Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese Günaydın kızlar dün çok yorucuydu oğlum yolda hiç uyumadi arabada huzursuzluk yaptı baya neyseki anneme geldiğimden mutluyum çok şükür yarın da nisan var bu arada bi kaç gune reng lim gelecek sanırım simdiden şişlik hissediyorum.

***14.TAKIM 415. Etap ***29/5 Mayıs ayı değerlendirme haftası

Akrepimm(65.8/ / /% )
aycanhakan(67.8/ 66.8/1 /%1.47)
nhtylz. (87,6 / 87/ 0.6 / %0.68 )
kitap_asigi ( 64.6 / 64.6/ 0/ %0 )
katrem_(75/ / /% ) 3. kez bildirimde bulunmadı. diskalifye
Diddah (72.5 / 72.1/ 0.4 / %0.55 )
Evnscnc (54.3/ / /%)
nazarenko (77,9 / / / % )
Fulias (56 /55,9 / 0,1/ % 0,18)

14.Takım Ortalaması:%

**14.TAKIM 415. Etap Adaylar listesi ***29/5/15

vienna (62,9/ / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **5 haz. Listede

yuzdeni 0 dan sonra iki hane yazacaksın ben duzelttim kuzum 0,55 olarak

"hasta değil susuzsunuz " kitabından alıntıdır
* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.

* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.

* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...

Hasta olmamak için vücüdumuzu susuz bırakmamalıyız.
Alkali - Canlı su içmeliyiz. Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!!...
Çağımızın en büyük problemi ; içilen ölü sulardır !!!

Hasta değil susuzsunuz .....

Akrepimm(65.8/ 65.7/ 0.1/% 0.15)
Evnscnc (54.3/ / /%)
nazarenko (77,9 / / / % )

vienna (62,9/ / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **5 haz. Listede

canım muhasebemi yapıyordun neydi görevin. takımdan bırakmayız idare ediyoz bebeğim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm gönlünüzden geçen duaları sizlere çok daha fazlasıyla hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnn

Bu sabah yine kuzum karnım diye ağlayınca hemen giydirip doktora götürdüm
İdrar tahlili ve ultrason istedi ama ultrasonda öğlende varmışı İdrar tahlilinin ne olduğunu önce soran kuzum sonra isyan bayrağını açtı ;
Az donumu açarım dedi ilkten sonra olayın çişinle olduğunu öğrenince dahada sinirlendi
'' Ayıp insanın çişine bakılırmı, banane ben çişimi vermem onlara sonra, saçmalık bu, bakıp bakıp çişime gülerler, benle dalga geçerler diye hastaneyi ayağa kaldıracaktı az daha

Sonunda eve geldik tahlil kabını alıp bari öğlene doğru hemen evden çıkmadan tuvaletini yaptırır anında götürür labaratuara veririz ki ultrason olana kadar sonuçta çıkar diye
SAbah sabah kopardı cadı yine beni yaaa hatta eşime anlattım nasıl gülüyor demek çişiyle dalga geçerler hee diye

Neyse umarım önemli birşey çıkmazda sadece midesini üşütmüştür

Bu arada hemen aklımdayken bildirimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Fark; 0

Yani sabitim ama çok sevindim çünkü bir ara 500 gr kadar fazla bile görmüştüm Bu haftada tabiki devam ediyorum kalori hesabına ve sağlıklı beslenmeye inşallah haftaya yine güzel sonuçlar görürüm

Canım inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
Ben direk hastaneye gittim bu sabah çünkü biliyorum sağlık ocağı tahlil istesede 2 gün sürecek bari böyle bir kaç saat sonrada olsa çıkıyor sonuç genelde
Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin

Doktor tanı koymadı sonuçları görmem lazım önce dedi bakalım hayırlısı

Akrepimm(65.8/ 65.7/ 0.1/% 0.15)
Evnscnc (54.3/ / /%)
nazarenko (77,9 /0 / 77,9 / %0 )

Insallah onemli bisey cikmaz cAnim
Kaptan sizinkide oyle tabiki sonuclari bizmlede paylasin

canım muhasebemi yapıyordun neydi görevin. takımdan bırakmayız idare ediyoz bebeğim
Sağol canım muhasebeciyim kuyumucuyuz ama gümüş olarak 3 şube var müşteri hesapları atölyeciler ithalat ihracat hepsi bende güya yükümü hafifletsin diye asistan verdiler o da okula gidiyor vede fazlasıyla düşüncesiz ve tembel olduğu için bütün yük bende ama patronum çok iyidir bize maddi manevi desteği çok ve biz burda aileyiz der herzaman o yüzden yuvarlanıp gidiyorum böyle

bende sırf bu yuzden inşaat şirketindeki muhasebe görevimden 14 yıl sonra istifa ettim işte geçen yaz sonu. artık çocuklarla işle zorlandımdı. ama senin için erken sık dişini hayat kolay olmuyor canım. işinde iyiymiş aile şirketlerini severim bende

Canım çok geçmiş olsun karın ağrısı fobim oldu resmen bizim kız karın ağrısı ve nefes almada zorlanınca götürdük ağır zatüre ve bronşit dedi hava makinası aldık eve sonrasında ne zaman tekrarlasa karın ağrısıyla geliyor alerjik astım olabilir dedi tahlil yapılacak Rabbim hepsine şifa versin kuzucuklar hasta olunca ebeveyn perişan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…