- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.581
merhaba kızlar
sauna kemerimi bi güzel taktım 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm 45 dakika eliptik veee 5 dakikada twist yaptım acayip terledim ben duşa koşar birazdan damlarım byeeeee
Maşallah yelizim harika menuBugunku menum
Sabah
Kuru uzumlu yulaf ezmesi ile sut
Ogle
Karpuz peynir
Aksam
Zeytinyagli fasulye pilav
Salata ayran
Spor
45 dk yuruyus
5 dk kalca
3 dk kol
30 mekik
Su
3 litre
Banum ne guzel isimde buldun kendine heeeSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ayağı yanmış kedi gibi gezen Oynakbaşı geldiiii
Öğlende kızkardeşimle bir attık kendimizi sokağa akşam 5de ancak eve geldik ama okadar yorulmuştum ki hemen iftarlık birşeyler hazırlayıp kendimi koltuğa attım
Geberdim yorgunluktan ama çocuklar çok eğlendi ( oruçluyken çok zor yaaa ama işte öbür türlüde çocuklar sıkılıyor evin içinde )
Yarın akşam iftar derdim yok görümceme davetli olduğumuz için
Biraz sizlere bakayım sonrada büyük kızımla hatmimize devam ederiz Allahın izniyleGece de bir yarım saatcıkte olsa kızı kapı önüne çıkaracağım komşunun kızıyla biraz sohbet edip hava alırlar sonrada tekrar biraz daha kuran okur sahurumuzu yaparız
iftar
mercimek çorba
yarım tabak makarna
yoğurt
az pstates kızartma
3 hurma
3 dilim kavun
sahurda peynir ekmek yemiştim
Menu guzel iremcim. Yazin disarda spor yapmak gibisi yok dimisporu yazmsyı unuttum dışarda yarım saat bisiklet sürdüm
Aynen :) hem sıkılmıyorsundaMaşallah yelizim harika menu
Banum ne guzel isimde buldun kendine heeegezinti banu
Menu guzel iremcim. Yazin disarda spor yapmak gibisi yok dimi
Çok geçmiş olsunKizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna
Kizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna
Kaptan kendine nas felak oku bol bol bende okicam sanaKizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna
Kizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna
Kaptanim cok gecmis olsunKizlar bu ara felaket habercisi gibi oldum ma ben gene kotu haberle geldim. sitede bi orhan amcamiz var cixuklara gizkulak oluyor demismiydim daha once bilmiyom , orhan amcamis dun bel fitigi ameliyati oldu. Bende Sporum yemegim bitti gidip ziyaret edeyim dedim hazirlandim ciktim evd3n hem kizini alicam gelirken markete filan ugrucaz., neyse hastaneye yakin bi isikta hareket halindeyken aracani biri ani fren yaptı benimde hizim azdi fren mesafemde vardi ama durmucak kadar degildi fren yaptim nafile fren tutmadi el freni cektim derken ondeki cipe daldim. Tabi o cip ben binek oto kaportam hasar gördü. Tutanak tuttuk cekici cagirdik cipte hasar olmadi zaten o gitti. Bizde bizim arabayi antalyaya servise yolladik cekiciyle. Baya canim sıkıldı 13 yillik soforum ilk kez hasarli kazaya karistim, eve geldik kendime gelemedim bi bas agrisi tuttu neyse simdi iim. Allah rizasi icin bugun dualarinizda bana da yer verin sanirim ihtiyacim fazlaca var buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?