- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.161
ay takvimine göre epilasyona bende geç başladım çok fayda gördüm canım mutlaka deneBen hiç böyle şeylere dikkat etmiyorum ya hatta burçlara felan bile çok bakmıyorum sadece ozelliklerini bilirim okadar
yapışkanımı yapışmadı acaba ben hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorumSelam kizlar
Of ya bu kiz bebeklerden idrar almak bu kadar mi zor ya 2 gundur almaya calisiyoruz hep torbanin disina yapiyo zaten dogru da durmuyor bizimki sagolsun cikiyo torba yine veremedik bugun yarin bidaha denicez artik
menu dengeliBugunku menum
Sabah
Peynir
Domates
Salatalim
Az patates kizartmasi
Ceyrek acma
2 zeytin
Ogle
Bir tabak yogurt cirbasi
4 kofte
1 kasik makarna
Salata
Aksam
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmegi
Spor
30 dk yuruyus
Su
2 litre
incele mutlak. facen varsa "kozmik bakım" takip et her ay başı ay takvimini yayınlıyor. hatta cilt bakım önerileride süperHangi site canım ben bilmiyorum inceleyin ben de merak ettim
menu dengeliCarsamba menum
Sabah
PeynirPeynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Zeytin
1 dilim ekmek
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kasik taze fasulye
Yarim kasik manti
Su 2 litre
SporSpor: Yok
menu güzel canımDunku menum
SABAH
uc kucuk sosis
bol yesillik
ÖĞLE
dort köfte bolca biber domates
ayran
AKSAM
Cok az kasaeli sucuklu tost
yulaf ezmesi
sut
alti yedi cilek
minik kızına koptum sabah sabah aşkını buldu demekSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Cumaya kaldı 1 gün ve inşallah tartı hepimizin yüzüne gülecektir
Benim cadı dün gece bir eğlenmiş bir eğlenmişNormalde okadar ciddi duran cimcime dün resmen şarkılarda kopmuş dans ederken Gece bir arkadaşı face'e kısacıkta olsa video yüklemiş oradan gördük
Tabi ufaklık fesatlıktan maf olduBende prenses olacaktım benide götürseydi diye surat astı durdu ablası gelene kadar ama kapı açıldığı an Abbacığım seni çok özledim diye sarıldı ablasına
Bugün evdeyimBİraz dinlenirim diyordum ama az ütüm var yapılması gereken birde bugün hazır dolunaya göre ağda yaparken onuda aradan çıkartayım dedim ( bugün, yarın ve en geç cumartesi yapılabiliyormuş )
menu spor güzel canımGunaydiiiiin herkeslere
Dunku menum
Sabah
Kuru meyveli cornflex
Oglen
Peynir domates salatalikli kucuk sandvic
Aksam
Yarin tabak bulgur iki kasik bezelye
Saat 9 da
1 kase kiraz 2 kayisi
Spor:1saat yuruyus
Su: 1lt
kesintili yuruyorsan sayma. ama ben kesintisiz spor amaçlı yurudum yolumu uzattım misal kuaföre giderken ve dönerkenKaptanımm, bu gün içinde biryere giderken yürümeleri ben spor olarak saymıyorum yanlış mı yapıyorum.? Yoksa bende günde 3 saat yürüyorum
Şunu da şuraya ekliyim de bulunsun
ooo fulyam 600gr gitmiş maşallah sana
Maşallah ne güzel bir rakam
İnşallah bende bir gün bu rakamı görebilirimçok uzun zaman alacak olsada
bende gramla veriyorum gerçekten zor kilo kaybım var. napalım damlaya damlaya göl olacak artıkEvet Kaptanım geçen hafta kötüydü ama bu hafta iyiyim. Bayaa az yiyiyorum ama görüyorsun menülerimi sporda da hareket değişikliğine gidiyorum bu akşamdan itibaren. Bakalım. 52 zor ama 54 olurum bu ay sonunda sanırım
Herkes istediği kilolara sağlıkla ulaşsın diliyorum. Sabretmek ve planları bozmamak çok önemli. 8 kiloyu 5.5 ayda anca verdim millet 1 ayda veriyor 4 kilo bende gram gram
az önce tesadufen okumuştum bende senin yorumunla diğerlerin yorumunu. banum banada gelmişti benzer mail geçenki kitapta. bende beklemek ve hedef kiloma ulaşınca hikayemi yazmak istiyorum demiştim kabul etmişlerdi. şu an hala 7-8kg var bende verilecek onuda vereyim bende katılmayı dusunuyorum cnm :). senin kararın sana da motive olacaksa katıl bitanem
az önce tesadufen okumuştum bende senin yorumunla diğerlerin yorumunu. banum banada gelmişti benzer mail geçenki kitapta. bende beklemek ve hedef kiloma ulaşınca hikayemi yazmak istiyorum demiştim kabul etmişlerdi. şu an hala 7-8kg var bende verilecek onuda vereyim bende katılmayı dusunuyorum cnm :). senin kararın sana da motive olacaksa katıl bitanem
Ya annem bana evde yoğurt yapıyordu şimdi aylardır spora gidiyo hiç vakti olmuyo iş spor yemek derken.
Ev yoğurdu bana bir beceriksize anlatır gibi anlatabilir mi birisi. Ben ona yapıp götüriyimde şaşırsın
Canım ben kendi yaptığım şekilde tarif edeyim
Ben geceden yapıyorum ( Anamdan öğrendiğim şekilde )
Normal tencereye günlük yada taze sütü boşaltıyorum ve iyice ısıtıyorumKaynamaya başlamadan evvel hemen altını kapatıp Cam kapaklı borcama ( bazıları toprak kabada mayalıyor ) döküyorum ve ılınmaya bırakıyorum
Çok sıcak olmayacak kıvama gelince ( serçe parmağımla kontrol ediyorum ılık olması lazım ) içine tahta kaşıkla yoğurt mayasını ( ben genelde 3 kaşık kadar kullanıyorum ) içine yavaşca ilave edip çok hafif karıştırıp kapağını kapatıp birde örtüye sarıp sabaha kadar öyle bırakıyorum
Çok güzel kıvamı oluyor ama olurda biraz sulu oldu daha sert istiyorum dersen kabını kapağı açık bir kaç saat buzdolabına koy emin ol daha yoğun oluyor
Umarım sende yaparsın ( ki bence birşey yok onda) hee fırında yapanlarda var ama onu tam bilmiyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?