- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.841
Cok fazla degil gibi sanki canim sikma caninibende hemen menü mü yazayım ozamann:)) sabah peynırlı bır yumurtayla omlet, domates, çay. Oglen bır lahmacun bır bardak ayran, akşama bışey yemek istemıyorum cunku lahmacunun toklugu ve pişmanlıgını yaşıyorumyinede bir porsiyon meyve dıye yazayım, suda uyuyana kadar 2.5 litre ıcerım. 40 dakıkada yuuruyuş yaptım
Yavaş yavaş daha da azaltıcam ınsallahh:)) bırde bısey merak edıyorum gunluk olarak mı tartılmak daha ıyı yoksa haftalıkmı? Bazen gunler arasında 200 gram almayı gormek bıle benım motivasyonumu dusuruyo acaba haftalıkmı tartılsamCok fazla degil gibi sanki canim sikma canini
vallahi ne diyim kuzum burnumun dibindeyken, bende 15 senedir hafta sonları soktum, hep çalışmaktan mahrumdum az tatil iyi geldi banadaParmagini bile denize sokamamis biri olarak hergun denize girmeni cok kiskaniyirum kaptan
alanya berbat sıcak ve nem yapmaya başladı bile allah yardım etsinÖffff bugün bile çok sıcakken yarını düşünemiyorum Afrika sıcakları geliyormuş.
ben dusunuyorumda allah beni sudan ırak etmesin yaşayamazdım boğulurdum heralde. deniz ve kum şifadır ben şifasından ve d vitamininden faydalanmak için baya fırsat yakaladım ne diyim darısı hepinizinbaşına.Kaptanım sizi çooooooooooook kıskanıyorum valla)) her gün deniz kum direkt d vitamini )
bizde evde kös kös otur bunaldım ayyyyy kendimi hayal ediyorum denizde ohhhhh suyun üstünde güneş hiç bir şey düşünmeden ayyyyy çok özledim tatili((((
menu ve spor dengeli fulyamBugünkü Menüm
Sabah
Vişne suyu
Öğlen
kuru üzümlü yulaf
Akşam
4 adet kuru patlıcan dolması
mercimek çorbası
Su:1 Lt
Spor: 1 saat akşam yürüyüşü
Ya leke aslında bende yaklaşık 10 yıldır var büyümede yok o yüzden güneş yanığından oldu diyo herkes 10 yıldır başka yerdede çıkmadı şimdi köye gitcem doktor dönüşe kaldı b12 yi hangi besinlerden alabilirim??
b12 vitamini alındıktan sonra emilimi için gerekli ortam yoksa bağırsaktan direkt atılır. o yuzden b12 yuksek diye guvenmeŞimdi baktım zaten ben b12 li besinleri çokca alıyorum sanmıyorum düşük olduğunu ama yinede tatilden sonra bakarım yani okullar açılınca
biz alanyada kızışmaya başladık hemdeçok sıcakAynen burasida çok sıcak susuzluk tan öldüm bugün dahada artacak diyolar sıcaklık bakalım napicaz
spor menu guzel kuzumBugunku menum
Sabah
Omlet ekmek
Ogle
Domatesli pilav ayran
Aksam
Karniyarik salata ayran
Spor
1 saat yuruyus
Su
2.5 litre
öğlen yediğiniçin onu yakmışsındır akşam açkalma ama bişiler ye meyvenle yoğurt ye mesela yulaflıbende hemen menü mü yazayım ozamann:)) sabah peynırlı bır yumurtayla omlet, domates, çay. Oglen bır lahmacun bır bardak ayran, akşama bışey yemek istemıyorum cunku lahmacunun toklugu ve pişmanlıgını yaşıyorumyinede bir porsiyon meyve dıye yazayım, suda uyuyana kadar 2.5 litre ıcerım. 40 dakıkada yuuruyuş yaptım
seninde adını sormak istiyorum unutmadanV eee ilk günüm
sabah : 2 dilim etimek ,3 yeşil zeytin ,1 kibrit kutusu süzme peynir, 2 dilim karpuz , 1 tatlı kaşığı reçel
akşam : 1 tabak mercimek çorbası, 1 dilim er (100 gr), 2 yemek kaşığı pilav ve 1 tane hurma tatlısı
spor 45 dk leslie 3mil yapıcam saat 11 gibi
teşekkürlerMerhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
guzel tatlım sporun bravooMerhaba kizlar
akşam 1,5 saat yürüyüş yaptim. Günlük su miktarim sahura kadar 3 lt bulur.....
yine sahur yapmam yatarım yarinda cook sicak olacakmis hava Allah yardımcımız olsun....
kesinlikle haftalık sadece cumaları. aynen dediğingibi beden bazen artı gösterip moral bozup yemeğe verdiriyo. tartıdan uzak sağlığa yakın bir hayat tercihi en doğrusu.Yavaş yavaş daha da azaltıcam ınsallahh:)) bırde bısey merak edıyorum gunluk olarak mı tartılmak daha ıyı yoksa haftalıkmı? Bazen gunler arasında 200 gram almayı gormek bıle benım motivasyonumu dusuruyo acaba haftalıkmı tartılsam
Fairy Tale 123 ve E Emirse34
kızlar size karatay sağlıklı beslenme hakkında e-kitap linki vericem. karatay yapmanız önemli değil aklınızın bir köşesinde kalmasını istediğim metabolik bilgiler var onlar için veriyorum okey
Teşekkürler hemen bakıyorum
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
Akşam yemedım valla bışey yınede belkı sımdı bı ıkı tane kıraz atıştırırım) adım seren bu arada:) karatayla ılgılı onerıler ıcınde tesekkur ederım lınk gelımce bakıcam hemen:))
Bende çok memnun oldumm cok tesekkur ederım:) 37 sayfasını okudum kitabın leptin hormonundan bı hocamda uzun uzadıya bahsetmıstı bunu dıkkate alıcam devamınıda mutlaka okuycam. Ama leptinle ılgılı en onemlı şeylerden bırıde gerçekten uyku saatleri. Hepsını dıkkate alıp aslında duzenlı bı hayata geçmek lazım:))ÇOK MEMNUN OLDUM SERENCİM adın pek guzelmiş maşallah, bi serinlik geldi senden bana seren seren
okuyunca yorum bekliyorum
... cımmFairy Tale 123
Uff ben uy uyayamiyorum geceleri ama böylede psikolojim bozuldu durup durup ağlıyorum uyumak içinde bildiğin bişey var mıgene gece kuşu olduk gun bana yetmez oldu evde olunca yaaa
aynen kuzum. bende izin döneminde duzen bozdum napalım biraz olsun işe başlayınca dönerim duzenime. uyku saattleri çok hemde çokkk önemli. hem leptinhemde buyume hormonu içinBende çok memnun oldumm cok tesekkur ederım:) 37 sayfasını okudum kitabın leptin hormonundan bı hocamda uzun uzadıya bahsetmıstı bunu dıkkate alıcam devamınıda mutlaka okuycam. Ama leptinle ılgılı en onemlı şeylerden bırıde gerçekten uyku saatleri. Hepsını dıkkate alıp aslında duzenlı bı hayata geçmek lazım:))
ben sana gene b12 dicem kuzum, bence bi eksiklik var enönemliside b12 , değilse 19 yaşında bi genç neden bunca sağlık sorunu yaşasın değilmi. gençken kıymetini bilin o gençliğin. akşamları yatarken papatya çayı yada lavanta çayı içbakalım uykuya iyi gelir sakinlik veriri sanaUff ben uy uyayamiyorum geceleri ama böylede psikolojim bozuldu durup durup ağlıyorum uyumak içinde bildiğin bişey var mı
yarın toparlarsın iremim yaz bakalım menunubekliyorumbugünkü menüm biraz kötü tarılıyorum ben her gün hep azalırdım bugün 300 gr artmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?