Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarin oruc tutacagim insallah.

Iftari hafif atlatmayi dusunuyorum

Ramazan ayi icin de planim boyle. Sahuru saglam yapip (gece sahura kadar oturup sahurdan bir iki saat sonra uyuyorum) iftari hafif gecirmeyi umuyorum. Ama anneannemlerin yanina gittigimizde (orada kaliyoruz yazin baska sehirde oldugu icin) bunu uygulayabilir miyim muamma..

Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara kayisi erik yoğurt
akşam çiğ köfte ayran

1 saat yuruyus
1 buçuk litre su

Gunaydin
Bidigimin huysuzlugundan dolayi pek ugrayamiyorum yapisti yakams birakmiyor beni iyice uzerine dustu ablalari oyun oynamak isyiyo o beni gosteriyo senle oynayalim diye oynamasam agliyo tekne kazintisi iste kiyamiyorum da yani kaptan ugrayamazsam kusura bakma ama menu bildirimi yaparim her aksam

tabiki kuzum herşeyimizi paylaşıyoruz sevgi,dert,tasa,kaygı,sıkıntı,mutluluk herşey ama herşey

spor guzel ama menun çok dengeli sağlıklı bulmadım

ruveydam noldu sana böle bakim. yaz geldi bu ruh hali normal. kendini kasma eğer ara vermeye ihtiyacın varsa bunuda konuşalım oldumu

Bugunku menum:

Sabah
1 tost kasarli sucuklu (tost ekmegine)
Sekersiz cay

Aksam
Cilekli ve yarim muzlu yogurtyogurt
2 catal pastapasta
1 bardak sutsut

Su: 1.5 litre

Spor yok.

Spor yapasim da gelmiyor hic. Offff..
sende çok sağlıklı beslenmemişsin isteksizliğin yansımış

allah kabul etsin kuzum. yaparsın tabi ibadetin bedeninede yansısın kolay olur böylece

Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
Ara kayisi erik yoğurt
akşam çiğ köfte ayran

1 saat yuruyus
1 buçuk litre su
çiğ köfte :)))

yelizim, bebeğinden arta kalan zamanlarda katılım sağlarsan menunle birlikte okey, değilse adaptasyonunda bozulur motivende tatlım. gun içinde 5 mesaj atmaya çalış

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün yine maşallah yoğunluk vardı malum hem mezuniyet hazırlıkları hemde kandil
Tabi aceleden sizlere Hayırlı Kandiller demeyi bile unuttum kusura bakman
Rabbim inşallah tüm dualarınızı kabul eder...Aminnnnn

Kızıma aldığımız Abiye boydan uzun geldiği için öğlende bizim Dükkanda kiracı olan Gelinlikciye gittik Allah razı olsun seve seve yaparım gel dedi Abla
Üzerinde provasını yaptıktan sonra siz hiç beklemeyin ben akşam getiririm dedi ( şansa o da kaç sene sonra bizim semte taşındıği için sıkıntı olmadı )
Ordaki işimiz bitincede kendimi Pierre Lotiye attım eşimle ( orada bir dükkanda yaptığım boncukları satıyorum ya )
Hem yeni yaptığım boncukları götürdüm hemde satılanların parasını aldım

Tabi kandil olduğu için Mezarlık ziyaretide yapıp eşimin Annesinide ziyaret edip Amcasına geçtik
Bu arada aylardır beni görmeyen eşimin Hala kızı beni görünce gözlerine inanamadı
Ay inanmıyorum yaaa Yengeciğim sen ne kadar zayıflamışsın diye bir sarıldı ondan sonrada iltifat üzerine iltifatlar yağdırdı
Okadar hoşuma gittiki söyledikleri Kız valla şimaracağım bak dedimde gülüyor Yengeciğim şımar şımar hakkın valla helal olsun sana dedi
ARtık bir sonraki görüştüğümüzde ( ki sanırım 3 ayı bulur ) inşallah dahada zayıf görür benide iyice çoşkuyu verir banada

oynakbasi34 benim Mesajımı Alıntı yapıp 6.takımda paylaşmışşsın oradan da bildirim geliyor
Insanlar geçmiş olsun falan diyorlar başta ne olduğunu anlamamıştım

Anammm karışıklık olmuş
Okadar dikkat etsemde arada hatlar karışıyor

noldunuz kızlar hepiniz birden moralsiz motivesiz. yaza fırlayacak göbekleri düşünün, ne bileyim kendinize yeni bir kıyafet alın içine gircem diyin, kilo verdiğiniz her hafta ufak hediyelerle kendinizi şımartın. her baktığınızda kilo azminizi artıracak hediyeler olsun bunlar.
ayrıca daha yolumuz var verilecek kilolarımız var pes etmek yok devam devam devam elbirliğiyle başaracağız

banum sen halakızını arada gör sana yarar eminim. şu bizim kızların motivesi düşmüş hemencik bi de hele kaç zamandır uğraşıyorsun neler yaşadın de hele kolaymı zayıflamak. her santimine emek veriyoz bu bedenin karşılığını almadan koyverilmez de

Merhaba beni davet ettiğiniz için çok tessekkurler

inşallah bende sizinle birlikte zayiflayabilirim tombis tombis dolaniyorum ortalıkta

Kısaca kendimi tanitayim 2 çocuğum var çalışıyorum 2 yıl önce güzel kilo vermiştim ama şehir değişikliği falan 2 senede hoop diye geri aldım
selam yelizcim hoşgeldin.ben takım kaptanı nesli takımda bir yelizimiz daha var ona 1 numara sana 2 numara diyeceğim artık bende profiline baktım 2013 de 3. takımdaymışsın. önce sormak isterim diskalifye olmadın diyimi mezun olup ayrıldın. yanı cuma yarışmalarının kuralları var onları taşıyorsan elbette aramızda yerin hazır. öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları oku ve buraya kabul ettiğin mesajını bırak tatlım. bugunden itibaren takımdasın kurallara uydugun süre içinde 3 hafta sonra listedesin tatlım.azmin daim olsun

boy: , yaş: , başlangıç kilo: , hedef:
bu listemizi de eksiksiz doldur bilgilerini hemen kaydedip işleme alıyorum yelizim

bende kısaca kendimi tanıtaım. 2 çocuklu evli çalışan bir anneyim. alanya da yaşıyorum. 15 e yakın kilo verdim kalan 5-8kg dan kurtulmaya gayret ediyorum. hep birlikte fit çıtırlar olacağız azmin elinden bişi kurtulmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…