- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.061
tabiki kuzum herşeyimizi paylaşıyoruz sevgi,dert,tasa,kaygı,sıkıntı,mutluluk herşey ama herşeyKızlar herkesin kandili mübarek olsun şahsen tanışmasak da burda baya muhabbet ediyoruz birbirimizi dua edelim herkesin tek derdi kilo vermek değildir elbet allah herkesin gizli açık bütün sıkıntıları gidersin ins...
spor guzel ama menun çok dengeli sağlıklı bulmadımMenü
Sabah 1 bardak yeşil cay
1kase yarım Yağlı süt+2 y.k Musli
Aksam yediye kadar da 1 paket cizi(4 tanesini dün yemitim,kalanlari bitirdim2 Nescafé,40 gram aycekirdeği
Aksam 1 bardak yeşil cay 2 büyük Parça izgara tavuk(oburum bençoban salatası
Ardından 2 hurma+cay
1 saat yuruyus 2 litre su
ruveydam noldu sana böle bakim. yaz geldi bu ruh hali normal. kendini kasma eğer ara vermeye ihtiyacın varsa bunuda konuşalım oldumuHerkesin kandili mubarek olsuun.
Ben acayip motivasyon eksikligi yasiyorum su siralar. 64lere mihlandim kaldim resmen. Okuyorum takip ediyorum ama ne yazasim geliyor ne bir sey. Ozur diliyorum cok aktif olmuyorum kac gundur malesef.. Birakasim var cok fena 64lerden inemeyecegim gibi geliyor
sende çok sağlıklı beslenmemişsin isteksizliğin yansımışBugunku menum:
Sabah
1 tost kasarli sucuklu (tost ekmegine)
Sekersiz cay
Aksam
Cilekli ve yarim muzlu yogurtyogurt
2 catal pastapasta
1 bardak sutsut
Su: 1.5 litre
Spor yok.
Spor yapasim da gelmiyor hic. Offff..
allah kabul etsin kuzum. yaparsın tabi ibadetin bedeninede yansısın kolay olur böyleceYarin oruc tutacagim insallah.
Iftari hafif atlatmayi dusunuyorum
Ramazan ayi icin de planim boyle. Sahuru saglam yapip (gece sahura kadar oturup sahurdan bir iki saat sonra uyuyorum) iftari hafif gecirmeyi umuyorum. Ama anneannemlerin yanina gittigimizde (orada kaliyoruz yazin baska sehirde oldugu icin) bunu uygulayabilir miyim muamma..
çiğ köfte :)))Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara kayisi erik yoğurt
akşam çiğ köfte ayran
1 saat yuruyus
1 buçuk litre su
yelizim, bebeğinden arta kalan zamanlarda katılım sağlarsan menunle birlikte okey, değilse adaptasyonunda bozulur motivende tatlım. gun içinde 5 mesaj atmaya çalışGunaydin
Bidigimin huysuzlugundan dolayi pek ugrayamiyorum yapisti yakams birakmiyor beni iyice uzerine dustu ablalari oyun oynamak isyiyo o beni gosteriyo senle oynayalim diye oynamasam agliyo tekne kazintisi iste kiyamiyorum da yani kaptan ugrayamazsam kusura bakma ama menu bildirimi yaparim her aksam
ooo fulyam supersin az kaldı hadi gözün aydınGünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Bugün tartıldım da çok sevindim
Benim hedefim temmuzda 52 olmaktı. Biraz zor ama çok yaklaştım.
Şubat : 63
Haziran: 55.5
oynakbasi34 benim Mesajımı Alıntı yapıp 6.takımda paylaşmışşsın oradan da bildirim geliyor
Insanlar geçmiş olsun falan diyorlar başta ne olduğunu anlamamıştım
banum sen halakızını arada gör sana yarar eminim. şu bizim kızların motivesi düşmüş hemencik bi de hele kaç zamandır uğraşıyorsun neler yaşadın de hele kolaymı zayıflamak. her santimine emek veriyoz bu bedenin karşılığını almadan koyverilmez deSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Dün yine maşallah yoğunluk vardı malum hem mezuniyet hazırlıkları hemde kandil
Tabi aceleden sizlere Hayırlı Kandiller demeyi bile unuttum kusura bakman
Rabbim inşallah tüm dualarınızı kabul eder...Aminnnnn
Kızıma aldığımız Abiye boydan uzun geldiği için öğlende bizim Dükkanda kiracı olan Gelinlikciye gittikAllah razı olsun seve seve yaparım gel dedi Abla
Üzerinde provasını yaptıktan sonra siz hiç beklemeyin ben akşam getiririm dedi ( şansa o da kaç sene sonra bizim semte taşındıği için sıkıntı olmadı )
Ordaki işimiz bitincede kendimi Pierre Lotiye attım eşimle ( orada bir dükkanda yaptığım boncukları satıyorum ya )
Hem yeni yaptığım boncukları götürdüm hemde satılanların parasını aldım
Tabi kandil olduğu için Mezarlık ziyaretide yapıp eşimin Annesinide ziyaret edip Amcasına geçtik
Bu arada aylardır beni görmeyen eşimin Hala kızı beni görünce gözlerine inanamadı
Ay inanmıyorum yaaa Yengeciğim sen ne kadar zayıflamışsın diye bir sarıldı ondan sonrada iltifat üzerine iltifatlar yağdırdı
Okadar hoşuma gittiki söyledikleriKız valla şimaracağım bak dedimde gülüyor Yengeciğim şımar şımar hakkın valla helal olsun sana dedi
ARtık bir sonraki görüştüğümüzde ( ki sanırım 3 ayı bulur ) inşallah dahada zayıf görür benide iyice çoşkuyu verir banada
Anammm karışıklık olmuş
Okadar dikkat etsemde arada hatlar karışıyor
Merhaba beni davet ettiğiniz için çok tessekkurler
inşallah bende sizinle birlikte zayiflayabilirim tombis tombis dolaniyorum ortalıkta
selam yelizcim hoşgeldin.ben takım kaptanı nesli takımda bir yelizimiz daha var ona 1 numara sana 2 numara diyeceğim artıkKısaca kendimi tanitayim 2 çocuğum var çalışıyorum 2 yıl önce güzel kilo vermiştim ama şehir değişikliği falan 2 senede hoop diye geri aldım
bu cümleyi çok anlamadım yelizcimBuraya başlayacağım artık mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?