Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

karpuza dikkat kızlar. glisemik indeksi çok yuksek. zayıflıcaz diye şeker metabolizmanızı bozmayın lütfen

mayam nerekerdesin. baya yoğunsun sanırım. cuma gunu takımı çeki düzene sokacak kurallar almak zorunda kaldık. azami dikkatini istirham ederim bebeğim
menu dengeli şekerlere 100 mekik ceza
guzellll

banum ya ben gene tartımı tuzla buz yaptım. süpürge çarptı anında tuz oldu bu 2 etti bu sefer aynımarka değilde şu senin aldığın çoklu ölçen cihazdan alayım diyom bana desene neydi aldığın memnunmusun
vay vay fuyam spor salonu sana çeki düzen veriri iyi yaptın kuzum kolay gele rast gele

ben bu spor salonu olayina imreniyorum Yakınlarda yok bizim ama evde bi spor salonunda olabilecek her alet var gerçi disiplinli yaptığım soylenemez ama salona da yazılsam gidemem heralde bebeği bırakıp
imkanlar dahilinde elimizdekilerle yapıcaz kuzum. istesen zaman ayırırsın bence bi kendini ve gununu gözden geçir bi kaçamak zaman bulursun bence

wuhuuuuuu fulyam uçmuşsun
tebrikler cnm

mayam bir cezada bu menuye geliyor.havada uçmuş kaçamaklar
1 mil lesli ama 2 set bu menuyu anca paklar

Ooyy kaptan yazayimda gor o zaman

Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
Haslanmis patates
Recel
Ekmek

Ogle

Makarna
Ayran

Aksam
Ekmek arasi kofte
Fanta

Spor
30 dkyuruyus

Su
1 litre

Ooyy kaptan yazayimda gor o zaman

Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
Haslanmis patates
Recel
Ekmek

Ogle

Makarna
Ayran

Aksam
Ekmek arasi kofte
Fanta

Spor
30 dkyuruyus

Su
1 litre
evet yelizim sanada 1mil lesli 15dk videosundan 2 set ceza gelsin ister aralıklı yap ister arka arka 30dk nasıl yaparsan

Zayıflarsınız kaptanımm. Hatta zayıflarız. :) Bu haftadan itibaren daha motive olmuş bi şekilde başlıyoruzz :)
nazanım ilk hedefim listeye dönmek eksi görüm bu hafta listeye girecem. sonra gram gramda olsa verip kurtulcam eylul başına kadar yaklaşık 12 haftam var hedef sonuna bu sürede 7kg versem ne ala

annem komşusuyla ahmet marankinin bi kürünü yaptı ikisede 1-2kg verdiler. detoks gibi bişidi. hatta komşu kadın safra ameliyatı olacaktı çamur varmış. 1 haftalık kurde çamur dökmüş devam edecekmiş. işallah ameliyattan kurtulur şifa olur onada

sağol canım işallah guzelde bir elbise var aklımda ama zayıflamazsam almam bişi ceza olarak. ama zayıflarsm ödülüm süper olacak
Hayirli olsun kaptanim. Takim olarak istedigimiz kilolara inecegimizi dusunuyorum herkes cok motive. Ama o elbiseyi sen yine de al muhakkak simdi bile.yakisacaktir

Son sayfadaki tüm hikayeleri okudum. Ortak olan tek şey vazgeçmemek ve inanmak! Bizler de bunu yaparsak çoookk güzel sonuçlar alcaz diye düşünüyorum. Eve geçtiğimiz hafta kötü bir haftaydı ama bu hafta her şey çok güzel olacak! İnanalım ve vazgeçmeyelim. Sonunda bizler de o sayfada başarı hikayelerimizi yazıyor olucaz :)

Bende okudum kaptanim hepsi ortak noktada bulusuyor biraz dikkatli beslenmek ve spor spor spor bizde basaralaim artik ve basari hikayeleeimizi yazalim

ben eylulde yazacam hikayemi gogoya cok benziyo. duraksamam 6 ay oldu. oda 1 yıl duraksamış

Herkese Günaydın öğlen oldu ama biraz gec kalktik oğlum gece geç uyudu sabah da uyayakalmisiz
hoşgeldin fundam. bende geç yattım sabahta zor kalktım geldim.
Bende okudum kaptanim hepsi ortak noktada bulusuyor biraz dikkatli beslenmek ve spor spor spor bizde basaralaim artik ve basari hikayeleeimizi yazalim

Sporlara dilim tutuldu dicek bi sey bulamiyorummm

Dun 1 litresini gun icinde ictim devamini da aksam ve sonrasinda. aslinda suyu cok seviyorum ben icmek sorun degil ama gun icine yayip da dengeleyemedim bi turlu

Bugunku menum
sabah
ici alinmis simit
ceri domates

Oglen
bir dilim sebzeli mantarli borek

Aksam
kiraz
yeil cay

Spor
bir saatbyuruyus
su iki litre

Kirazlar nasill ozledim valla

Guzsl olmus menun aycanim.

Bugün ki menum
kahvaltı Menemen peynir zeytin domates salatalık tam bugday ekmeği
ara kayisi karpuz
akşam balık salata

Su 2 litre su
yürüyüş 1 saat

Ayy pazar malum hic giremedim
misafirdi secimdi derken anca girebiliyorun

Menum
sabah
shake
ogle
mercimek çorbası
3 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yogurtlu kabak
1 dilim kepekli ekmek
aksam
biraz dondurma
Aksamki dondurmayi erken saatte ye bence bundan sonra yiyecek olursan
Spor da yapmissin aslinda her gun yarim saat kadar yurusen imkanin varsa guzel olur.

Patatesler cok degildi insallah :)

Evet o serinligine bayiliyorum ben de. Yazin cok guzel gidiyor.
Yaydim canim dun suyumu gun icine. :) uzun sure kullaninca goz ardi etmeye basladim malesef.

Dondurmayi erken yediysen biraz daha iyi..

Ben dw pazar gunku menumu yaziyorum.

Sabah
5 6 catal yumurta kirmasi
Peynir
Zeytin
Domates
2 3 ceviz
2 catal cilek marmelati

Ara
Dondurma (ben de dun dondurma yiyenlerdenim) secim icin ciktigimizda kardesim tutturdu. Ben de kayitsiz kalamadim malesef.

Aksam
1 yemek kasigi pirinc pilavi
Cok az etli nohut (etini yemedim ama birlikte pistigi icin etli yazdim :) )
Bol salata
Bol yogurt

Su : 2 litre

Spor: Yarim saat yuruyus 200 ip atlama

Bu arada mujdemi de vereyim.

Bugun 64.0 gordum. Umarim direnc midir ne zıkkım olmaz olasicaysa artik kirilmistir. Artik 64 gormek istemiyorum. 4 ten hic bu kadar nefret etmemistim
Valla senin 64 ün hepimizi sıkıntıya soktu bu hafta 63. 8 olacağını düşünüyorum en az

416. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeliz209[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

416. haftanın spor kraliçeleri
1. diddah
2. BenimKemiklerimiri
3. zeze_84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…