Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldiiiiiiinnnnnnnn
Bizde durumlar ayni canim vermeye calisiyoruz kilolari sen nasilsin is durymlarini ne yaptin
oh oh süperr azmin elinden bişey kurtulmaz verceksiniz kiloları ben hedef kilomun şu an 500 gr altında gidip geliyorum 47,5-48 işe başladım tatlım 2 hafta oluo bakalım

Ctesi günkü menum
kahvaltı Menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
ara Türk Kahvesi
Aksam nohut yemeği 1 dilim kepek ekmek salata

Spor yapamadım
şu 1 litre

Pazar menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen Türk Kahvesi
Aksam pizza yedim ne yazikki bayadir yememek tim çok özlemişim

Spor yok regl den dolayi çok ağrım vardı
su 1 buçuk litre

Menü
Sabah 1 Nescafé
2 hurma

Ara 1 bardak yesıl cay

Öğlen
10-12 adet yaprak dolması
1 kase yoğurt
1 tabak çoban salatası

Ara 1 bardak cay
1 y.k dut pekmezi

Ara 1 sekerli turk kahvesi

Yine arada 2-3 ısırık balık ekmek

Aksam 1 bardak ayran
1 parca tavuk
1 porsıyon çoban salata
4 cizi
40 gram aycekırdegı

Su 2.5 litre
30 dak yürüyüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Günaydınlarrrrrrrrrrr
Herkese çok güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Çok yoğun iki günün ardından şükür yine buradayım
Fırsat bulupta bir türlü uğrayamadım ama cidden felaket yoruldum şu iki günde

Cumartesi sabahı 9 bucuk gibi evden bir çıktık saat tam 6da ancak eve geldim
Önce Nişantaşının altını üstüne getirdik ama şansımıza girdiğimiz çoğu abiyeci toptan satış yapıyordu Bazı dükkanlarda normal satışta vardı ama ya modellerini beğenmedi kızım yada ben fiyatını
İnanılmaz faiş fiyatları duyunca anammm dedim
En ucuz elbise 350 liradan başlıyordu ( halbuki eşimin kuzeni orada geçen sene 70 liraya inanılmaz güzel bir abiye almıştı ) Hep butik tarzında olanlar kalmış hatta kuzenin elbisesinin aynısını bir yerde kızım beğendi ( tabi onunki portakal rengiydi bizim baktığımız kırmızı ) ama kadın 450 lira diyince dumur oldum tabi

3 saat orada dolaştıktan sonra Mertere geçtik arabayla ama orada hele hiç bulamadık yurtdışına özellikle Rusya taraflarına yolladıkları malların ellerinde kalanlarını satıyorlarmış ve çoğu beden 34 yada 36dı
Başka bir semte daha baktıktan sonra 2 gün önce bu son seçenek dediğimiz elbiyeyi almaya gitmiştik ama aynı mağazada tezgahtarın ısrarı üzerine baştan dönüp bakmadığı elbiseyi deneyip hayran kaldı kızım
Tam istediği gibi kırmızıydı ve şükür elbise derdimiz kalmadı

Hatun birde kendine gizli platformlu bir ayakkabı ve ufak bir çantada aldı ve tabi cumartesiden beri havalarda uçuyor gönlünce oldu diye

Akşamda eve gelince hadi sahile inelim hem dinlenirsiniz dedi eşim ve apar topar piknik yapmaya karar verdik tabi eve gelmem saat gece 1i buldu acık hava çok iyi geldi ama tabi yorgunluk ertesi gün acısını çıkardı
Pazar hem geç uyandım hemde her yerim ağrıdığı için koltuktan kalkamadım bir türlü
Akşam üzere saat 16:00 gibi de kızkardeşim hadi parka gelin çocuklar oynasın diyince birde oraya gittik
Çocuklar doyasıya eğlenirken bizde oturup sohbet ettik sonrada eve gelip yemek faslı, mutfak temizliği, kızı yıka falan derken çok geç oldu ve uğrayamadım ama aklım hep buradaydı

Beslenme olarak çok kaçırmadım ama tabi dışarda olunca biraz saçma oldu ama eminim cumaya kadar bu durum değişecek tekrar sarı kart almayı göze alamam

**Haziran
Listesi**

****14.TAKIM 416. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

Akrepimm(65.7--------->
aycanhakan(66.8--------->
nhtylz. (87--------->86.5
kitap_asigi ( 64.6--------->63.6
Evnscnc (53.8--------->53.5

nazarenko (77,9 --------->
Fulias (55,9 ---------> 55,5
vienna (62--------->61

Günaydın tatlışlarrrrr

Cumartesi Menüm
Sabah

Yok

ÖĞLEN
Hamburger

AKŞAM
Kuzukulağı çorbası
2 adet kabak dolması

Pazar MEnüm
Sabah

Menemen
Peynirli biber

Öğlen
Yok

Akşam
Fırında köfte patlıcan
Ayran

Bir de dün doğum günümdü o sebepten kendi pastamdam küçücük incecik bir dilim yedim.

kızlar bende c.tesiden beri gelemedim. c.tesi gece dışarı çıkmıştık gece 4 de geldik sabahta 9 da kalkıp pikniğe gittik ve akşam 8 de döndük yerleş banyo yaptır derken gene uğrayamadım. ama güzel bi hafta sonu geçirdim tek sıkıntı yenen cıslar ooldu bugun telafi ye başladım. işallah yarına toparlarım. az geçmişe dalayım musterim gelecek gelmeden menulerinize bakayım bir

ay merak ettim banum o gece hazırlandığında bi foto çekip yayınlarsın bize artıkın
haftasonuda güzel geçmiş daha ne olsun gel keyfim gelll

Ay resmen bugün burada yalnızları oynuyorum :))
Grubu bana mı bıraktınız kızlar
hafta sonu sessizliği kuzum

Kaptanim bu arada hedef listesinde beni unutmussunuz yanlislikla mi oldu yoksa bende mi gruptan ciktim
ay kuzucum nasıl unutmuşum ki seni allahallah ekle hemen kendini ve hedefini neden çıkaralım durduk yere
böle yanlışlıklar olunca en sona yamayın hemen kendinizi alınganlık olmasın oldumu

oh oh süperr azmin elinden bişey kurtulmaz verceksiniz kiloları ben hedef kilomun şu an 500 gr altında gidip geliyorum 47,5-48 işe başladım tatlım 2 hafta oluo bakalım
hoşgeldin mezun çıtır. maşallah sana harikasın vallahi. yeni işin hayırlı olsun memnunsundur işallah

**Haziran
Listesi**

Akrepimm(65.7--------->
Diddah (72.1--------->

vienna (62--------->61

diddah ekledim meleğim

Günaydın herkese ben resmen 1 kilo fazladayim okadar uğraşıyorum şişlik ten regl den olabilirmi bu kadar ins toparlarim hedefim eskiye dönmek sanırım hiç eklemeyim en iyisi

**Haziran
Listesi**

Akrepimm(65.7--------->
Diddah (72.1---------72)

vienna (62--------->61

Dogum gunun kutlu olsun canim saglikli bir omur gecir insallah sevdiklerinle

way wayy nice yaşlara kuzum sevdiklerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…