- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.461
kızlar önce dun akşamdan beri yaşadıklarımı anlatayım
dun ofise 9kg kiraz geldi kasayla alalım dedik 2 arkadaş bölüştük. eve giderken pazarada uğradım. eve bi geldim ev talan çocıklara ortalığı toplatıp yerleri paspasladım halıları kaldırmıştım hemen yapıverdim ocağada yemek attım. neyse. başına bi geçtim ki kirazlara bişi olmuş oturmuşlar zedelenmişler ziyan olmuş. ben şimdi napacam derken aklıma kiraz sirkesi geldi hiç yapmamıştım. eşime dedimki sen ayıkla hayatım ben komşumla bisiklete çıkıp gelecem, gelince sirke kuracam ok dedi. neyde biz çıktık bisiklete, yoldaki mangalın ortası genişmiş ustunden geçerken ben bir takla attım kol bacak kafa yardımallahtan çeşme başında dustum hemen kaldırdı komşum el yuz yıkadım oturdum, dönsekmi dedi hayır olmaz dedim neyse tuttuk alanya osmanlıkahvenin yolunu herzamanki gibi. bir kahve içtik saat 11 di dönelim dedik yağmur başlamazmı 8km yol gidicez eyvah dedik neyseki çok yağmadı atıştırdı ıslanmadan eve geldik saat 11.30 olmuştu hadiiii kiraz sirkesini kurmaya koyuldum işim bittiğinde saat 12 geçmişti uyku tutmadı, eşimde yatmaya gitti neyse ben oturup tv seyrettim onu sahura kaldırdım ve saat 3 de yatabildim. aksilik sabahta devam etti, aliyi site kapısında köpek kovaladı yureğimiz ağzımıza geldi bide karşı villa komşuyla ağız dalaşı yaşadık köpek yuzunden. ofise geldim koşa koşa listeyi yayınlıcam pc açılmıyo bu kez huhhh dedim yok artık pc çöktümü ,, neyseki fulyam biz hallettik deyince rahatladım. şimdi pc tamirde bakalım ne zaman gelecek.
iremcim arkadaşlarının doldurduğu en son listeyi bulup onu dolduracaksın tatlım değilse onların yazdıkları çıkmıyor liste dolmuyor kuzum"RengarenkNesli, post: 41538889, member: 565913"]***14.TAKIM TEMMUZ AYI HEDEF LİSTESİ *** 1 aylık hedefleri bekliyorum
aycanhakan( 65.3 ------>
nhtylz. ( 88,8------>
kitap_asigi ( 64.0 ---->
Diddah ( 71-------->
azarenko (76,8 ------>
Fulias ( 53,9 ------->
Rengarenknesli ( 76,9 -------> 74,7
irem093 (80,8 -------->74
ada81 (73,6 --------->
ramazanın gayesini keşfetmissin tatlım insan yemedende durabilir aynen öyle. zaten ramazanda tum organların dinlenmesi bedenin ruhun terbiye ve detoks olması amaç.okudum benimki tamamen sıkıntıdan yeme isteği bişeyle meşgul olunca aklıma yemek gelmiyor kiiii .....bu ramazan ayında şunu fark ettim daha önce iki ramazan üst üste oruç tutamamıştım doğum yapmıştım ilk yıl sonra bebeğim küçük diye ilgileniyorum diye tutmamıştım... bu yıl tutunca fark ettim ki yemeden de durabiliyorum... öyle fenalık falanda geçirmiyorum evet halsizim o kadar ...yani kendime ne kadar kötülük ettiğimi fark ettim ne kadar şey yiyormuşum gün içerisinde gördümki bunu azaltabilirim biraz daha fark ettim.. Razaman bitiminde daha az yeme kararı aldım yani iş beyinde bitiyor kesinlikle şuan nasıl elimizi dolaba süremiyoruz yasakkk ozamanda beyini cıslamak lazım....
tabiki biz bir takımızİnşallah böyle devam kaptanım , ben diğer topicde çook yalnız kalmıştım böyle bir yere ihtiyacım vardı zaten hiiiç bırakmam kiiiiiiiii tabiii inşallah kilo verip kalabilirsem
duygusal açlık zaten kilo aldıran kuzumBenimki tamamen duygusal, genelde sıkıntıdan ıvır zıvır yerdim ama 2 aydır nerdeyse hiç kaçamağım yok atıştırmalık olarak. Ama öğle yemeğimi dışarıdan söylediğim için ve genelde öğlen çok aç olduğum için bugün yaptığım gibi makarna yiyebiliyorum.
ev işi eritmiyor malesefayyy masallah canim 3 cocuk Allah kolaylik versin benim bir tane yorgunluktan atiyorum kendimi koltuga...evi topluyorum bi donup bskiyorum ki koridorda oyuncaklar serpistirilmis esim diyor toplama yine ayni olacak ama korkuyorum uzerine badar duser bi yeri agrir diye gunde on defa topluyorum yinede erimiyorum:))))
MENÜ
Sabah
Kuru meyveli yulaf
Öğlen
patlıcanlı makarna
Mercimek çorbası
Akşam
1 adet Karnıyarık
Cacık
Su: 1 LT Şimdilik
Spor: Yok
spor guzelde, emzirdiğin için sabah ve öğleni daha besleyici seçmelisin kuzumBugunku menum
Sabah ogle
Musli sut
Aksam
2 kasik kiymali patlican
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kasik yogurt
Spor
20 dk yuruyus
5 dk kalca calismasi
Su
2 litre
iftar menu
kahvalti yaptim...
1 saat yurudum..
1,5 lt su ictim simdilik 2 yaparim onu...
Burayı bırakıp gider miyim hiç
O yüzden giremedim yoksa aksatmam
suyu aksatma tatlım, sahurda çok önemliİftar
Sigara böreği yedim kötü olarak ama sahura kalkmayı unuttum.
Tavuk
az pilav
salata
suyu 2 su bardağı içtim 2 bardak çay içtim daha da içerim heralde
spor dışarda bisiklet sürdüm
iadei ziyaretmi tatlım istanbula gidiş, hadi hayırısıSon 2 gundur iftara davetliydik.
Ve gun icinde bende acayip bi uyku hali var. 2Lere kadar uyuyorum resmen. Sonra da evin icinde bir seylerle ugrasiyorum onun icin giremedim. Menu paylasamadim. Yazacagim simdi.
Pazartesi buyuk ihtimalle istanbula gidiyoruz. Onumuzdeki iki gun boyu temizlik ev isi valiz hazirlama ve kuzenim kitap istedi benden onun icin kitap eseleme deselemeyle gececek. Yine cok giremeyebilirim. Haber vereyim simdiden.
menu guzel, kilolar gitmiyor az kaldı mezuniyete sökülmedi kilolar kuzumGelelim menulerime
Persembe gunku menum
Sahur
1 yumurta kirmasi
3 ceviz
5 hurma
7 cig badem
Peynir
Sekersiz cay
Iftar
1 kase Yarmali ispanakli yogurt corbasi
1 yemek kasigi pirinc pilavi
Cok az et
Salata
1 sıkım etsiz cigkofte
Kavun
Su 1.5 litre
Spor yok
sporsuz ama menuler guzel bu hafta guzel sonuç alırsın istanbulda sabote olmazsaCuma gunu
Sahur
3 hurma
2 buyuk bardak ayran
3 cig badem
1 ceviz
Iftar
2 servis kasigi kuru fasulye
1 yemek kasigi pirinc pilavi
1 catal patates kizartmasi
Biraz peynir
Salata
Su:1.8 litre
Spor: yok
Yapayim dedim ama yetismedi malesef spora zamanim..
tamam yelizimGunaydin
Herkese iyi haftasonlari
Aksama misafirim var butun gyn hazirlik ve toparlanmayla fecer ugrayamazsam kusura bakmayin ama kizimi emzirme zamanlarinda bakmaya calisacagim
iadei ziyaretmi tatlım istanbula gidiş, hadi hayırısı
menu guzel, kilolar gitmiyor az kaldı mezuniyete sökülmedi kilolar kuzum
sporsuz ama menuler guzel bu hafta guzel sonuç alırsın istanbulda sabote olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?