Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar

sauna kemerimi bi güzel taktım 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm 45 dakika eliptik veee 5 dakikada twist yaptım acayip terledim ben duşa koşar birazdan damlarım byeeeee

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ayağı yanmış kedi gibi gezen Oynakbaşı geldiiii

Öğlende kızkardeşimle bir attık kendimizi sokağa akşam 5de ancak eve geldik ama okadar yorulmuştum ki hemen iftarlık birşeyler hazırlayıp kendimi koltuğa attım
Geberdim yorgunluktan ama çocuklar çok eğlendi ( oruçluyken çok zor yaaa ama işte öbür türlüde çocuklar sıkılıyor evin içinde )

Yarın akşam iftar derdim yok görümceme davetli olduğumuz için
Biraz sizlere bakayım sonrada büyük kızımla hatmimize devam ederiz Allahın izniyle Gece de bir yarım saatcıkte olsa kızı kapı önüne çıkaracağım komşunun kızıyla biraz sohbet edip hava alırlar sonrada tekrar biraz daha kuran okur sahurumuzu yaparız

merhaba kızlar

sauna kemerimi bi güzel taktım 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm 45 dakika eliptik veee 5 dakikada twist yaptım acayip terledim ben duşa koşar birazdan damlarım byeeeee

Oo adacim harika olmuş. Bizim buralar yaniyir bende gunduz spirunu evde olunca yaptim sicaktan cok terledim havuzada dalamadim reglden dusta kesmedi hararetimi alanya cok sicakkk

Bugunku menum

Sabah
Kuru uzumlu yulaf ezmesi ile sut

Ogle
Karpuz peynir

Aksam
Zeytinyagli fasulye pilav
Salata ayran

Spor
45 dk yuruyus
5 dk kalca
3 dk kol
30 mekik

Su
3 litre
Maşallah yelizim harika menu
Banum ne guzel isimde buldun kendine heee gezinti banu
iftar
mercimek çorba
yarım tabak makarna
yoğurt
az pstates kızartma
3 hurma
3 dilim kavun
sahurda peynir ekmek yemiştim

sporu yazmsyı unuttum dışarda yarım saat bisiklet sürdüm
Menu guzel iremcim. Yazin disarda spor yapmak gibisi yok dimi

Kizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna

P.tesi mnum
Karatay kahvaltisi
Ogle ayran
Aksam kofte pilav mercimek corba salata
3 dilim kucuk baklava
Baklavalar regl kurbani
Spor yok

Sali menum
Sabah karatay kahvaltisi 1 lokma tava dibi siyirmak icin
pide
Ogle semizotu yemegi sarimsak
yogurtla
Aksam. Semiz yemegi taze fasulye pilav cacik
Spor 1 saat karma
40dk kardiyo gerisi bolgesel calisma

P.tesi mnum
Karatay kahvaltisi
Ogle ayran
Aksam kofte pilav mercimek corba salata
3 dilim kucuk baklava
Baklavalar regl kurbani
Spor yok

Sali menum
Sabah karatay kahvaltisi 1 lokma tava dibi siyirmak icin
pide
Ogle semizotu yemegi sarimsak
yogurtla
Aksam. Semiz yemegi taze fasulye pilav cacik
Spor 1 saat karma
40dk kardiyo gerisi bolgesel calisma

Çok geçmiş olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

TEkrar ben geldimmmm

Kızımla oturup biraz kuranımızı okuduk Rabbim kabul ederse
Yarın gündüzde okuruz inşallah hazır iftar derdide olmayınca

Şimdide sahurumu yapar yatarım

Canım çok çok geçmiş olsun Şükür Rabbim beterinden saklamışda sizlere birşey olmamış
Rabbim bir daha kazadan beladan saklasın....Aminnnnnnnnn

Kaptan kendine nas felak oku bol bol bende okicam sana

neslim geçmiş olsun kuzum...

Kaptanim cok gecmis olsun

Gunaydin cicisleeer
Dunku menu
Sabah yulaf sut
Oglen sebzeli noodle yine
Aksam 1 biber 2 kabak dolmasi bol salata
Su 1.5 lt
Spor
20 dk yuruyus
1000 ic bacak
90 mekik
30 ar arka kol
60 pushdown
Toplam 1.5 saat

Dun vucut olculerimi aldi spor hocam. 1 agustosta bacak 1 cm popiş 2 cm incelecek dedi. Ic bacagi 4000 e cikartmam lazim. Dun 1000 yaptim 20 dk mi aldi yaa 1 saat bacak calismam lazim o yuzden yuruyusu azalttim isinmak icin yuruyorum 20 dk.
Benim kilom +cikti bugun ya. Kaptanim 500 gr fazla cikabilirim yarin kizma bana yag degil hep kas onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…