Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh tatıl planıda yapılmış bi 95 i görsen varya banum kim tutar seni az kaldı gayrettt

e yap bakalım hep beraber sonuçları görücez. ertımı eksimi belli olur

dabi indiririz kuzum. ayda 4kg aslında ideal verilebilir bi kilo ama işte boğaza hakimiyet zor oluyor

ooo şekercim iyilik sen nasılsın hoşgeldin.nasıl gidiyor

Iyyiimmm neslimm kilo koruma aldigim 1 2 kiloyu verme öyle yuvarlanip gidiyorum hal hatir soram dedim

Iyyiimmm neslimm kilo koruma aldigim 1 2 kiloyu verme öyle yuvarlanip gidiyorum hal hatir soram dedim
koru tabi ya alma sakın. bende hala koruyorum mezun olamadan kıramadım şeytanın bacağını 75-77 arası gidip geliyorum kuzum ya. yaz belki motivemi artırır tekrar eyluldede kuzen evlenecek şimdi düğünde fit olma hedefim var

Herkese meraba ancak fırsat bulabildim sabahtan okuldan aradılar imzalamak gereken belgeler varmış bebeği babasına bıraktık 2 saat ligine sonra hemen eve döndüm herkes bakıcı meselesini sordu çok üzülüyorum hala bi bakıcı bulamadım şimdi seminer dönemi 2 hafta kaynanam idare eder belki yada rapor alirim ama okul açılmadan birini bulmam lazim benim için dua edin lutfeen

Olsun kuzum bazen insan sıkılıyor diyetten almamakta iyi tekrar motive olur baslarsin sen o düğüne de fitt olursun

fundam çok zordur kuzum allah yardımcın olsun. eş dost yokmu yada gazteye ilan ver bi bak irdele sor soruştur kuzum erteleme bu ara buldun buldun

Olsun kuzum bazen insan sıkılıyor diyetten almamakta iyi tekrar motive olur baslarsin sen o düğüne de fitt olursun
sıkıldım aslında şimdiye kadar verip kurtulsam korumak kolay da işte verecek hala kilo olunca kopuyorsun bi süre sonra. hele ben çok zor verdim 15kg mımı. yordu beni dinlenme dönemimde tak etti canıma bi an önce mezun olmak istiyorum. işim sadece kaptanlık olsun istiyorum

fundam çok zordur kuzum allah yardımcın olsun. eş dost yokmu yada gazteye ilan ver bi bak irdele sor soruştur kuzum erteleme bu ara buldun buldun
Ben samsunlu olmadığım için hiç akrabam yok ne yazikki eşimin ailesi de vezirkoprude sadece Anne babası burda bakacaz artık ben okula eve yakın olsun istiyorum çünkü ehliyetim yok bırakıp almak zor olur benim için ins bi yol bulnunur

MENÜ
Sabah

Kuru meyveli yulaf

Öğlen
1 Tabak haşlanmış mercimek

Akşam
Taze fasulye

Yatmadan önce
Yoğurt limon pul biber karışımı (Bunu annem met edip duruyordu forumda falanda baktım yoğurt kürü. Gerçi yatmadan yemek yeme taraftarı değilim ama 2 hafta deniyim diyorum. )

Su: Şimdilik 1 litre
Spor: Akşam yazıcam

Evet yemek yapamadım hiç iyi bir ev Hanımı Değilim
Hem öğrencilik hem işkadını hem evhanımı olamıyorum

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim daha nice yillar gecirin birlikte saglikla huzurla

Selam kizlar. 15dk egzersiz yptim yemek oncesi. Yeme isini kapadim 8 de oykuyle ve komsunun kiziyla cay kenarina yurumeye incez 1 saat de yurusem bugun temiz temiz kapatirim. S3mizotu yemegi yaptim yapismadan gönderim keki diye Yarinda onu yicem ogle aksam pofff. 2 dilim kek pana pahali patladi

Yogurtkurunu ruveydada yapti bi ara youmlasin o. Ben istikrarsiz den3dim 2 yada 3 kez baslasammi ki.

Geçmişi okuyorum ama yorum yapamıyorum yoğunluktan

Beğeniyorum genelde siz oradan anlayın beni :))
Tamam vienacim arada yorumla sohbete katil ki kaynasip arkadas olalim tanisalim. Degilse bisure sonra sıkılıp kacanlar olabiliyo tek derdim bu. Buraya nekadar baglanirsak okadar istikrarla kilo veririz kuzum. Kolay gelsin islerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…