- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.941
yuzdeni 0 dan sonra iki hane yazacaksın ben duzelttim kuzum 0,55 olarakHerkese Günaydın kızlar dün çok yorucuydu oğlum yolda hiç uyumadi arabada huzursuzluk yaptı baya neyseki anneme geldiğimden mutluyum çok şükür yarın da nisan var bu arada bi kaç gune reng lim gelecek sanırım simdiden şişlik hissediyorum.
canım muhasebemi yapıyordun neydi görevin. takımdan bırakmayız idare ediyoz bebeğimKızlar Merhaba ben yine yoğunum sonunda işi bırakıcam diye korkuyorum işimi seviyorum ama yetişemiyorum sırf bu yüzden takımdan ayrılmayıda düşündüm açıkçası bildirim yapmadığım için kendimi suçlu hissediyorum
gunaydın meleklerimmm
bende sabah kızı götürdüm sağlık ocagına şeker ve insüline baktırıcam. idrarı buyuk hastanede detaylı baktır dedi aile hekimi.şayet böbrekte sorun varda ondan gece ıslatıyorsa anca buyuk tahlılde çıkar ama biz şekere bakalım dediki kızım zaten doğumdan beri risk altında şekerdn dolayı. doğduğunda bende gizli şeker olduğundan şekeri düşmüştü ve obezite sınırında 4.60gr doğmuştu. o yuzden ilk şüpemiz hep şeker oluyor. bakalım p.tesi tahlil çıksın bakacaz.
bu arada araştırmalarıma göre kızımdaki alt kaçırma değil gece ıslatması olarak adlandırılıyor. derin uyku halinde uyurgezer bi halde wc ye gidene kadar kiloduna ıslatıyor çünki yatağını değil. bakalım artık
Insallah onemli bisey cikmaz cAnimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm gönlünüzden geçen duaları sizlere çok daha fazlasıyla hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnn
Bu sabah yine kuzum karnım diye ağlayınca hemen giydirip doktora götürdüm
İdrar tahlili ve ultrason istedi ama ultrasonda öğlende varmışıİdrar tahlilinin ne olduğunu önce soran kuzum sonra isyan bayrağını açtı ;
Az donumu açarım dedi ilkten sonra olayın çişinle olduğunu öğrenince dahada sinirlendi
'' Ayıp insanın çişine bakılırmı, banane ben çişimi vermem onlara sonra, saçmalık bu, bakıp bakıp çişime gülerler, benle dalga geçerler diye hastaneyi ayağa kaldıracaktı az daha
Sonunda eve geldik tahlil kabını alıp bari öğlene doğru hemen evden çıkmadan tuvaletini yaptırır anında götürür labaratuara veririz ki ultrason olana kadar sonuçta çıkar diye
SAbah sabah kopardı cadı yine beni yaaa hatta eşime anlattım nasıl gülüyor demek çişiyle dalga geçerler hee diye
Neyse umarım önemli birşey çıkmazda sadece midesini üşütmüştür
Bu arada hemen aklımdayken bildirimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Fark; 0
Yani sabitim ama çok sevindim çünkü bir ara 500 gr kadar fazla bile görmüştümBu haftada tabiki devam ediyorum kalori hesabına ve sağlıklı beslenmeye inşallah haftaya yine güzel sonuçlar görürüm
Canım inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
Ben direk hastaneye gittim bu sabah çünkü biliyorum sağlık ocağı tahlil istesede 2 gün sürecek bari böyle bir kaç saat sonrada olsa çıkıyor sonuç genelde
Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin
Doktor tanı koymadı sonuçları görmem lazım önce dedi bakalım hayırlısı
verirsin tabi kuzum. ne tarafa gideceksiniz alanya ya gelin beklerimTemmuzda tatile gitmeye karar verdik. Acep 1 ayda 2 3 kilo verebilir miyim yaaa. Sporu arttırırsam olur gibi
Sağol canım muhasebeciyim kuyumucuyuz ama gümüş olarak 3 şube var müşteri hesapları atölyeciler ithalat ihracat hepsi bende güya yükümü hafifletsin diye asistan verdiler o da okula gidiyor vede fazlasıyla düşüncesiz ve tembel olduğu için bütün yük bende ama patronum çok iyidir bize maddi manevi desteği çok ve biz burda aileyiz der herzaman o yüzden yuvarlanıp gidiyorum böylecanım muhasebemi yapıyordun neydi görevin. takımdan bırakmayız idare ediyoz bebeğim
bende sırf bu yuzden inşaat şirketindeki muhasebe görevimden 14 yıl sonra istifa ettim işte geçen yaz sonu. artık çocuklarla işle zorlandımdı. ama senin için erken sık dişini hayat kolay olmuyor canım. işinde iyiymiş aile şirketlerini severim bendeSağol canım muhasebeciyim kuyumucuyuz ama gümüş olarak 3 şube var müşteri hesapları atölyeciler ithalat ihracat hepsi bende güya yükümü hafifletsin diye asistan verdiler o da okula gidiyor vede fazlasıyla düşüncesiz ve tembel olduğu için bütün yük bende ama patronum çok iyidir bize maddi manevi desteği çok ve biz burda aileyiz der herzaman o yüzden yuvarlanıp gidiyorum böyle
Canım çok geçmiş olsun karın ağrısı fobim oldu resmen bizim kız karın ağrısı ve nefes almada zorlanınca götürdük ağır zatüre ve bronşit dedi hava makinası aldık eve sonrasında ne zaman tekrarlasa karın ağrısıyla geliyor alerjik astım olabilir dedi tahlil yapılacak Rabbim hepsine şifa versin kuzucuklar hasta olunca ebeveyn perişan oluyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm gönlünüzden geçen duaları sizlere çok daha fazlasıyla hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnn
Bu sabah yine kuzum karnım diye ağlayınca hemen giydirip doktora götürdüm
İdrar tahlili ve ultrason istedi ama ultrasonda öğlende varmışıİdrar tahlilinin ne olduğunu önce soran kuzum sonra isyan bayrağını açtı ;
Az donumu açarım dedi ilkten sonra olayın çişinle olduğunu öğrenince dahada sinirlendi
'' Ayıp insanın çişine bakılırmı, banane ben çişimi vermem onlara sonra, saçmalık bu, bakıp bakıp çişime gülerler, benle dalga geçerler diye hastaneyi ayağa kaldıracaktı az daha
Sonunda eve geldik tahlil kabını alıp bari öğlene doğru hemen evden çıkmadan tuvaletini yaptırır anında götürür labaratuara veririz ki ultrason olana kadar sonuçta çıkar diye
SAbah sabah kopardı cadı yine beni yaaa hatta eşime anlattım nasıl gülüyor demek çişiyle dalga geçerler hee diye
Neyse umarım önemli birşey çıkmazda sadece midesini üşütmüştür
Bu arada hemen aklımdayken bildirimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Fark; 0
Yani sabitim ama çok sevindim çünkü bir ara 500 gr kadar fazla bile görmüştümBu haftada tabiki devam ediyorum kalori hesabına ve sağlıklı beslenmeye inşallah haftaya yine güzel sonuçlar görürüm
Canım inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
Ben direk hastaneye gittim bu sabah çünkü biliyorum sağlık ocağı tahlil istesede 2 gün sürecek bari böyle bir kaç saat sonrada olsa çıkıyor sonuç genelde
Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin
Doktor tanı koymadı sonuçları görmem lazım önce dedi bakalım hayırlısı
Bodrum dedik kaptanım. Antalyaya 2 kere geldik Bodruma hiç gitmedim bi deniyim dedimverirsin tabi kuzum. ne tarafa gideceksiniz alanya ya gelin beklerim
Kaptanım geldım sımdıSağolun kizlar. Bu arada maya kaldi bikdirimde eksik. Nerde kaldi acep
***14.TAKIM 415. Etap ***29/5 Mayıs ayı değerlendirme haftası
Akrepimm(65.8/ / /% )
aycanhakan(67.8/ 66.8/1 /%1.47)
nhtylz. (87,6 / 87/ 0.6 / %0.68 )
kitap_asigi ( 64.6 / 64.6/ 0/ %0 )
katrem_(75/ / /% ) 3. kez bildirimde bulunmadı. diskalifye
Diddah (72.5 / 72.1/ 0.4 / %0.55 )
Evnscnc (54.3/53.8/0.5/%0.92)
nazarenko (77,9 / / / % )
Fulias (56 /55,9 / 0,1/ % 0,18)
14.Takım Ortalaması:%
**14.TAKIM 415. Etap Adaylar listesi ***29/5/15
vienna (62,9/ / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **5 haz. Listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?