- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.141
Valla size çok imreniuorum benim annem uzakta her konuda zorlanıyorum misafir de bebek de hastalık da eşimin annesi burda ama hiç faydası yok bana aşırı kilolu hareket edemiyor 15 haziranda seminer var diye aradılar okuldan bebeği ona bırakalım dedik nasıl bakacak hiç bilmiyorum benim oğlan yerinde durmuyor yeni yürüyor düşüyor kalkıyor onun arkasında gezmek bile bi de ne kadar olsa kendi annen gibi siginamiyorumyeliz benimde anam yakın olmasa vay halime valla buyuk kurtarıcı. çocuklar okuldan ona gidiyor akşam ben ordan alıp eve geçiyom. dışarı çıkıncada bakıyor sağolsun allah onların yoklugunu acısını göstermesin zor yoksa. benim kız 6. da oğlan 1. sınıfta :)
haklısın kuzum. çocuklu bir kadın çalışıyorsa yakınında guvenilir birisi olmadan zor işler. ben kızımı yanlız buyuttum. annem yanıma taşındığında 5 yaşına gelmişti. ona çok faydası olamadı ama alimi o buyuttu diyebilirim emekleri ödenmez çok yaşasın işallahValla size çok imreniuorum benim annem uzakta her konuda zorlanıyorum misafir de bebek de hastalık da eşimin annesi burda ama hiç faydası yok bana aşırı kilolu hareket edemiyor 15 haziranda seminer var diye aradılar okuldan bebeği ona bırakalım dedik nasıl bakacak hiç bilmiyorum benim oğlan yerinde durmuyor yeni yürüyor düşüyor kalkıyor onun arkasında gezmek bile bi de ne kadar olsa kendi annen gibi siginamiyorum
Ben hiç böyle şeylere dikkat etmiyorum ya hatta burçlara felan bile çok bakmıyorum sadece ozelliklerini bilirim okadarben ay takvimini beklemicem bu ay çunki akşam sabah regl olmadan temizlenmem lazım bu ay böyle denk geldi napalım bidakine yakalarım ruveydam. akşama mecbur yaptırcam
Burclara ben de cok inanmam. Bu ayin hareketlerine gore bir takvim canim. Cok ise yariyor tavsiye ederim denemekten zarar cikmaz memnun kalmazsan yapmazsinBen hiç böyle şeylere dikkat etmiyorum ya hatta burçlara felan bile çok bakmıyorum sadece ozelliklerini bilirim okadar
HAZİRAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ
BİRİNCİ TARİHLER;
Azalan ay Oğlak burcuna geçiyor.
Başlangıç: 4 Haziran 2015 Perşembe 04:51
Bitiş: 6 Haziran 2015 Cumartesi 02:02
İKİNCİ TARİHLER;
Boğa burcuna geçiyor Azalan ay.
Başlangıç: 12 Haziran 2015 Cuma 18:16
Bitiş: 14 Haziran 2015 Pazar 20:51
buldum ruveydam burda bi grup var orda buldum
Selam kizlar
Of ya bu kiz bebeklerden idrar almak bu kadar mi zor ya 2 gundur almaya calisiyoruz hep torbanin disina yapiyo zaten dogru da durmuyor bizimki sagolsun cikiyo torba yine veremedik bugun yarin bidaha denicez artik
Senin bu kiz alem ya guldurdu beni yineSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlarrr
Hele şükür gelebildim ama cidden bugünde yine çok yoruldum
Kızım bence çok güzel oldu ( kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye severmiş misali) hatta Albümüme 2 tane resmini koydum cadının
Hatun yine geçen sefer yaptığı gibi ( 5ci sınıf mezuniyetinde ) benimle ve kardeşiyle tek bir poz resim çekilmedi
Ulen okadar masraf yap, baloya gideme ( hepsi ağız birliği yapmış gibi Aileleri istemedi) sonra hatıra olsun diye yan yana bir resim dahi çekineme
Valla şimdiki gençler cidden tam dayaklıktabi canım sıkıldığı halde hiç bir şey belli etmedim ve eşimle servise bindirip uğurladık gidecekleri mekana ( biraz evvel eşim aradı vardınızmı diye gittikleri yeri hiç beğenmemişler ayarlayan hatun onlara anlatırken ay şöyle güzel böyle lüks demiş bizimkiler kanıp kişi başına 55 liraya eyvallah demişler yinede tabi eğleneceklerine eminim sonuçta hepsi aynı kafada )
Umarım çok güzel vakit geçirir cadıda ömür boyu güzel hatırlar bu geceyi
( kızıyorum bazen ama sonra yine kıyamıyorum eşşeğe)
Bu arada küçük kızım yine bomba patlattı bugün
Kuafördeki yardımcı gençlerden biriyle sohbeti baya koyuydu hatta bir kaç kere çocuğu yanağından öptü
Çıkışta arabaya binince Ablasına dönüp ; '' Ablacığımmmm benim ilk aşkım oldusen kendine daha hala ilk aşk bulamadın ama bak ben buldum Hem beni öptü artık sevgiliyiz '' dememi
Birde bir düğün salonunun önünden geçince 1 dakika sonra orayı gösterip; '' bak burada yaparız düğünümü olurmu Anneciğim '' dediAblasıda kız hazır bende süslendim bari bu gün yapalım düğünü diyincede; '' Olurmu Ablacığım saçmalıyorsun ben daha küçüğüm, önce büyümem lazım yoksa beni bu kadarcıkken almazki'' demezmi
Eve dönerken resmen kahkahalarla güldüm birde cadı camı açmış camdan dışarı ben ilk aşkımı buldum, ben aşık oldum diye bağırmazmı
Yemin ederim bu ufak cadı bize çok çektirecekeşime anlatıyorum gülmekten karnı ağrıdı ; '' Ulen eşşeğe bak neyin ne zaman olması gerektiğini biliyor üstelik cümleleride çok düzgün '' diye güldü durdu
Büyükten yana rahatım ama bu ufaklık anamızı ağlatacak
Hehhh iyi bari bende kaç gündür ayın 6sını bekliyordum ama meğer yarın yada öbür günde yapabilirmişim
Ben genelde dolunay ne zamansa ona bakıp öyle yapıyordum ama cidden azaldı bayaYarın inşallah yaparımda bari rahat rahat dolaşırım Hem tartı günü öncesi belki bir 100 gr daha hafif çıkarım dermişim
Allah yardımcın olsun canım
Ben büyük kızda bir ara bebekken idrar istediklerinde inan koltuğa yatırdım altını açtım poşeti elimle uzun bir süre tuttum ki olurda işerse ayarlıyayım diye ( tabi üşümesin diye üzerine ince bir pike atıp 30 saniye arayla devamlı bakıp durdum
Oturacak hale gelince lazımlık en büyük kurtarıcı oluyor idrar tahlillerinde
Umarım önemli bir şey değildirde bir an önce yaptırabilirsiniz tahlili
Hangi site canım ben bilmiyorum inceleyin ben de merak ettimBurclara ben de cok inanmam. Bu ayin hareketlerine gore bir takvim canim. Cok ise yariyor tavsiye ederim denemekten zarar cikmaz memnun kalmazsan yapmazsin
Kozmikbakim.blogspot.com diddahcimHangi site canım ben bilmiyorum inceleyin ben de merak ettim
Kozmikbakim.blogspot.com diddahcimHangi site canım ben bilmiyorum inceleyin ben de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?