- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.101
yeliz 2 im bende 38 yaşındayım.heyecan iyidir iyiYaşım 38 gormemisim mesajını..çok teşekkürler dedim ya bugün çok heyecanliyiz
aman kuzum kötü olmasın moralin. kucuk cocuk olduğu için idare ederiz ama ihmal etme gözüm arıyor sonraYeliz hosgeldin ben 1 numarali yelizbenimde 3 cocugum var canim biri 11 biri 9 yasinda kucugumde 13 aylik daha 31 yasindayim bende
Kaptan benim moral bozul degil cok sukur sadece yorgunum biraz bazen aklimdan geciyor cissslarama kendimi suclu hissedip vazgeciyorum yok ben artik bu kiloda olmak istemiyorum 31 yasindayim 3 cocukluyum ama kendimi hala cocuk gibi hissediyorum bazen bakiyorum bu cocuklar benim mi gercekten diye inanamiyorum yani icimdeki cocuga ve kucuk asi kiza uygun bi goruntu istiyorum kendime
maşallah yeliz1 im sporu ihmal etmemene seviniyorum. videoları yapmaya devammı aramı verdin. ben en fazla haftada 2 gun ara veriyom diğer gunler kardiyo arkası mutlak yapıyom. çok işe yarıyor hissediyorum, hem kardiyo tek başına yetmiyormuş egzersiz şartmış yuvarlıyom gidiyorBugunku menum
Sabah
2 tane kucuk krep
Ogle
Bir tabak zeytinyagli fasulye
2 dilim ekmek
Bir bardak ayran
Aksam
Yogurt detoks corbasi
Semizotu salatasi
Spor
30 dk yuruyus
Su
10 bardak
akrebim nerelerdesin kuzum cumadan beri yoksun herşey yolundamı. özledikCanım çok geçmiş olsun karın ağrısı fobim oldu resmen bizim kız karın ağrısı ve nefes almada zorlanınca götürdük ağır zatüre ve bronşit dedi hava makinası aldık eve sonrasında ne zaman tekrarlasa karın ağrısıyla geliyor alerjik astım olabilir dedi tahlil yapılacak Rabbim hepsine şifa versin kuzucuklar hasta olunca ebeveyn perişan oluyor
Yok kaptan su siralar yuruyusten baska birsey yapamiyorumyeliz 2 im bende 38 yaşındayım.heyecan iyidir iyi
aman kuzum kötü olmasın moralin. kucuk cocuk olduğu için idare ederiz ama ihmal etme gözüm arıyor sonra
aynen bende kendimi 25 yaşında hissediyorum bu çocuklar ne zamn buyudu diyorum
benimde kız 13 oğlan 7 yaşında :)
maşallah yeliz1 im sporu ihmal etmemene seviniyorum. videoları yapmaya devammı aramı verdin. ben en fazla haftada 2 gun ara veriyom diğer gunler kardiyo arkası mutlak yapıyom. çok işe yarıyor hissediyorum, hem kardiyo tek başına yetmiyormuş egzersiz şartmış yuvarlıyom gidiyor
tabiki kuzum herşeyimizi paylaşıyoruz sevgi,dert,tasa,kaygı,sıkıntı,mutluluk herşey ama herşey
spor guzel ama menun çok dengeli sağlıklı bulmadım
ruveydam noldu sana böle bakim. yaz geldi bu ruh hali normal. kendini kasma eğer ara vermeye ihtiyacın varsa bunuda konuşalım oldumu
sende çok sağlıklı beslenmemişsin isteksizliğin yansımış
allah kabul etsin kuzum. yaparsın tabi ibadetin bedeninede yansısın kolay olur böylece
çiğ köfte :)))
HosgeldinizMerhaba beni davet ettiğiniz için çok tessekkurler
banum sen halakızını arada gör sana yarar eminim. şu bizim kızların motivesi düşmüş hemencik bi de hele kaç zamandır uğraşıyorsun neler yaşadın de hele kolaymı zayıflamak. her santimine emek veriyoz bu bedenin karşılığını almadan koyverilmez de
Merhaba beni davet ettiğiniz için çok tessekkurler
Kısaca kendimi tanitayim 2 çocuğum var çalışıyorum 2 yıl önce güzel kilo vermiştim ama şehir değişikliği falan 2 senede hoop diye geri aldım
Hadi bakalim başlangıç kilom 70
Hedef kilo 59 çok çalışmam lazım cok
Hosbulduk ben yarından itibaren menü paylasimina başlarım bugün markete gidip diyete uygun şeyler almam lazım
evdeki nutellayi saklamak lazim
havalar guzel kuzum başla tabi açık hava bol guneş bol d vitamini enerjiBilmiyorum ki kaptanim 64e cakildim kaldim ondan canim sıkılıyor. Gece sahur yaptim sabah tartildigimda yine 64.6 ciktim iftar oncesi tartildigimda 64.4 ciktim. 64 kiloda cok uzun kalmistim lise donemi falan. Ondan gidemiyorum sanirim asagilara. Napsam nasil sasirtsam kendimi bilemedimbilemedim.
Spor konusunda da salmak uzereyim. Disarda yuruyus yapmaya baslasam iyi olcak sanirim
Hosgeldiniz
valla en buyuk korkumdu yaz gelince herkes asar dedimdi başladınız bile :))Herkese merhaba net paketim bitmisti gelemedim bende . Bende de geldi bahar aylari gevser gönül yaylari durumu var
menu spor maşallah cnmMenum
sabah
bir simit ici alınmış
Oglen
Tavuk sote
bol yogurt
Aksam
Bir orta levrek
Spor bir saat yürüyüş
harikasın yavru kuşSali gunku menum
Sahur
Yumurta
Zeytin
Salatalik
Peynir
Ayran
Iftar
1 kase Mercimek corbasi
2 servis kasigi taze fasulye
Ayran
3 dilim karpuz
SuSu 1.5 litre
Spor leslie 2 mil
menu dengeli olmuş sporda yapılmış bravooHerkese meraba bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen kayisi Nescafe
akşam salata 3 kaşık makarna
Su 1 litre
spor yarım saat yuruyus
fena görünmüyor. öğlen salata yeeseydin bari fırsatınmı olmadı tatlımGünaydın hanımlar
Dünkü menüm
Sabah Shake
Öğle yok
Ara limonlu soda
Akşam tarhana Çorbası bezelye yemeği karpuz
Hepsinden azar azar
Gece Yeşilçay soda
Spor: bütün gün dışarıda koşturdum
amin canım ne guzel dua olmuş. umarım herşey yolunda gider sağlıklı sonuçlar alırsınınız yelizim. senin 1 buyuk ikisi kucuk sanırım çocukların zor oluyordur. okula gidiyormu diğer kucuk yoksa o da evdemiGunaydin
Bugun yine hastane isleri var bizim bidiga idrar torbasini taktik bekliyoruz evdeyiz simdi yapinca esim hemen goturecek tahlile ogleden sonrada ultrason var tekrardan yine bizimkisi hafif isler Allah kotu hastaliklarla ugrasanlara hergun hastaneda uradan oraya kosanlara yardim etsin coccuklarimizdan kotulukler uzak olsun Allahim onlari korusun AMIN
ayyy hazırlansında faceden takip ederim resimleri merak ediyorum güzel kızınıSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Bugün kızım için büyük gün
Çok merak ediyorum kuaförde işi bitince nasıl görünecekTabi bol bol resmini çekerim o ayrı
Küçük kuzu uyansında onuda geç olmadan yıkayayıp bir duşda ben alayım
Tabi önce birazdan keyif kahvemide içeyimde tam olsun
Kaptan buyuk kizim 5. Sinifta ortancam 3. Sinifta ikisi de okulda simdi ama Allahtan annem yakin biz biyere gidince o hemen cocuklarin yanina geliyor sagolsunfena görünmüyor. öğlen salata yeeseydin bari fırsatınmı olmadı tatlım
amin canım ne guzel dua olmuş. umarım herşey yolunda gider sağlıklı sonuçlar alırsınınız yelizim. senin 1 buyuk ikisi kucuk sanırım çocukların zor oluyordur. okula gidiyormu diğer kucuk yoksa o da evdemi
fulyam az yemişsin acıkmadınmı kuzum. dun bende spor yapmadım bu arada evi süpürdüm sildim toz aldım.c.tesi kızım ustunkör supurmuştu, pazar gunu gezince elim değmedi, dünde tahammul edemedim elden geçtim birdaha sporda kaldı haliyleGünaydın minnaklaaaaaaaaaaarr.
Dünkü Menüm
Sabah
Karışık meyveli cornflex
Öğlen
Hellim peynirli salata
Ara
Nescafe
Akşam
Yok
Spor: Yok
Su: 1 LT
yeliz benimde anam yakın olmasa vay halime valla buyuk kurtarıcı. çocuklar okuldan ona gidiyor akşam ben ordan alıp eve geçiyom. dışarı çıkıncada bakıyor sağolsun allah onların yoklugunu acısını göstermesin zor yoksa. benim kız 6. da oğlan 1. sınıfta :)Kaptan buyuk kizim 5. Sinifta ortancam 3. Sinifta ikisi de okulda simdi ama Allahtan annem yakin biz biyere gidince o hemen cocuklarin yanina geliyor sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?