- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.641
Ay kiz catlattin beni valla moralim bozuk moralim bozuk bi anlathele rahatlarsin canim benimMoral bozukluğumun sebebi ortaya çıktı. O kadar mutsuzum ki anlatamam size.
Iyiyim kaptan sen nasilsin tatil nasil gidiyogunaydın guzellerim bugunnasılsınız bakalım. yarın buyuk gun
takıma nazar değdı noluyoruz kızlarMerhaba kizlar
kötü bir gün gecirdim gelemedim buraya kusurabakmayin....kendimi toplayayim ne yediğimi yazarim.....
menu spor guzel cnmBugunku nenum
Sabah
Domates salatalik peynir omley zeytin ekmek
Ogle
Pilav fasulye karpuz
Ara
Tost
Aksam
1 kase corba
Salata ekmek
Spor
3 saat yuruyus
Su
2.100 litre
canını bişi sıktı adacım neden böle oldunsabah
biraz peynir
3 zeytin
domates
salatalik
2 adet kizarmis light ekmek....
dr gittim ekg cekildi kalbim coook agridi ama coook sukur iyi cikti....
iftara kadar hic bisey yemedin iftarda kahvalti yapmtim moralim bozuktu biraz cikolata kasikladim yalan yoook....
aksam bir saat yürüyüş yaptim benlik bu kadar...
canını bişimi sıktı kuzum neden kalp rahatsızlandı anlat bakalım birsagol canim kalp rahatsizligim oldu ..stres yasadim dr stres dedi zaten....gececek insallah..
suyu çoğaltmalısın, iremcim sende bi kopukluk var neden uğramıyorsun kuzum, menu yazıp kaçmışsınİftar
2 kaşık pilav
salata
2 tane et Mangalda
yayla çorbası
1 dilim baklava
su az malesef
spor bisiklet
ahahah anladım fundam takıldım zaten, bu mesajlara hep bir bahaneniz var ama kızıyorum :)))Kaptanim bazen hızlı hızlı bir sürü bişey demek istiyorum unutuyorum sonradan ilave ediyorum bazen menuler karışması diye ayrı yazıyorum ama mesaj sayım bu hafta az olur sanki çok giremedim artık eve dönünce normale döneriz
Bu günkü menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin reçel tam bugday ekmeği
Akşam çorba patlıcan yemeği salata
yürüyüş yarım saat
Su bir buçuk litre
Moral bozukluğumun sebebi ortaya çıktı. O kadar mutsuzum ki anlatamam size.
29/06/2015
Moral bozukluğum yine bana tek öğün yemekle geri döndü
2 dilim ekmek
1 parça süzme beyaz peynir
Birazda beyaz peynir
2 top kadarda dondurma yedim :/
Su: 2 litre
Spor: 35 dakika koşu bandında yürüyüş, 25 dakika bisiklet.
30/06/2015
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
Akşam
Chicken whopper sandviçi biraz da patates kızartması
Su: 2,5 litreden fazla
Spor: 65 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş, 18 dakika bisiklet, 10 dakika eliptik.
guzel bızdığım noldu de hele bize01/07/2015
Kahvaltı
3 kayısı
Biraz da kiraz
Akşam
Tavuklu salata
Su: 2,5 litreden fazla
Spor: Yürüyüş.
Teşekkürler canım , çook şükür bir şey çıkmadı dr stres yapar dedi o yüzden stresten uzak dur dedi ilaç olarak sana TATİL YAZIYORUM dedi ..)) az kaldı tatile çıksak rahatlayacam...
Kaptanım çoook geçmiş olsun, bir sadaka çıkarın kaptanım ben ne olumsuzluk yaşarsam hemen sadaka çıkarırım öncesinde de yardım erderim zaten... Hatta o an elimde param varsa hiç gözüme gelmez kurban keser hepsini dağıtırım....gerçekten Rabbim bir sadaka için bin beladan koruyor insanı...
Günaydın fitleeer
Dünkü Sporu yaziyim
2.5km yürüyüş
1000 iç bacak
3 farklı mekik toplam 180
nazarenko neler oluyorrrrrrr beybi neyin var?
klimmacım geldi kaçtım acil gelerim geneAy kiz catlattin beni valla moralim bozuk moralim bozuk bi anlathele rahatlarsin canim benim
tatil guzel kuzum. ev yorucu. bu gunde klimacılar bakıma geldler az önce geçmişi bitiremeden kaçtım acilenIyiyim kaptan sen nasilsin tatil nasil gidiyo
kızlar bu rapor daki duruma baktım da tekrar, takım başarısı için neler yapılabilir fikir beyan etmediniz bana***HAZİRAN AYI ANALİZ RAPORU***
415 ETAP BAŞLANGIÇ KİLOSU VE 419 ETAP VERDİĞİ KİLO ARALIĞI HESPLANDI
aycanhakan( 66,8 & 65,3) toplam 1,5kg %2 kuralına göre SINIFI GEÇTİ *** MEZUNİYET KİLOSU: 66,4
MEZUNİYET KİLONA ULAŞTIN HEDEFİ DÜŞÜRELİMMİ MEZUN OLACAKMISIN KUZUM
nhtylz. ( 87 & 88,8) toplam +1,8 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI ***MEZUNİYET KİLOSU: 65,9
BAŞ.TARİHİN 27/3/15 BAŞLAMA KİLON: 89,5 YELİZİM BAŞARISIZLIK SEBEPLERİNİ TESPİD EDELİM KUZUM
kitap_asigi ( 64,6 & 64 ) toplam 0,6 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI *** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8
BAŞ.TARİHİN 28/3/15 BAŞLAMA KİLON:68 , 3 AYLIK ORTALAMAN DÜŞÜK TATLI
Diddah (72,1& 71 ) toplam 1,1 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI ***MEZUNİYET KİLOS: 67
BAŞ.TARİHİN 22/4/15 BAŞLAMA KİLON:75 , 2 AYLIK ORTALAMAN DÜŞÜK TATLIM
nazarenko (77,9 &76,8 ) toplam1,1 %2 kuralına göre SINIFTA KALDI*** MEZUNİYET KİLOS: 71,5
BAŞ.TARİHİN 28/4/15 BAŞLAMA KİLON:81,4 GENEL ORTALAMADA BAŞARILISIN TATLIM
Fulias (55,9&53,9 ) toplam 2 kg %2 kuralına göre sınıfı geçti *** MEZUNİYET KİLOS: 51,8
BAŞ.TARİHİN 29/4/15 BAŞLAMA KİLON:59 GENEL ORTALAMADA BAŞARILISIN KUZUM
Günaydın kaptanım bende iyiyim.gunaydın guzellerim bugunnasılsınız bakalım. yarın buyuk gun
takıma nazar değdı noluyoruz kızlar
menu spor guzel cnm
canını bişi sıktı adacım neden böle oldun
canını bişimi sıktı kuzum neden kalp rahatsızlandı anlat bakalım bir
Sabret canım hep sabredeceksin yoksa evlilik olmuyor ben 3 yılda en iyi bunu ogrendimAhhh Kaptancım , ben çoook dobra biriyim o an ne düşünüyorsan herkese söylerim mantığıma ters geliyorsa Anamda olsa asla sen haklısın doğrusun demem onay vermem kimseye yalakalık yapmam yaparsam kendimle ters düşerim içim içimi yer hiç mutlu olmam....benim kv ve görümcem ise korkak savaşırlar Arkadan konuşup aslan kesilirler yüzümede bir güler yüz bir sevgi sorma gitsin bende buna kızdım dün arkamdan konuşmuşlar duydum sinirlendim ayrıca daha önce duyduklarımıda gidip tek tek tek sordum ki ayaklarınızı denk alın kulağıma geliyor diye ama yine akıllanmamışlar canım buna sıkıldı..
Masallah sana ya nasil soyledin oyle ben hayatta soyleyemezdim ama takilma bujadar da canini sikma canindan degerlimi.Ahhh Kaptancım , ben çoook dobra biriyim o an ne düşünüyorsan herkese söylerim mantığıma ters geliyorsa Anamda olsa asla sen haklısın doğrusun demem onay vermem kimseye yalakalık yapmam yaparsam kendimle ters düşerim içim içimi yer hiç mutlu olmam....benim kv ve görümcem ise korkak savaşırlar Arkadan konuşup aslan kesilirler yüzümede bir güler yüz bir sevgi sorma gitsin bende buna kızdım dün arkamdan konuşmuşlar duydum sinirlendim ayrıca daha önce duyduklarımıda gidip tek tek tek sordum ki ayaklarınızı denk alın kulağıma geliyor diye ama yine akıllanmamışlar canım buna sıkıldı..
ayyyy soylemezsem cook siserim....:))))bide soylemedikce duymuyorum saniyorlar konusuyorlar onunu kesmek lazim....rol yapamiyorum bilsinler istiyorum.Masallah sana ya nasil soyledin oyle ben hayatta soyleyemezdim ama takilma bujadar da canini sikma canindan degerlimi.
bende 6 yillik evliyim bunlarin yuzune vurmazsan anlamiyorlar .....sabir cok onemli ama bazen sabir degil onlarin dilinden konusunca anliyorlar...Sabret canım hep sabredeceksin yoksa evlilik olmuyor ben 3 yılda en iyi bunu ogrendim
Teşekkürler canım , çook şükür bir şey çıkmadı dr stres yapar dedi o yüzden stresten uzak dur dedi ilaç olarak sana TATİL YAZIYORUM dedi ..)) az kaldı tatile çıksak rahatlayacam...
Canım neden moralin bozuk
Günaydın fitleeer
Dünkü Sporu yaziyim
2.5km yürüyüş
1000 iç bacak
3 farklı mekik toplam 180
nazarenko neler oluyorrrrrrr beybi neyin var?
Ay kiz catlattin beni valla moralim bozuk moralim bozuk bi anlathele rahatlarsin canim benim
guzel bızdığım noldu de hele bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?