- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.741
Insallah eminim sizler de kisa zamanda istediginiz kiloya ulasacaksinizNe guzel mezun olucaksin demek darisi basima insallah
Yaklasik 17 kilo verdim. 10 kilosunu vermemi buraya borcluyum guzel muhabbetler kurdum sizler sayesinde oldu birazda. Eminim siz de Başaracaksiniz isteyince her sey oluyor :)Tebrikler canım çok imrendim darısı bize kaç kilo verdin toplamda ins biz de basaririz
Iremcim nasilsin yakaladim seniMenü
iftarda
mercimek çorbası
salata
yoğurt
patates
3 hurma
Yaklasik 17 kilo verdim. 10 kilosunu vermemi buraya borcluyum guzel muhabbetler kurdum sizler sayesinde oldu birazda. Eminim siz de Başaracaksiniz isteyince her sey oluyor :)
Hosgeldin canim kimse yok heralde ben karsilayim kendinden bahsedermisin yarın herkes le tanisirsinBende yeni üye oldum aranıza katılmak istıyorummm yardımcı olurmusunuz
Ben de iki ay oldu sanirim burdaki arkadaşlarımla tanısali yaklaşık 5 kilo verdim 70 lere indim hedefim 65 altı şimdilik birbirimizi motive ediyoruz sen de memnun kalırsın ins güzel bi muhabbet ve ortam varHosbuldukk cok tesekkur ederım ılgin için:) 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum ve tabiki en çokda zayıflamak istıyorum 57 kılo filanken 65 lere çıktım şuan 63.400 kıloyum aranıza katılırsam belkı banada azım olur diye dusundüm umarım başarabılırım yadiddah
Bende öyle umuyorum ınsallah sizin gibi zayıflarım bendeBen de iki ay oldu sanirim burdaki arkadaşlarımla tanısali yaklaşık 5 kilo verdim 70 lere indim hedefim 65 altı şimdilik birbirimizi motive ediyoruz sen de memnun kalırsın ins güzel bi muhabbet ve ortam var
Ay kaptan en nefret ettigim sey yemegin tasmasi bazen beklerim kaynasin da tasmasin diye 2 sn gozumu ayirinca tasar sinir olurumSelam kizlar
Simdi gekdik davetten receli ocaga koydum altini kistimki... ocak otmeye basladi gecmise bakarken kafami kaldirdim recel tasiyoo... valla gitti yarim kavanoz suyu kalani kurtardim devammm :)
canim hosgrldin her aksam menu paylasimi ve haftalik 35 mesaj zorunlulugu var gunluk 5 msj atsan yeter yani onun disinda ortam guzelve samimi sende hedefine ulasirsin insallahBende yeni üye oldum aranıza katılmak istıyorummm yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?