- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.521
oh tatıl planıda yapılmış bi 95 i görsen varya banum kim tutar seni az kaldı gayretttKızlar bende birazdan hazırlanıp kendimi yine sokaklara atacağım
Kızları toplayıp sinemaya bıraktıktan sonra kardeşime geçiceğim ( salatamıda yaptım yanıma alıyorum)
Artık akşam yemeğimden sonra ancak uğramaya fırsatım olur sanırım
Bu arada bu sene Akçay Tatiline çıkamayacağım diye çok üzülüyordum ama eşim dün dur bakalım belki Bayramdan sonra kaçarız 1 haftalığınada olsa benimde çok ihtiyacım var dedi
İşi sıkı tutmak için bir sebep daha çıktı bana
1 aydan fazla eşimin halaları beni görmemiş olacakgittiğimde bari baya bir fark olsun
Hem mayoda en azından eskiye nazaran daha düzgün durur
Kesinlikle spora asılmam şart oldu
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Rabbim nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
e yap bakalım hep beraber sonuçları görücez. ertımı eksimi belli olurEvet kaptanım. Cumaya kadar yapıcam. Hem evdeki karpuz biter hem de bi kendime gelmiş olurum :)
Bugün telafi edersiniz kaptanım sıkmayın canınızı :) Zaten sporunuzu da yapmışsınız.
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunn. Sağlık,huzur,mutluluk dolu nice nice yıllaraaa :)
dabi indiririz kuzum. ayda 4kg aslında ideal verilebilir bi kilo ama işte boğaza hakimiyet zor oluyor
ooo şekercim iyilik sen nasılsın hoşgeldin.nasıl gidiyor
koru tabi ya alma sakın. bende hala koruyorum mezun olamadanIyyiimmm neslimm kilo koruma aldigim 1 2 kiloyu verme öyle yuvarlanip gidiyorumhal hatir soram dedim
koru tabi ya alma sakın. bende hala koruyorum mezun olamadankıramadım şeytanın bacağını 75-77 arası gidip geliyorum kuzum ya. yaz belki motivemi artırır tekrar eyluldede kuzen evlenecek şimdi düğünde fit olma hedefim var
fundam çok zordur kuzum allah yardımcın olsun. eş dost yokmu yada gazteye ilan ver bi bak irdele sor soruştur kuzum erteleme bu ara buldun buldunHerkese meraba ancak fırsat bulabildim sabahtan okuldan aradılar imzalamak gereken belgeler varmış bebeği babasına bıraktık 2 saat ligine sonra hemen eve döndüm herkes bakıcı meselesini sordu çok üzülüyorum hala bi bakıcı bulamadım şimdi seminer dönemi 2 hafta kaynanam idare eder belki yada rapor alirim ama okul açılmadan birini bulmam lazim benim için dua edin lutfeen
sıkıldım aslında şimdiye kadar verip kurtulsam korumak kolay da işte verecek hala kilo olunca kopuyorsun bi süre sonra. hele ben çok zor verdim 15kg mımı. yordu beni dinlenme dönemimde tak etti canıma bi an önce mezun olmak istiyorum. işim sadece kaptanlık olsun istiyorumOlsun kuzum bazen insan sıkılıyor diyetten almamakta iyi tekrar motive olur baslarsin sen o düğüne de fitt olursun
Ben samsunlu olmadığım için hiç akrabam yok ne yazikki eşimin ailesi de vezirkoprude sadece Anne babası burda bakacaz artık ben okula eve yakın olsun istiyorum çünkü ehliyetim yok bırakıp almak zor olur benim için ins bi yol bulnunurfundam çok zordur kuzum allah yardımcın olsun. eş dost yokmu yada gazteye ilan ver bi bak irdele sor soruştur kuzum erteleme bu ara buldun buldun
ruveyda bende arkadaşların gibi menunu begenmedim. bida böle menu yapma kuzum sabah aç karna insülinde zıplamış muhallebiyle 1 kaşıgıda 1 kasesseside aynı farketmiyor insülini zıplatmaya. ayrıca beden tamamen aç kalmış hucreler doymamış. hadi bugun dengele oldumu bebeğim ceza vermiyorum çünki zaten aç kalmışsın
sporları gördüm alkışlar sana bebeğim menude harika
aycanım tamamen karbonhidrat olmuş menun. seninde menunde besleyici çok bişi yok napsakki dışardamı yedin bunları
menu guzelde sende akşam karbonhidrata belenmişsin. protein yok, lif yok
patatesler ve pilav olmamış mayam. çokmu yoğunsun yoksun ortalıkta
evet aç olman normal doymamışsındır sabahtan aç kalmışsın akşamda az olmuş. yoğunmusun yemek yapamadınmı :)
oy banum oy o anlattıklarından benim evede lazım. bende bi yardımcı bulup yaptırmam lazım
valla benim alıde bana komık anne der aslında bende kendimi 25 hissediyom sadece beden gidiyo yakalayamıyom
aman fundan daha yaşımız kaç enerjin yuksek olsun her daim.
sabah okey akşam olmamış spor super
karpuz diyeti sanırım
e dınlen ozaman kuzum
iyi gezmeler ruveydam
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim daha nice yillar gecirin birlikte saglikla huzurlaGünaydıııııııııııııın slim fitleeeeeeeeeeeeeeerr
Bugün bizim 3. evlilik yıl dönümümüz, bugünü 200 mekik ile kutlamaya karar verdik evlendiğimizden beri aldığımız 10 kiloya inat
ooo maşallah fulyam daha nice mutlu senelere kuzum. aferin pasta yerine 200mekik bide ustune gece sporu yaparsın ohhh
Evet yemek yapamadım hiç iyi bir ev Hanımı Değilim
Hem öğrencilik hem işkadını hem evhanımı olamıyorum
Valla o isi 14 senedir ben beceremedim duzene koyamadimki siz yeni evliler koyun. Ama 14 senedir yemegim olmadigi oek ogun hatirlamam jet motoru takip illaki bisi cikartirim 30dk yaEvet yemek yapamadım hiç iyi bir ev Hanımı Değilim
Hem öğrencilik hem işkadını hem evhanımı olamıyorum
Sen de bendensin yanine okuyosun? :)
Yogurtkurunu ruveydada yapti bi ara youmlasin o. Ben istikrarsiz den3dim 2 yada 3 kez baslasammi ki.MENÜ
Sabah
Kuru meyveli yulaf
Öğlen
1 Tabak haşlanmış mercimek
Akşam
Taze fasulye
Yatmadan önce
Yoğurt limon pul biber karışımı (Bunu annem met edip duruyordu forumda falanda baktım yoğurt kürü. Gerçi yatmadan yemek yeme taraftarı değilim ama 2 hafta deniyim diyorum. )
Su: Şimdilik 1 litre
Spor: Akşam yazıcam
Tamam vienacim arada yorumla sohbete katil ki kaynasip arkadas olalim tanisalim. Degilse bisure sonra sıkılıp kacanlar olabiliyo tek derdim bu. Buraya nekadar baglanirsak okadar istikrarla kilo veririz kuzum. Kolay gelsin islerinGeçmişi okuyorum ama yorum yapamıyorum yoğunluktan
Beğeniyorum genelde siz oradan anlayın beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?