- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.781
Okudum bıle yazılanları yarın ıtıbarıyle bende katılıyorummm:)))
İnşallah ablacım tanıştığımıza çok memnun oldumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabahberi bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi
Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturduBu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim
ARamıza hoşgeldin canım
Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu
35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buradaki kızlar başta kaptanınız olmak üzere bana sağ olsunlar çok destek oluyorlar bende o yüzden her daim burayada yazıyorum
Maalesef benim kilom çok fazlaydı halada yolum uzun ama emin ol buradaki kızlar sayesinde çok güzel kilolar vereceğiz
En yüksek kilom 124.5 du ama Ramazan öncesi 102.5 kgyu görmüştüm ( maalesef Ramazan biraz ödem yaptı 104.5 kgyu gördüm ) ama Bayram sonrasında çok daha güzel kilolar verebileceğime adım gibi eminim
İlk hedefim 99 ( ki 1 ay sonra en geç görmüş olurum diye tahmin ediyorum ) sonrasında da ufak ufak daha aşağısını hedefliyorum tabiki
İnşallah hep birlikte son hedefimize kadar hoş sohbetler edip motive olacağız burada
iyi olmaya çalışıyorum siz nasılsınız :)Iremcim nasilsin yakaladim seni
Bu yazının bana olmadığını fark ettim utandımİnşallah ablacım tanıştığımıza çok memnun oldum
elbette mezun olan herkese karne hediyesi varAyy çok güzel olmuss Tebrikler bize de yapılır ins
menun başarılı kuzum ramazanda spor zor zorlamıyorum siziMerhaba kizlar
dun iftara davetliydik menu yazayim
mercimek corbasi sadece bir kepce aldim
iki kasik bulgur pilavi
sultan kebabı
salata
gullac
bol su
yine sahur yapmadim bakalim aksam tarti ne diyecek..
işallah meleğim hepinizin karnesini ellerimle verecem işallahAyyy darısı bizlere ahhhh inşallah... tebrikler))
menun başarılı kuzumafiyet olsun iyi gecelerkızlar bugün iftar menüüü
pirinç pilavı
patlıcan kebab
cacık
bol su
çay
veee uykuuuuuuuu)))
Hosbulduk teşekkür ederimmm
Ilgınız ıcın hepınıze cooook tesekkur ederım ne kadar sıcak kanlısınız:)) hemen anlatıyım ıkı yıllık anestezı bolumunu bıtırdımmm sımdılık tatıldeyım eylul gıbı başlamayı dusunuyorum işe bekarım:) boyumda 1.62 kısayım birazcık:)) bugun adetımın bırıncı gunu bugun baslamak ıstemedım ama şu tatıle gıtmeden zayıflamak istıyorum artık. 1. Sayfayı okumadım ama okurum sımdı onayladım sayın sız:))
ok anlaştık kuzum yazın biraz dağıldık ramazan etkisiylede yoksa daha erken kaynaşır bol sohbet ederdik. çok seveceksiniz dahaçokveverecekksiniz kiloları hadi başlıyoruz ozamanOkudum bıle yazılanları yarın ıtıbarıyle bende katılıyorummm:)))
adacım havalar ısındı oruçda zorlaştı bugunbenim kızda tuttu gene oruç akşamı zor etti vallahiayyyy çoook sıcak kızlar çook susadım ...
Akşama 1 saat yürüyüşe çıkacam kızlar şimdiden haber vereyim dedim))
çok guzel yelizim hadi 7 li haneler koşuyorsun temmuzda anlaştıkmıBugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin kepek ekmegi
Ogle
Balli ce yogurtlu yulaf ezmesi
Aksam
Tavuk pilav ayran
Spor
2 saat yuruyus
5 dk karin
5 dk kol
5 dk bacak calismasi
Su
2 litre
Merhaba davet ettiğiniz için teşekkür ederim ilk sayfayı okudum . Ve şimdi ne yapmalıyım?
Kaptan davet edebilirsiniz diye bi msj yayinlamistin ona istinaden arkadadi davet ettim umarim sorun olmaz
Bilgilendirmen için teşekkürler
hemen kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım başarılı bir öğrenciyi yüzde 1 lik dilimde bi okuldayım ama yanlış anlamazsanız adını vermek istemiyorum. Onun dışında
boy 1.68
kilo 81
hedef 61 yani ideal kilom
şuan aklıma gelenler bunlar :)
sağolasın yelizim davet etmeniyi oldu 2 yeni arkadaşımızla takım daha dinamik olacakŞimdi ilk sayfayı tekrar okudum kuralları kabul ediyorumve izninizle yarın başlıyorum
iremim hayırdır sorunmu var tatlım iyi olmaya çalışıyom deyince merak da ettim. sıkıntını paylaşmak istersen anlat kuzumiyi olmaya çalışıyorum siz nasılsınız :)
utanmak yok biz bir aileyizBu yazının bana olmadığını fark ettim utandım
menu guzel doktorum adayımiftar
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
cacık
pide
sahur
ekmek
peynir
su şimdlik 6 bardak
200 tane ip atladım
artık daha fazla sizlerle birlikte olacağım inşallah
ah banum ben şu tatilde baya duzen tutturdumama bakalım bu cuma çok ümitliyim artık 70 e inmem gerekşimarıklık banada yettiSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabahberi bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi
Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturduBu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim
ARamıza hoşgeldin canım
Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu
35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buradaki kızlar başta kaptanınız olmak üzere bana sağ olsunlar çok destek oluyorlar bende o yüzden her daim burayada yazıyorum
Maalesef benim kilom çok fazlaydı halada yolum uzun ama emin ol buradaki kızlar sayesinde çok güzel kilolar vereceğiz
En yüksek kilom 124.5 du ama Ramazan öncesi 102.5 kgyu görmüştüm ( maalesef Ramazan biraz ödem yaptı 104.5 kgyu gördüm ) ama Bayram sonrasında çok daha güzel kilolar verebileceğime adım gibi eminim
İlk hedefim 99 ( ki 1 ay sonra en geç görmüş olurum diye tahmin ediyorum ) sonrasında da ufak ufak daha aşağısını hedefliyorum tabiki
İnşallah hep birlikte son hedefimize kadar hoş sohbetler edip motive olacağız burada
ahahahyelizim bnede izin dönemimde gece kuşu oldum resmen geç yatıyorum, leptin hak getire kaçırdım bugunde. ama yazın böle napalım artıkUykum.kacyi ya uyuyamiyorum
Bende birbardak ayran doldurdum iciyorum uykumu getirsin diye
Cocuklar ve esim uyuyo kaptanyelizim uyuttunmu çocukları
bir dene yelizim, bal çok riskli biliyorsun doğalını bulmak zor, ev yapımı sirken varsa onla yap, yada limon yerine salatalık flan ekle, hatta hurma bile koyabilirsinKaptan sana biseysorayim simdi ben aksamdan kayisili limonlu su hazirlicam ama limon midemi eksittigi icin icemiyorum icine bal koyimmi biraz yumusasin diye yoksa limonu hic koymimmi
Hurma iyi fikir aklima gelmemisti dur ben onunla bi denim sagol kaptanbir dene yelizim, bal çok riskli biliyorsun doğalını bulmak zor, ev yapımı sirken varsa onla yap, yada limon yerine salatalık flan ekle, hatta hurma bile koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?