- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.681
oy kuzum sıkma canını eminim ki sen elinden geleni yaptın, kısmet artık seneye tekrar girme şansın olacak değilmi kuzum
ben onarıyorum az sonra kuzum ellerine sağlık dusunceli bızdığımmm
offff bu menu ne nazarım of offf senanladın onu gene aç gezmişsin
banucum pantolonu kırmızı al ustunede tunik ohhhh tam sezonmodası olur sanada çok yakışır eminim. makinayla bende daralttım bişiler ama buruş buruş oldu giyemedimistersen terziye ver
Kötü günler geçiriyorum ablacım elimden geldiği kadarda takıma uymaya çalışıyorumtatil guzel kuzum. ev yorucu. bu gunde klimacılar bakıma geldler az önce geçmişi bitiremeden kaçtım acilen
sen naptın yarın guzel bildirim yapacaksın değilmi
Biter kaptanim bayrama denk gelecek iste dönüsüm. O zaman da yapilcak soz olur sadece. Sonra burda olurum hep.menu guzel spor olmadı yelizim çok az.
oy kuzum sıkma canını eminim ki sen elinden geleni yaptın, kısmet artık seneye tekrar girme şansın olacak değilmi kuzum
offff bu menu ne nazarım of offf senanladın onu gene aç gezmişsin
ruveydam tek şartım var. izin sadece 2 hafta ve kilo almadan geleceğine söz verirsen. anlaştıkmı, işlerin 2 haftada biter dimi
mesaj sayın da yeterliyse alıcam listeye kuzumBen listedemiyim
hangi ara gittin bızdık sen tatile eee nerelrdesin denize mi gittinIyiyimmmm kaptanim sehir disindayiz kisa bi tatile geldik siz nasilsiniz
Girme şansım var ama ben o hocayla çalışamam artık herhalde. Mülakatım iyiydi çünkü olumlu geri dönüşler almıştım ona rağmen böyle olması o hocaya olan güvenimi kırdı. İstediğim alanda da tek hoca olduğu için kaldım böyle. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor o kadar üzgünüm ki....
hiç üzülme nazarım her şerde bir hayır vardır. bunu aklından çıkarma. illaki hayatına başka şeyler değecek ve değiştirecek bak görürsünHatamı anladım sanırım. Pek yardımım olamadı ama artık neye dikkat edeceğimi biliyorum az da olsa :)
sağolasın banummm cnmmYarın tartıda emeklerinizin karşılığını bol bol almanız dileğiyle Şekerler hepimize başarılar
iremcim sana noldu işler yolunda gitmiyormu, hele anlat tum takıma bi hal oldu zaten.Kötü günler geçiriyorum ablacım elimden geldiği kadarda takıma uymaya çalışıyorum
tamam ruveydam ama arada uğra özlerizBiter kaptanim bayrama denk gelecek iste dönüsüm. O zaman da yapilcak soz olur sadece. Sonra burda olurum hep.
Almiyorum kilo merak etmeyin. Insallah verecegim de hatta. Sahurlarimi azalttim iyice. Iftari da dengeli yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?