Düzeliyor sonra tekrar düşüyor. Irsiymiş zaten. Hep aynı şey olucak dediler. 3 kere farklı senelerde iğne oldum. Bi süre oo enerji patlaması yaşıyorum uykumu alıyorum hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum. Sonra yaşam kalitem yine düşüyor halsizlik uykusuzluk uyuşuklu. Çok şükür şimdi halsiz falan değilim spor da çok iyi geliyor bana spor sonrası hiç yorulmuyorum aksine hareketlilik geliyor.bak tatlım b12 vitaminini hapla çözemezsin. onunda iğnesiyle depolarını doldurup, arkasından duzenli sağlıklı tereyağ, çiğ çerez, yoğurt,kefir, semizotu , et balık tuketirsen elbette çözersin. ben 3 kür iğne oldum şimdi şükür 800-1000 aralığında b12 var ve ve bu kure başladıktan sonra kilo vermeye başlamıştım. değilse dirençle beraber eksikliğinde kilo veremiyordum
Ay ben onu unuttumda koydum hemen düzeltiyorumAma ben spor yapamıyorum bana niye o ifade var((
banum aklıma ne geldi biliyonmu seni okuyunca
gençken böle ispanyol kotlar modaya çıkmıştı 90 larda bide loft marka olan vardı fiyakalı herkeste giyerdi özellikle füme engini. bilmiyom izmirde çok modaydı benim zamanmda. babamı kandırdım bi gün lofta götürdüm lisede okuyorum. içeri girdik ben alacaklarımı seçtim kot, gömlek, tşört filan babam da arkamdan yazık etiketlerine bakıyor gözleri faltaşı oldu ses etmedi. kasaya geldik ödedi. ordan çıktık sahilde çay bahçesinde oturduk. eee kızım dedi istediklerini aldım, şimdi bende senden bişi istiyom 1, ünv kazanacaksın 2, eline mesleğini aldığında baba parasıyla giydiğin markaların daha üstününü alıp giyeceksin, eğer ucuz ve basit bişi giydiğini görürsem ozaman külahları değişiriz demişti. babam hem insanın kazandığı paranın kıymetinden dem vurmuş, hemde bana hedefini yuksek tut mesajı vermişti. hala öle yapıyorum 1 ayakkabı alırım iyisini alırım, 1 çanta alırım iyisini alırım vsss... zaten uzunda süre kullanıyorum. şimdi bende çocuklarıma benzer taktık uyguluyorum. kızına öle söle bence kendi paranlada bundan daha güzel şeyler giyip daha iyi kuaförlerde saç yaptır de. zibidi baba parasıyla cakasatmasın
bende lise veda partısinde neler aldırmıştım takıp takıştırmıştım yaaad ettim bak sayende :))
Ama ben spor yapamıyorum bana niye o ifade var((
allahallah neden ki acaba. internet bağlantın yoktuda sen attımmı sandın acepYa hanımlar dünden beri en az 20 msj atmışımdır hiç birimyayınlanmadı ne oluyor anlamadım :s
İğne oldum kaptanım bi kaç kere. Düzeliyor sonra tekrar düşüyor. Irsiymiş zaten. Hep aynı şey olucak dediler. 3 kere farklı senelerde iğne oldum. Bi süre oo enerji patlaması yaşıyorum uykumu alıyorum hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum. Sonra yaşam kalitem yine düşüyor halsizlik uykusuzluk uyuşuklu. Çok şükür şimdi halsiz falan değilim spor da çok iyi geliyor bana spor sonrası hiç yorulmuyorum aksine hareketlilik geliyor.
bidahamı gelecez dunyaya banum herşeyin en iyisine imkan dahilinde layıkızİnanmayacaksın ama aynı mantıkta eşimde İnan kız ne derse tamam der bazen ben itiraz etsemde ve banada hep tembihler dışarı çıktığımızda sakın gıda olsun giyim olsun ucuzuna bakma iyi bir şey olsa ucuzlatmazlar hem benim kızlarım herşeyin en iyisine laik der
Bazen bende yaw yazık günah desemde yarım saat sonra bende onlardan yana çıkıyorumDediğin gibi eşimde hep der kızım ba beni örnek al ben okumadım üç kuruşa talim etmek zorundayım ama sizler çok güzel okulları bitirip çok güzel yerlere gelin ve herşeyin en güzelini kullanıp rahat bir hayat sürün diye
Bazende şakasına şimdi ben alıyorum ama ileride artık mesleğinizi elinize aldığınızda kesinlikle sizde bana alacaksınız der
Kız onlar için hep fedakarlık yapan ben oluyorum ama inan hiçç sıkıntı etmiyorum çünkü onların gözlerindeki o mutluluğu görmek herşeye değerBen evlenene kadar yazdan yaza o kuaföre bir kaç kere gitmiştim hatta çok beğeniyorum ama işte pahalı diye kıyamıyorum onun yerine çocuklara birşey fazla alırım diye kızkardeşim valla hiçç kusura bakmasın eşim banada yapacak çocuklara da der hep kokoş
ne çorbası olacak onuda yaz. yanında protein de tuket. ve yeşillerdenSabah
Kıymalı yumurta
Peynir
Zeytin
Biraz reçel
Kepekli ekmek ile kahvaltı Yaptım
Geç saatte yedim muhtemelen Öğleyi atlıycm
Akşam Çorba içerim her zamanki gibi
Tamam kaptanim en kisa zamanda gidecegim.devlet hastanesine dizlerim ağrıyor bahanesiyle gidip tahlilini iste durumunu bildir bir yöntem önereyim kuzum
Yiyecek bilmiyorum neyin icinde d vitamini var ama gunesten aliniyor buyuk cogunlugu.. Ve benim perdem surekli kapalidir. Gunes varken disari cikmak istemem sicagi ve gunesi hiiic sevmiyorum malesef. 3 5 degil de yetiskinlerde 12 damla su an annemin kullandigi. Aklima getirdiniz hemen gidip ictim ben de :)bana da aynen öyle suya 3 5 damla damlatılan birşey vermişti. Devamlı kullanılır mı o acaba. Ya zaten b 12 kullanıyorum kansızlık için kullanıyorum hormonlar için kullanıyorum bana ilaç demesinler artık yaaa. Yiyeceklerle çözemiyormuyuz bu işi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?