Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum

Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım

Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdi İnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyor Artık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı

Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı

Sağ olasın canım şükür önemli birşey çıkmadı ( yediği birşey dokunmuş sanırım hatta o yüzden sadece 1 hafta günde bir kere probiyotik verelim dedi )
Maalesef bizde aynı sıkıntıyı yaşadık bir ara hatta ilkten hastaneye yatmıştıkda doktorumuz sağ olsun hemen uyardı yazık günah hastaneye yatak parası verip kendinizde rahatsız olacağınıza hava makinesini evinize alın sonuçta sık sık kullanmak zorunda kalabilirsiniz demişti
Şükür alerjik çıkmadı pek ama ne zaman ağır grip olursa hemen doktorumuz çok nefes zorluğu çekerse rahatlatmak için makineyi devreye sokuyor ( tabi her zaman değil )

gunaydın gunaydın gunaydınnnnnn
guzel hafta sonları meleklerim
dun bi gittim uğrayamadım. sporda yapamadım. eşimle komşuya indik çaya. sporda yattı

cuma yorgunluğu olsa gerek kimseler yok :)))
sakın kaçamaklara dalmayın yolumuz uzun

MENÜÜÜÜ
SABAH
2 Yumurta
Peynir
Domates

ÖĞLEN
Yok

AKŞAM
5 adet köfte
Ayran

Spor: 50 dk plates
Su: 1 LT
menu guzel tebrikler cnm

menu guzel makarnayı fazla buldum 3 servis kaşığı çok olmuş tatlım

:))))) bitter detoksu yaptın zannımca :)))

Menum:

Sabah
Tost ekmegine kasarli sucuklu tost 1 tane
Sekersiz cay

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Aksam
Karpuz
Peynir

Ara
Beyaz cay

Su 3 litre olacak

Spor: leslie 2 mil + dusarda 25 dakikalik yuruyus
menu dengeli güzel kuzucum

Dunku menum bu arada
SABAH
uc dort kucuk sosis cok canım cekmisti
menemen
OGLEN
dort izgara kofte bol salatA
AKSAM
bir bardaknsut
cig cerez badem kaju
Uc kare portakalli btter cikolata

Spor bir saat yuruyus
su iki lt
butun can çekilenler yenmiş herkes tarafından cuma menusu bu olsa gerek :))

Bugunku menUm
sabah kepekkli karisik tost

Oglen
evde yapilmis hazir adana bir butunun yarim servis k. Bulgur pilavi
bol salata

Aksam
Cubuk kraker
3 kayisi 2 erik

Spor iki saat yruyus su iki litre
sendede cuma menusu mevcut :)))))

ay neler alcaksınız bakalım. kızın heyecandan yatamamıştır vallahi. bende 1 hafta alışveriş yapmıştım annem sağolsun tüm istediklerimi almıştı mezuniyette.
banum bende uni de dövme istemiştim. bana çok karışmayan herşeye okey veren ailemden ilk sert tepkiyi ozaman almıştım. annem asla olmaz unut bunu demişti. bende ikilememiştim ısrarda etmemiştim. ama şimdi iyi ki yaptırmamışım diyorum gençlikte abuk subuk bişi yaptırsaydım şimdi beğenmezdim kesin. silsen silinmiyorda :))
şimdi de hevesim yok ne garip

***MAYIS AYI ANALİZ RAPORU***

412 ETAP BAŞLANGIÇ KİLOSU VE 415 ETAP VERDİĞİ KİLO ARALIĞI HESPLANDI

Akrepimm( 66,8 & 65,7) toplam 1,1 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI*** MEZUNİYET KİLOSU: 58,3
aycanhakan( 68,7 &66,8) toplam 1,9 kg %2 kuralına göre SINIFI GEÇTİ *** MEZUNİYET KİLOSU: 66,4nhtylz. ( 89 &87 ) toplam 2,0 kg %2 kuralına göre SINIFI GEÇTİ***MEZUNİYET KİLOSU: 65,9kitap_asigi ( 65 &64,6 ) toplam 0,4 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI *** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8
Diddah (73.8 &72,1 ) toplam 1,7 kg %2 kuralına göre SINIFI GEÇTİ ***MEZUNİYET KİLOS: 67

Evnscnc (54.3 &53,8 ) toplam 0,5 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI ***MEZUNİYET KİLO:51,3

nazarenko (78,9 &77,9 )toplam 1,0 3 HAFTALIK LİSTEDE*** MEZUNİYET KİLOS: 71,5 , 413. ETAP LİSTEDEYDİ

Fulias (57,2 & 55,9 ) toplam 1,3 kg 3 HAFTALIK LİSTEDE*** MEZUNİYET KİLOS: 51,8 , 413. ETAP LİSTEDEYDİ

YazaFitim86 (80,5 & 77,6) toplam 2,9kg FREE UYEMİZ hedef kilosu: 70 , BAŞ. TARİHİ 29/4/15

MasalKusu ( 95,7 & ) İZİNDE *** MEZUNİYET KİLOSU: 70

mayıs ayında en çok kiloyu yeliz ve aycan vermiş tebrikler kızlar azminiz daim olsun

Kızlar hepinizden çok özür diliyorum 2 gündür hastanedeydim annem fenalaştı çok şükür şimdi eve geçtik
Ne bildirim yapabildim ne de diyet yapabildim

Sanırım çıkmışımdır artık gruptan ama ben hepinizi çok sevdim pek uyamadım kurallara birsürü engel çıktı k.bakmayın lütfen

gunaydın canım. çokkk geçmiş olsun
eğer uyamıyacaksan kendi isteğinle çıkmanı anlarım. ama geçici bir durumsa ve devam etmek istiyorsana zaten listede değlsin haftaya listede olacaksın devam edeceksen. kararını kendin ver haber et oldumu canım.

**Haziran
Listesi**

****14.TAKIM 416. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

Akrepimm(65.7--------->
aycanhakan(66.8--------->
nhtylz. (87--------->
kitap_asigi ( 64.6--------->
Evnscnc (53.8--------->

nazarenko (77,9 --------->
Fulias (55,9 --------->
vienna (..--------->

Teşekkür ederim ben çıkmak istemiyorum kesinlikle kilom 62

**Haziran
Listesi**

Akrepimm(65.7--------->
nhtylz. (87--------->
Evnscnc (53.8--------->

Fulias (55,9 --------->
vienna (62--------->61

Teşekkür ederim ben çıkmak istemiyorum kesinlikle kilom 62
tamam canım. bu işin takım işi olduğunu ve takıma karşı hepimizin bireysel sorumlulukları olduğunu biliyorsun. bi şekilde bana ulaşıp bildirimi cuma sabahı yapmanı istiyorum haftaya listedesin. sana özelden telefonumu verecem hiç olmadı mesaj atarsın canım okey

kızlar böylesi durumlar için telefonumu isteyen varsa özelden talep edin. olaki cuma gelemicek olursunuz mesaj atarsınız. takım için sorumluluklarımız çok önemli. bir kaçınızda var telefonum olmayanda istesin vereyim okişş

Teşekkür ederim :)

kızlar herkes kaçak işallah kaçamak yoktur :)))
bende çıkıyorum alışveriş yapıp eve gidicem. akşamda komşularla sezonu açalım bi gece turuna çıkalım diyoruz eğlenecez yani. yarında piknik var hava yağmazsa deniz piknik keyfi yapalım dedik ofis arkadaşlarıyla ailecek. anlaşılan p.tesiye kadar ben gibi herkes yoğun kendinize cici bakın. cuma geçti kilolar verildi diye koyvermeyin öpüldünüz...

Kızlar meraba hiç giremedim içime sinmiyor ama ev kalabalık kardeşim nişanı var demiştim ya uzaktan akrabalar felan var telefonu elime hiç alamadım dünki menum ü yazıyım hemen
kahvaltı
haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara biber dolmasi bi tane
akşam patlıcan yemeği

2 saat yürüyüş dün çarşıda işimiz vardı
şu 2 litre

Sabah 2 krep ile kahvaltı
Ara erik kiraz
Öğle 1 tabak sadece haşlanmış (yağ yok) makarna yoğurt ile
Akşam sebze Çorbası
Spor: 1 saat yürüyüş bandındA Yürüdüm

Bugünü erken kapatıyorum
Su 2 Lt şimdilik

Regl olucam acayip şişkinliğim var pantolon giyemiyorum resmen bu dönemlerde Göbek fırlıyor diye

**Haziran
Listesi**

Akrepimm(65.7--------->
nhtylz. (87--------->
Evnscnc (53.8--------->

Fulias (55,9 --------->
vienna (62--------->61

[/QUOTE]

Menu
Sabah yesıl cay
Ara yesıl cay 2kiraz
Öğlen
6 köfte 1 bardak ayran 6-7 kızarmıs patates coban salatası
Ara 2 bardak siyah cay 4 hurma
Aksam 10-12 adet yaprak sarma 1 kase yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…