- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.561
hah bende dunki maceramı anlatayım size. dun benim kızla komsu kızı beni ektiler, açıkhavada su kenarında yuruyus hayalim tam suya düşmüşken eşimi kandırdım çıktık evden. guya 40dk çayın karşıyakasına dolanıp eve gelecektik öyle çıktık. tam karşı yakadan dönecez eşim demezmi köpruye kadar yuruyup yukardan dolanalımmı, ooo dedim seni evden zor çıkardım de hadi gidelim. tabi o noktadan köprü 3km den fazla idi. az gittik uz gittik yol bitmedi ha köpru geldi gelecek derken karanlık bastı ben tırsmaya başladım. bizi öyle yururken yolda kalmış turist sanan bir taksi durdu başladı ingilizce konuşmayayok dedi eşim biz yuruyoz yolda kalmadık. adamlar hep dağ bayırda turist görmeye alışıklar tabi 2 deli turk olamaz ya demiştir allahım ayaklarıma karasular indi tam bir doğa yuruyusu oldu ama baya tırstım. yolda eşimle şakalaşa şakalaşa bitirdik yolu son dönemeci dönunce aha dedim kara görundu koşmaya başladım bi an sitenin önunde yığılıcam sandım tam 2 saattt 2 saat yurumusuz bidahamı dedim tobe eve çıktım acıkmışım napcam neye sarılcam delirdim 2 bardak kefir 1 avuc badem yedim baktım olmadı yattım. saat 2 de yorgunluktan uyuyamayıp kalktım 4 e kadar oturdum. tam yatacam hiç huyu olmayan ali anne ben korktum diye gelmezmi hadiiii onu çişe götür babasının yanına yatırdım gibi onun yatagına gidip yattım 6 ya kadar deliksiz sızmışım bidaha bana köpru deme dedim eşime sabah öldü gulmekten. bide hergun spor yapıyon pertin çıktı dedi durdu
Herkese gunaydin herkes icin cok mutlu cok guzel bol yuruyuslu bol sporlu bi gun olsunnnnnn:) tarti bana simdiden -500 gosterdi regl haftamda olmama ragmen herkesin de yüzüne guler insallahhhh
gözünüz aydın yoldaşlarım adınıza çok sevindim şu 2 gun dıkkat edin dahada eksi olacak benceSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine çok dinç uyandım hatta kendimi baya bir hafif hissediyorum ( göbişim gün geçtikçe içine kaçıyor sankı)
Çok şükür 1 kg çıkan fazlalık yok oldu hatta cumaya nazaran 100 gr eksideyiminşallah dahada fazla olur o eksi
Bugün ne güzel evimde oturur keyif yaparım, öğlende de kızımla sporumu yaparım derken şimdi kızkardeşim aradıEvinde tadilat var ve Anaokulunda da okuma bayramı olunca ustaların başında duracak biri lazımmış
KPsine söylemiş ( ki kırk yılın başı işleri ona düşer ) adam bin tane bahane uydurmuş sırf gitmemek için hatta kızkardeşim ablam hastaneye gidecek bugün o yüzden sana rica ettim diye ufak bir pembe yalan uydurmuş kabul etsin diye ama inatla Ablan randevusunu iptal etsin o zaman demiş
Kızcağız sabah sabah nasıl sinir olmuş sonuçta görümcesinin çocuğuna 7/24 bakıyorlar hatta bir dediğini iki etmiyorlar ama bizim ikizlere ne birşey alırlar nede sıkıştığında yardımcı olurlar
En son adam kıvıramayacak duruma gelincede bu seferde ben ishalim günde 20 kere tuvalete gidiyorum demişdedim deseydin sıkıntı yok bizim evdede tuvalet var diye
Kızcağız tabi çok üzüldü ulen bu kadar vicdansızlık olur ben ne yapacağım diye bende tabi dayanamadım mıçam onların baçağına ben gelirim kızı yanıma alıp bir iki saate kadar diye
Yani kendi kendime iş çıkardım sayılır ama kıyamadım sonuçta evlatlarının özel gününde tabiki yanlarında olmak onunda hakkı
Ohhh iyi yürüyüş ve macera olmuş sizlere hemde eşinle baş başa vakit geçirmişsin
Bakalım bende kızkardeşim ustalardan gelip gelmeyeceklerini kesin öğrenip haber versin kuzuyla onun evine yürümeyi düşünüyorumhem 1 saatlik yürüyüşümde aradan çıkmış olur maşallah küçük kuzuda alıştı yürümeye hiç zorlanmıyor yanımda
paylaştığım dosyayıda oku fundam oldumuHerkes e Günaydın geçmişi okudum baya bi oğlum artık telefonu elimden almalara basladi fırsat buldukça yazarım ins
ay bu hafta çok tatlıyızzzzHerkese gunaydin herkes icin cok mutlu cok guzel bol yuruyuslu bol sporlu bi gun olsunnnnnn:) tarti bana simdiden -500 gosterdi regl haftamda olmama ragmen herkesin de yüzüne guler insallahhhh
Ben biberli olanı yapıyorum yoğurt kürü olarak geçiyo ama belki başka adı da vardı. Gece çok kötü yaptı midemi ya ama uyudum hemenKızlar yoğurt kuru ayran kuru aynı mi yoksa şu biberli yoğurt kuru mu
maşallah kuzum azmin daim olsun cuma listeleri yıkıcaz işallahHuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Bugün daha çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben ay sonunda 52 yi görücem ya inat ettim.
Huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Bugün daha çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben ay sonunda 52 yi görücem ya inat ettim.
Sindirim faydası oldu mu canım sabah etki ettimiBen biberli olanı yapıyorum yoğurt kürü olarak geçiyo ama belki başka adı da vardı. Gece çok kötü yaptı midemi ya ama uyudum hemen
Ben de sıkılıyorumya çok yüksek tempolu müzikler açıyorum mezdeke gibi yada tableti yerleştirip kore dizisi felan izliyorum zaman çabuk geçiyor ozmankızlar ben bantta yuruduğum zaman 3-5dk ara ile bandı yavaşlatıp banttan inip nabzımı yukseltecek jamping jack hareketi yapıyorum bazende leslinin bazı hareketlerini yapıp nabzımı artırıp tekrar banda çıkıyorum. bantta koşmak yerine daha kolay ve zevkli geliyor. zaten bantta yurumekten çok hoşlanmıyorum. oyuzden yavaşlatıp araya bişiler serpiştiriyom benzer durumda olanlar için bir yöntem olsun diyede paylaşmak istedim.
müzik beni kesmiyo film izlemekte kesmiyo. arada inip zıplamak iyi geliyoBen de sıkılıyorumya çok yüksek tempolu müzikler açıyorum mezdeke gibi yada tableti yerleştirip kore dizisi felan izliyorum zaman çabuk geçiyor ozman
Daha yediğim andan itibaren karnıma bişeyler oldu zaten. Bi garip oldum sonra kendimi tuvalete attımSindirim faydası oldu mu canım sabah etki ettimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?