- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.801
evet tatlım bal dandaha doğal bir tatlandırıcıdır hurma. bal çok riskli ne alın ne yiyin derim ben. doğalını bulmak mucize olduHurma iyi fikir aklima gelmemisti dur ben onunla bi denim sagol kaptan
iyi geceler bitanem tatlı ruyalar bende kaçtımHadi kaptan iyi geceler sana ben kalkim ufaktan suyumu hazirlim yataga yatim malum sabaha enerji toplamam lazim
Bak tarcini gorunce aklima geldi marketten isticektim esimden unuttum yarin gideyimde kendim alayim baribak buda zayıflatan alkali su tarifi deneyebilirsin evde olanlarlabanumun bana hediyesiydi
Eki Görüntüle 1574713
Evet kaptan balin gercegini bulmak zor kv ler memleketten gelirken petek oetek getiriyolar bizede veriyolar bi petek sagolsunlar o zamn denerim artikevet tatlım bal dandaha doğal bir tatlandırıcıdır hurma. bal çok riskli ne alın ne yiyin derim ben. doğalını bulmak mucize oldu
ben zaten ailemle birlikte kalıyorum .şuan bir tatil planım yok bakalım hayırlısı..ayrıca iiyim merak etmeyin teşekkür ederim ilgin için :)selam meleklerim pazar kaçkını kaptan geldi nihayet
elbette mezun olan herkese karne hediyesi varsanada olacak bitanemm
menun başarılı kuzum ramazanda spor zor zorlamıyorum sizi
işallah meleğim hepinizin karnesini ellerimle verecem işallah
menun başarılı kuzumafiyet olsun iyi geceler
ok anlaştık kuzum yazın biraz dağıldık ramazan etkisiylede yoksa daha erken kaynaşır bol sohbet ederdik. çok seveceksiniz dahaçokveverecekksiniz kiloları hadi başlıyoruz ozaman
adacım havalar ısındı oruçda zorlaştı bugunbenim kızda tuttu gene oruç akşamı zor etti vallahi
çok guzel yelizim hadi 7 li haneler koşuyorsun temmuzda anlaştıkmı
sağolasın yelizim davet etmeniyi oldu 2 yeni arkadaşımızla takım daha dinamik olacak
fairytatlım hoşgeldin aramıza bende kendimdenbahsedeyim kısaca
ben 2013 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2013 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında grup kapandı ve 80-90 kilo verme topiğinde swett nıklı kaptanımla tanıştım ve kaptanım banu kapalı olan zayıflama gruplarından 6. takımı açınca 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. tum aile çoluk çocuk karatay tarzına uymaya başladık ve ben temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. zaten 6 senedir organik ağırlıklı besleniyordum ama daha çok şey öğrendim karatay sayesinde ve tum ailem eşim kızım fazla kılosundan kurtuldu. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum.yeri geldikçe birbirimizi daha çok tanıyacağımıza kaynaşacağımıza eminim. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun
iremim hayırdır sorunmu var tatlım iyi olmaya çalışıyom deyince merak da ettim. sıkıntını paylaşmak istersen anlat kuzum
utanmak yok biz bir aileyiz
menu guzel doktorum adayım. eee okul bitti döndunmu aile yanına iremcim,neler yapıcaksın tatilde
Bayiliyorum
Çok tesekkur ederm hosbuldummm :)))SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabahberi bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Geç uyandım sonrada biraz toparla, otur hatimmi oku, kuzuyla ilgilen derken akşamlık alışverişede çıkınca geldiğimde hemen mutfağa attım kendimi
Bugün küçük kuşum bende oruç tutacağım diye tutturduBu gece sahura uyandırıp tekne orucu tutturacağım ona Bakalım ne kadar dayanabilecek Aslında daha çok ufak ama inatla bende tutacağım diye ağlayıp durdu bende sonunda tamam dedim
ARamıza hoşgeldin canım
Hemen kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu
35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Ben aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buradaki kızlar başta kaptanınız olmak üzere bana sağ olsunlar çok destek oluyorlar bende o yüzden her daim burayada yazıyorum
Maalesef benim kilom çok fazlaydı halada yolum uzun ama emin ol buradaki kızlar sayesinde çok güzel kilolar vereceğiz
En yüksek kilom 124.5 du ama Ramazan öncesi 102.5 kgyu görmüştüm ( maalesef Ramazan biraz ödem yaptı 104.5 kgyu gördüm ) ama Bayram sonrasında çok daha güzel kilolar verebileceğime adım gibi eminim
İlk hedefim 99 ( ki 1 ay sonra en geç görmüş olurum diye tahmin ediyorum ) sonrasında da ufak ufak daha aşağısını hedefliyorum tabiki
İnşallah hep birlikte son hedefimize kadar hoş sohbetler edip motive olacağız burada
Okudum yazdıklarınııızı cok tesekkur ederız ılgınızeee gercekten hepsı cok dogruu ve saglıklı şeyler hepsını dıkkate alıcamm:)))yeni meleklerim
@Emirse34(boy :162 , kilom:63,4 , yaş: 20, hedef kilosu: 57 , mezuniyet hakediş kilosu: 58,3 başlangıç tarihi:06/07/2014, 25/7/15 listede)
Fairy Tale 123 ( boy :168 , kilom:81 , yaş: 19, hedef kilosu: 61 , mezuniyet hakediş kilosu: 65, başlangıç tarihi:06/07/2014, 25/7/15 listede)
kayıtlarınız aldım herhangi bir hata varsa duzeltelim haber verin oldumu. başlangıç kilosu önemli yarın kontrol edin de bakalım oldumu
kızlar ikinizinde yaşı çok genç öncelikle sağlıklı ve bilinçli beslenmeyi öğrenip hayat boyu kilomuzu nasıl koruruz burada bunlara önem veriyoruz. amaç kalıcı sağlıklı kilo vermek yaşamak. zaman zaman sizlere faydalı linkler vereceğim ev ödevi onları mutlak okuyun ki genç yaşta bu bilinci oluşturalım.
misal ilk ödevle başlıyoruz haydi hayırlısı olsun
Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok
Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.
Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.
1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.
2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil
3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.
4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.
Hepsini okudum ilk ödev tamamdır ama uyuyamıyorum bikaç gündür onu çözmem gerek biraz sıkıntılarım var bi lekemin vitiligo olmasından korkuyorum yarın doktora gidicem o hallolsun düzelicem umarımyeni meleklerim
@Emirse34(boy :162 , kilom:63,4 , yaş: 20, hedef kilosu: 57 , mezuniyet hakediş kilosu: 58,3 başlangıç tarihi:06/07/2014, 25/7/15 listede)
Fairy Tale 123 ( boy :168 , kilom:81 , yaş: 19, hedef kilosu: 61 , mezuniyet hakediş kilosu: 65, başlangıç tarihi:06/07/2014, 25/7/15 listede)
kayıtlarınız aldım herhangi bir hata varsa duzeltelim haber verin oldumu. başlangıç kilosu önemli yarın kontrol edin de bakalım oldumu
kızlar ikinizinde yaşı çok genç öncelikle sağlıklı ve bilinçli beslenmeyi öğrenip hayat boyu kilomuzu nasıl koruruz burada bunlara önem veriyoruz. amaç kalıcı sağlıklı kilo vermek yaşamak. zaman zaman sizlere faydalı linkler vereceğim ev ödevi onları mutlak okuyun ki genç yaşta bu bilinci oluşturalım.
misal ilk ödevle başlıyoruz haydi hayırlısı olsun
Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok
Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.
Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.
1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.
2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil
3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.
4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.
Canim gecmis olsunHepsini okudum ilk ödev tamamdır ama uyuyamıyorum bikaç gündür onu çözmem gerek biraz sıkıntılarım var bi lekemin vitiligo olmasından korkuyorum yarın doktora gidicem o hallolsun düzelicem umarım
Adet döneminden ödem den kaynaklanabilir canım bazen benim de oluyor ama sanırım en kötüsü kabizlik ben de buna çözüm bulamıyorum sürekli sorun oluyor ben de annemlerdeyim onlar gece kalkıp sahur yapıyor öyle olunca benim uyku düzenim bozuldu 4 de uyudum oğlan 9 da kalktı bi daha ne zman uyursa ben de ozaman uyurum heraldeGunaydınnn. Bende bu sabah 4 te uyuyp sekızde uyandım , normalde 1 den once uyanmıyorum ama daha da kotusu 63.4 den 64.2 olarak tartıda çıkmayı nasıl becerdım hıc bılmıyorum. Sanırım adet donemınden kaynaklı bışey olduşimdi kiraz sapı çayı içip yürüyüşe gidicem belkı ıkı gun ıcınde atarım bu şişliği. Hepınıze guzel gunler
Sağol zaten annem benim kuruntum olduğunu söylüyor ama bir kere takıldı aklıma ...Canim gecmis olsun
Anlaşılan bugun kımse uyuyamamış evet belkıde adet donemınden oldu o fazla kılo. kabızlık içinde hem kiraz hemde kiraz sapı çayı bana cok iyi gelıyo bence bı deneAdet döneminden ödem den kaynaklanabilir canım bazen benim de oluyor ama sanırım en kötüsü kabizlik ben de buna çözüm bulamıyorum sürekli sorun oluyor ben de annemlerdeyim onlar gece kalkıp sahur yapıyor öyle olunca benim uyku düzenim bozuldu 4 de uyudum oğlan 9 da kalktı bi daha ne zman uyursa ben de ozaman uyurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?