Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam yemeğimide yedikten sonra az eşimle sohbet edip kendimi buraya attım
Kızkardeşimle kahvelerimizi içtikten sonra 40 dakika kadar yürüdük sonrada 16:30 gibi gidip kızların olduğu AVMnin otoparkında bekledim çıkmalarını

Kızlar teşekkür üzerine teşekkür ettiler yoksa Anneleri izin vermeyecekti sinemaya gitmelerine
Bugünüde hasarsız atlattım çok şükür ve inşallah yarında öbür günde öyle olurda cumaya eksi görürüm Öğlende kızkardeşimde tartıldım Cumayla aynı rakamı gördüm şükür inşallah ekside göreceğim inşallah

oh tatıl planıda yapılmış bi 95 i görsen varya banum kim tutar seni az kaldı gayrettt

Ayyyy ağzından bal damlıyor
İnşallah canım valla o zaman dünyalar benim olur kesin
Valla kuzen Faceden bastırıyor dayımı ikna et diye ( eşimin aslında rahmetli babası onların dayısıydı ama eşimede dayı diyorlar uzun zamandır ) Kızcağız sen gelince eğlenirim ancak diyor
Nasip canım çok heveslenmek istemiyorum ki sonradan bir aksilik çıkarsa üzülmiyeyim diye ama ben yinede önlemimi alıp spora asılayım ki bari selülitlerim azalsın hem sıkılaşırsam dahada zayıf gözükürüm

Ha bu arada oykuyle cizelge yaptik 8haftalik hedef koyduk oda 6kg verecem anne dedi gobek yaglari rahatsiz ediyo kuzum genckiz oldu ya yakinda reglde olur kol alti ..... baslamis anam buyudu minik papatyam yaaa

Oyyy maşallah subhanallah
Kız valla zaman ne çabuk geçiyor inan bende hep diyorum büyük kızım ilk doğduğunda minicikti ( 2.596 gram ) şimdi maşallah genç kız oldu, boyumu geçti ve benim yaptığım kadar iş geliyor elinden
Koltuk altıyla ilgili gözün aydın diyemiyeceğim çünkü ağdayla boğuşmak tam bir işkence ( canı yanıyor diye benim içim cız ediyor ama en temizide o )

Bazen düşünüyorumda atıyorum 5 sene sonra ( 20 yaşında olunca ) evlenmeye kalkışırsa ( ki Allah korusun bekarlığın tadını çıkarsın hayatı öğrensin ve en önemlisi kendine meslek edinsin ) kesin ben fenalık geçiririm
Analarımız bizi nasıl vermiş kızzzzzzz düşüncesi bile insanı bir hoş yapıyor

Rabbim bahtlarınıda açık etsin...Aminnnnnnnnn

Sporumu yaptim geldim yemek yedim

Spor 3km hizli tempo yuruyus
40 sirta cekis 10 kg ile
80 yukardan sirta cekis 10kg ile
60 dumbel ile sirt 2.5 kg ile

Bacaklarim ve kollarim pert oldugu icin bugun sirt calistim
Total 1.30 saat
Yarin spor yok kaynişte kalicaz zaten dinlenmem de lazim.

Benim menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara Nescafe
akşam nohut yemeği 5 kaşık susuz
bol salata yoğurt

Yürüyüş 1 saat
şu 3 litre

Bugun sık yazamadim kusura bakmayin sabahtan beri disaridaydim yenj eve adim attim
sabah
iki yumurtadan omlet
oglen
azıcık et sote ayran
aksam
enginar Fırında

Selam kizlar bugun yine ogleden sonra hastanedeydik bidik icin idrar testi sonucunda iltihap cikti gecen hafta bide ishal olmustu kaka tahlili vermistik onda da iltihap cikti ama bi sikintisi olmadigi icin antibiyotik vemedi doktor bidaha tekrarlicaz idrar tahlilini ama neyse ogrendim bu sefer almak kolay olur bide voiding yaptiricaz tekrardan idrar kanallarinda kacak varmo diye cok zor bu islem cocuklar icin offffff nasil dayanicam bilmiyorum

Bugunku menumude yazayim

Sabah
Yarim acma
Az domates salatalik
1 dilim peynir
Omlet
Sekersiz cay

Ogle
1 kase corba
1 dilim ekmek

Aksam
Yesil mercimek kavurmasi

Spor
Bugun hastanede bol bol bi oraya bi buraya kostursuk ama sonrasinda da bilen varsa gata hastanesinden kadikoye kadar yuruduk 45 dk falan surmustur

Su
2 litre oldu cok sukur

Geçmiş olsun canim insanın çocuğu hastalaninca kendi hastalanmayi tercih ediyor allah şifa versin ins

Çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz ve sorunsuz bütün tahlillerinizi yaptırabilirsiniz
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Bide hastanede bi bayan vardi bugun Allahim biri elinde biri kucaginda iki cicuk zannedersin kendi dogurmamis kesin 45 kilo falandir genetik bisey heralde bu ya nasil beceriyorlar anlamiyorum cunku

Ben bir arkadaşımda öyle
Kız benden bir sene sonra doğum yaptı ( 4 yaşına girecek kızı ) ve şu anda 47 kg
Özellikle yaptığı birşey yok aksine çok da sever yemeyi ama abur cubur yediğinde kilo alır ufaktan en son bir ara 50 kgya çıkınca eşi göbek yaptın demiş dedim Allah onu kahretmesin kız göbek dediğin gazdır gaz eşi meğer kilo almasını kesinlikle istemiyormuş ki inan çok çok zayıf hatta ilk söylediğinde çok bozulmuş ne yani sırf görüntü içinmi evlendin benimle diye dedim o zaman benimki ölmüş olması gerekirdi derdinden adam 52 kg aldı 124.5 kgya kadar çıkmıştım diye
Valla Allah razı olsun eşimden bir gün bile sen kilo aldın kilo ver demedi aksine ben ağlama krizlerine girdiğimde bile aşkım saçmalama ben senin yüreğini sevdim, hala çok güzelsin aksine gün geçtikçe şarap gibi hatunsun dahada güzelleşiyorsun derdi
Hee şimdi göbişime bakıyor o ayrı arada yoklayıp aşkım valla gitti bak iyice ufaldı diye veriyor çoşkuyu

Menün çüzel canım valla helal olsun eminim cuma süper bir sonuç görürsün

Benim eşim de doğumdan önce derdi kilo alma ki ozaman 60 en fazla 64 olmuşumdur ama doğumdan sonra çok takmamaya başladı heralde ben üzülüyorum diye kiyamiyor kilo meselesi pek açılmıyor ben soruyorum veriyorum farkediliyormu diye çünkü emzirme ye bırakalı 9 kilo verdim ins daha da vericem

Sen de bendensin yani ne okuyosun? :)
Ben endüstriyel tasarımcıyım. Bölümümde yüksek lisans yapıyorum. Bir yandan da Tasarımcı olarak Çalışmaya çalışıyorum :)

Valla o isi 14 senedir ben beceremedim duzene koyamadimki siz yeni evliler koyun. Ama 14 senedir yemegim olmadigi oek ogun hatirlamam jet motoru takip illaki bisi cikartirim 30dk ya

Sendde yap yeliz gulme gulme

Ay kaptanım ben evli Değilim ki :)
Babam ve kardeşim bana misafir geldi onlara yemek yapıyorum onu kastetmiştim :)
Annem Abi'min yeni Doğan bebişine bakmaya abime gidince babam ve kardeşim aç kalmış bana geldiler kalmaya bir süreliğine :)))

Elimden geldiğince katılmaya çalışıcam

Bugünkü menüm
Sabah
Shake

Öğle
dışarıdaydım yiyebileceğini en masum şey dönerdi
Servis döner aldım pilav yok
Tavuk döner sadece etleri yani
Bol salata
Avuç içi kadar pide
Cola zero

Ara
soda

Akşam
Bir dilim kepekli ekmek ve biraz kaşar (canım birşey istemedi)

Kiraz ve Çilek

Su 2 Lt
Spor squat ve bacak hareketleri
Gün içinde de çok yürüdüm

Çok geçmiş olsun

Umarim bu yogurt midemi yaktigi gibi yaglarida yakar yoksa cok pis sinirlenicem. Esimle beraber basladik bakalim. Pes etmek yok.
Herkese iyi geceleeeerrrr

Yoğurtla pul biber bu dimi? Akşam yatmadan ve sabah uyanınca yenen? Sonuçları paylaş mutlaka ben de merak ediyorum onuu

Ben endüstriyel tasarımcıyım. Bölümümde yüksek lisans yapıyorum. Bir yandan da Tasarımcı olarak Çalışmaya çalışıyorum :)

Oooo maşallah kolay gelsin. Ben de yüksek lisans istiyorum mülakat kısmından biraz çekiniyorum ama Akademik kariyer düşünüyor musun?

09/06/2015
Kahvaltı
3 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir

Kahvaltımı geç yaptım öğlen yemedim o yüzden

Akşam
3 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir

Karpuzumu yedikten sonra kaçamak yaptım Birazcık adana dürüm ve minnak bir parça çiğ köfte yedim.

Spor: 45dk yürüyüş
Su:3 litre

bravooo

Benim menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara Nescafe
akşam nohut yemeği 5 kaşık susuz
bol salata yoğurt

Yürüyüş 1 saat
şu 3 litre

Bugun sık yazamadim kusura bakmayin sabahtan beri disaridaydim yenj eve adim attim
sabah
iki yumurtadan omlet
oglen
azıcık et sote ayran
aksam
enginar Fırında

çok geçmiş olsun tatlım. bol su içirmeye çalış bu sureçte

Bide hastanede bi bayan vardi bugun Allahim biri elinde biri kucaginda iki cicuk zannedersin kendi dogurmamis kesin 45 kilo falandir genetik bisey heralde bu ya nasil beceriyorlar anlamiyorum cunku
onlar torpilliii

dengeli canım

dengeli kuzum

hah bende dunki maceramı anlatayım size. dun benim kızla komsu kızı beni ektiler, açıkhavada su kenarında yuruyus hayalim tam suya düşmüşken eşimi kandırdım çıktık evden. guya 40dk çayın karşıyakasına dolanıp eve gelecektik öyle çıktık. tam karşı yakadan dönecez eşim demezmi köpruye kadar yuruyup yukardan dolanalımmı, ooo dedim seni evden zor çıkardım de hadi gidelim. tabi o noktadan köprü 3km den fazla idi. az gittik uz gittik yol bitmedi ha köpru geldi gelecek derken karanlık bastı ben tırsmaya başladım. bizi öyle yururken yolda kalmış turist sanan bir taksi durdu başladı ingilizce konuşmaya yok dedi eşim biz yuruyoz yolda kalmadık. adamlar hep dağ bayırda turist görmeye alışıklar tabi 2 deli turk olamaz ya demiştir allahım ayaklarıma karasular indi tam bir doğa yuruyusu oldu ama baya tırstım. yolda eşimle şakalaşa şakalaşa bitirdik yolu son dönemeci dönunce aha dedim kara görundu koşmaya başladım bi an sitenin önunde yığılıcam sandım tam 2 saattt 2 saat yurumusuz bidahamı dedim tobe eve çıktım acıkmışım napcam neye sarılcam delirdim 2 bardak kefir 1 avuc badem yedim baktım olmadı yattım. saat 2 de yorgunluktan uyuyamayıp kalktım 4 e kadar oturdum. tam yatacam hiç huyu olmayan ali anne ben korktum diye gelmezmi hadiiii onu çişe götür babasının yanına yatırdım gibi onun yatagına gidip yattım 6 ya kadar deliksiz sızmışım bidaha bana köpru deme dedim eşime sabah öldü gulmekten. bide hergun spor yapıyon pertin çıktı dedi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…