- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.881
Ay,cok tesekkur ederim kaptanimaramızda bi doktor olması ne hoş ya şanslıyız
Ay,cok guldum simdiBi de anlasam cok pis faydalanicam da beni asiyor terimler
kSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür gelebildim
Öğlende görümceme bir gittim akşam 5 de ancak gelebildim. TAbi o an kızımın arkadaşları falanda evdeydi ve onlar gidene kadar fırsatım olmadı uğramayasonrada eşim gelip hadi Ananneye gidiyoruz diyince yine olmadı
Eşimin Anannesinin hasta yatağı bozulmuş ve eşim tamir etmeye gideceğim dedi
Tabi yatalak olduğu için Ananneyi yataktan indirmek var ve tek başına zor olacağı için bende yardıma gittim
Sonrada çay faslı falan derken bu saat oldu
Yarın içinde eşimin TEyze kızıyla Ananne için pazar alışverişi yapacağız akşam üzere ve yemeğede orada olacağız ama sabahtan yine buradayım şükü
Bu arada yüzümü karartıp KVden kızımın mezuniyeti için sponsorluk talep ettimMiktar belirtmedim ayıp olmasın diye ama iyi saatine deng geldik herhalde ki oda benim düşündüğüm rakamı yani 100 lira verdi
Kızım havalarda uçuyor resmen dilediği gibi abiye güzel bir elbise alabilecek diye
Görümcemde biz oturmaya gidiceğiz diye kısır ve börek yapmışTabi aaa kırk yılın başı geliyorsun zaten ille ye diyince bende yidim heee pişman değilim çünkü akşam zaten acıkmadım diye sadece ayran içtim ve inşallah dengelemişimdir
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
SAbah;
1 parça peynir ( 100 kcal olsa net gramını bilmiyorum )
10 yeşil zeytin ( 62 kcal )
1 salatalık ( 9 kcal )
3 cherry domates ( 10 kcal )
4 ufak kayısı ( 50 kcal )
( 231 kcal )
ara;
Şekersiz sütlü kahve ( 29 kcal )
ara; ( görümceme gitmeden )
1 bardak ayran ( 36 kcal )
Öğlen; ( görümcede 14:00 )
6 yk kısır ( 336 kcal)
4 parmak kadar büyüklükte peynirli yufka böreği ( 250 kcalyağsızdı ama neticede yufka )
3 şekersiz çay
ara;
Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran ( 36 kcal )
ara; biraz evvel
Toplam kalori: 967 kcal ( diyetkolik sitesine göre)
Valla kısıra rağmen bu kadar az kalori çıkması beni şaşırttı
FAtsecret nedense hata verince bende netten baktım ama ne kadar doğrudur bilemedim acıkcası
Yinede gün fena geçmedi börek yememe rağmenama uzun bir süre asla hamur işi yemem artık yoksa alışkanlık haline gelirse eksiye dönerim diye korkuyorum
gelirse eksiye dönerim diye korkuyorum
Canim,oglun ne kadarlik benimkini kayinvalidem aldi,sen sinava calisamazsin boyle,goturdu ,o kadar ozluyorum kiHerkese iyi geceler oğlumu uyuttum bi bakiyim dedim havalar isininca oğlum artık evde durmak istemiyor bende arabasına bindirdim yürüyüşe çıktım eşinde ing kursuna gidiyo 8 bucukta çıkacaktı onunla buluşalım diye okadar oyaladim ki 2 buçuk saat yürüdüm iyi oldu benim için.bu d vitamini yorumlarını okudum ben güneşten muzdaripim evim boydan boya güneş alıyor yazın kavruluyoruz kaçacak tek banyo var güneş almayan okadar yani ramazan da geliyor napcan bilmiyorum.
menu guzel sporu reglde yaparsan 2 kat fayda sağlarsın diye biliyom. metabolizma hızlanırmış sen ne dersin bu konudaMenu
Sabah
1 domates
1 salatalik
1.5 kk peynir
2 tatli kasigi cilek receli
Ara
1 bardak cafe breno
Oglen
1 kase yogurt
1 tabak kabak yemegi
Ara
1 bardak yesil cay
2 y.k dut pekmezi
Aksam
1 kase yogurt
1 haslanmis patates
1 tabak peynirli domatesli salatalik limon ve marullu salata
Su 2 litre
Regl oldum,bahane buldum spor icin
allah kolaylık versin kazanda bitsin kuzum sık dişiniBu cuma mesaj sayim pik yapacak benimIyi geceler,her kese Ben gideyim tus calisayim,eylulde kazanmazsam esim beni bosar gibime geliyor Bir es olarak hic bir gorevimi yapamiyorum,sinav calismaktan Hos gerci asistanken de nobetlerden baska bir sey dusunemeyecegim ama napalim artik
sabah harici menu guzel dengeliMenum
sabah
canim hiiic bisey yemek istemedi
ara
iki top visneli dondurma
bir avuc cig kaju
oglEn
alti kucuk Izgara kofte
bir kasik patates puresi
Aksam
uc kucuk parxa tavuk incik
kozlenmis biber domates sogan
bir büyük bardak ayran
Spor bir saat yruyus
su iki lit.
banada senin kilona göre kalori dusuk geldi banum. bakalım sonuçları yarın goruruz yararmı zararmı olacakSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür gelebildim
Öğlende görümceme bir gittim akşam 5 de ancak gelebildim. TAbi o an kızımın arkadaşları falanda evdeydi ve onlar gidene kadar fırsatım olmadı uğramayasonrada eşim gelip hadi Ananneye gidiyoruz diyince yine olmadı
Eşimin Anannesinin hasta yatağı bozulmuş ve eşim tamir etmeye gideceğim dedi
Tabi yatalak olduğu için Ananneyi yataktan indirmek var ve tek başına zor olacağı için bende yardıma gittim
Sonrada çay faslı falan derken bu saat oldu
Yarın içinde eşimin TEyze kızıyla Ananne için pazar alışverişi yapacağız akşam üzere ve yemeğede orada olacağız ama sabahtan yine buradayım şükü
Bu arada yüzümü karartıp KVden kızımın mezuniyeti için sponsorluk talep ettimMiktar belirtmedim ayıp olmasın diye ama iyi saatine deng geldik herhalde ki oda benim düşündüğüm rakamı yani 100 lira verdi
Kızım havalarda uçuyor resmen dilediği gibi abiye güzel bir elbise alabilecek diye
Görümcemde biz oturmaya gidiceğiz diye kısır ve börek yapmışTabi aaa kırk yılın başı geliyorsun zaten ille ye diyince bende yidim heee pişman değilim çünkü akşam zaten acıkmadım diye sadece ayran içtim ve inşallah dengelemişimdir
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
SAbah;
1 parça peynir ( 100 kcal olsa net gramını bilmiyorum )
10 yeşil zeytin ( 62 kcal )
1 salatalık ( 9 kcal )
3 cherry domates ( 10 kcal )
4 ufak kayısı ( 50 kcal )
( 231 kcal )
ara;
ara; ( görümceme gitmeden )
Öğlen; ( görümcede 14:00 )
6 yk kısır ( 336 kcal)
4 parmak kadar büyüklükte peynirli yufka böreği ( 250 kcalyağsızdı ama neticede yufka )
3 şekersiz çay
ara;
Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran ( 36 kcal )
ara; biraz evvel
Toplam kalori: 967 kcal ( diyetkolik sitesine göre)
Valla kısıra rağmen bu kadar az kalori çıkması beni şaşırttı
FAtsecret nedense hata verince bende netten baktım ama ne kadar doğrudur bilemedim acıkcası
Yinede gün fena geçmedi börek yememe rağmenama uzun bir süre asla hamur işi yemem artık yoksa alışkanlık haline gelirse eksiye dönerim diye korkuyorum
eve sızan guneş le çok fazla alamıyorsun kuzum. camlar uv ışınlarını kırıyor uv olmadanda sentez sağlanmıyor muş. ya acayip bişi bu guneş banyosunun bile incelikleri var. misal gözünde gözlük bile olmayacak o kadar yaniHerkese iyi geceler oğlumu uyuttum bi bakiyim dedim havalar isininca oğlum artık evde durmak istemiyor bende arabasına bindirdim yürüyüşe çıktım eşinde ing kursuna gidiyo 8 bucukta çıkacaktı onunla buluşalım diye okadar oyaladim ki 2 buçuk saat yürüdüm iyi oldu benim için.bu d vitamini yorumlarını okudum ben güneşten muzdaripim evim boydan boya güneş alıyor yazın kavruluyoruz kaçacak tek banyo var güneş almayan okadar yani ramazan da geliyor napcan bilmiyorum.
Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara kayisi erik Yeşil çay
akşam tarhana çorbası Yeşil fasulye
Su 1 buçuk litre
yürüyüş 2 buçuk saat dışarda yavaş tempoda
ay mayamm allah kavuştursun bak bilmiyordum oğluşundan ayrı olduğunu. anam su gibi geçsin kavuş tezelden kuzumCanim,oglun ne kadarlik benimkini kayinvalidem aldi,sen sinava calisamazsin boyle,goturdu ,o kadar ozluyorum ki
Her gun 2 saat skypla konusuyoruz, her gun en az 3 video gonderiyorlar whtsupa.
Eylul gelse de,alsam oglumuBiryerlerde bebek,kucuk cocuk falan gordugumde sevmeden duramiyorum,esim yapma diyor,belki Anne-babasi istemiyordur,ama yine de dayanamiyorum,ay aglayacagim simdi
bende sevdim ne guzelmişHer kese mutlu sabahlar,saglikli beslenmeli ve bol egzersizli bir gun diliyorum,kizlarBu kalbi cok sevdim,pamuk seker gibi
ben spor yapamadım fulyam komşum dertliydi ona indim sohbete kaldı spor415. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katrem[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Baya az kalori aliyorsunuzKilo vermede duraklama falan olmuyor,degil mi? Simdi diyetisyenlere gore kilomuzu 24e carpip,alinan rakamin 200 kalori alti ile baslamaliymisiz,sonra yavas-yavas artira bilirmisiz,vucut yag yaka bilsin diye.Ne kadar dogru bilmiyorum,cok da kanitlara dayali bir sey degil,hipotez sadece.
Ama,iste diyetisyenlere gore bazi kisiler kilo duraklamalari yasiyormus cok dusuk kalorili beslenince.1000 kkal alti.Oluyor mu sizde?
banum kızında parazit, kıl kurdu filan olabilirmi. karın ağrısı şikayeti yapabiliyor diye hatırlıyorum. istersen bi tahlil filan yaptır. hatta sabah kalktığında poposuna bak azcık ışık tut kıl kurdu ışıga gelir varsa filan.Selamün aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahta sağ olsun küçük cadı sabahın köründe beni yine ayağa dikti
Yine karnım ağrıyor faslımız vardı ve bol bol karnını ovalattı banayahu bu kız neden her sabah ağrım var diye tutturuyor
Neyseki şimdi yine iyiyim diyor
Kahvaltımı yaptım ve işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedim
Valla canım ben diyetisyene 2 sene evvel gitmiştim adam bana kilom çok diye 2000 kalorilik liste vermişti1 ay tartılmadan uyguladım ve sonuca inanamadım tam 3 kg almıştım tabi anında adamı bıraktım sonradan başka bir uzman dahiliyeciyle o konuda konuşunca bana o adamın diyetisyen olduğuna eminmisin demişti Devlet hastanesindeydi diyince şaşırdı ve bana zayıflamak istiyorsan 1000 - 1200 kcal falan al demiştim ama acıkcası oturupta hiç hesap yapmamıştım 3 gün öncesine kadar
Ben genelde yedikten sonra hesaplıyorum ama dünki kısır ve börekten sonra hemen hesaplayıp bari akşamı kurtarayım dedim ve abartmamak için ayrana sarıldımşükür artı görmedim en azından
Daha yeni başladığım için bu hafta fark beklemiyorum ama bakalım inşallah önümüzdeki hafta güzel bir rakam görürsem ( ki göreceğimi düşünüyorum ) kesinlikle hem karatayımsı beslenip hemde kalori saymaya devam edeceğim ( hatta ilk fırsatta kendime bir mutfak tartısı alıp gramı gramına ölçüp hesaplarım kalorilerin şimdilik bazı şeyleri aşağı yukarı hesaplıyorum mecbur )
Canim ben de kucukken anneannemlerde kaldim 1 2 sene kadar farkli sehirde annem calisiyordu. Cok etkiliyor gercekten hem anneyi hem cocugu. O konu hakkinda kirginim acikcasi hala ben. Annem de aklina geldikce uzulur. Allah yardimciniz olsun cok zor. Hemen kavusun insallah.Canim,oglun ne kadarlik benimkini kayinvalidem aldi,sen sinava calisamazsin boyle,goturdu ,o kadar ozluyorum ki
Her gun 2 saat skypla konusuyoruz, her gun en az 3 video gonderiyorlar whtsupa.
Eylul gelse de,alsam oglumuBiryerlerde bebek,kucuk cocuk falan gordugumde sevmeden duramiyorum,esim yapma diyor,belki Anne-babasi istemiyordur,ama yine de dayanamiyorum,ay aglayacagim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?