Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet tatlım bal dandaha doğal bir tatlandırıcıdır hurma. bal çok riskli ne alın ne yiyin derim ben. doğalını bulmak mucize oldu
Evet kaptan balin gercegini bulmak zor kv ler memleketten gelirken petek oetek getiriyolar bizede veriyolar bi petek sagolsunlar o zamn denerim artik

ben zaten ailemle birlikte kalıyorum .şuan bir tatil planım yok bakalım hayırlısı..ayrıca iiyim merak etmeyin teşekkür ederim ilgin için :)

Çok tesekkur ederm hosbuldummm :))) oynakbasi34 Ramazanda bayramda bıtınce daha duzenlı bısekılde cok daha gyzel zayıflıycaz hep beraber :))

Okudum yazdıklarınııızı cok tesekkur ederız ılgınızeee gercekten hepsı cok dogruu ve saglıklı şeyler hepsını dıkkate alıcamm:)))

Hepsini okudum ilk ödev tamamdır ama uyuyamıyorum bikaç gündür onu çözmem gerek biraz sıkıntılarım var bi lekemin vitiligo olmasından korkuyorum yarın doktora gidicem o hallolsun düzelicem umarım

Gunaydin
Aksam bir turlu uyuyamadim uyudugumda 2 ye ceyrek vardi bidik kalkti 6 30 da zonbi gibiyim resmen basimda agriyo bugun nasil gececek bilmiyorum

Gunaydınnn. Bende bu sabah 4 te uyuyp sekızde uyandım , normalde 1 den once uyanmıyorum ama daha da kotusu 63.4 den 64.2 olarak tartıda çıkmayı nasıl becerdım hıc bılmıyorum. Sanırım adet donemınden kaynaklı bışey oldu şimdi kiraz sapı çayı içip yürüyüşe gidicem belkı ıkı gun ıcınde atarım bu şişliği. Hepınıze guzel gunler

Adet döneminden ödem den kaynaklanabilir canım bazen benim de oluyor ama sanırım en kötüsü kabizlik ben de buna çözüm bulamıyorum sürekli sorun oluyor ben de annemlerdeyim onlar gece kalkıp sahur yapıyor öyle olunca benim uyku düzenim bozuldu 4 de uyudum oğlan 9 da kalktı bi daha ne zman uyursa ben de ozaman uyurum heralde

Anlaşılan bugun kımse uyuyamamış evet belkıde adet donemınden oldu o fazla kılo. kabızlık içinde hem kiraz hemde kiraz sapı çayı bana cok iyi gelıyo bence bı dene

Günaydın slimfitleeeeeeeeeeeeerrrrrrr
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Ay hafta sonu hiç giremedim eşimin kuzeni geldi yurtdışından onları gezdirdik 2 gün. Çok yoruldum. Dünde eve geldim 5 te akşama kadar ütü yap çamaşır yıka etrafı topla.. Öff valla sıkılıyorum iş yapmaktan. İnsan bağrına bağrına ütü yaparmı ya.

Cumartesi ve pazar günü menülerim korkunçtu. Çünkü kayınvalidemde kaldık cumartesi. Gerçi kaçamak yapmadım tatlı falan yemedim ama çok çeşit yemeklerden yedim.
Bugün de regl oldum. Sabah kan aldılar 3 tüp. Bakalım ne çıkacak kansızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…