- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.901
ayyy ruveydam kıyamam sana. ya bende yanımdalar ama yetemediğimi düşünüp üzerim kendimi arada. bazen bu yetersizlik piskolojisiyle agresif bile olurum o derece. allah hepimize yardım etsin. çalışan kadın olmak zor.Canim ben de kucukken anneannemlerde kaldim 1 2 sene kadar farkli sehirde annem calisiyordu. Cok etkiliyor gercekten hem anneyi hem cocugu. O konu hakkinda kirginim acikcasi hala ben. Annem de aklina geldikce uzulur. Allah yardimciniz olsun cok zor. Hemen kavusun insallah.
kendinde tespit ettiysen bu bulguları onagöre hareket etmen en doğrusu ruveydam.Dunku menumu yazmadim ben.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 kayisili activia (alinmis tarihi gecmek uzereydi ben de yedim cok uzuluyorum bir seyler cope gidince)
Aksam
2 3 parca bicak arasi
Ayran
Salata
Gece
Tarcinli sutlu kahve
Su: 1.5 litre
Spor: yuruyus 45 dakika kadar
Ben sodali limonlu yesilcaya da normal yesil cay icmeye de biraz ara verdim. Tabsiyonumu cok dusurdu birkac gundur basim dönüyordu gozum karariyordu dedim heralde benim tansiyon iyice gitti. Onun icin yok. Bugundenitibaren 10 bitkili falan icecegim.
ayyy ruveydam kıyamam sana. ya bende yanımdalar ama yetemediğimi düşünüp üzerim kendimi arada. bazen bu yetersizlik piskolojisiyle agresif bile olurum o derece. allah hepimize yardım etsin. çalışan kadın olmak zor.
banum kızında parazit, kıl kurdu filan olabilirmi. karın ağrısı şikayeti yapabiliyor diye hatırlıyorum. istersen bi tahlil filan yaptır. hatta sabah kalktığında poposuna bak azcık ışık tut kıl kurdu ışıga gelir varsa filan.
bide evde yapılabilen kolay bi tahlil daha var bu tarz hastalıları teşhis edebiliyorsun sana tarif ediyom hemen
sabah kız kalkar kalkmaz aç ve susuzken kızın 1 bardağa su koy, ve suya tukurmesini söle. tukuruk suda üstte kalıyormu yoksa dibe çöküp bulanık bi su haline geliyormu bi bak kendinde. eğer tukuruk şeffaf şekilde dağılmadan suyun ustunde yuzerse iyi. ama dibe çöker dağılır sa suyu bulandırırsa doktora git ve tahlili evde yaptığınıda anlat onada fikir verir. ki bu tahlil sadece bağırsak sorunlarını ortaya çıkarıyor. başka şeyleri değil her halukarda bir doktora git.
bizim doktor adayı maya ne der şikayetlere fikrini alalım dur.
@Evnscnc
Selamün aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahta sağ olsun küçük cadı sabahın köründe beni yine ayağa dikti
Yine karnım ağrıyor faslımız vardı ve bol bol karnını ovalattı banayahu bu kız neden her sabah ağrım var diye tutturuyor
Neyseki şimdi yine iyiyim diyor
Kahvaltımı yaptım ve işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedim
Valla canım ben diyetisyene 2 sene evvel gitmiştim adam bana kilom çok diye 2000 kalorilik liste vermişti1 ay tartılmadan uyguladım ve sonuca inanamadım tam 3 kg almıştım tabi anında adamı bıraktım sonradan başka bir uzman dahiliyeciyle o konuda konuşunca bana o adamın diyetisyen olduğuna eminmisin demişti Devlet hastanesindeydi diyince şaşırdı ve bana zayıflamak istiyorsan 1000 - 1200 kcal falan al demiştim ama acıkcası oturupta hiç hesap yapmamıştım 3 gün öncesine kadar
Ben genelde yedikten sonra hesaplıyorum ama dünki kısır ve börekten sonra hemen hesaplayıp bari akşamı kurtarayım dedim ve abartmamak için ayrana sarıldımşükür artı görmedim en azından
Daha yeni başladığım için bu hafta fark beklemiyorum ama bakalım inşallah önümüzdeki hafta güzel bir rakam görürsem ( ki göreceğimi düşünüyorum ) kesinlikle hem karatayımsı beslenip hemde kalori saymaya devam edeceğim ( hatta ilk fırsatta kendime bir mutfak tartısı alıp gramı gramına ölçüp hesaplarım kalorilerin şimdilik bazı şeyleri aşağı yukarı hesaplıyorum mecbur )[/QUOTE
Canım fittingo diye bi site var belki biliyosun dur bütün yiyeceklerin kolorisi var tek tek yediklerini ekleyerek ne kadar ettiğini hesaplayAbilirsin ben bi ara yapıyodum
evet canım kronikleşir ve her sabah uykudan karın ağrısıyla kaldırırmış. ki küçük çocuklarda sık görülen bişi. tedavisi aile boyu yapılıyorAllah razı olsun canım hemen yarın sabah deniyorum dediğini
Ya Kıl kurdu falan acaba sırf sabahlarımı ağrı yapar çünkü cidden çoğu zaman ağlayarak uyanıyor ve uzun bir süre ağrıyorKabızlık sıkıntısı yok hatta yarın sabah olmadı doktoruna götüreyim diyorum
Dün hatta eşime apandisit falan olmasın dedim ama eşim sanmıyorum diyor
Bakalım yarın anlarız inşallah ne olduğunu
Canım fittingo diye bi site var belki biliyosun dur bütün yiyeceklerin kolorisi var tek tek yediklerini ekleyerek ne kadar kolorisi var hesaplayabilirsin kontrol amaçlı da güzel oluyor ben bi ara baya sarmistim onaSelamün aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahta sağ olsun küçük cadı sabahın köründe beni yine ayağa dikti
Yine karnım ağrıyor faslımız vardı ve bol bol karnını ovalattı banayahu bu kız neden her sabah ağrım var diye tutturuyor
Neyseki şimdi yine iyiyim diyor
Kahvaltımı yaptım ve işlere girişmeden sizlere bir bakayım dedim
Valla canım ben diyetisyene 2 sene evvel gitmiştim adam bana kilom çok diye 2000 kalorilik liste vermişti1 ay tartılmadan uyguladım ve sonuca inanamadım tam 3 kg almıştım tabi anında adamı bıraktım sonradan başka bir uzman dahiliyeciyle o konuda konuşunca bana o adamın diyetisyen olduğuna eminmisin demişti Devlet hastanesindeydi diyince şaşırdı ve bana zayıflamak istiyorsan 1000 - 1200 kcal falan al demiştim ama acıkcası oturupta hiç hesap yapmamıştım 3 gün öncesine kadar
Ben genelde yedikten sonra hesaplıyorum ama dünki kısır ve börekten sonra hemen hesaplayıp bari akşamı kurtarayım dedim ve abartmamak için ayrana sarıldımşükür artı görmedim en azından
Daha yeni başladığım için bu hafta fark beklemiyorum ama bakalım inşallah önümüzdeki hafta güzel bir rakam görürsem ( ki göreceğimi düşünüyorum ) kesinlikle hem karatayımsı beslenip hemde kalori saymaya devam edeceğim ( hatta ilk fırsatta kendime bir mutfak tartısı alıp gramı gramına ölçüp hesaplarım kalorilerin şimdilik bazı şeyleri aşağı yukarı hesaplıyorum mecbur )
Allah yardimcin olsun aynı zorluğu bi kaç ay sonra bende calismaya başlayınca yasiycam şimdi düşününce bile içim kötü oluyor senin yine güvendiğin birinde bebeğin bi fa o sorun var bebeğim 11 aylık haziran sonunda 1 yaşında olacak iyice bana bağlandı haliyle gündüz gece hiç ayrılmadık baya zor bi süreç de bizi bekliyor senin bebeğin ne kadarCanim,oglun ne kadarlik benimkini kayinvalidem aldi,sen sinava calisamazsin boyle,goturdu ,o kadar ozluyorum ki
Her gun 2 saat skypla konusuyoruz, her gun en az 3 video gonderiyorlar whtsupa.
Eylul gelse de,alsam oglumuBiryerlerde bebek,kucuk cocuk falan gordugumde sevmeden duramiyorum,esim yapma diyor,belki Anne-babasi istemiyordur,ama yine de dayanamiyorum,ay aglayacagim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?