Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada mujdemi de vereyim.

Bugun 64.0 gordum. Umarim direnc midir ne zıkkım olmaz olasicaysa artik kirilmistir. Artik 64 gormek istemiyorum. 4 ten hic bu kadar nefret etmemistim
menun super kuzum bak karşılığını alıyorsun tebrik ederim seni

eline sğlık tatlım. malesef haftasonu spor yapamadım. c.tesi piknikte ip atlama yakantop oynadık. dunde az havuzda yuzdum gerisi yan geldim yattım

Valla senin 64 ün hepimizi sıkıntıya soktu bu hafta 63. 8 olacağını düşünüyorum en az

ayy evet malesef sizi de sıkıntıya soktum 64umle

Tesekkur ederim hepinize tek tek burda siz olmasaydiniz ben birakmis ve 67 68leri gormustum coktan

Destek oldunuz moral oldunuz hepiniz cok sagolun

Hadi insallah 63leri gorucem artikk

Gerci bu hafta da regl olucam ama insallah su tutup sismem onun disinda tatli krizi bilmemne yok bu sefer kendime yasakladim illa ki eksi olmam lazim artik

menun super kuzum bak karşılığını alıyorsun tebrik ederim seni

eline sğlık tatlım. malesef haftasonu spor yapamadım. c.tesi piknikte ip atlama yakantop oynadık. dunde az havuzda yuzdum gerisi yan geldim yattım

Sagolun kaptanim sizlerin sayesinde gercekten iyi ki burdayim

sabah karatay kahvaltısı yaptım kızlar
öğlende buçuklu ogun yaptım bakın bunları yedim ofiste Eki Görüntüle 1552075

Afiyet olsunn

Gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tesekkur ederimmm

hadi bakalım ruveydam bende bu hafta 75.5 görüp listeye giricem. sonraki her hafta 300gr ma da razıyım yavaş yavaş veriyim kilocukları. herşey bi kenara 40 lı yaşlarda fit olmak istiyorum yaşlı tırsık saklanan bi kadın değil

Bu hafta takimca motivasyonun dibine vuralim kaptanim ilk uce girelim sildirelim notamizi da
Ben sizin kilo veremeseniz de yasli tırsık bi kadin olacaginiza inanmiyorum ayrica gayet kendine guvenen bi insansiniz bence

kızlar çocuklar evde yanlız dı bugun erkenden eve kaçıcam az alışveriş yapıp akşama görüşürüz.

ha bu arada yeni bir arkadaş davet ettim onu karşılayıp sarın sarmalayın oldumu. kurallarıda hatırlatırsınız. öpüldünüz

Bu hafta takimca motivasyonun dibine vuralim kaptanim ilk uce girelim sildirelim notamizi da
Ben sizin kilo veremeseniz de yasli tırsık bi kadin olacaginiza inanmiyorum ayrica gayet kendine guvenen bi insansiniz bence
sağol bebeğim olmayayım işte yaş gitti kiloda olursa moral çökebilir önlem alıyorum
canım kelebekcim davet ettim takıma gelirse karşıla sorguya çek güzelce oldumu

Hemennn al kuzusum tabi ben bahcedrn yeni toplanmis kiraz yedim ihiiihii havami da atarım gel beraber olsun

Tebriklerrrrrr

ellerine saglik canim

ellerine sag
Ben bugün öğle yemeğimi 2 ye böldüm öğlen çorba içip birazdan da 100 gram tavuk göğüsü yiyicem yoksa sporda enerjim kalmıyo açlıktan
Ben pilates yapiyordum canum bi zamanlar ebrusalli ile hep derdi spor oncesi turk kahvesi icin enerji olyr spor sonrasi yesil cay icin yag takimi devam eder diye

ellerine sag

Ben pilates yapiyordum canum bi zamanlar ebrusalli ile hep derdi spor oncesi turk kahvesi icin enerji olyr spor sonrasi yesil cay icin yag takimi devam eder diye
Evet şekersiz türk kahvesi, şekersiz filtre kahve veya şekersiz nescafe bunların hepsi spordan yarım saat önce içildiğinde l-carnitin görevi görür. Benim spordan önce 1.5 saatim yolda geçtiği için pek işe yaramıyor o yüzden bitkisel burner kapsül kullanıyorum

sağol bebeğim olmayayım işte yaş gitti kiloda olursa moral çökebilir önlem alıyorum
canım kelebekcim davet ettim takıma gelirse karşıla sorguya çek güzelce oldumu

Ne varmis kaptanim yasinizda. Size ajda pekkan ornegini vermek istiyorum. Bakim olduktan sonra gerisi bos. Gerci onda estetik de var ama olsun

Tamam gelirse karsilariz sorgulariz takimca sonra o da yeliz209 gibi kacip gider artik

Ben bugün öğle yemeğimi 2 ye böldüm öğlen çorba içip birazdan da 100 gram tavuk göğüsü yiyicem yoksa sporda enerjim kalmıyo açlıktan

Ben de sabah kahvaltim olarak 1 minik kase sakizli muhallebi yedim ya
Regl haftam olunca hafta basindan tatkimi aliyim sonuna kadar da baska yok dedim. Ceza gelicek bakalim muhtemelen
Afiyet olsunm cok az yiyorsun sen dikkat et de spor yapicam diye bayilip kalma bi yerlerde

Hemennn al kuzusum tabi ben bahcedrn yeni toplanmis kiraz yedim ihiiihii havami da atarım gel beraber olsun

Vaaaayhavan batsin
Sagol kuzum afiyet olsun sana

Kirilmasini dort gozle bekliyouz kuzum ha gayrettt!!
Ah sorma sorma mahvetti o direnc hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…