Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menu ve sporum
sabah kalkınca 2 bardak su
7,30 da karatay kahvaltısı
13,00 de salata
16,00 da salata karpuz
18,30 da semizotu yemeği sarımsak yoğurtla+ az kıymalı patlıcan+salata
spor
15dk karın bacak
2 saat doğada yurume

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda yine çok dinç uyandım hatta kendimi baya bir hafif hissediyorum ( göbişim gün geçtikçe içine kaçıyor sankı )
Çok şükür 1 kg çıkan fazlalık yok oldu hatta cumaya nazaran 100 gr eksideyim inşallah dahada fazla olur o eksi

Bugün ne güzel evimde oturur keyif yaparım, öğlende de kızımla sporumu yaparım derken şimdi kızkardeşim aradı Evinde tadilat var ve Anaokulunda da okuma bayramı olunca ustaların başında duracak biri lazımmış
KPsine söylemiş ( ki kırk yılın başı işleri ona düşer ) adam bin tane bahane uydurmuş sırf gitmemek için hatta kızkardeşim ablam hastaneye gidecek bugün o yüzden sana rica ettim diye ufak bir pembe yalan uydurmuş kabul etsin diye ama inatla Ablan randevusunu iptal etsin o zaman demiş
Kızcağız sabah sabah nasıl sinir olmuş sonuçta görümcesinin çocuğuna 7/24 bakıyorlar hatta bir dediğini iki etmiyorlar ama bizim ikizlere ne birşey alırlar nede sıkıştığında yardımcı olurlar
En son adam kıvıramayacak duruma gelincede bu seferde ben ishalim günde 20 kere tuvalete gidiyorum demiş dedim deseydin sıkıntı yok bizim evdede tuvalet var diye

Kızcağız tabi çok üzüldü ulen bu kadar vicdansızlık olur ben ne yapacağım diye bende tabi dayanamadım mıçam onların baçağına ben gelirim kızı yanıma alıp bir iki saate kadar diye

Yani kendi kendime iş çıkardım sayılır ama kıyamadım sonuçta evlatlarının özel gününde tabiki yanlarında olmak onunda hakkı

Ohhh iyi yürüyüş ve macera olmuş sizlere hemde eşinle baş başa vakit geçirmişsin
Bakalım bende kızkardeşim ustalardan gelip gelmeyeceklerini kesin öğrenip haber versin kuzuyla onun evine yürümeyi düşünüyorum hem 1 saatlik yürüyüşümde aradan çıkmış olur maşallah küçük kuzuda alıştı yürümeye hiç zorlanmıyor yanımda

Herkese gunaydin herkes icin cok mutlu cok guzel bol yuruyuslu bol sporlu bi gun olsunnnnnn:) tarti bana simdiden -500 gosterdi regl haftamda olmama ragmen herkesin de yüzüne guler insallahhhh

gözünüz aydın yoldaşlarım adınıza çok sevindim şu 2 gun dıkkat edin dahada eksi olacak bence

kızlar ben bantta yuruduğum zaman 3-5dk ara ile bandı yavaşlatıp banttan inip nabzımı yukseltecek jamping jack hareketi yapıyorum bazende leslinin bazı hareketlerini yapıp nabzımı artırıp tekrar banda çıkıyorum. bantta koşmak yerine daha kolay ve zevkli geliyor. zaten bantta yurumekten çok hoşlanmıyorum. oyuzden yavaşlatıp araya bişiler serpiştiriyom benzer durumda olanlar için bir yöntem olsun diyede paylaşmak istedim.

417. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeliz209[/TD]
[TD]..[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Ben de sıkılıyorumya çok yüksek tempolu müzikler açıyorum mezdeke gibi yada tableti yerleştirip kore dizisi felan izliyorum zaman çabuk geçiyor ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…