- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.521
Karadenizlimisin kaptan karalahana sarmasina bayilirim hele corbasi offffKizlar selam pazariniz nasil geciyor. Ben dha oturmadim y evde olmak ne zor bi is buluyorum kendime. Bu saate oturmadim yeter dedim fitnese kactim burdanda havuza girip dus alıp sifra hazirlarim. Yemeklerim hazir kara lahana sardim meshir karadeniz yemegibahcemde 5 dal lahanam vardi sabah topladim onlari sardim. Biberlerimde dokmus ince citir citir allah bereket versin
Kolay gelsin canim cocukla is yapmak gercekten zor bi bakan olmasi lazim cocuga ki sende rahat rahat yapasin sagolsun esim bazi aksamlar cocuklari cikartiyorda disari bende o ara hemen ev isine girisiyorum sonra eve geliyilar hersey eski haline donuyoMerhaba kizlar ,
bugünkü iftar menüsü
ezo gelin çorbası
fırında Patlıcanlı etli antep tava
pirinç pilavı
salata
karpuz
dondurmalı pasta
misafirim olduğu için çorbamı hazırladım .. fırına koydum tavamı iftara 1,5 saat kala pişirmeye başlarım...
pilav ve salata kaldı .. Kızım uyumuşken masamı bile hazırladımuyanırsa biraz zor iş yaptırıyor bana ....
ben kaçar akşama damlarım yineeee)
Öyle canım çok haklısın bir yerden topluyorum arkamı dönüyorum ki yine herşey eski halinde ...Artık gelen misafirleirminde iki çocuğu var diyorlar aynısı bizim başımızda dert etme diyorlar....Kolay gelsin canim cocukla is yapmak gercekten zor bi bakan olmasi lazim cocuga ki sende rahat rahat yapasin sagolsun esim bazi aksamlar cocuklari cikartiyorda disari bende o ara hemen ev isine girisiyorum sonra eve geliyilar hersey eski haline donuyo
Gecmis olsun canim tez iyilesirsin insallahSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür gelebildim
Dün akşam kızkardeşimde iftar yaptık ve tabiki baya geç geldik
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridirKızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım
Sabah uyandım tabi hala devam ediyorsıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır
Canim bu yuzden neden mutsuz ediyorsun kendini. Biliyorsun ki hersey senin elinde. Laflar sozler hic canini sıkmasin seni hirslandirsin. Krizi firsata cevir. Her gecen gun bir onceki gunden daha iyi gozukmek icin kendinle yaris. O can sikan sozleri gun gectikce duymamaya basliyacaksinzayıflama konusunda ben annemden çok çekiyorum yaa. hep moralimi bozuyor cnımı sıkacak lflar ediyor bana çok mutsuzum
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür gelebildim
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridirKızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım
Sabah uyandım tabi hala devam ediyorsıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır
Çok geçmiş olsun canım bol su içmeye çalış kiraz sapı varsa kaynat iç böbreklere iyi geliyor ...SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?