Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 tane tb ekmegi

Ogle
Bir kase corba
1 dilim tb ekmegi

Aksam
1 tane kiymali durum

Spor
50 dk yuruyus
5 dk karin
3 dk k calismasi

Su
2 litre

kızlar gunaydın çok özledim sizi. evdeyim huzurumdayım ev bana çok iyi geldi gelecekte eminim. sabah kalktık oykum oruç tutuyor babasıyla sahur yaptırdım, alimlede biz kalktık kahvaltımızı yaptık, el birliği evi topladım şimdi size bakayım dedim. hemen dalıyorum geçmişe

canımmmm canını sıkan neyse boşver hiç bişey senden değerli değil. herşey bi şekilde düzeliyor.

aynen adacım, bende annemden biliyorum hergun gorusuruz genede gun içi telefon bekler benden napalım yaşlanıyorlar bakalım biz ne olacaz dimi :)

28/06/2015
Dün benim için biraz can sıkıcı ve yoğun bir gündü. O yüzden sadece 1,5 kepekli tost yedim.

Su: 2 litre
Spor: Bolca yürüyüş ve halay çekmek.
nazarım sana nazarmı değdi noldu sendeki sıkıntı ne kuzucum. sıkıntıdan halayamı kalktın naptın
benımde horon tepesim var hakkaten öğleden sonra kaçayım spora huzurumda

yaaa niye kimse yok kiiii ?

bugün menüm
sabah
biraz peynir
3 yeşil zeytin
3 küçük domates
3 ceviz

akşam saat 17.00 gibi yerim
sebze yemeği
yoğurt bir kase

veeee kapanışşşş
sabah çok az yemişsin akşama kadar tuttumu seni yelizim.
ee bu hafta sildircezmi sarı kartı

maşallah fulyam menu spor harika. yanlız sabaha 4-5 ceviz badem gibi çerez eklesen karbonhıdrat ihtiyacın için gerekli kuzum

Dünkü moral bozukluğum tam gaz devam ediyor. Attım kendimi spor salonuna :/ 35 dk koşu bandı 25 dk bisiklet. Sonra da çıkarım :/
hadi anlat nen var

kaptanim gecmis olsun..is hayati boyle stresli hic biseyi takmayin herseyin hayirlisi olsun hakkinizda....

Ay kaptanim noldu ya merak ettim ama hakkinda da hayirlisi olsun cok gecmis olsun
sağol yelizim
sağol banum girer elbet

menuler guzel tatlım. fundam sen memleketemi gidicektin, gittin sanırım annenlerdesin oralarda dikkatli ye bari

Menü
İftar
salata
mercimek çorbası
3 hurma
3 pirzola
iremcim tek ögunmu yaptın bitanem sahur yokmu .
dun biraz yanlızda kalmışsınız sıkılmışsınız hadi ben geldim toplanın cumaya lıste sallıcaz

allah kabul etsin cnm

Dunku menum

Sabah
Domates salatalik peynir omlet zeytin 2 tane tb ekmegi

Ogle
Bir kase corba
1 dilim tb ekmegi

Aksam
1 tane kiymali durum

Spor
50 dk yuruyus
5 dk karin
3 dk k calismasi

Su
2 litre
maşallah yelizim sporlara bayıldım nazarlık
kıymalı durum ne tatlım bilemedim

geçmişi bitirdim şukur
:)))
canımmmm canını sıkan neyse boşver hiç bişey senden değerli değil. herşey bi şekilde düzeliyor.
deryam hoşgeldin canım sağolasın. sen nasılsın

merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Kaptanım kendinizi hiç üzmeyin. Bu tatilde iyice dinlenip düşünüp doğru kararlar vereceğinize eminim.
fulyam acayip bir durum yeminle filmlere konu yani. nasıl geldi başıma bilmiyom
, duymamam öğrenmemem yasak bir ilişkiyi öğrendim iş yerinde, hazmedemiyorum ağır geldi şoktaym

o değilde dun izne çıkar ayak regl oldum 3 gun eve çakıldım, guya havuz deniz kum guneş yapacaktım neyse erteledim artık 3-4 gun sonraya. şimdi fitnisa gidesim var useniyorum biriniz beni iteklesin

fulyam acayip bir durum yeminle filmlere konu yani. nasıl geldi başıma bilmiyom
, duymamam öğrenmemem yasak bir ilişkiyi öğrendim iş yerinde, hazmedemiyorum ağır geldi şoktaym

Ayy ben iş ile ilgili zannettim. Sen şimdi şok geçirdiğin için canın çok sıkılmış kaptanım. Öfff detayları öğrenmek istemiyorum zaten olmaması gereken bir ilişki olduğu için duyacaklarımin hiç hoş şeyler olmayacağını biliyorum.

o değilde dun izne çıkar ayak regl oldum 3 gun eve çakıldım, guya havuz deniz kum guneş yapacaktım neyse erteledim artık 3-4 gun sonraya. şimdi fitnisa gidesim var useniyorum biriniz beni iteklesin
Bence erkenden git gel kaptanım. Akşam üstü de takımı dürtüklersin takımda bir mutsuzluk bir rehavet hakim

Yani yalanci durum aslinda kaptan lavasin arasina kavrulmus kiyma domates maydonoz koyup yiyoruz

Ay kaptanim bende sana tacizde falan bulundular zannettim Allah korusun neyse sana bisey olmasinda insan ne kadr sok oluyo dimi boyle durumlarda bende bitane komsumun duymustum.ve sok olmustum kac gun kendime gelememistim bosver her koyun kendi bacagindan asilir sende istemiyorsan orayi boaska yerde is bulursun sen simdi tatilin keyfini cikar

Bence erkenden git gel kaptanım. Akşam üstü de takımı dürtüklersin takımda bir mutsuzluk bir rehavet hakim

Yani yalanci durum aslinda kaptan lavasin arasina kavrulmus kiyma domates maydonoz koyup yiyoruz

aynen kızlar huzurumda tatil yapıp kafa dinlicem. unutmaya çalışıp kendime bir yol bulucam bakalım.
toparlancaz fulyam bu hafta ilk 3 istiyorum

Kaptanım oruç olunca insan gündüz yemeyince alışıyor o kadarcık kahvaltı bile beni şişirdi tuttu bayağı beniii...bol su içiyorum zaten çook gaza geldim ağustos ayında tatile çıkacağız memlekette herkes biraz süzülmüşsün desin yeterrr )))

Ben yaptim bile sporumu
45 dk yuruyus
5 dk kalca
3 dk bacak calismasi
Ahaha bende yaptim ama gelemedim yemek koydum filan. 1 saat toplam harika hissediyorum
Fulyanin dedigi gibi farkli mekikleri karistir tamamla bencede

Hakim adacim. 2. Hafta da herkes serdi
Cuma bildirimde eksi bildirmeyenin cekecegi var benden
Suzulmussun demek he ya Yarın nerde diye sorcaklar kim tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…