- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.361
Iste kuru meyve olayini hazir gidalsrda yulaftir misir gevregidir vs icinde sevmiyorum canimBenim dediğim mısır gevreği değil yulaf yani kuru meyveli yulaf ben seviyorum tadini ama zevk meselesi yulaf tok tutuyor diye yoksa midir gevreği o kadar iyi gelmiyor bana
Aksam hem haslanmis patates hem makarna olmasaymis iyiymis sankiBugunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 dilim peynir
2 kucuk domates
Ara
Yarim muz
Ogle
2 salatalik
2 probiuotik yogurt
1 dilim ekmek
Ara
10 badem
2 kayisi
1 bardak ayran
Aksam
2 kasik makarna
2 haslanmis patates kucuk
Salata
Ayran
Spor
Victoria secret 10 haftalik egzersiz programi 1. Hafta cumartesi sporu
40 dk
Su
2 litre
HosgledinHerkese merhaba. Öncelikle hepinizden özür diliyorum son 2 hafta için. Ne aktif olabildim, ne de kilo kaybım oldu. Aktif olamamamın sebebi okul durumlarıydı. Hala devam ediyor sınavlarım ama bundan sonra daha rahat olduğumdan eksiksiz yapıcam umarım her şeyi. İlk hafta biraz kaçamaklı olduğu için kilo veremedim. Bu hafta çok dikkat ettim ancak regl olduğum için yine sabit çıktım. Reglim diye yediklerimi bırakmadım. Kardeşim karpuz-peynir diyeti yapıyor onunla birlikte ben de yapıyorum. Böylece tatlı krizimin de önüne geçiyorum. Spor salonuna gidemiyorum pek ama gideceğim her yere yürüyerek gidip boş zamanlarımda da bir kaç egzersiz hareketi yapıyorum. Suyu zaten çok seviyorum o yüzden bir sıkıntı yok o konuda.
Cezam varsa cezamı çekebilirim artık kaptanım?
Menun dengeli guzel olmus benceMerhabalar bugünkü menüm
Sabah
Menemen domates zeytin peynir
Ekmek yok
Öğle
4 köfte
Salata ayran
Ara
1 muz soda
Akşam
1 kase sebze Çorbası
Su 2 Lt 1 fincan Yeşilçay
Anammm evet cok kotu olmus tam duzensiz haftasonu menusuuBen de menumu paylasayim
sabah
Iki orta boy acibadem kurabiye
cay
Öğlen
canjm hic bir sey istemesi iki tuzlu kraker bir top dondurma yedim
Aksam
bir tabak menemen
Menum sacmasapan abuk subuk bisiy oldu
Canim telefonuna su hatirlatan programlardan indirebilirsinBugunku menum:
Sabah
7 dilim sucuk
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
3 catal cilek marmelati (dun aksam annem yapti ve cok guzel kokuyordu aksam butun ev, gece yemeyim sabah yerim dedim ve onun icin yedim cok canim cekmisti)
1 tane ceviz
Ara
1 buyuk bardak tarcinli sut
Aksam
3 kasik patlican yemegi
1 kasik salcali makarna
Az cevizli salata
1 bardak ayran
Su daha hic icmedim ya
2 litre yapacagim yatana kadar. Gun icine nasil yayabilirim bi fikri olan var mi?
Sporum geceye kaldi yine. 3 mil yapma niyetim var, yapinca bildiririm.
Yemek yemek zor geldi bugun bana regl olmama ragmen tartida eksi gorunce simardim birazAnammm evet cok kotu olmus tam duzensiz haftasonu menusuu
Su, spor yok mu
Kiz bu ne nasil durdun bunlarla aksama kadarBen de menumu paylasayim
sabah
Iki orta boy acibadem kurabiye
cay
Öğlen
canjm hic bir sey istemesi iki tuzlu kraker bir top dondurma yedim
Aksam
bir tabak menemen
Menum sacmasapan abuk subuk bisiy oldu
Var aslinda telefonda ama gormezden geliyorumCanim telefonuna su hatirlatan programlardan indirebilirsin
Bugunluk simar ama yarin simarmaYemek yemek zor geldi bugun bana regl olmama ragmen tartida eksi gorunce simardim biraz
Canım ben mesela kahvaltıdan önce bi şişe 500 ml lik şu şişesine yarın limonu sıkıyorum onu içiyorum ilik olabilir sonrada 3 şişeye dolduruyorum gezintisi yerlere bırakıyorum eve içinde görünce içiyim diye böylelikle 2 litre oluyorBugunku menum:
Sabah
7 dilim sucuk
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
3 catal cilek marmelati (dun aksam annem yapti ve cok guzel kokuyordu aksam butun ev, gece yemeyim sabah yerim dedim ve onun icin yedim cok canim cekmisti)
1 tane ceviz
Ara
1 buyuk bardak tarcinli sut
Aksam
3 kasik patlican yemegi
1 kasik salcali makarna
Az cevizli salata
1 bardak ayran
Su daha hic icmedim ya
2 litre yapacagim yatana kadar. Gun icine nasil yayabilirim bi fikri olan var mi?
Sporum geceye kaldi yine. 3 mil yapma niyetim var, yapinca bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?