Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaşım 38 gormemisim mesajını..çok teşekkürler dedim ya bugün çok heyecanliyiz
yeliz 2 im bende 38 yaşındayım.heyecan iyidir iyi

aman kuzum kötü olmasın moralin. kucuk cocuk olduğu için idare ederiz ama ihmal etme gözüm arıyor sonra
aynen bende kendimi 25 yaşında hissediyorum bu çocuklar ne zamn buyudu diyorum
benimde kız 13 oğlan 7 yaşında :)

Bugunku menum

Sabah
2 tane kucuk krep

Ogle
Bir tabak zeytinyagli fasulye
2 dilim ekmek
Bir bardak ayran

Aksam
Yogurt detoks corbasi
Semizotu salatasi

Spor
30 dk yuruyus

Su
10 bardak
maşallah yeliz1 im sporu ihmal etmemene seviniyorum. videoları yapmaya devammı aramı verdin. ben en fazla haftada 2 gun ara veriyom diğer gunler kardiyo arkası mutlak yapıyom. çok işe yarıyor hissediyorum, hem kardiyo tek başına yetmiyormuş egzersiz şartmış yuvarlıyom gidiyor

akrebim nerelerdesin kuzum cumadan beri yoksun herşey yolundamı. özledik

Yok kaptan su siralar yuruyusten baska birsey yapamiyorum

Bilmiyorum ki kaptanim 64e cakildim kaldim ondan canim sıkılıyor. Gece sahur yaptim sabah tartildigimda yine 64.6 ciktim iftar oncesi tartildigimda 64.4 ciktim. 64 kiloda cok uzun kalmistim lise donemi falan. Ondan gidemiyorum sanirim asagilara. Napsam nasil sasirtsam kendimi bilemedimbilemedim.
Spor konusunda da salmak uzereyim. Disarda yuruyus yapmaya baslasam iyi olcak sanirim

Merhaba beni davet ettiğiniz için çok tessekkurler
Hosgeldiniz

Aynen canım pes etmek yok
2 seneden az fazladır savaşım sürüyor bir ara ne güzel 96yı bile görmüştüm ama işte hayat ve yaşadıklarımız baze bizi geriye atıyor ama yinede iş inada bindi ve ben bu kilolardan birşekilde kurtulacağım
Biliyorsun dönem dönem pes etme sınırına geldim ama şükür hep sizlerin sayesinde kendimi tekrar daha enerjik bir şekilde başlangıç yaptım sanki dibe vurmamış gibi
Şimdi çevremdekilerde verdiğim kiloları fark edip çoşkuyu verdikçe kesinlikle bir 2 senemi dahada alsa pes etmeyeceğim diyorum ki okadar süreceğini sanmıyorum

RAbbim kimseye taşıyamıyacağı yük vermezmiş derler ya ( bana göre bu kilo sorununuda kapsıyor )
Bundada var bir hayır ve Allahın izniyle ben bu kiloları verebilirim diyorum her gün defalarca kendime
La havle vella kuvvete illa billahil Aleyül azim diyorum devamlı kendi kendime
Kaderimde tabiki ne varsa onu yaşarım ama emek vermem şart hedefime ulaşabilmek için
RAbbim başka dert vermesin kilo sonuçta gelip geçici

Merhaba beni davet ettiğiniz için çok tessekkurler

Kısaca kendimi tanitayim 2 çocuğum var çalışıyorum 2 yıl önce güzel kilo vermiştim ama şehir değişikliği falan 2 senede hoop diye geri aldım

Hadi bakalim başlangıç kilom 70
Hedef kilo 59 çok çalışmam lazım cok

TAkıma hoşgeldin
Bende kendimi tanıtayım
Aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buraya ajan olarak geldim dermişim
Şaka bir yana ama buradaki kızlarında sohbeti çok güzel olduğu için ve motivasyon dahada yükseldiği için genelde burayada yazıyorum fırsatım oldukça
Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim, evhanımıyım ve istanbulda yaşıyorum
Maalesef uzun senelerdir kilo sorunu yaşıyorum hatta bir ara 120 kgdan 96 kya kadar düştüm ama sonra kullanmak zorunda olduğum ilaçlar yüzüden fazlasıyla geri aldım
Son rekorum 124.5 kgdu ve şükür geçen hafta 104.4 kgyu gördüm ( aslında önceki hafta gördüm ama en azından bu hafta kilo almadım ) İkili rakamlara çok az kaldı ve inanıyorum 99dan sonrası biraz daha kolay olacaktır benim açımdan ( beyin baya bir rahatlar diye düşünüyorum )
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum heee o rakamı hedeflemiyorum ( zaten eşimde okadar zayıf istemiyor o zamanlar bana sıska diyip duruyordu adamcağız benle pazarlık yapıyor aşkım 75 altına düşme yeter sana diye ) İlk etapta bir 99u göreyim sonra 79u görsem yine razıyım Allahtan hantallığım yoktu en kilolu dönemimde bile hatta kilomu da göstermiyormuşum tabi bu kadar hareketli olupta kilolu olunca millet şaşıyor ama maalesef bana muhalefet bir bünyem var inatlaşıyoruz şimdilik ama eminim sonunda patron kim anlayacak cins bünyemde

Hosbulduk ben yarından itibaren menü paylasimina başlarım bugün markete gidip diyete uygun şeyler almam lazım
evdeki nutellayi saklamak lazim

İlk bir kaç hafta zor olacaktır heleki eve nutella tarzı şeyler giriyorsa ama inan alışınca evde olsada umursamıyor insan
Geçenlerde eşim bir kavanoz Nutella aldı ( ki eskiden çok severdim hatta bekarken kaşıkla yerdim )
İnan kavanozu 1 haftada bitirdiler ama ben 1 çay kaşığıylada olsa ağzıma sürmedim hatta bu gecede eşim kavala kurabiyesinden almış ( ki inanılmaz severim normalde onu ve rahat 4 - 5 tane yemeden bırakmazdım ) şu an karşımda masada duruyorlar ama aklımın ucundan bile geçmedi bir tane yemek ( heee eşime sadece ufak çaplı laf soktum Suikastci benim beslenmeye sabote etmeye çalışıyorsun ama yemezler ben fıstık gibi olacağım diye )

Sali gunku menum

Sahur
Yumurta
Zeytin
Salatalik
Peynir
Ayran

Iftar
1 kase Mercimek corbasi
2 servis kasigi taze fasulye
Ayran
3 dilim karpuz

SuSu 1.5 litre
Spor leslie 2 mil

Herkese meraba bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen kayisi Nescafe
akşam salata 3 kaşık makarna

Su 1 litre
spor yarım saat yuruyus

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Bugün kızım için büyük gün
Çok merak ediyorum kuaförde işi bitince nasıl görünecek Tabi bol bol resmini çekerim o ayrı

Küçük kuzu uyansında onuda geç olmadan yıkayayıp bir duşda ben alayım
Tabi önce birazdan keyif kahvemide içeyimde tam olsun

Günaydın hanımlar
Dünkü menüm
Sabah Shake
Öğle yok
Ara limonlu soda
Akşam tarhana Çorbası bezelye yemeği karpuz
Hepsinden azar azar
Gece Yeşilçay soda
Spor: bütün gün dışarıda koşturdum

Gunaydin
Bugun yine hastane isleri var bizim bidiga idrar torbasini taktik bekliyoruz evdeyiz simdi yapinca esim hemen goturecek tahlile ogleden sonrada ultrason var tekrardan yine bizimkisi hafif isler Allah kotu hastaliklarla ugrasanlara hergun hastaneda uradan oraya kosanlara yardim etsin coccuklarimizdan kotulukler uzak olsun Allahim onlari korusun AMIN

havalar guzel kuzum başla tabi açık hava bol guneş bol d vitamini enerji

Herkese merhaba net paketim bitmisti gelemedim bende . Bende de geldi bahar aylari gevser gönül yaylari durumu var
valla en buyuk korkumdu yaz gelince herkes asar dedimdi başladınız bile :))

Menum
sabah
bir simit ici alınmış

Oglen
Tavuk sote
bol yogurt

Aksam
Bir orta levrek

Spor bir saat yürüyüş
menu spor maşallah cnm

Sali gunku menum

Sahur
Yumurta
Zeytin
Salatalik
Peynir
Ayran

Iftar
1 kase Mercimek corbasi
2 servis kasigi taze fasulye
Ayran
3 dilim karpuz

SuSu 1.5 litre
Spor leslie 2 mil
harikasın yavru kuş

Herkese meraba bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen kayisi Nescafe
akşam salata 3 kaşık makarna

Su 1 litre
spor yarım saat yuruyus
menu dengeli olmuş sporda yapılmış bravoo

Günaydın hanımlar
Dünkü menüm
Sabah Shake
Öğle yok
Ara limonlu soda
Akşam tarhana Çorbası bezelye yemeği karpuz
Hepsinden azar azar
Gece Yeşilçay soda
Spor: bütün gün dışarıda koşturdum
fena görünmüyor. öğlen salata yeeseydin bari fırsatınmı olmadı tatlım

amin canım ne guzel dua olmuş. umarım herşey yolunda gider sağlıklı sonuçlar alırsınınız yelizim. senin 1 buyuk ikisi kucuk sanırım çocukların zor oluyordur. okula gidiyormu diğer kucuk yoksa o da evdemi

ayyy hazırlansında faceden takip ederim resimleri merak ediyorum güzel kızını

Kaptan buyuk kizim 5. Sinifta ortancam 3. Sinifta ikisi de okulda simdi ama Allahtan annem yakin biz biyere gidince o hemen cocuklarin yanina geliyor sagolsun

Günaydın minnaklaaaaaaaaaaarr.

Dünkü Menüm

Sabah

Karışık meyveli cornflex

Öğlen
Hellim peynirli salata

Ara
Nescafe

Akşam
Yok

Spor: Yok
Su: 1 LT
fulyam az yemişsin acıkmadınmı kuzum. dun bende spor yapmadım bu arada evi süpürdüm sildim toz aldım.c.tesi kızım ustunkör supurmuştu, pazar gunu gezince elim değmedi, dünde tahammul edemedim elden geçtim birdaha sporda kaldı haliyle

Kaptan buyuk kizim 5. Sinifta ortancam 3. Sinifta ikisi de okulda simdi ama Allahtan annem yakin biz biyere gidince o hemen cocuklarin yanina geliyor sagolsun
yeliz benimde anam yakın olmasa vay halime valla buyuk kurtarıcı. çocuklar okuldan ona gidiyor akşam ben ordan alıp eve geçiyom. dışarı çıkıncada bakıyor sağolsun allah onların yoklugunu acısını göstermesin zor yoksa. benim kız 6. da oğlan 1. sınıfta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…