- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.501
Yağdan kaçmıyorum aslında akşam yemeğim zeytinyağlı fasulye. Sadece böyle olmasını uygun gördüm. Çünkü yarın kayınvalidem de kalırsak o da sağolsun yağlı yemekler yapıyor. Yarın başıma neler geliceğini bildiğim için bugün gün içinde yağ yok. Kırmızı eti köfte yapıcaksam çok yağsız almıyorum zaten. Tavuk köftesine ne dersin kaptanım öğle yemeği için uygun olur gibi geliyor bana yanına koca bir salata?fulyam yağdan neden bukadar kaçıyorsun. mercimeğine az zeytinyağ gezdir. domates salatalık doğra piyaz gibi yap öle ye bebeğim. kırmızı et çok yağsız olursa sindirim sisteminde sindirimi zorlaşır, hemde mineraller yağ olmazsa sindirimden geçmeden bağırsaga atılır çöp olur. ölçüsünde yağ olsun etinde
hemde super olur. ben tavuk köftesine kabak rendelerdim fulyam kendim yapardım tadı harika olurdu dene istersenYağdan kaçmıyorum aslında akşam yemeğim zeytinyağlı fasulye. Sadece böyle olmasını uygun gördüm. Çünkü yarın kayınvalidem de kalırsak o da sağolsun yağlı yemekler yapıyor. Yarın başıma neler geliceğini bildiğim için bugün gün içinde yağ yok. Kırmızı eti köfte yapıcaksam çok yağsız almıyorum zaten. Tavuk köftesine ne dersin kaptanım öğle yemeği için uygun olur gibi geliyor bana yanına koca bir salata?
hoşgeldin deryacım biz iiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız, özledim bi göreyim dedimmmmm
hoşgeldin deryacım biz iiz sen nasılsın
""Prof. Dr. Canan Karatay diyor ki; "Biz tıpta okurken karaciğeri yağlandıran alkoldür, biradır diyorduk. Her türlü ekmek, karbonhidratlar, gazlı ve şekerli içecekler, tatlandırıcılar diyabet hastalığı, kalp krizi nedenidir.
Meyve şekeri früktozdur ve en tehlikelisidir. Karaciğeri yağlandırır.
İşte çocukların alkolü budur, meyve şekeridir. Çocukların alkolüdür, kutu ve taze meyve suları."
Siz siz olun hem kendinizi hem sevdiklerinizi gazlı ve şekerli (diyet - light olanlar dahil) içeceklerden uzak tutun. ""Eki Görüntüle 1552893
paylaş tatlım ne bulursan paylaş. kaçkişiye sesimizi duyursak kardır.aldım neslim takımdada paylaşayım
bir alıntıEki Görüntüle 1552850
""Karatay, yürüyüş ve sıfır kaçamak serbestleri yedim yasakları asla aklıma bile getirmedi, Sonuç 60 günde 15kilo. . Arkadaşlar lütfen kaçamak yapmayın okudukça üzülüyorum sizin adınıza.. Bu saglikli beslenme artık bizim için bir yaşam biçimimiz diyet değil. .""
demiş resimdeki başarılı kadın
Günaydıııııııııııııın slim fitleeeeeeeeeeeeeeerr
Bugün bizim 3. evlilik yıl dönümümüz, bugünü 200 mekik ile kutlamaya karar verdik evlendiğimizden beri aldığımız 10 kiloya inat
dabi indiririz kuzum. ayda 4kg aslında ideal verilebilir bi kilo ama işte boğaza hakimiyet zor oluyor2 ay da 4 kilo vermişim. Bu ay 3 kilo vermek istiyordum gerçi sporu arttırıp yemeği en aza indirdim belki olur ben umudumu kaybetmiyim. Kaptanım ben hedefe ulaşınca benim hedefi biraz daha indiririz
ooo şekercim iyilik sen nasılsın hoşgeldin.nasıl gidiyorNassiiinnn nesliiii
karpuz diyeti sanırım
bende bi itiraf edeyim dun guzel başlayan gunumun sonunda akşam kek yiyerek sabote ettim. benim oğlan ali akşam kek istedi, portakallı kek yaptım tabi o kokuya dayanamadım ve 2 dilim yedim kendime çok kızıyorum ama nicedir ağzıma koymamıştım nefsime engel olamadım
menumu yazayım
sabah kalkınca 2 bardak su 1 bardak kefir
8,00 de karatay kahvaltım: peynirli omlet+zeytin+az avakado+domates salatalı+badem fıstık
13,00 de domates salatalık peynir zeytin biber roka karışık salata
18,00 de yoğurtlu yarma çorbası+kıymalı patates yemeği+domates salatalık
20,00 de 2 dilim kek
spor 40dk kardiyo (lesli ve bantta yurume)
5dk karın çalışması
Günaydıııııııııııııın slim fitleeeeeeeeeeeeeeerr
Bugün bizim 3. evlilik yıl dönümümüz, bugünü 200 mekik ile kutlamaya karar verdik evlendiğimizden beri aldığımız 10 kiloya inat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?