- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.981
Insallah yardimci kaptanimmm vallahi
Canım çok geçmiş olsun karın ağrısı fobim oldu resmen bizim kız karın ağrısı ve nefes almada zorlanınca götürdük ağır zatüre ve bronşit dedi hava makinası aldık eve sonrasında ne zaman tekrarlasa karın ağrısıyla geliyor alerjik astım olabilir dedi tahlil yapılacak Rabbim hepsine şifa versin kuzucuklar hasta olunca ebeveyn perişan oluyor
menu guzel tebrikler cnmMENÜÜÜÜ
SABAH
2 Yumurta
Peynir
Domates
ÖĞLEN
Yok
AKŞAM
5 adet köfte
Ayran
Spor: 50 dk plates
Su: 1 LT
menu guzel makarnayı fazla buldum 3 servis kaşığı çok olmuş tatlımBugunku menum
Sabah
Domates salatalik
1 dilim corekotlu peynir
2 dilim kepek ekmegi
Ara
Ayran
1 tane kayisi
Ogle
Coban salata
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak yogurt
Aksam
3 servis kasigi kiymali kabak yemegi
3 servis kasigi yumurtali makarna
1 bardak ayran
Spor
15 dk kardio
5 dk bacak calismasi
Su
2 litre
:))))) bitter detoksu yaptın zannımca :)))Menü
Sabah
1 Nescafé
4 kare bitter
Öğlen
2 bardak siyah cay
4 kare bitter
Ara
6-7 adet Cherry domates
2 kk beyaz peynir
Ara 1 Nescafé
Aksam
2 yk yoğurt
3-4 dilim kızarmiş patates
1 büyük tabak ton Balıklı salata
Spor yok
Su 2.5 litre
menu dengeli güzel kuzucumMenum:
Sabah
Tost ekmegine kasarli sucuklu tost 1 tane
Sekersiz cay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
Karpuz
Peynir
Ara
Beyaz cay
Su 3 litre olacak
Spor: leslie 2 mil + dusarda 25 dakikalik yuruyus
butun can çekilenler yenmiş herkes tarafından cuma menusu bu olsa gerek :))Dunku menum bu arada
SABAH
uc dort kucuk sosis cok canım cekmisti
menemen
OGLEN
dort izgara kofte bol salatA
AKSAM
bir bardaknsut
cig cerez badem kaju
Uc kare portakalli btter cikolata
Spor bir saat yuruyus
su iki lt
sendede cuma menusu mevcut :)))))Bugunku menUm
sabah kepekkli karisik tost
Oglen
evde yapilmis hazir adana bir butunun yarim servis k. Bulgur pilavi
bol salata
Aksam
Cubuk kraker
3 kayisi 2 erik
Spor iki saat yruyus su iki litre
ay neler alcaksınız bakalım. kızın heyecandan yatamamıştır vallahi. bende 1 hafta alışveriş yapmıştım annem sağolsun tüm istediklerimi almıştı mezuniyette.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum
Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım
Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdiİnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyorArtık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı
Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı
Sağ olasın canım şükür önemli birşey çıkmadı ( yediği birşey dokunmuş sanırım hatta o yüzden sadece 1 hafta günde bir kere probiyotik verelim dedi)
Maalesef bizde aynı sıkıntıyı yaşadık bir ara hatta ilkten hastaneye yatmıştıkda doktorumuz sağ olsun hemen uyardı yazık günah hastaneye yatak parası verip kendinizde rahatsız olacağınıza hava makinesini evinize alın sonuçta sık sık kullanmak zorunda kalabilirsiniz demişti
Şükür alerjik çıkmadı pek ama ne zaman ağır grip olursa hemen doktorumuz çok nefes zorluğu çekerse rahatlatmak için makineyi devreye sokuyor ( tabi her zaman değil )
gunaydın canım. çokkk geçmiş olsunKızlar hepinizden çok özür diliyorum 2 gündür hastanedeydim annem fenalaştı çok şükür şimdi eve geçtik
Ne bildirim yapabildim ne de diyet yapabildim
Sanırım çıkmışımdır artık gruptan ama ben hepinizi çok sevdimpek uyamadım kurallara birsürü engel çıktı k.bakmayın lütfen
Teşekkür ederim ben çıkmak istemiyorum kesinlikle kilom 62gunaydın canım. çokkk geçmiş olsun
eğer uyamıyacaksan kendi isteğinle çıkmanı anlarım. ama geçici bir durumsa ve devam etmek istiyorsana zaten listede değlsin haftaya listede olacaksın devam edeceksen. kararını kendin ver haber et oldumu canım.
tamam canım. bu işin takım işi olduğunu ve takıma karşı hepimizin bireysel sorumlulukları olduğunu biliyorsun. bi şekilde bana ulaşıp bildirimi cuma sabahı yapmanı istiyorum haftaya listedesin. sana özelden telefonumu verecem hiç olmadı mesaj atarsın canım okeyTeşekkür ederim ben çıkmak istemiyorum kesinlikle kilom 62
Teşekkür ederim :)tamam canım. bu işin takım işi olduğunu ve takıma karşı hepimizin bireysel sorumlulukları olduğunu biliyorsun. bi şekilde bana ulaşıp bildirimi cuma sabahı yapmanı istiyorum haftaya listedesin. sana özelden telefonumu verecem hiç olmadı mesaj atarsın canım okey
kızlar böylesi durumlar için telefonumu isteyen varsa özelden talep edin. olaki cuma gelemicek olursunuz mesaj atarsınız. takım için sorumluluklarımız çok önemli. bir kaçınızda var telefonum olmayanda istesin vereyim okişş
**HaziranListesi**
****14.TAKIM 416. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****
Akrepimm(65.7--------->
aycanhakan(66.8--------->
nhtylz. (87--------->
kitap_asigi ( 64.6--------->
Evnscnc (53.8------->53.5)
nazarenko (77,9 --------->
Fulias (55,9 --------->
vienna (62--------->61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?