Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir alıntı
""Karatay, yürüyüş ve sıfır kaçamak serbestleri yedim yasakları asla aklıma bile getirmedi, Sonuç 60 günde 15kilo. . Arkadaşlar lütfen kaçamak yapmayın okudukça üzülüyorum sizin adınıza.. Bu saglikli beslenme artık bizim için bir yaşam biçimimiz diyet değil. .""

demiş resimdeki başarılı kadın

Yağdan kaçmıyorum aslında akşam yemeğim zeytinyağlı fasulye. Sadece böyle olmasını uygun gördüm. Çünkü yarın kayınvalidem de kalırsak o da sağolsun yağlı yemekler yapıyor. Yarın başıma neler geliceğini bildiğim için bugün gün içinde yağ yok. Kırmızı eti köfte yapıcaksam çok yağsız almıyorum zaten. Tavuk köftesine ne dersin kaptanım öğle yemeği için uygun olur gibi geliyor bana yanına koca bir salata?

hemde super olur. ben tavuk köftesine kabak rendelerdim fulyam kendim yapardım tadı harika olurdu dene istersen

""Prof. Dr. Canan Karatay diyor ki; "Biz tıpta okurken karaciğeri yağlandıran alkoldür, biradır diyorduk. Her türlü ekmek, karbonhidratlar, gazlı ve şekerli içecekler, tatlandırıcılar diyabet hastalığı, kalp krizi nedenidir.
Meyve şekeri früktozdur ve en tehlikelisidir. Karaciğeri yağlandırır.
İşte çocukların alkolü budur, meyve şekeridir. Çocukların alkolüdür, kutu ve taze meyve suları."

Siz siz olun hem kendinizi hem sevdiklerinizi gazlı ve şekerli (diyet - light olanlar dahil) içeceklerden uzak tutun. ""

DOĞAL YAPISI BOZULAN YAĞLAR BAŞTA KANSER OLMAK ÜZERE BİRÇOK KRONİK HASTALIĞA NEDEN OLUYOR!

Kömür gibi, çatal bile saplanmayan yağlar...

Atık yağ toplama şirketi sahibi Mustafa Ezici Anlatıyor: "Fast food zincirlerinden, catering firmalarından ve restoranlardan topladığımız yağların yarısından çoğunun kömür gibi geldiğini ve katı yağlara çatal bile saplanmadığını gördük. Yaptırdığımız analizlerde yağların çoğu zehirli kimyasallarla doluydu. Bugün de topladığımız atık yağların %50'sinin polimer miktarı 25'in çok üstünde; yani yarısı kanserojen! Bunun nedeni seri gıda üretimi yapılan hemen her yerde kızartma yağlarının defalarca kullanılıyor olması. Bu yağlar hepimizin öğlenleri işyerindeki yemekhanede, akşamları bir şeyler atıştırdığımız restoranlarda veya hafta sonu çocuklarımızla uğradığımız fast food zincirinin şubelerinde bolca kullanılıyor."

Kaynak: Kansere Çözüm Var!/ Doğru Beslenme Kanserden Korur, Prof. Dr. Ahmet Aydın

Düzenleyen: Ersin Yarar

Teşekkürler Ersin Bey...

aldım neslim takımdada paylaşayım

Nassiiinnn nesliiii

Kızlar bende birazdan hazırlanıp kendimi yine sokaklara atacağım

Kızları toplayıp sinemaya bıraktıktan sonra kardeşime geçiceğim ( salatamıda yaptım yanıma alıyorum )
Artık akşam yemeğimden sonra ancak uğramaya fırsatım olur sanırım

Bu arada bu sene Akçay Tatiline çıkamayacağım diye çok üzülüyordum ama eşim dün dur bakalım belki Bayramdan sonra kaçarız 1 haftalığınada olsa benimde çok ihtiyacım var dedi
İşi sıkı tutmak için bir sebep daha çıktı bana
1 aydan fazla eşimin halaları beni görmemiş olacak gittiğimde bari baya bir fark olsun
Hem mayoda en azından eskiye nazaran daha düzgün durur

Kesinlikle spora asılmam şart oldu

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Rabbim nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

2 ay da 4 kilo vermişim. Bu ay 3 kilo vermek istiyordum gerçi sporu arttırıp yemeği en aza indirdim belki olur ben umudumu kaybetmiyim. Kaptanım ben hedefe ulaşınca benim hedefi biraz daha indiririz
dabi indiririz kuzum. ayda 4kg aslında ideal verilebilir bi kilo ama işte boğaza hakimiyet zor oluyor
Nassiiinnn nesliiii
ooo şekercim iyilik sen nasılsın hoşgeldin.nasıl gidiyor

karpuz diyeti sanırım

Evet kaptanım. Cumaya kadar yapıcam. Hem evdeki karpuz biter hem de bi kendime gelmiş olurum :)

Bugün telafi edersiniz kaptanım sıkmayın canınızı :) Zaten sporunuzu da yapmışsınız.

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunn. Sağlık,huzur,mutluluk dolu nice nice yıllaraaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…