Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de 0+im aynı şekilde de süt ve süt ürünleri delisiyim bana da gelmez bu diyet

27/06/2015

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
2 dilim ekmek
Biraz da krem peynir

Ara
2 kayısı

Akşam (İşte burda sapıttım)
2 kaşık pilav
2 kaşık mercimek
1,5 kaşık kıymalı patatesli falan bi yemek (karışık bi şeydi tam adından emin değilim)

Yemekten sonrada azcık sütlü tatlı ve dondurma yedim

Spor: 15dk yürüyüş
Su: 2 litre

26/06/2015

Kahvaltı
Bir dilim süzme beyaz peynir
1,5 dilim ekmek

Akşam
1 hamburger köftesi
Yoğurt
2 dilim ekmek

Su: 1,5 litre
Spor: -

Sabahları geç uyanıyorum bu aralar. O yüzden 2 öğün yetiyor.

nazarenko (77,9 &76,8 ) toplam1,1 %2 kuralına göre SINIFTA KALDI*** MEZUNİYET KİLOS: 71,5
BAŞ.TARİHİN 28/4/15 BAŞLAMA KİLON:81,4 GENEL ORTALAMADA BAŞARILISIN TATLIM

Bu ay finaller koşuşturma falan derken ben biraz koptum sanırım. Önümüzdeki ay tatile de gideceğim için daha başarılı bir ay geçireceğimi tahmin ediyorum kaptanım :)

27 haziran menum

Sahur
3 hurma
3 ceviz
7 badem
1 buyuk bardak sut

Iftar
1 servis kasigi yesil fasulye
Azicik sosis
1 lokma ekmek ve cilek marmelati

Su: 1.5 litre
Spor: 200 ip atlama

Evet ben de duygusal aclik yasayip yemek yiyenlerdenim.

Aslinda bunu aşmak cok kolay. Ama yemek isimize geliyor malesef. Mesela yemek yerine kendimizi oyalayacak baska seyler buldugumuz an yemek akildan cikip gidiyor. Birkac saniyelik is.. Ben alismaya basladim artik canim sıkıldıkca tıkınmıyorum. Durup dusunuyorum gercekten ac miyim diye. Cevap hep hayir oluyor. Ve mutfaktan uzaklasiyorum.

Gecmis olsun
Oglusunun da yeni yasi hayirli olsun canim allah hayirli uzun omur nasip eylesin.

Bidigin dogum gunu kutlu olsun canim saglikla buyusun insallah

Sanada gecmis olsn canim ust uste gelmisler sanada

bi bakim ben buna

Gunaydin kizlar
Dun misafirlerim vardi gelemedim pek ama guzel ve eglenceli bi aksam oldu bizim bidik bizi iyi eglendirdi saklabamliklariyla

Dunku menum

Sabah
Omlet oeynir zeytin domates salatalik
Az tahin pekmez 2 dilm tb ekmegi

Ogle
Bie kase yayla corbasi
1 dilm tb ekmegi

Aksam
1 kase yayla corbasi
Az tavuklu patates yemegi
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
1.5 litre

Merhaba kizlar ,

aksama iftara misafirim var bu yuzden fazla ugrayamayacam hazırlıklara yavas yavas basladim. bu sabah regli oldum coook şükür ...yani oruc değilim misafirler gidince ne yiyip ictigimi yazarim....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Hele şükür gelebildim
Dün böbrekler hafiften yoklayınca bugün oruç tutmadım ve hazır fırsat o fırsat kendimi önce komşu ablama kahve içmeye attım ( hazır eşim evdeyken ) sonrada onunla birlikte Pierre Lotideki Yeğeninin Cafesine gittik
Geceden oraya satılmak üzere eşimle Güllaç yaptık ( eğer beğenilirsede düzenli olarak oraya tatlı yapacağız ) en azından harçlığım çıkar

TAm ben açmayı düşündüğüm gibi CAfesi
TAbi bende çok iyi tanıdığım için hemen kendimi Cafenin tezgahının arkasına attım Yeğeni, komşu ablam ve ben CAfeyi açıp sanki kendi dükkanımış gibi biraz iş yaptık
Sonrada uzun uzun oturup sohbet ettik Akşam 5e kadar keyif yaptım orada ( tabi eşim sağ olsun çocuklarla evde ilgilendiğinden kafam çok rahattı )

Eve gelirkende alışverişimi yapıp hemen iftar için ( sonuçta büyük kızım oruçlu ) hazırlığımı yaptım ve hazır vaktim varken kendimi buraya attım

Merhaba kizlar ,

bugünkü iftar menüsü

ezo gelin çorbası
fırında Patlıcanlı etli antep tava
pirinç pilavı
salata
karpuz
dondurmalı pasta

misafirim olduğu için çorbamı hazırladım .. fırına koydum tavamı iftara 1,5 saat kala pişirmeye başlarım...
pilav ve salata kaldı .. Kızım uyumuşken masamı bile hazırladım uyanırsa biraz zor iş yaptırıyor bana ....

ben kaçar akşama damlarım yineeee )

Kizlar selam pazariniz nasil geciyor. Ben dha oturmadim y evde olmak ne zor bi is buluyorum kendime. Bu saate oturmadim yeter dedim fitnese kactim burdanda havuza girip dus alıp sifra hazirlarim. Yemeklerim hazir kara lahana sardim meshir karadeniz yemegi bahcemde 5 dal lahanam vardi sabah topladim onlari sardim. Biberlerimde dokmus ince citir citir allah bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…