Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim bu ay kilo verememe sebebim 64.6 ya cakilip kalmam oldu. Vucut direnc gosterdi sanirim. Her defa ayni sayiyi gorunce (yesem de, yemeyip spor yapip asiri dikkat etmis olsam da hep ayni cikiyordum.) motivasyonum cok dustu.
Benim sporu duzenli yapmama sorunum var. Cok hareketsiz kaliyorum spor yapmayinca. Oyle olunca da veremiyorum. Sporu duzene oturtmam lazim. Ve hayatimda ilk kez bir ramazandan kilo vermis olarak cikmak istiyorum.

Bu gidisimde tartimi spor yaparken giydigim ayakkabilarimi yere serdigim matimi filan goturuyorum
Annem goturmedigimiz bi bunlar kalmisti onlari da goturelim diyor. Kadincagiz fittiracak bi gun benim yuzumden

Sinava girecegim sene butun test kitaplarimi goturmustum. Sonraki senelerde sac bakimina kafayi takip yag ot uyguladigim ne varsa onlari goturmustum.
Sira tartimda

Yok kaptanim anneannem dayilarim falan hep istanbulda. Her yaz gideriz anneannem icin. Eylule kadar istanbuldayim artik. Her gittigimde kilo alir gelirim ama bu sefer almadan hatta vermis olarak gelicem. Tartimi da goturuyorum yanimda
ruveydam alırsan yakarımmmm. pür dikkat et kuzum emeklerine yazık ne çektik verecez diye o dört kiloyu hatırla bi

ilgi alanları değişim göstermiş normal olarak. ama uzun kalcaksın istikrar şart tabi. insan kalabalıkta dikkat edemiyor umarım ki başaracaksın kuzum

ruveydam alırsan yakarımmmm. pür dikkat et kuzum emeklerine yazık ne çektik verecez diye o dört kiloyu hatırla bi

Evet kaptanim 3 ayda vere vere 4 kilo verebildigimi hatirlayip dikkat etmem lazim. Ozellikle ramazan ayinda herkes iftara davet ediyor. Hadi iftar davetleri bitiyor bayram geliyor tatlilar borekler vs eksik olmaz hic. Yandim ki ne yandim. Ama almadan hatta vermis olarak donmeyi cok istiyorum. 20 gun sonra soz olacak. O zamana kadar 62 yi 61 i gormeyi cok istiyorum. Su 20 gun cok dikkat edicem ozellikle.

ilgi alanları değişim göstermiş normal olarak. ama uzun kalcaksın istikrar şart tabi. insan kalabalıkta dikkat edemiyor umarım ki başaracaksın kuzum

Basaricam kaptanim. Orda tarti olmamasi da (daha dogrusu var ama elektronik degil ve ben o eski tartilari kullanamiyorum. ) etkiliyordu sallayip geliyordum 68le falan. Bu defa kontrollu gidicem

haftasonu sessizliği bastı buraları meleklerim nerdesiniz.
bende çıkıyorum eşim gelecek aliyi traş ettirip, sonra beraber eve gidicez kaçtım akşama uğramaya çalışırım

Meraba kızlar annemler geldi ev baya telaşlı ramazan telaşı ben de hastalandiM5 kocamdan bana geçti sanırım bir de üstüne regl oldum çok Feci yim bugün oglumun doğum gününü kutluycaz akşam ins aksama kadar toparlanirim biraz

Merhaba kizlar
sabahtan beri evi dip köşe temizledin yarin aksama iftara misafirim var... bugun temizlik yaptim yarinda yemekle uğraşırim....ama oruçlu oruçlu temizlik çoook zorlandim bittim resmen.... esimde bi çocuğu uyutamamis kizim babayi uyutmus simdi kizim uyusun markete gidecem......

Bugün iftar menu

sebzeli makarna
salata

ben kacar sonra gecmisi okurum...

alışverişimi yapıp geldim şimdi bi geçmişi okuyayım )

bugn regli olurum sanıyordum ama olmadı.. oruç dolayısıyla soğan suyu yapıp içemedim tabiii inşallah çok atmaz...

Kızlar ben geçen sene kan grubu diyeti yapmıştım günlük 1 saat sporlada 1,5 ayda 74,5 dan 70,800 e düşmüştüm tabiii hiç yaramadı bu diyet çünkü benim kan grubum 0+ süt ürünlerinin hepsi yenilmemeli sonra diş etlerim kanamaya başladı zaten....Can boğazdan Çıkar adlı kitap yazarı Mehmet Ali Bulut incelediniz mi bilmiyorum oda kan grubumunu tavsiye ediyor...ayrıca dinen kuranda şöyle geçtiği söyleniyor bünyenize göre yiyin için deniliyormuş buradaki kasıt kan grubuymuş . ... Mehmet Ali Bulut şöyle diyor tatlıdan vs uzak durmak için 3 günlük oruçlar tutunuz diyor böylece vucud tatlıdan uzaklaşmaya başlayacak diyor....

Bu bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle. Ben bi ara çok takmıştım kan grubu diyetine ama zorlandım çünkü ben yoğurt ve peynir delisiyim...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Hele şükür gelebildim
Dün böbrekler hafiften yoklayınca bugün oruç tutmadım ve hazır fırsat o fırsat kendimi önce komşu ablama kahve içmeye attım ( hazır eşim evdeyken ) sonrada onunla birlikte Pierre Lotideki Yeğeninin Cafesine gittik
Geceden oraya satılmak üzere eşimle Güllaç yaptık ( eğer beğenilirsede düzenli olarak oraya tatlı yapacağız ) en azından harçlığım çıkar

TAm ben açmayı düşündüğüm gibi CAfesi
TAbi bende çok iyi tanıdığım için hemen kendimi Cafenin tezgahının arkasına attım Yeğeni, komşu ablam ve ben CAfeyi açıp sanki kendi dükkanımış gibi biraz iş yaptık
Sonrada uzun uzun oturup sohbet ettik Akşam 5e kadar keyif yaptım orada ( tabi eşim sağ olsun çocuklarla evde ilgilendiğinden kafam çok rahattı )

Eve gelirkende alışverişimi yapıp hemen iftar için ( sonuçta büyük kızım oruçlu ) hazırlığımı yaptım ve hazır vaktim varken kendimi buraya attım

Banada 2 sene evvel Spor salonuna gittiğimde bir bayan demişti sen 0+ misin diye o zaman anlamamıştım nasıl kan grubumu bilebiliyor diye Meğer bana nasıl beslediğimi sorduğunda yediklerimi sayınca anlamış ( tabi ben o zaman kan grubuna göre beslendiğimin farkında değildim )
Bende tekrar bir araştırayım şu kan grubuna göre beslenmeyi ( gerçi bende bayılırım süt ürünlerine özelliklede ayran ve cacık ama geçenlerde bende bilmeden şüphelendim yaw ben sanki ayran içtiğimde daha zor veriyorum acaba gazmı yapıyor diy e ben iyisimi şu konuya bir eyileyim belki faydası olur gerçekten )

Allah razı olsun sende hatırlatmış oldun

geçmiş olsun fundam. allah nice guzel gunlerinide kutlamak nasip etsin yavrunun. iyi eğlenceler. en kısa zamanda geçmişi okuyup cevaplamanı bekliyom ama oldumu.

tum sağlık kıtaplarını hatim etmiş biri olarak onuda m. özunkinide inceledim. evet çok mantıklı ama mantıksızda. ben raw beslenme, kan grubu, karatay, taş devri diyetlerini harmanlıyorum çogu zaman. raw içeceklere bayılırımmesela 3 gun yapmışlığımda var :) , termal tatilden 3kg artıyla ocak ayıdnda dönmustum ozaman 3 gunde 3kg için raw yapmıştım detoks yani bilmediğim halt yok da yoruldum sanırım

makarnamı kuzum. bir iftar için çok uygun bulmadım. devamı varmı
bende kendime ait bi yer açmak istiyorum cesaretim yok banum, bana az gaz versen

e bende gelmişken menu yazayım
bugun menum
sabah karatay kahvaltısı
öğle bıcakarası pide salata :)
akşam kabak corbasına dayanmaca :) yogurt
spor 40dk kardiyo+5dk karın+15dk seri yuzme+35dk havuzda gene oğlanla oynaşmaca :)
alim önce fitneste rahat bırakmadı arkamda plates toplarıyla futbol oynadı, banta bindi 4 dk oturmadı enerjısı bıtmedi arkamdan havuza geldi baya oynaştık sıpamla. saçlarda amerikan kesilmiş çok yakışıklı olmuş :))

makarnamı kuzum. bir iftar için çok uygun bulmadım. devamı varmı

bende kendime ait bi yer açmak istiyorum cesaretim yok banum, bana az gaz versen
biliyorum kaptanim ama evi temizlerken o kadar coook yoruldum ki makarnayi bile esim yapti menu sadece makarna ve salataydi baska bisey yoktu.....valla niye yalan soyleyeyim makarna iyi geldi beee:))))

yarin misafirim var sebze yemek yapacam telafi ederim...bide regli olmadim cok acikmaya basladim.

canim , evet kilo veriyorsun ama vucud kalsiyum acisindan cokuyor....oda zararli yani ben peynirsiz ve yogurtsuz yapamiyorum ..1,5 ay yaptim ama kan tahlilinde kalsiyum eksikligi cikti....yani kilo veriliyor dogru ama ne kadar saglikli orasi mechul....

Canım cidden bende senelerdir yanıp tutuşuyorum cafe açmak için içten içe hatta eşime az yüz versem kesinlikle şimdiye kadar borçlada olsa açardı ama acıkcası göründüğü kadar basit değil ( nerede açıcağının araştırmasını çok iyi yapmak gerekli eve çok yakın bir mesafede olması daha mantıklı hatta ailecek çalışmak yoksa aile hayatı sıfıra iner tamir işinden tut sunacağın şeyleri kendin yapabilmende çok önemli yoksa dışardan aldıkça kazanç az olur )
Veee bizim ikimizinde olmazsa olmazı hijyen Bugün gittiğimde bile hemen tezgah arkasına geçip bu böyle olmaz diyip biraz temizliğe el attım ki eminim benim kendime ait bir yerim olsa o bez elimden düşmez

Eşimde hep diyor RAbbim nasip kısmet ederde o taraflara taşınırsak kesinlikle ufak bir yer açarız oralarda ( heleki şu altı dükkan üstü ev olan ermeni evleri tarzında yerler var ya öyle bir yerin hayalini kuruyoruz ) Hem turistik bir yer olursa Alman Turistleri benim için çok iyi olur hem para kazanırım hemde bol bol sohbet eder dostluk kurarım

Hep diyorum sermayem olupta borçsuz açabilecek bir durumum olursa kesinlikle o riske girerim ama borça açmam çünkü her an bankalarla papaz olma korkusunu yaşamak istemiyorum Eşimde şimdi Antalya Alanya taraflarına kaçmak istediği için o zamana kadar yine ertelemek en güzeli sonra düzen bozmak sıkıntılı olur

Rabbim herkese inşallah hayallerini gerçekleştirme şansını verir ....Aminnn
Bu arada senin avantajın emlak piyasasını bilmen hani yer satın almak yada kiralamak istesen kazıklayamazlar seni

CAnım ben baya inceledim kan grubuna göre beslenmeyi ve Süt ürünlerinden sadece içilenler yasak yani ayran, süt ve kefir ( yenilebilenlere izin var hatta KKdaki bir topiğide baya inceledim tek tek yazmışlar yasak olanları, sakıncasız olaları ve tavsiye edilenleri )
Bakalım yasak olanları en azından bir liste yapayım diyorum en azından onlarda uzak dururum diye düşündüm ( onun bile faydası olur bence )

Zaten okuduğum sayfaların hepsinde de Kalsiyum takviyesi alınması gerek diyor

Menü
İftar
4 köfte
az tavuk eti
2 sigara böreği
4 hurma
1 dilim ekmek

Suyu saymıyorum ama az sanırım
Evin işleri bitmedi biraz sürer sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…