- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.381
Hosgledin
Yogunlugun bitince daha aktif olursun burda hem motivasyon da oluyor
Karpuz peynir diyeti nasil oluyor? Cok severim valla
Bugunku menum:
Sabah
7 dilim sucuk
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
3 catal cilek marmelati (dun aksam annem yapti ve cok guzel kokuyordu aksam butun ev, gece yemeyim sabah yerim dedim ve onun icin yedim cok canim cekmisti)
1 tane ceviz
Ara
1 buyuk bardak tarcinli sut
Aksam
3 kasik patlican yemegi
1 kasik salcali makarna
Az cevizli salata
1 bardak ayran
Su daha hic icmedim ya
2 litre yapacagim yatana kadar. Gun icine nasil yayabilirim bi fikri olan var mi?
Sporum geceye kaldi yine. 3 mil yapma niyetim var, yapinca bildiririm.
Dun yemek yemeye usendim ilk kezKiz bu ne nasil durdun bunlarla aksama kadar
Bence guzel yontem @kitap_asigiCanım ben mesela kahvaltıdan önce bi şişe 500 ml lik şu şişesine yarın limonu sıkıyorum onu içiyorum ilik olabilir sonrada 3 şişeye dolduruyorum gezintisi yerlere bırakıyorum eve içinde görünce içiyim diye böylelikle 2 litre oluyor
ben bu spor salonu olayina imreniyorum Yakınlarda yok bizim ama evde bi spor salonunda olabilecek her alet var gerçi disiplinli yaptığım soylenemez ama salona da yazılsam gidemem heralde bebeği bırakıpMerhabaaa cicisleeer. Hemen dunku.menumu yaziyim
Oglen
2 dilim tavuk gogusu
Aksam
5 adet kofte
Butun gun disardaydim yemek yiyemedim pek. Spor da yok ama 3 saat falan yurudum hep hareket halindeydim
Birazdan oy vermeye gidicez. Spor salonu uyeligimi baslattim dun tekrar. Bugun 2 den 4 e kadar ful spor
Guzel yontemmis evet. Tesekkur ederimm bunu da deneyecegim.Canım ben mesela kahvaltıdan önce bi şişe 500 ml lik şu şişesine yarın limonu sıkıyorum onu içiyorum ilik olabilir sonrada 3 şişeye dolduruyorum gezintisi yerlere bırakıyorum eve içinde görünce içiyim diye böylelikle 2 litre oluyor
Sabah-öğle-akşam karpuz yiyor kardeşim. Baya da kilo verdi. :) Farklı şekilde bir karpuz diyeti daha var ben de ona başlamayı planlıyorum sınavlarım bitince. Şimdilik böyle karpuz-peynir görünümlü dikkat etme çalışması yapıyorum diyelim :)
Var bende canim ayni uygulama. Guzel bir uygulama tavsiye ederimSu için çeşitli programlar var aslında onlardan faydalansan olmaz mı? Benim su içmekten yana pek bi problemim yok ama dün bi tane uygulama indirdim adı water your body olması gerek istersen bi bak belki faydası dokunur. Ben pek inceleyemedim o yüzden nasıl olduğuyla ilgili bi bilgi veremiyorum :/
Guzel olmus iyi atlatmissin disarda yemenize ragmenBugün ki menum
kahvalti peynir zeytin domates salatalık tam bugday ekmeği haşlanmış yumurta
ara erik kayisi kiraz
ara Nescafe
akşam dışarda yedik ızgara karışık ekmeksiz yedim salata
Su 2 litre yarım litre limonlu
2 saat yürüyüş dışarda
Iyi geceler,arkadaslar,sevgili kaptanım
Kaç gündür gelemedim,şimdi bu gunku menüm
Sabah 1 bardak nescafe
Ara 1 bardak yeşil cay
Öğlen 2 yumurtalı menemen,domates,salatalık
Ara 2 küçük Seker
Aksam 2 köfte 2 Parça tavuk 2 y.k pirinç pilavı 1 bardak ayran
Su 2.5 litre spor yok maalesef
06/06/2015
Kahvaltı
3 dilim karpuz
1 dilim süzme beyaz peynir
Kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim. 1 fincan yeşil çay içtim arada sadece.
Akşam
Çiğ köfte
Ayran
Su:2 litre
Spor: Yok
Merhabaaa cicisleeer. Hemen dunku.menumu yaziyim
Oglen
2 dilim tavuk gogusu
Aksam
5 adet kofte
Butun gun disardaydim yemek yiyemedim pek. Spor da yok ama 3 saat falan yurudum hep hareket halindeydim
Birazdan oy vermeye gidicez. Spor salonu uyeligimi baslattim dun tekrar. Bugun 2 den 4 e kadar ful spor
Maşallah ya nasil spor öyle imrendimSporumuzu yaptik geldik hemen yaziyim yemek yapcam
Menuu
Sabah
Peynirli yumurta
Oglen
Yok
Simdi
Bi kucuk dondurma
Aksam
Taze fasulye
Su 2 litre
Spor 3.5 km yuksek tempo yuruyus
15 dk bisiklet
100 mekik
500 dis bacak
400 ic bacak
50 arka kol
60 pushdown
Spor 2 saatten fazla surdu
Biz evde bir gaza geldik sormayin. Spor tarzimizi biraz degistirdik. Bolgesele gectim ben artik tek sette az kilo ile oldugunca cok sayi yapiyoruz. Insallah butun takim toparlaniriz artik. Ben artik boyle az yemek cok spor. Tesekkur ederim hepimize masallaaahMaşallah ya nasil spor öyle imrendim
Menu cok guzelmis bayildimmmBugün ki menum
kahvalti peynir zeytin domates salatalık tam bugday ekmeği haşlanmış yumurta
ara erik kayisi kiraz
ara Nescafe
akşam dışarda yedik ızgara karışık ekmeksiz yedim salata
Su 2 litre yarım litre limonlu
2 saat yürüyüş dışarda
Sen de benim gibi su icne sikintisi yasiyorsun. Ben ofisin ve evin heryerine pet sise su koydum aksama kadar 1 litre iciyorum boylece. Onu yapmasam ayda 2 bardak iciyorum cunku. Sporda da 1 litre yada yarim litre muhakkak iciyorum. Yavas yavas yukseltiyorum suyuBugunku menum:
Sabah
7 dilim sucuk
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
3 catal cilek marmelati (dun aksam annem yapti ve cok guzel kokuyordu aksam butun ev, gece yemeyim sabah yerim dedim ve onun icin yedim cok canim cekmisti)
1 tane ceviz
Ara
1 buyuk bardak tarcinli sut
Aksam
3 kasik patlican yemegi
1 kasik salcali makarna
Az cevizli salata
1 bardak ayran
Su daha hic icmedim ya
2 litre yapacagim yatana kadar. Gun icine nasil yayabilirim bi fikri olan var mi?
Sporum geceye kaldi yine. 3 mil yapma niyetim var, yapinca bildiririm.
Spor imrenolmicek gibi degil..Sporumuzu yaptik geldik hemen yaziyim yemek yapcam
Menuu
Sabah
Peynirli yumurta
Oglen
Yok
Simdi
Bi kucuk dondurma
Aksam
Taze fasulye
Su 2 litre
Spor 3.5 km yuksek tempo yuruyus
15 dk bisiklet
100 mekik
500 dis bacak
400 ic bacak
50 arka kol
60 pushdown
Spor 2 saatten fazla surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?