- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.421
karpuza dikkat kızlar. glisemik indeksi çok yuksek. zayıflıcaz diye şeker metabolizmanızı bozmayın lütfenSabah-öğle-akşam karpuz yiyor kardeşim. Baya da kilo verdi. :) Farklı şekilde bir karpuz diyeti daha var ben de ona başlamayı planlıyorum sınavlarım bitince. Şimdilik böyle karpuz-peynir görünümlü dikkat etme çalışması yapıyorum diyelim :)
mayam nerekerdesin. baya yoğunsun sanırım. cuma gunu takımı çeki düzene sokacak kurallar almak zorunda kaldık. azami dikkatini istirham ederim bebeğimIyi geceler,arkadaslar,sevgili kaptanım
Kaç gündür gelemedim,şimdi bu gunku menüm
Sabah 1 bardak nescafe
Ara 1 bardak yeşil cay
Öğlen 2 yumurtalı menemen,domates,salatalık
Ara 2 küçük Seker
Aksam 2 köfte 2 Parça tavuk 2 y.k pirinç pilavı 1 bardak ayran
Su 2.5 litre spor yok maalesef
menu dengeli şekerlere 100 mekik ceza
06/06/2015
Kahvaltı
3 dilim karpuz
1 dilim süzme beyaz peynir
Kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim. 1 fincan yeşil çay içtim arada sadece.
Akşam
Çiğ köfte
Ayran
Su:2 litre
Spor: Yok
banum ya ben gene tartımı tuzla buz yaptım. süpürge çarptı anında tuz olduSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
Umarım bu günüde fazla kaçırmadan atlatır pazartesiye daha bir motive olmuş şekilde gireriz
Bu sabah hesapta kahvaltı etmeden tartılacaktım ne olur ne olmaz diye ama nasıl acıktıysam unuttum
Hafif bir kahvaltıyla güne başladım
Klasik karatay Kahvaltısına ( bugün yumurta yemedim ) 1 parça ince tırnak pide ekledim extradan ( Tabi Canan Hocanın dediği gibi Tereyağıyla / malum Ramazanda öyle yiyebilirsiniz diyor)
Karnım doydu ama kendimi çok hafif hissediyorum demekki yanlış olan birşey yok
Bugün sanırım bir yere gitmeyeceğiz ve bende şu günlerdir sürünen ütülerimi kesin yapacağım bu kez
Bütün işler bitsinde bari Pazartesi ve Salı biraz daha rahat edeyim
İki gün kızımın okulu yokmuş o yüzden bir iki saatliğinede olsa Annemin evini ufaktan temizleyelim diyoruz tabi birde salı günü hatun yine Sinema diye tutturdu ( o arkadaşlarıyla girecek ben onları AVMde bekleyeceğimküçük kuzuyla o filme almazlar bizi )
vay vay fuyam spor salonu sana çeki düzen veriri iyi yaptın kuzum kolay gele rast geleMerhabaaa cicisleeer. Hemen dunku.menumu yaziyim
Oglen
2 dilim tavuk gogusu
Aksam
5 adet kofte
Butun gun disardaydim yemek yiyemedim pek. Spor da yok ama 3 saat falan yurudum hep hareket halindeydim
Birazdan oy vermeye gidicez. Spor salonu uyeligimi baslattim dun tekrar. Bugun 2 den 4 e kadar ful spor
imkanlar dahilinde elimizdekilerle yapıcaz kuzum. istesen zaman ayırırsın bence bi kendini ve gununu gözden geçir bi kaçamak zaman bulursun benceben bu spor salonu olayina imreniyorum Yakınlarda yok bizim ama evde bi spor salonunda olabilecek her alet var gerçi disiplinli yaptığım soylenemez ama salona da yazılsam gidemem heralde bebeği bırakıp
Sporumuzu yaptik geldik hemen yaziyim yemek yapcam
Menuu
Sabah
Peynirli yumurta
Oglen
Yok
Simdi
Bi kucuk dondurma
Aksam
Taze fasulye
Su 2 litre
Spor 3.5 km yuksek tempo yuruyus
15 dk bisiklet
100 mekik
500 dis bacak
400 ic bacak
50 arka kol
60 pushdown
Spor 2 saatten fazla surdu
tebrikler cnm
mayam bir cezada bu menuye geliyor.Menü
Sabah(11:30da uyandık,kahvaltıyı geç yaptık,1 gıbı)
1 Peynirli açma
Bol peynır,domates,Salatalık
Saat 17 gibi 1 dilim Çikolatalı kekle cay
Aksam
1 servis kasigi pirinç pilavı,1 servis kasigi etli patatesli yemek,1 servis kaşığı yeşil fasulye yemeği
Su 2.5 litre,spor yok
1 mil lesli ama 2 set bu menuyu anca paklar