Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgledin
Yogunlugun bitince daha aktif olursun burda hem motivasyon da oluyor
Karpuz peynir diyeti nasil oluyor? Cok severim valla

Sabah-öğle-akşam karpuz yiyor kardeşim. Baya da kilo verdi. :) Farklı şekilde bir karpuz diyeti daha var ben de ona başlamayı planlıyorum sınavlarım bitince. Şimdilik böyle karpuz-peynir görünümlü dikkat etme çalışması yapıyorum diyelim :)

Su için çeşitli programlar var aslında onlardan faydalansan olmaz mı? Benim su içmekten yana pek bi problemim yok ama dün bi tane uygulama indirdim adı water your body olması gerek istersen bi bak belki faydası dokunur. Ben pek inceleyemedim o yüzden nasıl olduğuyla ilgili bi bilgi veremiyorum :/

Bugün ki menum
kahvalti peynir zeytin domates salatalık tam bugday ekmeği haşlanmış yumurta
ara erik kayisi kiraz
ara Nescafe
akşam dışarda yedik ızgara karışık ekmeksiz yedim salata

Su 2 litre yarım litre limonlu
2 saat yürüyüş dışarda

Iyi geceler,arkadaslar,sevgili kaptanım
Kaç gündür gelemedim,şimdi bu gunku menüm

Sabah 1 bardak nescafe

Ara 1 bardak yeşil cay

Öğlen 2 yumurtalı menemen,domates,salatalık

Ara 2 küçük Seker

Aksam 2 köfte 2 Parça tavuk 2 y.k pirinç pilavı 1 bardak ayran

Su 2.5 litre spor yok maalesef

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Umarım bu günüde fazla kaçırmadan atlatır pazartesiye daha bir motive olmuş şekilde gireriz
Bu sabah hesapta kahvaltı etmeden tartılacaktım ne olur ne olmaz diye ama nasıl acıktıysam unuttum

Hafif bir kahvaltıyla güne başladım
Klasik karatay Kahvaltısına ( bugün yumurta yemedim ) 1 parça ince tırnak pide ekledim extradan ( Tabi Canan Hocanın dediği gibi Tereyağıyla / malum Ramazanda öyle yiyebilirsiniz diyor )
Karnım doydu ama kendimi çok hafif hissediyorum demekki yanlış olan birşey yok

Bugün sanırım bir yere gitmeyeceğiz ve bende şu günlerdir sürünen ütülerimi kesin yapacağım bu kez
Bütün işler bitsinde bari Pazartesi ve Salı biraz daha rahat edeyim
İki gün kızımın okulu yokmuş o yüzden bir iki saatliğinede olsa Annemin evini ufaktan temizleyelim diyoruz tabi birde salı günü hatun yine Sinema diye tutturdu ( o arkadaşlarıyla girecek ben onları AVMde bekleyeceğim küçük kuzuyla o filme almazlar bizi )

Merhabaaa cicisleeer. Hemen dunku.menumu yaziyim

Oglen
2 dilim tavuk gogusu

Aksam
5 adet kofte

Butun gun disardaydim yemek yiyemedim pek. Spor da yok ama 3 saat falan yurudum hep hareket halindeydim

Birazdan oy vermeye gidicez. Spor salonu uyeligimi baslattim dun tekrar. Bugun 2 den 4 e kadar ful spor

Kizlar selam. Kayip kaptan geldi.
Dun oglaninokul piknigi buginde ev isi derken camasii attim kahve molasinda bi bakim size dedim. Cocuklar d3nize gid3lim dedi ama o kadar yorgunumki onlari havuza gonderdim bende eve tikildim isim biterse iki kulac atip gunesl3nmeye inicem ama ev isi bitmez az bi gecmise bak8mm baya birikmistir pc yide cocuklar havuz basina indirdi film izlicez dediler telden bakabikdigime bakim ootum simdiden sizi

ben bu spor salonu olayina imreniyorum Yakınlarda yok bizim ama evde bi spor salonunda olabilecek her alet var gerçi disiplinli yaptığım soylenemez ama salona da yazılsam gidemem heralde bebeği bırakıp

Guzel yontemmis evet. Tesekkur ederimm bunu da deneyecegim.

Ay ne guzelmis ya bayilirim karpuz peynire valla ben de mi yapsam ki belki su duraklama doneminde ise yarar

Var bende canim ayni uygulama. Guzel bir uygulama tavsiye ederim ama ben gormezden geliyorum iste bildirimlerini

Guzel olmus iyi atlatmissin disarda yemenize ragmen

Iyi gibi sanki canim menun bilemedim simdi. Kahvalti yapip o aradaki sekerleri yemeseydin keske.

3 dilim karpuzla aksama kadar nasil durdunn

Ne kadar az yiyorsunuz ya bende mi gariplik var

Sporumuzu yaptik geldik hemen yaziyim yemek yapcam

Menuu

Sabah
Peynirli yumurta

Oglen
Yok

Simdi
Bi kucuk dondurma

Aksam
Taze fasulye

Su 2 litre
Spor 3.5 km yuksek tempo yuruyus
15 dk bisiklet
100 mekik
500 dis bacak
400 ic bacak
50 arka kol
60 pushdown
Spor 2 saatten fazla surdu

Maşallah ya nasil spor öyle imrendim

Maşallah ya nasil spor öyle imrendim
Biz evde bir gaza geldik sormayin. Spor tarzimizi biraz degistirdik. Bolgesele gectim ben artik tek sette az kilo ile oldugunca cok sayi yapiyoruz. Insallah butun takim toparlaniriz artik. Ben artik boyle az yemek cok spor. Tesekkur ederim hepimize masallaaah

Sen de benim gibi su icne sikintisi yasiyorsun. Ben ofisin ve evin heryerine pet sise su koydum aksama kadar 1 litre iciyorum boylece. Onu yapmasam ayda 2 bardak iciyorum cunku. Sporda da 1 litre yada yarim litre muhakkak iciyorum. Yavas yavas yukseltiyorum suyu

Spor imrenolmicek gibi degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…