Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr

Cumaya kaldı 1 gün ve inşallah tartı hepimizin yüzüne gülecektir
Benim cadı dün gece bir eğlenmiş bir eğlenmiş Normalde okadar ciddi duran cimcime dün resmen şarkılarda kopmuş dans ederken Gece bir arkadaşı face'e kısacıkta olsa video yüklemiş oradan gördük

Tabi ufaklık fesatlıktan maf oldu Bende prenses olacaktım benide götürseydi diye surat astı durdu ablası gelene kadar ama kapı açıldığı an Abbacığım seni çok özledim diye sarıldı ablasına

Bugün evdeyim Bİraz dinlenirim diyordum ama az ütüm var yapılması gereken birde bugün hazır dolunaya göre ağda yaparken onuda aradan çıkartayım dedim ( bugün, yarın ve en geç cumartesi yapılabiliyormuş )

Ben hiç böyle şeylere dikkat etmiyorum ya hatta burçlara felan bile çok bakmıyorum sadece ozelliklerini bilirim okadar
ay takvimine göre epilasyona bende geç başladım çok fayda gördüm canım mutlaka dene

Selam kizlar
Of ya bu kiz bebeklerden idrar almak bu kadar mi zor ya 2 gundur almaya calisiyoruz hep torbanin disina yapiyo zaten dogru da durmuyor bizimki sagolsun cikiyo torba yine veremedik bugun yarin bidaha denicez artik
yapışkanımı yapışmadı acaba ben hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum

Bugunku menum
Sabah
Peynir
Domates
Salatalim
Az patates kizartmasi
Ceyrek acma
2 zeytin

Ogle
Bir tabak yogurt cirbasi
4 kofte
1 kasik makarna
Salata

Aksam
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmegi

Spor
30 dk yuruyus

Su
2 litre
menu dengeli

Hangi site canım ben bilmiyorum inceleyin ben de merak ettim
incele mutlak. facen varsa "kozmik bakım" takip et her ay başı ay takvimini yayınlıyor. hatta cilt bakım önerileride süper

Carsamba menum

Sabah
PeynirPeynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Zeytin
1 dilim ekmek

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kasik taze fasulye
Yarim kasik manti

Su 2 litre
SporSpor: Yok
menu dengeli

Dunku menum
SABAH
uc kucuk sosis
bol yesillik

ÖĞLE
dort köfte bolca biber domates
ayran

AKSAM
Cok az kasaeli sucuklu tost
yulaf ezmesi
sut
alti yedi cilek
menu güzel canım

minik kızına koptum sabah sabah aşkını buldu demek cimcime
büyük kızda güzel olmuş banum nazar nazar

Gunaydiiiiin herkeslere
Dunku menum

Sabah
Kuru meyveli cornflex

Oglen
Peynir domates salatalikli kucuk sandvic

Aksam
Yarin tabak bulgur iki kasik bezelye

Saat 9 da
1 kase kiraz 2 kayisi

Spor:1saat yuruyus
Su: 1lt
menu spor güzel canım

bende dünki sporumu yazayım
akşam üstü kuaföre gittik kızımla. çayın öbür yakasına yürüyelim dedik arabayı almadık. giderken 30dk dönerken 30dk yuruduk. ben saç boyattım. kızımında bebekilinden beri ayakta batık sorunu var onu hallettirdik tekrar her 15 de bir yaptırıyoruz malesef gene iltihap kapmış . epilasyon cihazıyla evde kendim hallettim epilasyon işimi reglde sabah geldi zaten temiz karşıladım . bu arada kızımın açlık insülini 9 çıktı. yani normalde 5 üstü risk oluyor. karbonhidrata dikkati artımam lazım. çocuk olunca biraz engellemek sorun ama kızıma durumu uygunca anlattım risk taşıyorsun değerlerin yukselmiş annem dedim. uyması gerekenleri anlattım bakalım ne olacak

Kaptanımm, bu gün içinde biryere giderken yürümeleri ben spor olarak saymıyorum yanlış mı yapıyorum.? Yoksa bende günde 3 saat yürüyorum
kesintili yuruyorsan sayma. ama ben kesintisiz spor amaçlı yurudum yolumu uzattım misal kuaföre giderken ve dönerken

ooo fulyam 600gr gitmiş maşallah sana

Evet Kaptanım geçen hafta kötüydü ama bu hafta iyiyim. Bayaa az yiyiyorum ama görüyorsun menülerimi sporda da hareket değişikliğine gidiyorum bu akşamdan itibaren. Bakalım. 52 zor ama 54 olurum bu ay sonunda sanırım

Maşallah ne güzel bir rakam
İnşallah bende bir gün bu rakamı görebilirim çok uzun zaman alacak olsada

Herkes istediği kilolara sağlıkla ulaşsın diliyorum. Sabretmek ve planları bozmamak çok önemli. 8 kiloyu 5.5 ayda anca verdim millet 1 ayda veriyor 4 kilo bende gram gram

bende gramla veriyorum gerçekten zor kilo kaybım var. napalım damlaya damlaya göl olacak artık

az önce tesadufen okumuştum bende senin yorumunla diğerlerin yorumunu. banum banada gelmişti benzer mail geçenki kitapta. bende beklemek ve hedef kiloma ulaşınca hikayemi yazmak istiyorum demiştim kabul etmişlerdi. şu an hala 7-8kg var bende verilecek onuda vereyim bende katılmayı dusunuyorum cnm :). senin kararın sana da motive olacaksa katıl bitanem

Eşim az bekle bir akşam tekrar konuşalım ama aslında güzel olabilir dedi dediğin gibi benim için karataya daha sıkı sarılmak için motivasyon olur Heee Canan teyzem duymasın ama haftaya son bir kez 5de 5 yapmayı planlıyorum Ramazana 2li rakamlarla girmeye taktım hem o zamanda daha motive olmuş olurum ve tekrar 3lü rakamları görmemek için iftarlarda abartmam
Adaşım duyunca kesin kızacak biliyorum tabi benim iyiliğimi istiyor ama cidden ondan sonra kesinlikle Karataya daha sıkı asılıp çok çok güzel kilolar vermeye devam edeceğim Allahında izniyle

Canım ben kendi yaptığım şekilde tarif edeyim
Ben geceden yapıyorum ( Anamdan öğrendiğim şekilde )
Normal tencereye günlük yada taze sütü boşaltıyorum ve iyice ısıtıyorum Kaynamaya başlamadan evvel hemen altını kapatıp Cam kapaklı borcama ( bazıları toprak kabada mayalıyor ) döküyorum ve ılınmaya bırakıyorum
Çok sıcak olmayacak kıvama gelince ( serçe parmağımla kontrol ediyorum ılık olması lazım ) içine tahta kaşıkla yoğurt mayasını ( ben genelde 3 kaşık kadar kullanıyorum ) içine yavaşca ilave edip çok hafif karıştırıp kapağını kapatıp birde örtüye sarıp sabaha kadar öyle bırakıyorum
Çok güzel kıvamı oluyor ama olurda biraz sulu oldu daha sert istiyorum dersen kabını kapağı açık bir kaç saat buzdolabına koy emin ol daha yoğun oluyor

Umarım sende yaparsın ( ki bence birşey yok onda ) hee fırında yapanlarda var ama onu tam bilmiyorum açıkcası

OOooo süpermiş.Çok teşekkür ederiiiimmm Ozaman bu akşam yapıp sabaha kadar sarılı bekletip sabahta buzdolabına koysam. Akşam eve gelince mıhteşem bir yoğurtla karşılaşabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…