- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.021
Iki gündür çok yazamadım kendimi suçlu hissettim sanirimYanlislikla olmustur canim neden cikasin durduk yere
oh oh süperr azmin elinden bişey kurtulmaz verceksiniz kiloları ben hedef kilomun şu an 500 gr altında gidip geliyorum 47,5-48 işe başladım tatlım 2 hafta oluo bakalımHosgeldiiiiiiinnnnnnnn
Bizde durumlar ayni canim vermeye calisiyoruz kilolari sen nasilsin is durymlarini ne yaptin
ay merak ettim banum o gece hazırlandığında bi foto çekip yayınlarsın bize artıkınSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Günaydınlarrrrrrrrrrr
Herkese çok güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Çok yoğun iki günün ardından şükür yine buradayım
Fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım ama cidden felaket yoruldum şu iki günde
Cumartesi sabahı 9 bucuk gibi evden bir çıktık saat tam 6da ancak eve geldim
Önce Nişantaşının altını üstüne getirdik ama şansımıza girdiğimiz çoğu abiyeci toptan satış yapıyorduBazı dükkanlarda normal satışta vardı ama ya modellerini beğenmedi kızım yada ben fiyatını
İnanılmaz faiş fiyatları duyunca anammm dedim
En ucuz elbise 350 liradan başlıyordu ( halbuki eşimin kuzeni orada geçen sene 70 liraya inanılmaz güzel bir abiye almıştı) Hep butik tarzında olanlar kalmış hatta kuzenin elbisesinin aynısını bir yerde kızım beğendi ( tabi onunki portakal rengiydi bizim baktığımız kırmızı ) ama kadın 450 lira diyince dumur oldum tabi
3 saat orada dolaştıktan sonra Mertere geçtik arabayla ama orada hele hiç bulamadıkyurtdışına özellikle Rusya taraflarına yolladıkları malların ellerinde kalanlarını satıyorlarmış ve çoğu beden 34 yada 36dı
Başka bir semte daha baktıktan sonra 2 gün önce bu son seçenek dediğimiz elbiyeyi almaya gitmiştik ama aynı mağazada tezgahtarın ısrarı üzerine baştan dönüp bakmadığı elbiseyi deneyip hayran kaldı kızım
Tam istediği gibi kırmızıydı ve şükür elbise derdimiz kalmadı
Hatun birde kendine gizli platformlu bir ayakkabı ve ufak bir çantada aldı ve tabi cumartesiden beri havalarda uçuyor gönlünce oldu diye
Akşamda eve gelince hadi sahile inelim hem dinlenirsiniz dedi eşim ve apar topar piknik yapmaya karar verdik tabi eve gelmem saat gece 1i bulduacık hava çok iyi geldi ama tabi yorgunluk ertesi gün acısını çıkardı
Pazar hem geç uyandım hemde her yerim ağrıdığı için koltuktan kalkamadım bir türlü
Akşam üzere saat 16:00 gibi de kızkardeşim hadi parka gelin çocuklar oynasın diyince birde oraya gittik
Çocuklar doyasıya eğlenirken bizde oturup sohbet ettik sonrada eve gelip yemek faslı, mutfak temizliği, kızı yıka falan derken çok geç oldu ve uğrayamadım ama aklım hep buradaydı
Beslenme olarak çok kaçırmadım ama tabi dışarda olunca biraz saçma oldu ama eminim cumaya kadar bu durum değişecektekrar sarı kart almayı göze alamam
hafta sonu sessizliği kuzumAy resmen bugün burada yalnızları oynuyorum :))
Grubu bana mı bıraktınız kızlar
Herkese meraba ancak eve donebildim nişanı atlattik çok şükür çok güzel geçti küçük bi salon da yapıldı basit şık ve eğlenceliydi darısı düğüne ins iki gün içinde biraz kaçırdım bi de üstüne bugün adet oldum resmen patliycam gibi şişim yeniden eski düzenine dönerim ins
ay kuzucum nasıl unutmuşum ki seni allahallah ekle hemen kendini ve hedefini neden çıkaralım durduk yereKaptanim bu arada hedef listesinde beni unutmussunuz yanlislikla mi oldu yoksa bende mi gruptan ciktim
hoşgeldin mezun çıtır. maşallah sana harikasın vallahi. yeni işin hayırlı olsun memnunsundur işallahoh oh süperr azmin elinden bişey kurtulmaz verceksiniz kiloları ben hedef kilomun şu an 500 gr altında gidip geliyorum 47,5-48 işe başladım tatlım 2 hafta oluo bakalım
Dogum gunun kutlu olsun canim saglikli bir omur gecir insallah sevdiklerinleGünaydın tatlışlarrrrr
Cumartesi Menüm
Sabah
Yok
ÖĞLEN
Hamburger
AKŞAM
Kuzukulağı çorbası
2 adet kabak dolması
Pazar MEnüm
Sabah
Menemen
Peynirli biber
Öğlen
Yok
Akşam
Fırında köfte patlıcan
Ayran
Bir de dün doğum günümdü o sebepten kendi pastamdam küçücük incecik bir dilim yedim.
way wayy nice yaşlara kuzum sevdiklerinleGünaydın tatlışlarrrrr
Cumartesi Menüm
Sabah
Yok
ÖĞLEN
Hamburger
AKŞAM
Kuzukulağı çorbası
2 adet kabak dolması
Pazar MEnüm
Sabah
Menemen
Peynirli biber
Öğlen
Yok
Akşam
Fırında köfte patlıcan
Ayran
Bir de dün doğum günümdü o sebepten kendi pastamdam küçücük incecik bir dilim yedim.
oynakbasi34 benim Mesajımı Alıntı yapıp 6.takımda paylaşmışşsın oradan da bildirim geliyor
Insanlar geçmiş olsun falan diyorlar başta ne olduğunu anlamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?