- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.541
oh tatıl planıda yapılmış bi 95 i görsen varya banum kim tutar seni az kaldı gayrettt
Ha bu arada oykuyle cizelge yaptik 8haftalik hedef koyduk oda 6kg verecem anne dedi gobek yaglari rahatsiz ediyo kuzum genckiz oldu ya yakinda reglde olur kol alti ..... baslamis anam buyudu minik papatyam yaaa
Geçmiş olsun canim insanın çocuğu hastalaninca kendi hastalanmayi tercih ediyor allah şifa versin insSelam kizlar bugun yine ogleden sonra hastanedeydik bidik icin idrar testi sonucunda iltihap cikti gecen hafta bide ishal olmustu kaka tahlili vermistik onda da iltihap cikti ama bi sikintisi olmadigi icin antibiyotik vemedi doktor bidaha tekrarlicaz idrar tahlilini ama neyse ogrendim bu sefer almak kolay olur bide voiding yaptiricaz tekrardan idrar kanallarinda kacak varmo diye cok zor bu islem cocuklar icin offffff nasil dayanicam bilmiyorum
Selam kizlar bugun yine ogleden sonra hastanedeydik bidik icin idrar testi sonucunda iltihap cikti gecen hafta bide ishal olmustu kaka tahlili vermistik onda da iltihap cikti ama bi sikintisi olmadigi icin antibiyotik vemedi doktor bidaha tekrarlicaz idrar tahlilini ama neyse ogrendim bu sefer almak kolay olur bide voiding yaptiricaz tekrardan idrar kanallarinda kacak varmo diye cok zor bu islem cocuklar icin offffff nasil dayanicam bilmiyorum
Bide hastanede bi bayan vardi bugun Allahim biri elinde biri kucaginda iki cicuk zannedersin kendi dogurmamis kesin 45 kilo falandir genetik bisey heralde bu ya nasil beceriyorlar anlamiyorum cunku
Bugunku menumude yazayim
Sabah
Yarim acma
Az domates salatalik
1 dilim peynir
Omlet
Sekersiz cay
Ogle
1 kase corba
1 dilim ekmek
Aksam
Yesil mercimek kavurmasi
Spor
Bugun hastanede bol bol bi oraya bi buraya kostursuk ama sonrasinda da bilen varsa gata hastanesinden kadikoye kadar yuruduk 45 dk falan surmustur
Su
2 litre oldu cok sukur
Benim eşim de doğumdan önce derdi kilo alma ki ozaman 60 en fazla 64 olmuşumdur ama doğumdan sonra çok takmamaya başladı heralde ben üzülüyorum diye kiyamiyor kilo meselesi pek açılmıyor ben soruyorum veriyorum farkediliyormu diye çünkü emzirme ye bırakalı 9 kilo verdim ins daha da vericemÇok geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz ve sorunsuz bütün tahlillerinizi yaptırabilirsiniz
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ben bir arkadaşımda öyle
Kız benden bir sene sonra doğum yaptı ( 4 yaşına girecek kızı ) ve şu anda 47 kg
Özellikle yaptığı birşey yok aksine çok da sever yemeyi ama abur cubur yediğinde kilo alır ufaktanen son bir ara 50 kgya çıkınca eşi göbek yaptın demiş dedim Allah onu kahretmesin kız göbek dediğin gazdır gaz eşi meğer kilo almasını kesinlikle istemiyormuş ki inan çok çok zayıf hatta ilk söylediğinde çok bozulmuş ne yani sırf görüntü içinmi evlendin benimle diye dedim o zaman benimki ölmüş olması gerekirdi derdinden adam 52 kg aldı 124.5 kgya kadar çıkmıştım diye
Valla Allah razı olsun eşimden bir gün bile sen kilo aldın kilo ver demedi aksine ben ağlama krizlerine girdiğimde bile aşkım saçmalama ben senin yüreğini sevdim, hala çok güzelsin aksine gün geçtikçe şarap gibi hatunsun dahada güzelleşiyorsun derdi
Hee şimdi göbişime bakıyor o ayrıarada yoklayıp aşkım valla gitti bak iyice ufaldı diye veriyor çoşkuyu
Menün çüzel canım valla helal olsun eminim cuma süper bir sonuç görürsün
Ben endüstriyel tasarımcıyım. Bölümümde yüksek lisans yapıyorum. Bir yandan da Tasarımcı olarak Çalışmaya çalışıyorum :)Sen de bendensin yanine okuyosun? :)
Valla o isi 14 senedir ben beceremedim duzene koyamadimki siz yeni evliler koyun. Ama 14 senedir yemegim olmadigi oek ogun hatirlamam jet motoru takip illaki bisi cikartirim 30dk ya
Sendde yap yeliz gulme gulme
Yogurtkurunu ruveydada yapti bi ara youmlasin o. Ben istikrarsiz den3dim 2 yada 3 kez baslasammi ki.
Tamam vienacim arada yorumla sohbete katil ki kaynasip arkadas olalim tanisalim. Degilse bisure sonra sıkılıp kacanlar olabiliyo tek derdim bu. Buraya nekadar baglanirsak okadar istikrarla kilo veririz kuzum. Kolay gelsin islerin
Selam kizlar bugun yine ogleden sonra hastanedeydik bidik icin idrar testi sonucunda iltihap cikti gecen hafta bide ishal olmustu kaka tahlili vermistik onda da iltihap cikti ama bi sikintisi olmadigi icin antibiyotik vemedi doktor bidaha tekrarlicaz idrar tahlilini ama neyse ogrendim bu sefer almak kolay olur bide voiding yaptiricaz tekrardan idrar kanallarinda kacak varmo diye cok zor bu islem cocuklar icin offffff nasil dayanicam bilmiyorum
Umarim bu yogurt midemi yaktigi gibi yaglarida yakar yoksa cok pis sinirlenicem. Esimle beraber basladik bakalim. Pes etmek yok.
Herkese iyi geceleeeerrrr
Ben endüstriyel tasarımcıyım. Bölümümde yüksek lisans yapıyorum. Bir yandan da Tasarımcı olarak Çalışmaya çalışıyorum :)
Sporumu yaptim geldim yemek yedim
Spor 3km hizli tempo yuruyus
40 sirta cekis 10 kg ile
80 yukardan sirta cekis 10kg ile
60 dumbel ile sirt 2.5 kg ile
Bacaklarim ve kollarim pert oldugu icin bugun sirt calistim
Total 1.30 saat
Yarin spor yok kaynişte kalicaz zaten dinlenmem de lazim.
Benim menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara Nescafe
akşam nohut yemeği 5 kaşık susuz
bol salata yoğurt
Yürüyüş 1 saat
şu 3 litre
Bugun sık yazamadim kusura bakmayin sabahtan beri disaridaydim yenj eve adim attim
sabah
iki yumurtadan omlet
oglen
azıcık et sote ayran
aksam
enginar Fırında
çok geçmiş olsun tatlım. bol su içirmeye çalış bu sureçteSelam kizlar bugun yine ogleden sonra hastanedeydik bidik icin idrar testi sonucunda iltihap cikti gecen hafta bide ishal olmustu kaka tahlili vermistik onda da iltihap cikti ama bi sikintisi olmadigi icin antibiyotik vemedi doktor bidaha tekrarlicaz idrar tahlilini ama neyse ogrendim bu sefer almak kolay olur bide voiding yaptiricaz tekrardan idrar kanallarinda kacak varmo diye cok zor bu islem cocuklar icin offffff nasil dayanicam bilmiyorum
onlar torpilliiiBide hastanede bi bayan vardi bugun Allahim biri elinde biri kucaginda iki cicuk zannedersin kendi dogurmamis kesin 45 kilo falandir genetik bisey heralde bu ya nasil beceriyorlar anlamiyorum cunku
Bugunku menumude yazayim
Sabah
Yarim acma
Az domates salatalik
1 dilim peynir
Omlet
Sekersiz cay
Ogle
1 kase corba
1 dilim ekmek
Aksam
Yesil mercimek kavurmasi
Spor
Bugun hastanede bol bol bi oraya bi buraya kostursuk ama sonrasinda da bilen varsa gata hastanesinden kadikoye kadar yuruduk 45 dk falan surmustur
Su
2 litre oldu cok sukur
dengeli canımBugünkü menüm
Sabah
Shake
Öğle
dışarıdaydım yiyebileceğini en masum şey dönerdi
Servis döner aldım pilav yok
Tavuk döner sadece etleri yani
Bol salata
Avuç içi kadar pide
Cola zero
Ara
soda
Akşam
Bir dilim kepekli ekmek ve biraz kaşar (canım birşey istemedi)
Kiraz ve Çilek
Su 2 Lt
Spor squat ve bacak hareketleri
Gün içinde de çok yürüdüm
dengeli kuzum09/06/2015
Kahvaltı
3 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir
Kahvaltımı geç yaptım öğlen yemedim o yüzden
Akşam
3 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir
Karpuzumu yedikten sonra kaçamak yaptımBirazcık adana dürüm ve minnak bir parça çiğ köfte yedim.
Spor: 45dk yürüyüş
Su:3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?