- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.481
Oh oh masallah size bizde halilari degistiricez insallah o zamani bakliyorum temizlik icin
Kaptan ne vearmis yasinda insan oldugu degil hissettigi yastadir bak bana 31 im ama cocuklarim hala bana ay anne cok komiksin diyolar disardan buyuyorum ama icim hala kucuk bi cocuk
Valla siz anlatirken ben yoruldum elinizr kolunuza saglikSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gündelikçi geldi hanımmmmmmmm
Ay geberdim valla bugün yorgunluktan
Kızımla Annemin evine giriştim en azından RAmazan girmeden kendi evimide rahat temizler Annemin geleceği günde sadece bir toz alıp yerleri tekrar silerim diye
Tüllerini yıkadık, camlarını sildik, Banyoda fayanslar dahil her yer temizlendi, Mutfakta fayanslar ve dolap içleri dahil her yer temizlendi, Dolap içleri tekrar düzenlendi, Balkonlar 3 su yıkandı fırçalandı ( felaket pislenmiş tabi 3 aydır yıkanmayınca birde 4 yol ağızı evleri ), Yerler 2şer su silindi koltuk altlarına kadar, Vitrinin tozu alındı, Yatak odasında yatak elden geçti yerleri silindi, 3 adette yolluk yıkanıp fırçalandı ( büyük halıları yıkamaya verdim )
Mutfağın lavabosu tıkanıyordu diye akşamda eşime onu değiştirttim
KIzımla tam 6 saat hiç aralaksız temizlik yaptık ve bütün evi bitirdiktabi bizde bittik
Valla siz anlatirken ben yoruldum elinizr kolunuza saglik
ruveyda bende arkadaşların gibi menunu begenmedim. bida böle menu yapma kuzum sabah aç karna insülinde zıplamış muhallebiyle 1 kaşıgıda 1 kasesseside aynı farketmiyor insülini zıplatmaya. ayrıca beden tamamen aç kalmış hucreler doymamış. hadi bugun dengele oldumu bebeğim ceza vermiyorum çünki zaten aç kalmışsınEveeet ben bugun erkenden bitirdim yememi.
Sabah
1 minicik kucucuk ufacik kase sakizli muhallebi
Aksam
2 yemek kasigi salcali makarna
2 orta boy domates
Bol yogurt
1 bardak ayran
Yatana kadar kesin acikirim. Acikirsam koca bir bardak tarcinli sut veya ayran icecegim
Su: 2.5 litre olacak 1 litresini gun icinde ictimm yine bugun
Spor: karar vermedim henuz.
sporları gördüm alkışlar sana bebeğim menude harikaMENÜÜÜÜ
Sabah
Kuru meyveli yulaf + 1 bardak süt
Öğlen 1 de
Domates Çorbası
Öğlen 3 de
50 gr tavuk. 100 gramdı yarısını yiyebildim midem bulanmaya başladı artık tavuktan yiyemiycem sanırım uzun bir süre
5 de
yarım kase yulaf yarım bardak süt
Akşam
1 Tabak z. Yağlı fasulye
1 bardak yağsız süt içebilirim protein lazım
Öğlen doğru düzgün yiyemediğim için çok acıktım 5 de yine yulaf yedim.
Su: 1 litre + sporda 1 litre
Spor: Akşam yazıcam şu an neyi ne kadar yapıcam bilemiyorum.
aycanım tamamen karbonhidrat olmuş menun. seninde menunde besleyici çok bişi yok napsakki dışardamı yedin bunlarıMenum
sabah
tb ekmegine uc salam ve yesil zytinli sandvic
Oglen
iki dilim pizza
Aksam
bir tabak kurufasulye bolca salata
Spor bir saat yuruyus
su bir bucuk litre
pizza olmadi biliyoum ama telafi edecegimmm
menu guzelde sende akşam karbonhidrata belenmişsin. protein yok, lif yokBuda benim menum kizlar
Sabah
2 dilim yumurtali kepek ekmegi
1 dilim peynir
Sekersiz cay
Ogle
1 tabak yesil mercimek kavurmasi
2 kofte
Aksam
2 kase sehriye corbasi
2 dilim ekmek
Spor
30 dk evde yuruyus
Su
2 litre
Menüm
Sabah
1 k.k beyaz peynir
Domates
Salatalık
1 dilim kepek ekmek
1 bardak Nescafé
Öğlen
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
3 y.k pirinç pilavı
Aksam
1 porsiyon çoban salatası
1 porsiyon ızgara tavuk
6-7 dilim kizarmış patates
Su 2 litre gibi
Spor yok
patatesler ve pilav olmamış mayam. çokmu yoğunsun yoksun ortalıktaBu yemeklerle kilo verilmez ki
Saglıklı beslenemiyorum
evet aç olman normal doymamışsındır sabahtan aç kalmışsın akşamda az olmuş. yoğunmusun yemek yapamadınmı :)O kadar yoğunum ki ANCA giriyorum geçmişe baktım şimdi menümü paylaşayım
Berbat bir yemek düzenim oldu :S
Sabah ile öğle
(saat 14te yedim ilk öğünümü 9da kalkmıştım ama vakit bulamadım Yemeğe((
2 yumurta Haşlama
1 fincan kahve
Akşam
1 kase mercimek Çorbası
Az salata
Az karpuz
Saatlerce yürüme
Ama akşam bacak hareketleri yapıcam yine
Su 2 Lt
Hala acım meyve yerim belki
oy banum oy o anlattıklarından benim evede lazım. bende bi yardımcı bulup yaptırmam lazımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gündelikçi geldi hanımmmmmmmm
Ay geberdim valla bugün yorgunluktan
Kızımla Annemin evine giriştim en azından RAmazan girmeden kendi evimide rahat temizler Annemin geleceği günde sadece bir toz alıp yerleri tekrar silerim diye
Tüllerini yıkadık, camlarını sildik, Banyoda fayanslar dahil her yer temizlendi, Mutfakta fayanslar ve dolap içleri dahil her yer temizlendi, Dolap içleri tekrar düzenlendi, Balkonlar 3 su yıkandı fırçalandı ( felaket pislenmiş tabi 3 aydır yıkanmayınca birde 4 yol ağızı evleri ), Yerler 2şer su silindi koltuk altlarına kadar, Vitrinin tozu alındı, Yatak odasında yatak elden geçti yerleri silindi, 3 adette yolluk yıkanıp fırçalandı ( büyük halıları yıkamaya verdim )
Mutfağın lavabosu tıkanıyordu diye akşamda eşime onu değiştirttim
KIzımla tam 6 saat hiç aralaksız temizlik yaptık ve bütün evi bitirdiktabi bizde bittik
valla benim alıde bana komık anne der aslında bende kendimi 25 hissediyom sadece beden gidiyo yakalayamıyomKaptan ne vearmis yasinda insan oldugu degil hissettigi yastadir bak bana 31 im ama cocuklarim hala bana ay anne cok komiksin diyolar disardan buyuyorum ama icim hala kucuk bi cocuk
Spooooor
4.6 km yuksek tempo yuruyus
200 ic bacak
200 dis bacak
50 triceps
60 pushdown
Total 1.5 saat
Bacaklarim kollarim yaniyiiiii yaniyiiiii
aman fundan daha yaşımız kaç enerjin yuksek olsun her daim.Ben de bazen kendimi çok yaşlı hissediyorum hiç bişey gelmiyor içimden daha neşeli deli dolu olsam diyorum ama yapı meselesi sanırım biraz ağirim
sabah okey akşam olmamış spor superBugün çok düzensiz bi menum var ama az yedim cok sukur
kahvaltı
yumurta peynir zeytin domates salatalık tam bugday ekmeği
ara Nescafe
akşam 3 kasik yulaf 3 kasik patates salatası
Su 3 litre
yürüyüş 1 saat
10 dakka bisiklet 10 dakka bacak kalça hareketi
karpuz diyeti sanırım08/06/2015
Kahvaltı
2 dilim karpuz
1 parça beyaz peynir
Öğlen
1 dilim karpuz
Akşam
2 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir
Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
Su: 3 litreyi geçti
Sabahtan beri yarın sınavım var diye ders çalışıyorum. Meğersem sınavım falan yokmuşşşşNasıl mutlu olduğumu anlatamammm
iyi gezmeler ruveydamGunaydin herkesee
Bugun erkenciyim
Kuzenimin kiziyla ilgilenmeye gidicem cok giremem bugun malesef.
Kacamaksiz bi gun olsun
ooo maşallah fulyam daha nice mutlu senelere kuzum. aferin pasta yerine 200mekik bide ustune gece sporu yaparsın ohhhGünaydıııııııııııııın slim fitleeeeeeeeeeeeeeerr
Bugün bizim 3. evlilik yıl dönümümüz, bugünü 200 mekik ile kutlamaya karar verdik evlendiğimizden beri aldığımız 10 kiloya inat
ooo maşallah fulyam daha nice mutlu senelere kuzum. aferin pasta yerine 200mekik bide ustune gece sporu yaparsın ohhh
fulyam yağdan neden bukadar kaçıyorsun. mercimeğine az zeytinyağ gezdir. domates salatalık doğra piyaz gibi yap öle ye bebeğim. kırmızı et çok yağsız olursa sindirim sisteminde sindirimi zorlaşır, hemde mineraller yağ olmazsa sindirimden geçmeden bağırsaga atılır çöp olur. ölçüsünde yağ olsun etindeZaten bugün kol ve bacak çalışamıycam yürüyemiyorum bile. 40 dk yürüyüş karın sırt ve omuz yapıcam.
Hele öğle yemeğime bakın. Yağsız tuzsuz suda haşlanmış yeşil mercimek. Proteini nereden alıcağımı şaşırdım kaptanım haşlanmış tavukla olan bütün münasebetim kesildi. Anneme söyledim akşama tavuğu kasabına kıyma yaptırcak bende ondan yağsız köfte yapıcam. Bakalım nasıl olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?