- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.501
Kızlar ben geçen sene kan grubu diyeti yapmıştım günlük 1 saat sporlada 1,5 ayda 74,5 dan 70,800 e düşmüştüm tabiii hiç yaramadı bu diyet çünkü benim kan grubum 0+ süt ürünlerinin hepsi yenilmemeli sonra diş etlerim kanamaya başladı zaten....Can boğazdan Çıkar adlı kitap yazarı Mehmet Ali Bulut incelediniz mi bilmiyorum oda kan grubumunu tavsiye ediyor...ayrıca dinen kuranda şöyle geçtiği söyleniyor bünyenize göre yiyin için deniliyormuş buradaki kasıt kan grubuymuş . ... Mehmet Ali Bulut şöyle diyor tatlıdan vs uzak durmak için 3 günlük oruçlar tutunuz diyor böylece vucud tatlıdan uzaklaşmaya başlayacak diyor....
Bu bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle. Ben bi ara çok takmıştım kan grubu diyetine ama zorlandım çünkü ben yoğurt ve peynir delisiyim...
nazarenko (77,9 &76,8 ) toplam1,1 %2 kuralına göre SINIFTA KALDI*** MEZUNİYET KİLOS: 71,5
BAŞ.TARİHİN 28/4/15 BAŞLAMA KİLON:81,4 GENEL ORTALAMADA BAŞARILISIN TATLIM
Gecmis olsunMeraba kızlar annemler geldi ev baya telaşlı ramazan telaşı ben de hastalandiM5 kocamdan bana geçti sanırım bir de üstüne regl oldum çok Feci yim bugün oglumun doğum gününü kutluycaz akşam ins aksama kadar toparlanirim biraz
Bidigin dogum gunu kutlu olsun canim saglikla buyusun insallahMeraba kızlar annemler geldi ev baya telaşlı ramazan telaşı ben de hastalandiM5 kocamdan bana geçti sanırım bir de üstüne regl oldum çok Feci yim bugün oglumun doğum gününü kutluycaz akşam ins aksama kadar toparlanirim biraz
Sanada gecmis olsn canim ust uste gelmisler sanadaMeraba kızlar annemler geldi ev baya telaşlı ramazan telaşı ben de hastalandiM5 kocamdan bana geçti sanırım bir de üstüne regl oldum çok Feci yim bugün oglumun doğum gününü kutluycaz akşam ins aksama kadar toparlanirim biraz
bi bakim ben bunaKızlar ben geçen sene kan grubu diyeti yapmıştım günlük 1 saat sporlada 1,5 ayda 74,5 dan 70,800 e düşmüştüm tabiii hiç yaramadı bu diyet çünkü benim kan grubum 0+ süt ürünlerinin hepsi yenilmemeli sonra diş etlerim kanamaya başladı zaten....Can boğazdan Çıkar adlı kitap yazarı Mehmet Ali Bulut incelediniz mi bilmiyorum oda kan grubumunu tavsiye ediyor...ayrıca dinen kuranda şöyle geçtiği söyleniyor bünyenize göre yiyin için deniliyormuş buradaki kasıt kan grubuymuş . ... Mehmet Ali Bulut şöyle diyor tatlıdan vs uzak durmak için 3 günlük oruçlar tutunuz diyor böylece vucud tatlıdan uzaklaşmaya başlayacak diyor....
Bu bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle. Ben bi ara çok takmıştım kan grubu diyetine ama zorlandım çünkü ben yoğurt ve peynir delisiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?