- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.661
Yüksek lisansı kazanamamışımMoralim inanılmaz bozuldu. Her şey boşuna gibime geliyor. Valla ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hayallerim yok oldu. Off offfffffffffffffffffffff
O nasıl spor öyle gözüm kamaştı ben söğütten Göztepeye zor yürüyorum hahahahhahah02/07/2015
Geç uyandım kahvaltı edemedim acelem olduğundan sadece 3 kiraz yiyebildim.
Arkadaşımın kuzenleriyle magnum store'a gittik orda 1 magnum yedim.
Akşam da tavuklu salata yedim.
Su: 2 litre
Spor: Söğütlüçeşme metrobüs durağından Bostancı'ya kadar yürüdüm.
Tatlim saglik olsun uzulmeYüksek lisansı kazanamamışımMoralim inanılmaz bozuldu. Her şey boşuna gibime geliyor. Valla ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hayallerim yok oldu. Off offfffffffffffffffffffff
O nasıl spor öyle gözüm kamaştı ben söğütten Göztepeye zor yürüyorum hahahahhahah
Tatlim saglik olsun uzulme
Canım ne olur üzülmeEvet şu anda hayallerin yok olmuş gibi gelebilir sana ama belki bundada bir hayır vardır olmadı seneye tekrar denersin sonuçta hiç bir şey senden daha önemli değil
Rabbim başka dert keder vermesin....Aminnnnnnnnn
canim vardir bi hayir Allah mutlaka baska bi kapi acar...Mülakatım o kadar iyi geçmişti ki çok umutlanmıştım. Şimdi ne yapacağım tamamen belirsiz. Kendimi inanılmaz bi boşlukta hissediyorum
canim vardir bi hayir Allah mutlaka baska bi kapi acar...
banucum pantolonu kırmızı al ustunede tunik ohhhh tam sezonmodası olur sanada çok yakışır eminim. makinayla bende daralttım bişiler ama buruş buruş oldu giyemedimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günlerrrrrrrrrr
Şükür bu sabahuykumu alabildim
Dün iftara malum Görümcemdeydik tabi geç gelincede hemen büyük kızımla oturup hatmimizi okuduk ( şükür 1.5 cüz okuyabildik ) o yüzden gece uğrayamadım
Bugün küçük kuzuyu yıkayıp bir postada renklilerimi yıkarım diye düşünüyorumBİrde bana bol gelen pantalonlarımın hepsini ortaya çıkartıp tersten giyip ne kadar daraltmam gerektiğine bakıp onları makineyle daraltmak istiyorum
Artık öyle böyle bol gelmiyorlarGeçen sene içine girdiğimde resmen karnımı kesecek kadar dar olan pantalonum dün akşam resmen popomdan düşüyordu Bari onlarda Bayram öncesi aradan çıksın şurada kaldı 2 hafta bayrama Bayramlık bir tane renkli pantalon almak istiyorum zaten ama yinede onlarda yapılsın ki elimi attıkca ay bu çok bol diye geri koymak zorunda kalmayayım
Ahhh Kaptancım , ben çoook dobra biriyim o an ne düşünüyorsan herkese söylerim mantığıma ters geliyorsa Anamda olsa asla sen haklısın doğrusun demem onay vermem kimseye yalakalık yapmam yaparsam kendimle ters düşerim içim içimi yer hiç mutlu olmam....benim kv ve görümcem ise korkak savaşırlar Arkadan konuşup aslan kesilirler yüzümede bir güler yüz bir sevgi sorma gitsin bende buna kızdım dün arkamdan konuşmuşlar duydum sinirlendim ayrıca daha önce duyduklarımıda gidip tek tek tek sordum ki ayaklarınızı denk alın kulağıma geliyor diye ama yine akıllanmamışlar canım buna sıkıldı..
Sabret canım hep sabredeceksin yoksa evlilik olmuyor ben 3 yılda en iyi bunu ogrendim
kızlar ne tesadufki bende bu gun "mevlanın 7 mesajı " isimli kitabını okudum. çokda etkilendim. benim hayat felsefeme çok da yakın mesajları var. hemen konuya kitaptanbir name paylaşayım, taşı gediğine koyayımayyyy soylemezsem cook siserim....:))))bide soylemedikce duymuyorum saniyorlar konusuyorlar onunu kesmek lazim....rol yapamiyorum bilsinler istiyorum.
sagol canim evet canimdan kiymetli degil ama yuzlerine soyleyeyim o zaman rahatlayacam...ayyy kizim biz demedik seni coook seviyoruz bilmem ne yemisim sevgilerini ama var ya kip kirmizi oluyorlar duyduklarinda ...
menu guzel spor olmadı yelizim çok az.Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir 1 tane krep
Ara
Armut
Ogle
Bir kase meyveli yulaf ezmeli sutle
Biraz patates puresi
Aksam
Zeytinyagli kabak
Makarna
Yogurt salata
Spor
15 dk bolgesel calisma
Su
1.70 litre simdilik
oy kuzum sıkma canını eminim ki sen elinden geleni yaptın, kısmet artık seneye tekrar girme şansın olacak değilmi kuzumYüksek lisansı kazanamamışımMoralim inanılmaz bozuldu. Her şey boşuna gibime geliyor. Valla ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hayallerim yok oldu. Off offfffffffffffffffffffff
offff bu menu ne nazarım of offf senanladın onu gene aç gezmişsin02/07/2015
Geç uyandım kahvaltı edemedim acelem olduğundan sadece 3 kiraz yiyebildim.
Arkadaşımın kuzenleriyle magnum store'a gittik orda 1 magnum yedim.
Akşam da tavuklu salata yedim.
Su: 2 litre
Spor: Söğütlüçeşme metrobüs durağından Bostancı'ya kadar yürüdüm.
ruveydam tek şartım var. izin sadece 2 hafta ve kilo almadan geleceğine söz verirsen. anlaştıkmı, işlerin 2 haftada biter dimiBen geldiiiim.
Istanbula geldik pazartesi gunu. Ve hic bos vaktim yok resmen
Bugun de elbisem ayakkabim icin ciktik.
Hic halim kalmiyor. Kendimi eve zor atiyorum.
Iftardan once tartilamadim da unuttum.
Cok aktif de degilim.
Izne ayrilabilir miyim ben?
tatlım bu liste hatalı olmuş ben şimdi yenizini paylaşıyorum okiş***14.TAKIM 420. Etap ***03/07/2015
aycanhakan(65.7 / / /%)
nhtylz. (86.8 / / / % )
kitap_asigi ( 63,6/ / / % )
Diddah ( 71.5 / / / % )
nazarenko (76,8 / / / % )
Fulias (54,2 / / / % )
renknesli ( 77,0 / / / % )
irem093 ( / / / % ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede
Ada81 (/ / / %) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede
Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede
14.Takım Ortalaması:%
HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU
Rengarenknesli :
Diddah
Nhtylz:
Fulias
Kitapasigi:
Nazarenko:
İrem093:
Ada81:
Masum:
Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. En guzeli bu kuralı surdurmek olacak
O nasıl spor öyle gözüm kamaştı ben söğütten Göztepeye zor yürüyorum hahahahhahah
aycanım hoşgeldin bitanem nasılsınTatlim saglik olsun uzulme
AhahahaaaValla çok zor oldu :) Bir de yanlış bir yoldan gidip yolu uzatıp geri döndük. Zor oldu ama başardık
ben onarıyorum az sonra kuzum ellerine sağlık dusunceli bızdığımmmKaptanım liste paylaşmamış ben geçen haftakinden bi şeyler yaptım ama olmayan yerleri kaptanım düzenler artık
maşallah kuzum sporda soramıyorum. hadi allah kabul etsinbaşla bakalımsabah
biraz peynir
4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalik
2 adet form light ekmek
bool su
iftar
kahvalti yaptim yine daha guzel oluyor kismetse cumartesi tekrar oruca basliyorum....
Iyiyimmmm kaptanim sehir disindayiz kisa bi tatile geldik siz nasilsinizaycanım hoşgeldin bitanem nasılsın
ben onarıyorum az sonra kuzum ellerine sağlık dusunceli bızdığımmm
maşallah kuzum sporda soramıyorum. hadi allah kabul etsinbaşla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?